eski sevgili

Merhaba kizlar dun geceden beri canim cok sıkkın fikir alabilecegim kimsem yok nolur bi fikir verin yardim edin delirmek uzereyim.
Benim 2 yillik duzenli giden bir iliskim var cok sukur erkek arkadasimla simdiye kadar hicbir sıkıntım olmadi gayet mutluyuz huzurluyuz. Kendisi askerde daha safak icin zamanimiz var. Fakat ilk defa dun gece canımı sıkan bir olay oldu. Erkek arkadasim askerde malum.telefon kullanıyor belirli saatler disinda acmiyor telefonu bi tek benimle konusmak icin kullaniyor dun aksam telefonu kapaliyken bi numaranin aradigini soyledi sen mi aradin dedi hayir dedim merak ettim donus yap bakalim kimmis dedim ondan sonra 20 dakikaya yakin cevap gelmedi kendisinde sonra msj atti arayan numarayla ilgili konusmam lazim seninle diye. Ve arayan yillar oncesinde olan bi iliskisinden kiz arkadasiymis numarami silmemis konusmak istemis dedi, sevgilim de benim 2 yillik ciddi dusundugum bir ilişkim var demis ve kiz mutluluklar dileyip kapatmis. Bunu bana anlatti acikcasi anlattigina sevindim ama icime suphe dustu suan erkek arkadasimla konusmuyorum o kizla konusmasi canimi cok sıktı ismini istedim kizin numarasini her seyini sordum sevgilim de soyledi arasam mi aramasam mi ne yapacagim simdi kizlar ayrilsam mi bu cocuktan ustelik askerde kafasi karismis midir suana kadar ikimiz de karsilikli guven icindeyiz hic supheye dusmedik ama bu olan olay benim kalbimi kirdi canımı yakti ne yasadilar bilmiyorum ne konustular bilmiyorum kendisine inanmaktan guvenmekten baska carem yok surekli agliyorum kaldiramiyorum ne yapacagim simdi yardim.edin nolur aynisini ya da benzerini yasayan var mi nasil davranmaliyim sevilimin durustlugu karsisinda ona inanip yola devam mi etmeliyim yoksa bitirmeli miyim her seyi? Aklim karman corman ne yapacagim fikir verin nolur:KK43::KK43:

gören duyanda sevgilisiyle,sevgilisinin eski sevgilisini aynı yatakta basmış zanneder..

filmlerde bile

-Dur Nalan açıklayabilirim (!) deniliyor bilmiyor musunuz ?

O da sana açıklamış ve hatta kim olduğunu bile söylemiş gereken cevabı da vermiş

ama sen ille ben hülya koçyiğit gibi bulundugum mekanı parmak ucunda koşarak terkedecegim diyorsan başka tabe.

Ferit arkandan koşar mı bilmem ama sen Nalan'dan şanslısın bacım :KK51:

gören duyanda sevgilisiyle,sevgilisinin eski sevgilisini aynı yatakta basmış zanneder..

filmlerde bile

O da sana açıklamış ve hatta kim olduğunu bile söylemiş gereken cevabı da vermiş

ama sen ille ben hülya koçyiğit gibi bulundugum mekanı parmak ucunda koşarak terkedecegim diyorsan başka tabe.

Yaaaa yapmaaa şunuuu allaahımmmmmmmmmm suyu bilgisayara püskürttümmm :KK60::KK60::KK60::KK60:

Son düzenleme:
Haklisiniz anlatmasi guzel ama dun cok sinirlendim sonucta eski sevgilisiyle konustu normal bir sey degil ben varken ya kiz bi daha ararsa :/

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sen böyle vesveselerle seni bugüne kadar hiç üzmemiş, sana herşeyi dorğu dürüst anlatmış birini huzursuz edersen belki sevgilin ona dönüş yapar

filmlerde bile

hastayım sana Nalan :KK53:

konu sahabı, allah aşkına bundan ayrılıp hiç eski sevgilisi olmayan birini mi bulmayı düşünüyorsunuz? yani eğer öyle düşünüyorsanız o imkansız gibi birşey.. o zaman Türkan Şoray ın filmindeki gibi bebeklikten besleyip büyütmeniz gerek ki o da bir süre sonra başkasına aşık olup gitmişti zati :KK53:

içinizi ferah tutarak yolunuza devam edebilirsiniz, herkesin bir eski sevgilisi vardır bir yerlerde.. :KK34:

konu sahabı, allah aşkına bundan ayrılıp hiç eski sevgilisi olmayan birini mi bulmayı düşünüyorsunuz? yani eğer öyle düşünüyorsanız o imkansız gibi birşey.. o zaman Türkan Şoray ın filmindeki gibi bebeklikten besleyip büyütmeniz gerek ki o da bir süre sonra başkasına aşık olup gitmişti zati :KK53:

içinizi ferah tutarak yolunuza devam edebilirsiniz, herkesin bir eski sevgilisi vardır bir yerlerde.. :KK34:

yani....
:KK42::KK42::KK42::KK42:

filmlerde bile

Koptum :KK60: ........

