Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hicte olmazsın, sen iki ay cok bile durmussun.Güvenilmez bu tiplere ayrıl.Soğudum gibi ama biraz bunu öne sürerek ayrılmalı mıyım çok mu küçük düşürmüş olurum ayrılırken
nisan 2023 olacaktı sanırm yanlış yazdınız :)Erkek arkadaşımla nisan 2024 te sevgili olduk 1.5 yıldır ilişkimiz var telefonunda daha önceden emden konuştuğu bir sürü kızla cinsel içerikli mesajlar ve kızların attığı nude videolarını gördüm bunları kaydetmiş ekran videosu olarak videolar biz sevgili olmadan 2 ay öncesine ait şu an bana çok iyi davranıyor kötü biri de değil ama galiba ben bunları gördüğümden beri ondan soğumaya başladım ya da sebepsiz bir şekilde bilmiyorum ben bunları iki ay önce gördüm ama o an bişey demedim silmiş şimdi hepsini ama bir sene boyunca onlar telefonundaydı sizce ne yapmalıyım.
Önce onları sil sonra ayrıl eskilerin özel görüntülerini biriktirmek ne nasıl bir karaktersizlikHayır tabiki de eski bir durum olduğundan yargılasam mı yargılamasam mı arada kaldım. Ama bir sene boyunca bunu neden silmedin de daha yeni siliyorsun diye düşündüm.
Hanfendi siz şaka mısınız ajhsjsjsjs kişiler bilerek ve isteyerek nude atmış bunun nesi suç ? Eğer bunu başka platformlarda yayarsa veya tehdit ederse kendi yakın çevresine gösterirse SUÇTUR.Ben ihbar ederdim bu suç suça ortaksiniz görüp susdunuz yarın sizinde evladınız olur atiyorum oda böyle hata yapar onuda biri görür susar .Allah korusun ama karmada yapılana banane denmez .Zaten o bilgisayarına flash belleğe saklamistir silmemistir ihbar ederdim karakteri berbat
silmemis baska yere yedeklemis.silmiş şimdi hepsini
bunlar niye ekran videosu biliyor musun? kiz tek gonderimlik olacak şekilde atmis onlari kaydetsin istemedigi icin. ama bu cakal tamamen sinsi sekilde ekran kaydedici baslatip öyle acmis resimleri.kızların attığı nude videolarını gördüm bunları kaydetmiş ekran videosu olarak
Onlyfans kızlarını nereden bulmuş? Sitelerden mi?Erkek arkadaşımla nisan 2024 te sevgili olduk 1.5 yıldır ilişkimiz var telefonunda daha önceden emden konuştuğu bir sürü kızla cinsel içerikli mesajlar ve kızların attığı nude videolarını gördüm bunları kaydetmiş ekran videosu olarak videolar biz sevgili olmadan 2 ay öncesine ait şu an bana çok iyi davranıyor kötü biri de değil ama galiba ben bunları gördüğümden beri ondan soğumaya başladım ya da sebepsiz bir şekilde bilmiyorum ben bunları iki ay önce gördüm ama o an bişey demedim silmiş şimdi hepsini ama bir sene boyunca onlar telefonundaydı sizce ne yapmalıyım.
Ay hint kumaşı bulmuşsun kardeş, tut bırakma mazallah o cıbıl kızlardan biri kapar sen de bakarsın ardından. Eminim sen elalemin herifleri ile nudeleştiğinde de senden sadece soğumakla kalır, hiç bırakmaz seni ama.Erkek arkadaşımla nisan 2024 te sevgili olduk 1.5 yıldır ilişkimiz var telefonunda daha önceden emden konuştuğu bir sürü kızla cinsel içerikli mesajlar ve kızların attığı nude videolarını gördüm bunları kaydetmiş ekran videosu olarak videolar biz sevgili olmadan 2 ay öncesine ait şu an bana çok iyi davranıyor kötü biri de değil ama galiba ben bunları gördüğümden beri ondan soğumaya başladım ya da sebepsiz bir şekilde bilmiyorum ben bunları iki ay önce gördüm ama o an bişey demedim silmiş şimdi hepsini ama bir sene boyunca onlar telefonundaydı sizce ne yapmalıyım.