Eski sevgilim bana döner mi

niye bitişik ve bu kadar karmaşık yazıyorsunuz ki insanın okuyası bile gelmiyor

okuyabildiğim kadarıyla sen fazlasıyla suçlusun

çocukcağız kendini kurtarmışken neden bir daha dönsün ki dönmez herhalde

Cok iticisin donecektiysede donmez artik ikide bir mesaj yagmuru aramalar sacma sapan kendi kendine ayar verip tekrar donmeler hasta gibi ,cocuk cevap dahi vermeden kac gun kendin cizip oynamissin ve komik durumada dusmussun
Bu yaptıklarına kene gibi yapışmak tabiri uyuyor

en uzak durulması gereken insan modeli

Anladim suçluyum zaten kendi agzimlada yazdim zaten bunları biliyorum arkadaşlar ben onu geri istiyorum son msj ben atmadim zaten icimden geçen sözler de değildi onlar onun beni hala sevdiğini ama benim dengesiz tavirlarim ve gelgitlerim yüzünden donmedigini biliyorum bana zaten demişti evlensek ben seni zorla bile tutamam yanimda surekli bunu yapacaksın ama ben sizden şimdi bi yol istiyorum her insan hata yapar çocukluk deyin simariklik deyin ama ben hep onu sevip sadık kaldim bi o tuttu elimi ondan baska kimseyi bilemedim çok değer verdim ama gösteremedim şimdi onu geri kazanmak istiyorum bana kizmayin ben hergun bunları söylüyorum kendime bana bi yol gosterin lütfen dedim ya oda seviyor biliyorum degistigimi hatami anladigimi bilsi n istiyorum onun şuan geliyorsa tek sebebi var gelse bile yine benim dengesiz davranıp onu bırakacak olmam Lütfen Bi Akıl verin.

Mrb yazdıklarınızı okuyorum sürekli akıl verin diyorsunuz burda herkes size akıl verio ve akıl verdikçe kabul etmiyorsunuz yine akıl verin diyorsunuz ben bile şu an bizim tarafımızdan dinlenmedigimizi düşünüyorum
bakın bi karar vermussiniz sonra geri donmussunuz sonra tekrar aynı kararı vermissiniz aslında sizde naptiginizi bilmiyorsunuz bence 2 kere çocuğu kucumseyip istemediğinizi söylediniz sonra kararınız da net olun ve bi daha mesaj atmayın o isterse donerdi bi karar yada bişi söylemeden önce iyice düşünmek gerekiyo ki yine barussanizda eskisi gibi olmaz diye düşünüyorum

O haklı evet bana çok tahammül etti bana olan sevgisinden çok emindim naparsam yapiyim birakmaz diye dusundum simariklik yaptim belki gel gitlerim oldu evet cünku ayrılığın bu kadar canimi yakacagini dusunemedim onu kirdim bende kirildim beni seven adamı kaybettim ben onu gerçekten seviyorum oyle saf oyle temiz seviyorum ki ne dersem biliyorum hataliyim siz donmemesini istiyceksiniz ama ben onu hergun Rabbimden geri istiyorum donerse asla uzmicem onu asla.

Aşk tan çok vicdanim o kadar huzursuz ki gelse elimden geleni yaparım beni sevmesi için.

Belki onu geri alırsın ama hiçbişi eskisi gibi olmaz. Yani o senin ağzının içine düşmez.

Kaybetmişsin güzelim fazla kasma bunaltma bence. Diceğini demişsin çekil köşene. Sıkma çocuğuda günahtır.

Şuan ne yaşıosan senin yüzünden :)

