eski sevgili

levlavazgecti

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2014
109
3
Merhaba kizlar dun geceden beri canim cok sıkkın fikir alabilecegim kimsem yok nolur bi fikir verin yardim edin delirmek uzereyim.
Benim 2 yillik duzenli giden bir iliskim var cok sukur erkek arkadasimla simdiye kadar hicbir sıkıntım olmadi gayet mutluyuz huzurluyuz. Kendisi askerde daha safak icin zamanimiz var. Fakat ilk defa dun gece canımı sıkan bir olay oldu. Erkek arkadasim askerde malum.telefon kullanıyor belirli saatler disinda acmiyor telefonu bi tek benimle konusmak icin kullaniyor dun aksam telefonu kapaliyken bi numaranin aradigini soyledi sen mi aradin dedi hayir dedim merak ettim donus yap bakalim kimmis dedim ondan sonra 20 dakikaya yakin cevap gelmedi kendisinde sonra msj atti arayan numarayla ilgili konusmam lazim seninle diye. Ve arayan yillar oncesinde olan bi iliskisinden kiz arkadasiymis numarami silmemis konusmak istemis dedi, sevgilim de benim 2 yillik ciddi dusundugum bir ilişkim var demis ve kiz mutluluklar dileyip kapatmis. Bunu bana anlatti acikcasi anlattigina sevindim ama icime suphe dustu suan erkek arkadasimla konusmuyorum o kizla konusmasi canimi cok sıktı ismini istedim kizin numarasini her seyini sordum sevgilim de soyledi arasam mi aramasam mi ne yapacagim simdi kizlar ayrilsam mi bu cocuktan ustelik askerde kafasi karismis midir suana kadar ikimiz de karsilikli guven icindeyiz hic supheye dusmedik ama bu olan olay benim kalbimi kirdi canımı yakti ne yasadilar bilmiyorum ne konustular bilmiyorum kendisine inanmaktan guvenmekten baska carem yok surekli agliyorum kaldiramiyorum ne yapacagim simdi yardim.edin nolur aynisini ya da benzerini yasayan var mi nasil davranmaliyim sevilimin durustlugu karsisinda ona inanip yola devam mi etmeliyim yoksa bitirmeli miyim her seyi? Aklim karman corman ne yapacagim fikir verin nolur

Son düzenleme:
Niye bitiriyorsunuz ki anlamadım?
Eski sevgili aradıysa ne olmuş?
Çocuğun suçu ne ki?
Sizi hiç eski sevgiliniz yoklamadı mı şimdiye kadar?

ortada kızılacak ne var gerçekten anlamadım.
Senin canın takacak sorun aramış ama inan ortada bi sorun yok.
Sevgilin her şeyi anlatmış zaten sana daha niye sinirleniyorsun ki?
Bi de ayrılsam mı demişsin.
Biz ayrıl desek ayrılacak mısın??
Millette ne sorunlar var arkadaşım takılma böyle küçük şeylere...

Niye bitiriyorsunuz ki anlamadım?
Eski sevgili aradıysa ne olmuş?
Çocuğun suçu ne ki?
Sizi hiç eski sevgiliniz yoklamadı mı şimdiye kadar?

Tek korkum akli karisirsa diye bi bayan olarak kaldiramiyorum nasil davranmam gerekiyor peki?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tek korkum akli karisirsa diye bi bayan olarak kaldiramiyorum nasil davranmam gerekiyor peki?

Ben olsam hiç müdahale etmezdim.
Aklı karışacaksa karışsın.
Sevmemiş dersiniz,yolunuza bakarsınız,korkuyla yaşanmaz ki...

Ayrilmak istemiyorum tabi ki seviyorum onu güveniyorum da ama bilmiyorum icime suphe dusuyor uzaktayiz sonucta askerlik var arada

Yaa böyle bir şeye bakıp da ilişki bitirilmez çocuk zaten sana anlatmış saklamamış numarasını vermiş bu tam anlamıyla güvendir..hiç üzme kendini boşuna bence devam et çocuğu da üzme oralarda

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Heyy Allamm dürüstt olsa bir türlü olmasa bir türlüü..

Dürüst olmayıp söylemeseydi de siz böyle olucaktınız,
Dürüst olup söylediği için siz gene böyle oluyorsunuz..
Eeee Nolcak şimdiii(!)

Ben olsam hiç müdahale etmezdim.
Aklı karışacaksa karışsın.
Sevmemiş dersiniz,yolunuza bakarsınız,korkuyla yaşanmaz ki...

