Konuyu tam anlatamadığım için yeniden açıyorum eski sevgilim ile ayrıldım ama çözülememiş bazı sorunlar var

laurabeybi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2017
142
33
98
28
Konuyu tekrar tekrar size anlatıp size de sıkmak istemiyorum kısaca Haziranda sevgide olduk Aralık ayında ayrıldık ve bu süreden sonra tekrardan bir kere sevgili olduğumuzda bana seni seviyorum deyip akşamına hiçbir şey hissedemiyorum deyip ayrıldı daha sonra tekrar yazdı ama barışmak için değil bir bahane buldu Annem daha numarasını silmemi istedi falan Ayrılık sürecimizde hep dost kalalım dedi bana dost olursan varım istemiyorsan da sen bilirsin dedi seni engelleyeceğim dediği zaman da engellememesi için çok yalvardım hep Story paylaşıyorum hikayelerime bakıyor bazen de hiç bakmıyor Ben hala benimle ilgilenmesini istiyorum Bana dönmesine pişman olmasını Benim üzüldüğüm kadar üzülmesini istiyorum Kafam karmakarışık durumda hikayelerime Baktığı zaman ilginç bir şekilde mutlu oluyorum bu Bir de bana yetiyor ama hikayelerime bakmazsa değdiriyorum çıldırıyorum O hikayelerime baksın diye sürekli bir şeyler paylaşıyorum sürekli bir etkileşim halinde olmak istiyorum Bana defalarca istemiyorum bu ilişkiyi dedi Eskisi gibi değilim eskisi gibi seni sevmiyorum demesine rağmen ben onu istiyorum ama amacım ilişki değil sanki pişman olması gibi bir durum bu şekilde bir şeyler yaşadınız mı hiç

Yaşayan illa ki vardır canım ancak dediğim gibi ihtiyacın olan şey şu an bu konudan uzaklaşmak başka şeylerle ilgilenmek. Sürekli düşünerek atlatamazsın bu konuyu. Kafanı dağıtmaya çalış işinle okulunla ilgilen kendini başka şeylere ver git başka insanlarla tanış. Hikayene bakıyor olması tamamen meraktan isteyen iki eli kanda da olsa gelir. Egosunu okşama artık sadece senin ona dön demen bile onda gurur kaynağı oluyor. Özgüvenini yükseltiyorsun elin kıytırık herifinin. Çiçek gibi kızlarımızın böyle kendini üzdüğüne değmez. Hayat uzun gençsin önünde bir sürü yol var ve ona mecbur değilsin. Bir daha bu adamla ilgili konu açma konu açman bile onu unutmamak için gösterilen bir çabadan başka bir şey değil. Umurumda değil de ve kendini buna ikna et. Biliyorum lafta söylemesi kolay yaşayana zor ama aşk acısı çeken ne ilk kişisin ne de son.

Konuyu tekrar tekrar size anlatıp size de sıkmak istemiyorum kısaca Haziranda sevgide olduk Aralık ayında ayrıldık ve bu süreden sonra tekrardan bir kere sevgili olduğumuzda bana seni seviyorum deyip akşamına hiçbir şey hissedemiyorum deyip ayrıldı daha sonra tekrar yazdı ama barışmak için değil bir bahane buldu Annem daha numarasını silmemi istedi falan Ayrılık sürecimizde hep dost kalalım dedi bana dost olursan varım istemiyorsan da sen bilirsin dedi seni engelleyeceğim dediği zaman da engellememesi için çok yalvardım hep Story paylaşıyorum hikayelerime bakıyor bazen de hiç bakmıyor Ben hala benimle ilgilenmesini istiyorum Bana dönmesine pişman olmasını Benim üzüldüğüm kadar üzülmesini istiyorum Kafam karmakarışık durumda hikayelerime Baktığı zaman ilginç bir şekilde mutlu oluyorum bu Bir de bana yetiyor ama hikayelerime bakmazsa değdiriyorum çıldırıyorum O hikayelerime baksın diye sürekli bir şeyler paylaşıyorum sürekli bir etkileşim halinde olmak istiyorum Bana defalarca istemiyorum bu ilişkiyi dedi Eskisi gibi değilim eskisi gibi seni sevmiyorum demesine rağmen ben onu istiyorum ama amacım ilişki değil sanki pişman olması gibi bir durum bu şekilde bir şeyler yaşadınız mı hiç
Terapi almayı düşündünüz mü belki iyi gelir. Bende böyle bir durum yaşadım benim ilişkimde yaklaşık 5 ay kadar sürdü ve aşırı bağlanmıştım ona ama olmadı o da bana istemiyorum olmaz dedi hata bi kaç kez ayrılıp barıştık ilgisi yoktu eski kız arkadaşını unutamamıştı sinirlendiğinde kızdığı bağırdı kişi oluyordum hata buraya da konu açmıştım sonuç ne oldu diye sorarsanız bitirdim bitirmesem akıl sağlığımı kaybedecektim. Size tavsiyem kendinize biraz zaman verin içinizde o yas dönemini yaşayıp bitirin. Hayat birinin bizi sevmesini beklemek için çok kısa. Umarım her şey gönlünüzce olur 💐

Biz anladık ilk seferde, sen hoşuna giden cevaplar almadın.
Olmaz.
Böyle bir "ilişki" olmaz, olmamışta zaten. Ne istediğini bilmeyen biriyle olmaz. Kaldı ki seninle olmak istese olurdu.
Sen kacan kovalanır modundan çik, hayatına bak. Bu saçma islerle vakit kaybedip hayatindan geri kalma.

