- 18 Haziran 2017
- 142
- 33
- 98
- 28
- Konu Sahibi laurabeybi
Konuyu tekrar tekrar size anlatıp size de sıkmak istemiyorum kısaca Haziranda sevgide olduk Aralık ayında ayrıldık ve bu süreden sonra tekrardan bir kere sevgili olduğumuzda bana seni seviyorum deyip akşamına hiçbir şey hissedemiyorum deyip ayrıldı daha sonra tekrar yazdı ama barışmak için değil bir bahane buldu Annem daha numarasını silmemi istedi falan Ayrılık sürecimizde hep dost kalalım dedi bana dost olursan varım istemiyorsan da sen bilirsin dedi seni engelleyeceğim dediği zaman da engellememesi için çok yalvardım hep Story paylaşıyorum hikayelerime bakıyor bazen de hiç bakmıyor Ben hala benimle ilgilenmesini istiyorum Bana dönmesine pişman olmasını Benim üzüldüğüm kadar üzülmesini istiyorum Kafam karmakarışık durumda hikayelerime Baktığı zaman ilginç bir şekilde mutlu oluyorum bu Bir de bana yetiyor ama hikayelerime bakmazsa değdiriyorum çıldırıyorum O hikayelerime baksın diye sürekli bir şeyler paylaşıyorum sürekli bir etkileşim halinde olmak istiyorum Bana defalarca istemiyorum bu ilişkiyi dedi Eskisi gibi değilim eskisi gibi seni sevmiyorum demesine rağmen ben onu istiyorum ama amacım ilişki değil sanki pişman olması gibi bir durum bu şekilde bir şeyler yaşadınız mı hiç