Haklisiniz anlatmasi guzel ama dun cok sinirlendim sonucta eski sevgilisiyle konustu normal bir sey degil ben varken ya kiz bi daha ararsa :/

O zaman da anlatır ki zaten hem buna müsaade etmez diye düşünüyorum eğer öyle birşey oldu diyelim sen muhatap olursun ondan sonra kızla sonuçta vermiş telini sana her erkek bu kadar dürüst olmaz sen böyle kıskançlık yapma boş yere ikinizin arası kötü olur..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

O zaman da anlatır ki zaten hem buna müsaade etmez diye düşünüyorum eğer öyle birşey oldu diyelim sen muhatap olursun ondan sonra kızla sonuçta vermiş telini sana her erkek bu kadar dürüst olmaz sen böyle kıskançlık yapma boş yere ikinizin arası kötü olur..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Durust olmasina seviniyorum fakat icim de almiyor bu durumu tekrarlanirsa devreye ben girerim ama bu tepkimden sonra sevgilim anlatir mi supheliyim olmasi gereken dogal bi tepkiydi benimki de

Merhaba kizlar ben bu olayi halen atlatamadim konuyu kapattik ama icim hic rahat degil beynimi kurcalayan bir suru dusunce var ve engel olamiyorum sevgilim bunu bana neden anlatti sizce? :KK43:

Çok abartmamış mısınız?
Sanki çocuk arkanızdan gizli gizli konuştu.
Numarasına kadar vermiş size. Ee daha ne?
Zorla kendiniZe acı çektiriyorsunuz

Merhaba kizlar ben bu olayi halen atlatamadim konuyu kapattik ama icim hic rahat degil beynimi kurcalayan bir suru dusunce var ve engel olamiyorum sevgilim bunu bana neden anlatti sizce? :KK43:

Arkanızdan iş çevirmemek için...
Dürüstlüğünden...

Çok abartmamış mısınız?
Sanki çocuk arkanızdan gizli gizli konuştu.
Numarasına kadar vermiş size. Ee daha ne?
Zorla kendiniZe acı çektiriyorsunuz

Haklisiniz ama icimdeki susmayan seslere engel olamiyorum vesvese midir nedir ruyalarima kadar giriyor artik atlatamiyorum cozume de ulastiramiyorum

Adamı sana dürüst davrandı, kendisine sana kızın numarasını verecek kadar güveniyor diye mi terk edeceksin :KK53: ?

Erkeklere üzülüyorum bazen. Adam dürüst davransa kabahat, panikleyip kafamı didiklemesin diye yalan söylese kabahat...

Ne yapacak bu adamlar?

Adamı sana dürüst davrandı, kendisine sana kızın numarasını verecek kadar güveniyor diye mi terk edeceksin :KK53: ?

Erkeklere üzülüyorum bazen. Adam dürüst davransa kabahat, panikleyip kafamı didiklemesin diye yalan söylese kabahat...

Ne yapacak bu adamlar?

Terketme fikri sacmaydi savunmuyorum kendimi ama normal bir seymis gibi de karsilayamazdim ki :KK43: atlatamiyorum işte ne biliyim ciddi anlamda üzüldüm ve huzursuzlasmama sebep oldu bu durum rahat edemiyorum artik. Askerligi geregi surekli konusamiyoruz konusmadigimiz saatlerde acaba o kiz tekrar aradi da konustu mu diye paranoyaya bağladım iyiye gitmiyorum. :KK43:

Kizlar biliyorum cok oldum ama aradan kac gun gecmesine ragmen icim halen rahat degil sanki sevgilim bana arada soguk davraniyor gibi geliyor o kiz tekrar aradi mi cok merak ediyorum sormali miyim sizce? Cok tedirginim icim rahat etmiyor :'(

X