Eski sevgili sorunu ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Teşekkür ederim öncelikle sırf başta kullandığım cümleyi yargılamayın düzgün cevap için çünkü ben kendi Halime üzüldüğümü belirttim siteyi küçümsemedim kendimi küçümsedim. Yazmıyorum aramıyorum gecen o yazdığı için benden mi bekliyor şüphesine düştüm ama yıllarca hep güden bendim karşılıksız bu kez korkularım ve gururum önce geldi. Kendi değerimi biliyorum ben çok daha iyiyim ondan ama sevgim azalmıyor çünkü bana hiç dönmedi o. Üstede kaç kez git gel yapardı ama hiç gelmedi. Bu da onu ulaşılmaz yapıyor. Haftaya buluşacağız iki arkadaşımızı tanıştırmak için ki teklif ondan geldi. Olabildiğince şık olacagım

Yani şu düştüğün durumlar değil de kk ya düşmek mi sana koydu adamın seni üzmekten falan korktuğu yok cepte tutuyor lazım olursun diye
Abi tüm çevremiz ortak onun tüm arkadaşları benim arkadaşım ve ona o kızı üzme diyen kafa çok. Bu zamana kadar dediği lafları yemesi de cabası

Normal davranın sadece. Sen davet edince ben de gelinliğimi hazırladım tavirlarinda olmayın sakın

Kadınsın hayatım sen başka adam mı bulamıcaksın bu kendini beğenmiş herife mi kaldın boşverrr gurur yap biraz çek kendini gerile bak yoluna

Yani yazma diyorsun ama ben onu istiyorum bunu yazmayarak sağlayabilir miyim
Takıntı yapmışsın bu aşk, sevgi değil maalesef onu elde etsen sen bırakacaksın hırslanmışsın neden olmuyor diye bu çok daha üzücü birşey

Kadınsın hayatım sen başka adam mı bulamıcaksın bu kendini beğenmiş herife mi kaldın boşverrr gurur yap biraz çek kendini gerile bak yoluna
Yani yazma diyorsun ama
Takıntı yapmışsın bu aşk, sevgi değil maalesef onu elde etsen sen bırakacaksın hırslanmışsın neden olmuyor diye bu çok daha üzücü birşey
onu asla bırakmam

Buralara kadar dusmek derken? Hem hakaret edip hem yardim istemek nasil bir kafadir?

Yemin ederim Türk kadını böyle işte bacım kendime üzülüyorum kendime. Siteye yada size degil kendi fesat düşüncelerinizdeki gibi algılamayın her şeyi
Ben fesat degilim, sizin turkceniz kotu, kendinizi ifade edemiyorsunuz belki de. Bunu okuyan herkes ayni tepkiyi verir, sorun sizde yani.

Turk kadinindan bu kadar hosnutsuzsaniz yabanci forum sitelerini gezin, adamin pesinde kosmaktan firsat kalirsa tabi

Bu kız ruh hastası olmuş kafa geçiyor boşverin bunu erkeksizlikten geberecek

Siz terbiyesiz aynı zamanda milletin sorunları ile dalga gecen basit bir insansınız. Sorunum size ufak gelebilir ama benim acımla dalga geçmek yada küçük görmek üstüne bunu salak espirimize dahil etmek size zevk veriyorsa bu sizin ufak karakterinizdendir. Kendinizi insani yönden geliştirin tabi kötülük sinsilik yapmaktan vakit kalırsa. Yazmayın lütfen

Bu kız ruh hastası olmuş kafa geçiyor boşverin bunu erkeksizlikten geberecek
İğrençsiniz umarım dertlerinize sizin de böyle gülerler. Herkesin dersi kendine sizin küçük gördüğünüz sıkıntı benim için dağ olabilir ama bunu anlayacak aq malesef

Tmm gelistiririm canim ama sen de gelistir, az kitap oku anlatimin duzelsin senin yaptigin gibi ben senin karakterine hic deginmiyorum; deginsem 1 ay kendine gelemezsin. Hadi bye

Tmm gelistiririm canim ama sen de gelistir, az kitap oku anlatimin duzelsin senin yaptigin gibi ben senin karakterine hic deginmiyorum; deginsem 1 ay kendine gelemezsin. Hadi bye
değinebileceğiniz tek kozunuz takıntılı derecede aşık olmam olabilir yada pesinden koşarak kendimi degersizleştirmem. Ama ben sizin kötü bir insan olduğunuzu milletin açığını yüzüne vuracak kadar düşüncesiz ve bu sitede insanların dertleri yada sıkıntıları hakkında boş yorum yapacak kadar ufak bir kalbiniz olduğunu aynı zamanda düşüncesiz olduğunuzu söyleyebilirim. Zaten ilk söylediklerinizi söylemeniz durumunda da diğer söylediklerimi evet ben buyum şeklinde desteklemeniz dışında elinize bir şey geçmez. Üzgünüm aldığım eğitimin yarısını dahi alamamış bir insanla ugraşamam. Benim aptal olduğum tek konu bu cocuk geri kalan konularda oldukça zekiyim. Ee aşk insanı aptallaştırır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…