Çok haklısınız çok teşekkür ederimSadece sizin kendisine duyduğunuz duyguları kullanan biri...ciddi düşünse bu kadar açık kapı bırakan ve peşinde olduğunuz aşikar olan bir kadına çoktan açılmış olması gerekirdi.. Sadece toksic bir ilişki çıkar bu adamdan 1 sezonluk dizi anca sürer gibi malesef finalide belli
Tamam aqİğrençsiniz umarım dertlerinize sizin de böyle gülerler. Herkesin dersi kendine sizin küçük gördüğünüz sıkıntı benim için dağ olabilir ama bunu anlayacak aq malesef
Neden terbiyesizsiniz?Ya sabır lafı salak salak anlayan insanlarla dolu burası kendime üzülüyorum kendime kendime acıyorum beyini anlamak bu kadar zor. Kadın milleti işte hep böyleyiz biz neyse uzatma yazma yardım etmeyeceksen
Hiç üzülmeyin tabi ki duygusal bağ kurduğumuz birinden bu davranışları görünce üzülüyoruz ama ben olsam sizin gibi seven birini kaybetmek istemezdim. Gün olur devran döner siz unutursunuz hayatınızada sizi çok seven biri girer bu şapşalı da iyi ki olmamış diye şükredersiniz.. Bu tarz adamlar emin olun kendileri mutlu olmadığı gibi başkalarınıda mutlu edemiyolar zaten çöp gibi düşünün arınmak iyi gelecek size...Çok haklısınız çok teşekkür ederim
E olabilir adam aman tüm çevremiz ortak herkes bunu diyor bu kızı cepte tutmim ben demiyordur herhaldeAbi tüm çevremiz ortak onun tüm arkadaşları benim arkadaşım ve ona o kızı üzme diyen kafa çok. Bu zamana kadar dediği lafları yemesi de cabası
Demiyordur çünkü hiç demedi. Adam bana asla bizden olmaz lütfen hayatına devam et hayatına birilerini al diyen adam.E olabilir adam aman tüm çevremiz ortak herkes bunu diyor bu kızı cepte tutmim ben demiyordur herhalde
E niye hala adamın peşindesin emin ol diyor köşede dur diye git gel yapıyor sana kimseden yüz bulmazsa tekrar gelecek kapı arıyor o da sensinDemiyordur çünkü hiç demedi. Adam bana asla bizden olmaz lütfen hayatına devam et hayatına birilerini al diyen adam.