Verdigim tepki yanlis mi peki sorgulamam falan normal bir seymis gibi karsilayamazdim ki kizin amaci belli hangi bayan olsa bu noktada cildirirdi evet erkek arkadasimin anlatmasi guzel ama icim cok garip kestirip atamiyorum

Ayrilmak istemiyorum tabi ki seviyorum onu güveniyorum da ama bilmiyorum icime suphe dusuyor uzaktayiz sonucta askerlik var arada

yapacağı varsa zaten yanındayken de yapar.
sen bunu hiçbir şekilde engelleyemezsin.
yaparsa da güle güle dersin yoluna devam edersin.
soğuk davranman kavga çıkarman senden uzaklaşmasına sebep olur.
eski sevgilisini sürekli sorma, durduk yere adamın aklına sokma.
adam doğruyu söyler kızarsınız, yalan söylese kızarsınız.
bu olay hiç olmamış gibi davran.
gerçekten takılacak bi durum değil..

Son düzenleme:

Haklisiniz anlatmasi guzel ama dun cok sinirlendim sonucta eski sevgilisiyle konustu normal bir sey degil ben varken ya kiz bi daha ararsa :/

Aklim cok karisti haklisiniz dürüst olduguna seviniyorum fakat icimdeki anlamsiz duyguyu da atamiyorum simdi nasil davranacagim ne diyecegim iliskimin cikmaza girmesini istemiyorum

Aranızda güven sorunu olduğu sürece mutlu olman çok zor arkadaşım.
Herkesin eski sevgilisi aradabir hortlar, bunlar normaldir.

Daha önce erkek arkadaşın güvenini sarsacak bişi yapmadıysa eğer,
yani bu güvensizliğin geçmişe dayanmıyorsa şimdi bu düşünceye yeni düştüysen eğer bence uzatma derim ben..
Üstünü kapat bu konunun ilişkine kaldığı yerden dewam et derim ben..

Bazen anlamıyorum bu insanları, bahane mi arıyorsun güzelim sen ayrılmak için? Eski sevgilisi aramış, çocuğun suçu ne? Hayır bir de sana anlatmış, neden ağladın hala anlayabilmiş değilim. Böyle saçma şeylerden dolayı nasıl ayrılmayı düşünebiliyorsunuz anlayamıyorum...

Aranızda güven sorunu olduğu sürece mutlu olman çok zor arkadaşım.
Herkesin eski sevgilisi aradabir hortlar, bunlar normaldir.

Simdiye kadar bi guven sorunum olmadi her seyini haber verir soyler bunu da soyledi ama iste eskiden ne yasadilar da kiz aradi acaba sevgilimin tavri yeterli olmustur umarim tekrar aramaz

Hayir daha once guven sarsacak bir sey yasamadik ustelik biz bu iliskiyi cok zor kurduk zamaninda ailesel sorunlarimiz oldu ayni sehirde bile gorusemedigimiz oldu yine kopmadik bitirmek istemiyorum bende bu iliskiyi falat kiz tekrar arayip.kendini hatirlatiraa surekli

Onun bir sucu yok evet ama işte konuştu sonucta bana söylediği sadece kiz hayatinin nasil gittigini sormuş o da iki yillik ciddi bi iliskide cok mutlu oldugunu soylemis guveniyorum tabi ki ama kiz bunu duyunca ugrasirsa ; (

Sen bu kadar çok bunu takıntılı hale getirirsen ve bunu erkek arkadaşınada belli edersen,
eğer o kız ararsa bile bu sefer erkek arkadaşın bunu sana söylemez bence..
Çünkü karşısında arıza çıkaran sewgili profili çizer erkekler..
O kızda mutluluklar dilemiş zaten, neden arasın ki..
Hangi kadın ikinci kadın olmakister başkasını sewdiğini bile bile neden arasın ki..
Biraz çocuksu düşünceden kopman lazım..
İlişkine gölge düşürme...

Canım bence hiç düşünmene bile gerek yok. Zaten telefonu kapalı sürekli diyorsun, erkek arkadaşın da rahat konuşacak durumda değil, ve konuşmak istediğini nereden biliyorsun? onu zırt pırt aramaması için mutlu olduğunu söylemiştir erkek arkadaşın. Arada yoklarsın ses varmı eski kız arkadaşından diye çok kafana takılıyorsa, ama 2 senelik güzel bir ilişkimiz var diyorsun, kafana takacak hiçbirşey yok. askerdeki çocuğa yüklenme kesinlikle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…