Sesini duydum, geldim :) Öncelikle sorunun cevabı, aldatma gibi ciddi bir şey olmadığı sürece, seni gerçekten seven erkek sana döner. Ben bunun doğruluğunu bizzat yaşadım. Konuma bakabilirsin. 2 yıl önce çok kötü bir şekilde terk ettiğim sevgilimin 2 yıl sonra bana geri dönmesini sağladım. Eğer seni gerçekten seviyorsa geri dönecektir. Peki nasıl? Konundan anladığım kadarıyla hataların sonucu bu durumdasınız. Öncelikle ilk yapman gereken mesajları, aramaları kesmek. Bir süre düşünmesine izin vermelisin. Fakat bu süre 1 ayı geçmemeli. Ben eski sevgilime uzun bir mektup yazmıştım bu aradan sonra. Mektuptan bir iki gün sonra karşısına çıktım. Mektup konusu sana kalmış, fakat bu bir aylık aradan sonra asla iletişimi telefonla sağlama; direkt karşısına çık. Görüşme imkanı yarat. Onunla haberleşmeden, arkadaşlarından öğrenebilirsen yerini o şekilde karşısına çık. Ve çok sağlam gerekçelerle onu hala sevdiğini, hatalarını anladığını ve tekrarlamayacağını ifade et. Mantıklı açıklamalar yap. Neden o hataları yaptığını mantığa dayandırarak açıkla. Sakın ağlamaya kalkma, mantıklı bir şekilde onu istediğini ifade et, gerekirse sana zaman versin, hemen sevgili olmak için sıkıştırma, önce güvenini kazanmak istediğini söyle. Eğer seni reddederse sevgisinde sıkıntı vardır. Ben aynen anlattığım şekilde 2,5 yıl aradan sonra eski sevgilimi geri döndürdüm, 5 aydır da beraberiz ve çok şükür her şey yolunda :)

sürekli gider yapıp durmayın adama tabi ki gelmez. ben olsam yüzünüze bile bakmazdım :)) şu başınızı biraz eğin bana da hırstan istiyorsunuz gibi geldi.

Onu bu kadar seviyoken nasıl bu noktaya getirdim herşeyi bende oyle yapiorum yaptığım şeyleri unutsun diye üstüne gitmiyorum iki ay sonra arayıp buluşmak isticem herşeyi konusucam açık açık Allahim nolur gelsin

Ayrı kaldiginiz iki yıl boyunca surekli ariyo muydunuz onu peki. Bende sizin söylediklerimizin yapmayı dusunuyorum sevgisine eminim ama gözünden çok düştüm.
O şuan izinde olduğum şehre ilk ay sonra gelebilir ancak o zaman konuşabilir km iki ay beklemem bana vakit kaybettirir mi yoksa yaptığım aptalliklari unutması açısından daha mi iyi olur. Sizin bu msjiniz bana ilaç gibi geldi

sürekli bitsin diyerek bitiren sensen o da ayrı kalınca tabi huzuru buldum diye düşünmüş olabilir.biz nişanlımla şu sıra çok geriliyoruz ama en fazla bir sabah günaydın mesajı atar.sadece bir gün konuşmamazlık yaptık şu ana kadar o da benim hatamdı.ama bundan önce ki ilişkimde ayrıldık 2 haftada sözlendi ya böyle yapsaydı seninkide bir de böyle düşün ayrıca o kadar pişmansan sinirlenip sinirlenip ne diye yazıyorsun çocuğa o öfkeyle

Ayrı kaldığımız iki yıl boyunca hiç konuşmadık o bana geri dönmeyi çok istedi ben konuşmadım, öyle bir iki yıldı. Durum o kadar vahimdi düşün :) 2 yıl sonra tekrar konuşmaya başladık 2 ay konuştuk 2 ayın sonunda istemediğini söyledi. Ben eski sevgilimin karşısına bundan 1 ay sonra çıktım arayı soğutmamak için. 2 ayı bilemiyorum açıkçası, seni gerçekten seviyorsa unutmayacaktır fakat kafasında bitirebilir. Ortak arkadaşlarınız varsa bu süreçte arkadaşlarınız onunla konuşabilir, senin değiştiğini söyleyebilir. Anladığım kadarıyla iki haftadır da konuşmuyorsunuz bu durumda 2,5 ay ara vermiş olacaksınız. Bence uzun bir süre. Gitme imkanın yok mu peki, nerde olduğunu biliyor musun? Bir de yaşın nedir, gitmeye kalksan bunun altından kalkabilir misin?

Canım fazla naz aşık usandırmış. Hala devam etmek istiyorsan mesaj at, özür dile, kararı ona bırak ve bekle. Oda istiyorsa arar. Aramaz sa dellenip mesaj atma yine, sabırlı ol.

iste o cvp vermeyınce cok sınırlendım ona dedım ıstemıyosan bıttı de bende yoluma gıdeyım susmk ne demek dedım ama o sadece kafam krısık sonra konusalım dedı. pısmanlıgı suan o kadar cok hıssedıyorum kı o zaman nasıl bunları yaptım dıyorum. ıkı hafta sonra sozlenmesı kotu olmus ben hayatında bırı oldugunu sanmıyorum oyle olsa o kadar olaydan sonra watsappına bana dınlettıgı ve benım de watsappıma yazdıgım sozlerı yazmazdı dımı yoksa ben mı anlam cıkarıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…