iste o cvp vermeyınce cok sınırlendım ona dedım ıstemıyosan bıttı de bende yoluma gıdeyım susmk ne demek dedım ama o sadece kafam krısık sonra konusalım dedı. pısmanlıgı suan o kadar cok hıssedıyorum kı o zaman nasıl bunları yaptım dıyorum. ıkı hafta sonra sozlenmesı kotu olmus ben hayatında bırı oldugunu sanmıyorum oyle olsa o kadar olaydan sonra watsappına bana dınlettıgı ve benım de watsappıma yazdıgım sozlerı yazmazdı dımı yoksa ben mı anlam cıkarıyorum
o suan aılesının yanında acıkcası buraya ne zaman gelır bılmıyorum benı ıkı ayda unutmaz ama kafasında bıtırebılır dedıgın gıbı ama anladıgım kadarıyla suan kafasında bıtırmıs gıbı ama watsapına twıtterına bakıyorum acı cektıgı unutmaya calıstıgı bellı o tarz seyler yazıo hatta gecen hafta bana dınlettıgı ve benım durum yaptıgım sozlerı yazmıstı normalde bılgılerını gızlemez baktım kapatmıs ıkı gun sonra tekrar actı anlamadım kı suan benı cocuk sımarık gelgıtlerı olan bırı bılıyo kı haklıda benı ozledıgıne emınım o kadar arama ve msjdan sonra tekrar aramayı goze alamıyorum onun yakın bı arkadası var cok az muhabbetımız var ama o benım ex le gorusmedıgını onun aramadıgını soyluyo acaba yalan soyluyo olabılır mı.Ayrı kaldığımız iki yıl boyunca hiç konuşmadık o bana geri dönmeyi çok istedi ben konuşmadım, öyle bir iki yıldı. Durum o kadar vahimdi düşün :) 2 yıl sonra tekrar konuşmaya başladık 2 ay konuştuk 2 ayın sonunda istemediğini söyledi. Ben eski sevgilimin karşısına bundan 1 ay sonra çıktım arayı soğutmamak için. 2 ayı bilemiyorum açıkçası, seni gerçekten seviyorsa unutmayacaktır fakat kafasında bitirebilir. Ortak arkadaşlarınız varsa bu süreçte arkadaşlarınız onunla konuşabilir, senin değiştiğini söyleyebilir. Anladığım kadarıyla iki haftadır da konuşmuyorsunuz bu durumda 2,5 ay ara vermiş olacaksınız. Bence uzun bir süre. Gitme imkanın yok mu peki, nerde olduğunu biliyor musun? Bir de yaşın nedir, gitmeye kalksan bunun altından kalkabilir misin?
asla yapmam uzmem onu kesınlıkle ama pesınden kosmam daha da kızdırır sevmıo oyle seylerı.yani çok seviyorsan pişman ve yapmayacaksan cevap vermese de koş peşinden biraz o zaman bir arkadaşımın sevgilisi 1 yıl sonra dönmüştü geri
suan ustune gıtmıyorum bı ay dolmak uzere edıcem ınsaallahÖlese bizi süreçten haberdar ediniz
o suan aılesının yanında acıkcası buraya ne zaman gelır bılmıyorum benı ıkı ayda unutmaz ama kafasında bıtırebılır dedıgın gıbı ama anladıgım kadarıyla suan kafasında bıtırmıs gıbı ama watsapına twıtterına bakıyorum acı cektıgı unutmaya calıstıgı bellı o tarz seyler yazıo hatta gecen hafta bana dınlettıgı ve benım durum yaptıgım sozlerı yazmıstı normalde bılgılerını gızlemez baktım kapatmıs ıkı gun sonra tekrar actı anlamadım kı suan benı cocuk sımarık gelgıtlerı olan bırı bılıyo kı haklıda benı ozledıgıne emınım o kadar arama ve msjdan sonra tekrar aramayı goze alamıyorum onun yakın bı arkadası var cok az muhabbetımız var ama o benım ex le gorusmedıgını onun aramadıgını soyluyo acaba yalan soyluyo olabılır mı.
25 gun oldu ama bana kızgınlıgı gecmemıstır ve ben yıne konusmak ıstersem yıne aynı dengesızlıgı yaptıgımı dusunecektır dıye dusumuyorum ıstoyorum kı kızgınlıgı gecsın unutsun herseyı benımle sakın kafayla konussun. off bılemedım kı sımdı bıde aılesının yanında onlarda donmemesını soyluyodur belkı buraya gelse anılarımız depresır. cok sacma sebepten bıttı ona hep sadık kaldım oda aynı sekılde oyle hyatıma gıren tek erkektı bunu bılıyodu bana hep senden daha ıyısını bulamam derdı sen bıraksanda ben bırakmam kac kere ayrılık konusu gecınce agladı benım ıcın aklım almıyo benı bıtırmesın ALLAHIM NOLURROlabilir onun yakın arkadaşı sonuçta. Doğru da olabilir. Seni kafasında bitirme süreci başlamışsa ben 1 aydan fazla vakit kaybetmeni önermem. Ve sana tavsiyem, iletişimi kesinlikle telefonla sağlamamalısın tekrar. Anlaşamazsınız çünkü, sana hayır demek kolay olur onun için telefonda, anlatmak istediklerini ifade edemezsin ve gözünde puan kaybedersin. Dediğim gibi belli bir süre ona düşünme fırsatı verdikten sonra karşısına çıkman en doğrusu olacaktır.
Şuan kaçtığı için cazip gelmesi normal. Ama herşey olacağını varır. Allah gönlüne göre versin canım.Onu bu kadar seviyoken nasıl bu noktaya getirdim herşeyibende oyle yapiorum yaptığım şeyleri unutsun diye üstüne gitmiyorum iki ay sonra arayıp buluşmak isticem herşeyi konusucam açık açık Allahim nolur gelsin
25 gun oldu ama bana kızgınlıgı gecmemıstır ve ben yıne konusmak ıstersem yıne aynı dengesızlıgı yaptıgımı dusunecektır dıye dusumuyorum ıstoyorum kı kızgınlıgı gecsın unutsun herseyı benımle sakın kafayla konussun. off bılemedım kı sımdı bıde aılesının yanında onlarda donmemesını soyluyodur belkı buraya gelse anılarımız depresır. cok sacma sebepten bıttı ona hep sadık kaldım oda aynı sekılde oyle hyatıma gıren tek erkektı bunu bılıyodu bana hep senden daha ıyısını bulamam derdı sen bıraksanda ben bırakmam kac kere ayrılık konusu gecınce agladı benım ıcın aklım almıyo benı bıtırmesın ALLAHIM NOLURR
bakalım ınsaalah gelır daha erken cunku ben gıdemem onun oldugu sehreOnun olduğun şehre gelmesini beklersen 3 ay geçmiş olacak, 3 ayda sana siniri geçer + kafasında bitirir derim ben, tabii ki sen bilirsin. Ben o kadar uzun süre beklemeyi göze alamadım.
Bide o benim için tayin isteyip gitmedi benim için kaldı ve bütün arkadaşları tayin isteyip gitti o tek kaldı burda diyorum belki eski anılar gelir aklına biraz zaman geçerse affeder.Onun olduğun şehre gelmesini beklersen 3 ay geçmiş olacak, 3 ayda sana siniri geçer + kafasında bitirir derim ben, tabii ki sen bilirsin. Ben o kadar uzun süre beklemeyi göze alamadım.
Yeni aşklara yelken açmıştır belki.Watsapp durumuna " gönül kimi severse aşk onda güzel!!!" yazmış