PEŞİNDEN KOŞTUĞUN SÜRECE ACI ÇEKMEYECEK.

ne zaman umursamazsın, bir ihtimal o zaman :)
Ha bu sana ne kazandıracak ?

Sadece vakit kaybı. Takıntı haline getirmişsin, acilen sıyrılman lazım bu duygudan. Kendini onun karşısında bu şekilde küçülterek, değerini azaltıyosun. Kimse buna değmez.

28 yaşında olduğunuz doğru mu? Bence bir iki kız arkadaş edinin dönün bi yaptıklarınıza bakın. Kadın erkek kimse kendini bu duruma düşürmemeli. Bu arada siz o benim hikayelerime baktı mı bakmadı mı diye işsiz işsiz kriz geçirirken kendisi kızlarla konuşuyor doğal olarak. Siz de yolunuza gidin.

Bitmişşse irdelemeye gerek yok ayrıldığın yola sürekli bakarsan tökezlersin.

çok üzgünüm ama burdan bakınca takıntılı psikolojisi bozuk sıkıntılı bir tip olarak görünüyorsun. erkek açısından bakınca da aynen böyle görünüyorsundur. sen onun için bir belasın şu an. sakız gibi yapışmışsın seni sevmeyen insandan ilgi dileniyorsun. sence bu hoş görünüyor mu? hiç hoş durmuyorsun. beladan öte değil yaptıkların.

seni sevmeyen erkek neden senle ilgilensin. ayrıca story falan nedir. neden ilişkilerinizi sanal yaşıyorsunuz. senin hikayelerine baksa nolur bakmasa nolur. çık gez dolaş gerçek hayata adapte ol. bu gerçek dünya değil. sen de şu an gerçeklikten çok uzaktasın.

Bir önceki konuna yazılan şeylerle aynı cevaplar yazılacak. Konuyu herkes anladı tekrar tekrar anlatmana gerek yok. Biraz gurur ya. Bu bir takıntı ve hem kendin hem de karşı taraf için tehlikeli olmaya başlayacaksın bir süre sonra. Profesyonel yardım almalisin. Ayrıca 25 yaşında oldugunu söylüyorsun ama liseli davranışları bunlar. Bir an önce silkelenip kendine gelmen ve hayatına devam etmen gerekiyor. Yolunu,amacını belirle,hayatını düzene koy. İşte o zaman illa ki karşına doğru kişi çıkacak.

Bir önceki konuna yazılan şeylerle aynı cevaplar yazılacak. Konuyu herkes anladı tekrar tekrar anlatmana gerek yok. Biraz gurur ya. Bu bir takıntı ve hem kendin hem de karşı taraf için tehlikeli olmaya başlayacaksın bir süre sonra. Profesyonel yardım almalisin. Ayrıca 25 yaşında oldugunu söylüyorsun ama liseli davranışları bunlar. Bir an önce silkelenip kendine gelmen ve hayatına devam etmen gerekiyor. Yolunu,amacını belirle,hayatını düzene koy. İşte o zaman illa ki karşına doğru kişi çıkacak.
Sert yorumların Beni üzmesi gerekiyor öyle değil mi Aslında bana nedense güç veriyor sizin yazdıklarınız Çünkü Yanlış yolda olduğumu ve toparlanmam gerektiğini bu şekilde Anlıyorum Eğer anlayışlı gelseydiniz Belki de kafam değişmeyecekti teşekkür ederim

Sert yorumların Beni üzmesi gerekiyor öyle değil mi Aslında bana nedense güç veriyor sizin yazdıklarınız Çünkü Yanlış yolda olduğumu ve toparlanmam gerektiğini bu şekilde Anlıyorum Eğer anlayışlı gelseydiniz Belki de kafam değişmeyecekti teşekkür ederim
Hem ilk hem ikinci sevgilimde aynı gurursuzlugu yaptım. Sorun çok sevmen değil sorun güvenli bağlanma problemin var. Travman olabilir. Bunlar psikolojik sorunlar asmalısın. Sevilmiyorsun anlamalısın

Neden pisman olsun her iliski yıllarca sürecek diye bir kural yok.Tamam siz sevmişsiniz bu yüzden böyle duygular hissediyorsunuzdur ama karşı taraf sizi sevmiyormuş.Hal böyleyken “pisman olsun” diye düşünmeniz hikayeler atmanız bir şey değiştirmeyecek.Dost kalalım yoksa engelleyeceğim diye sınır çizmiş işte size.Önünüze bakın sevdiğiniz ve sevileceğiniz yeni bir ilişki yasayacaksınız belki de.Geçmişe takılı kalmayın.

Evet biraz da kendine gel diye yapılıyor bu sert yorumlar. Emin ol kimse üzül diye yazmıyor.Kimse sana sen kötü ol diye yorum yapmıyor. Silkelenip kendine gelmen için yazılıyor bu yorumlar. Bu takıntın hem sana hem karşı tarafa zarar verecek zamanla, en çok yarayı da sen alacaksın. Kendi değerini bilip hayatına bir yön cizersen zaten sırayla her şey düzene girer,bütün kapilar açılır ve karşılıklı bir şekilde gerçekten sevip sevilecegin biri çıkar karşına. Eğer ise yariyorsa yorumlarım ne mutlu.

Bittiğini kabullenip önünüze bakın. Kimse peşimden koşuyor bari karşılık vereyim demez. Tam tersi irite edici oluyor. Siz onu yok sayınca gizem yapınca daha çok ilgi çeker hee döner dönmez onu bilemem

Back
X