Eski sevgili sorunu ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sadece sizin kendisine duyduğunuz duyguları kullanan biri...ciddi düşünse bu kadar açık kapı bırakan ve peşinde olduğunuz aşikar olan bir kadına çoktan açılmış olması gerekirdi.. Sadece toksic bir ilişki çıkar bu adamdan 1 sezonluk dizi anca sürer gibi malesef finalide belli

Çok haklısınız çok teşekkür ederim

Çok haklısınız çok teşekkür ederim
Hiç üzülmeyin tabi ki duygusal bağ kurduğumuz birinden bu davranışları görünce üzülüyoruz ama ben olsam sizin gibi seven birini kaybetmek istemezdim. Gün olur devran döner siz unutursunuz hayatınızada sizi çok seven biri girer bu şapşalı da iyi ki olmamış diye şükredersiniz.. Bu tarz adamlar emin olun kendileri mutlu olmadığı gibi başkalarınıda mutlu edemiyolar zaten çöp gibi düşünün arınmak iyi gelecek size...

Vazgeçmek istemiyorsun belli ki sana yaşadığını hissettiriyor ama bu işin sonu yok. Hani bu kız beni seviyor filan diye en fazla sevmeye çalışır, onu da beceremez, olan zamanına olur. Arzunun pazarlığı olmaz. Hele bu kadar karşılıksız sürekli verici davranan birine kimse aşık olmaz. Yazık değil mi canına. O tek değil, mükemmel değil.

Abi tüm çevremiz ortak onun tüm arkadaşları benim arkadaşım ve ona o kızı üzme diyen kafa çok. Bu zamana kadar dediği lafları yemesi de cabası
E olabilir adam aman tüm çevremiz ortak herkes bunu diyor bu kızı cepte tutmim ben demiyordur herhalde

Demiyordur çünkü hiç demedi. Adam bana asla bizden olmaz lütfen hayatına devam et hayatına birilerini al diyen adam.
E niye hala adamın peşindesin emin ol diyor köşede dur diye git gel yapıyor sana kimseden yüz bulmazsa tekrar gelecek kapı arıyor o da sensin

1 yildir oyle boyle yasiyorsunuz. Eskisi gibi aci cekmiyorsunuz. Bakin hazir onsuzluga alismissiniz. Islerinizi yoluns koymussunuz. Lutfen bulasmayin. En utangac erkek bile birisinden hoslandigi zaman gidip soyluyor. Bu adam egosunun pesinde. Kendisini seven bir kadin vardi ne oldu ona, onsuz hayatina nasil devam edebiliyor. Yoksa artik ona asik degil mi? Yapacagi sey size gulumseyip sozde arkadas olup siz cesaret bulup teklifte bulundugunuzda sizi tekrar reddetmek olacak. Ille de ilgisini cekmek istiyorsaniz onu reddetmeniz lazim bir kac sefer. Belki o zaman bir sansiniz olur. Ama bana kalirsa uzak durun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…