- 3 Haziran 2014
- 109
- 3
-
- Konu Sahibi levlavazgecti
Niye bitiriyorsunuz ki anlamadım?
Eski sevgili aradıysa ne olmuş?
Çocuğun suçu ne ki?
Sizi hiç eski sevgiliniz yoklamadı mı şimdiye kadar?
Tek korkum akli karisirsa diye bi bayan olarak kaldiramiyorum nasil davranmam gerekiyor peki?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ortada kızılacak ne var gerçekten anlamadım.
Senin canın takacak sorun aramış ama inan ortada bi sorun yok.
Sevgilin her şeyi anlatmış zaten sana daha niye sinirleniyorsun ki?
Bi de ayrılsam mı demişsin.
Biz ayrıl desek ayrılacak mısın??
Millette ne sorunlar var arkadaşım takılma böyle küçük şeylere...
Ben olsam hiç müdahale etmezdim.
Aklı karışacaksa karışsın.
Sevmemiş dersiniz,yolunuza bakarsınız,korkuyla yaşanmaz ki...
Ayrilmak istemiyorum tabi ki seviyorum onu güveniyorum da ama bilmiyorum icime suphe dusuyor uzaktayiz sonucta askerlik var arada
Yaa böyle bir şeye bakıp da ilişki bitirilmez çocuk zaten sana anlatmış saklamamış numarasını vermiş bu tam anlamıyla güvendir..hiç üzme kendini boşuna bence devam et çocuğu da üzme oralarda
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Heyy Allamm dürüstt olsa bir türlü olmasa bir türlüü..
Dürüst olmayıp söylemeseydi de siz böyle olucaktınız,
Dürüst olup söylediği için siz gene böyle oluyorsunuz..
Eeee Nolcak şimdiii(!)
Verdigim tepki yanlis mi peki sorgulamam falan normal bir seymis gibi karsilayamazdim ki kizin amaci belli hangi bayan olsa bu noktada cildirirdi evet erkek arkadasimin anlatmasi guzel ama icim cok garip kestirip atamiyorum
Aklim cok karisti haklisiniz dürüst olduguna seviniyorum fakat icimdeki anlamsiz duyguyu da atamiyorum simdi nasil davranacagim ne diyecegim iliskimin cikmaza girmesini istemiyorum
Aranızda güven sorunu olduğu sürece mutlu olman çok zor arkadaşım.
Herkesin eski sevgilisi aradabir hortlar, bunlar normaldir.
Daha önce erkek arkadaşın güvenini sarsacak bişi yapmadıysa eğer,
yani bu güvensizliğin geçmişe dayanmıyorsa şimdi bu düşünceye yeni düştüysen eğer bence uzatma derim ben..
Üstünü kapat bu konunun ilişkine kaldığı yerden dewam et derim ben..
Bazen anlamıyorum bu insanları, bahane mi arıyorsun güzelim sen ayrılmak için? Eski sevgilisi aramış, çocuğun suçu ne? Hayır bir de sana anlatmış, neden ağladın hala anlayabilmiş değilim. Böyle saçma şeylerden dolayı nasıl ayrılmayı düşünebiliyorsunuz anlayamıyorum...
Hayir daha once guven sarsacak bir sey yasamadik ustelik biz bu iliskiyi cok zor kurduk zamaninda ailesel sorunlarimiz oldu ayni sehirde bile gorusemedigimiz oldu yine kopmadik bitirmek istemiyorum bende bu iliskiyi falat kiz tekrar arayip.kendini hatirlatiraa surekli
Onun bir sucu yok evet ama işte konuştu sonucta bana söylediği sadece kiz hayatinin nasil gittigini sormuş o da iki yillik ciddi bi iliskide cok mutlu oldugunu soylemis guveniyorum tabi ki ama kiz bunu duyunca ugrasirsa ; (