Eski sevgilim bir gidiyor bir geliyor, unutamıyorum…

Böyle bir ilişkiyi evliliğe götüren varsa net zeka problemi vardır.

Öyle demeyelim de "Umut fakirin ekmeği" diyelim.

Bir yerlerde anlatılan bu ve benzeri gerçek olup olmadığı belirsiz ve belki de gerçek hikayesi çok farklı olan "evlilikle sonuçlandı hikayeleri" yüzünden ; 2022 yılında : "2 çağrı atma, 3 hikaye izleme ve merhaba deme" yi ilişki olarak gören ve umut besleyenlerin olması çok üzücü.

Siz yeter demedikçe daha çok gider gelir. O gitmelerde birileriyle dener olmayınca yine gelir falan. KPSS stresi arasında molaları olmayın. Kendinize eziyet etmeyin.

Ne kadar da dar görüşlüsünüz. 2022 demişsiniz de, eskiden insanlar birbirini göremese de, sürekli iletişim halinde olmasalar da, birbirilerini severmiş. Böyle sürekli daldan dala konmak yerine, nasıl bi zorlukla karşı karşıya olduklarını düşünmekten ziyade o akılda ki kişi olsun ille de o olsun derlermiş. Yani, her şey zannettiğiniz gibi dokunup, öpüşmekten geçmiyor. Sizi bilmem, ben uzaktan sevebilmişim demek ki. Sana saçma geliyorsa yaşamazsın olur biter..

Siz yeter demedikçe daha çok gider gelir. O gitmelerde birileriyle dener olmayınca yine gelir falan. KPSS stresi arasında molaları olmayın. Kendinize eziyet etmeyin.
Ben de bu şekilde yapamayacağımı söyledim. Eğer aklında ileriye dönük bir şeyler yok ise, ben bu şekilde arkadaşca konuşamam dedim. Umarım bir gün çok pişman olur.

Bir şey yaşamamışsınız ki. Haziran'da Türkiye'ye gelmiş , adamın da yaşadığı memleketinizde koskoca 2 ay kalmış ve bu süre zarfında adamın yüzünü dahi görmemişsiniz.

Siz döndükten sonra , gecenin 4 ünde size "napıyosun" diye mesaj atmış. Görmezden gelmek yerine merakınıza yenilmiş, cevap vermişsiniz. Adamın yazdıkları size "Dalga geçer gibi hissettirdi" demenize rağmen ; adama "seni arayabilir miyim" diyerek 1 saat konuşmuşsunuz.

2 ay boyunca bu adamla neden yüz yüze görüşemediğinizi öğrenebildiniz mi bari ?

Adamın hayatında KPSS dışında bağlar olabileceğini hiç düşünmediniz mi ?

Hangi ülkede yaşıyorsunuz ? Toplumsal ilişkilerini görmediğiniz , aynı memleketli olmanız dışında ortak noktanız olup olmadığı belirsiz olan ve siz 2 ay boyunca memleketteyken sizi hiç görmeyen ; sizinle buluşmayan bir adamı, size uzaktan sevdiren nedir ?

Memleketim epey küçük bir yer, bu yüzden sık sık karşılaşıyor, yüz yüze geliyorduk. Görüşmeme konusunda haklısınız, ben kendisinin bir adım atacağını zannediyordum, ama 2 ay boyunca görüşmeye yönelik bir teklifte bulunmadı. Aramak istememin sebebi de, yazışmaktan ziyade kendimi daha net ifade edebilmekti. Zaten oturup muhabbet etmek yerine başlı başına niye böyle yaptığını sordum, ve bu şekilde ara sıra bişeyleri konuşamayacağımı dile getirdim. O da halimi hatrımı sorduğu için konuşma başka da bir yön aldı haliyle.

Fakat siz bunları sayarken bir şeyi de es geçiyorsunuz, her ne kadar yüz yüze görüşüp vakit geçirmemiş olsak bile, tam 10 ay boyunca her Allah’ın günü iletişim halindeydik. Evet görüşmek kadar etkili olmayabilir ama 10 ay dile kolay, az bir süre değil, ve bahsi geçen sürede ikimiz de gün boyu aktif bi şekilde muhabbet içerisindeydik. Bana bişeyleri unutturamayan sebep bu olabilir. Sevmişim ve maalesef ki unutamıyorum, böyle git gelleri olunca daha da zorlanıyorum.

Yurtdışında yaşıyorsunuz. Bir işiniz , sosyal bir hayatınız yok mu ? Yurtdışında mı doğdunuz ? Bu insan size bir adım atsa tüm düzeninizi bozup memleketinize mi yerleşeceksiniz ?

Bu telefon arkadaşlığını sonlandırmazsanız sonrasında çok üzüleceksiniz. Sizin arkanızdan memlekette dedikodu yapıldığını duyduğunuzda, bu sizi etkilemeyecek mi ?

işte siz uzaktan sevebilmişsiniz.
çocuk sevmemiş.
siz film tadında bir aşka aşık olmuşsunuz ama çocuk gayet mantığıyla davranmış.

Ucuz romantizm.

Az biraz dediğin 10 ay boyunca konuştuk, sonra yapamıyorum dedi ve bitirdi. Yaşamadığınız için size komik gelebilir böyle şeyler. Ama bunu yaşayıp evliliğe kadar götüren çok insan var.
adamin ara sira ilgisi olmasi sadece senin onunla asiri ilgili olmandan kaynaklaniyor olabilirmi kacan kovalanir hesabi sal gitsin ve bakalim pesinden o kosarsa onunda ilgisi senin kadar kuvvetliyse bir evlilik teklifide alirsin aklima arkadasim geldi hemen hemen ayni sonunda demis arkadasim bu hfta sonu istemeye geliyorlar seninlede yazismamda dogru olmaz konusmamda adam öyle bi tutusmuski jet hiziyla evlilik teklifi gelmis hakkinizda hayirlisi olsun amin

Üye hesabı kapatmış konu 2022 nerden hortlattınız ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…