Aşk olsun biz gayet elit bir siteyiz. Pavyon muamelesi göstermeyiniz rica ederim
Şaka bir yana. Hak ettiğiniz şekilde sevilmiyor, kendi değerinizi bilmiyorsunuz. İnsan önce kendini sevmeli. Kim olursa olsun kendinin üstünde tutmamali. Bunu bencillik yapalım şeklinde algılamayın. Kendi değerini bilmek, öz sayginizi korumaktan bahsediyorum. Bunu korudukça karşı tarafın duruşu, tavrı da değişiyor. Siz kendinize saygı duyacaksınız ki baskasi da duysun. Özellikle romantik ilişkilerin bu duruma daha çok ihtiyacı var. Fazla verici olmak, üzerine çok düşmek, hep alttan almak, karşı taraf reddetmesine rağmen diretmek karşıda " ben vazgeçilmezim, karşımdaki de eh kimmiş, elimi sallasam ellisi" duygusu uyandırıyor. Taktik yapmaktan bahsetmiyorum. Sadece hayata karşı bir duruş olmalı.
Bu eski sevgili konusu "zeigarnik etkisi" denen "beyin yarım kalmış her şeyi tamamlamak ister" tutkusundan geliyor bence. Biraz daha zaman gecirseniz meh ben bunun için mi bu kadar beklemişim dersiniz. Uzatmalı, gelmeli gitmeli, bir tarafin saçını süpürge ettiği ilişkiler eninde sonunda bir çıkmaza girmeye mahkum. Bence önünüze bakın, kendinize yeni bir sayfa açın. İllaki o olsun diyorsanız da bırakın o size gelsin. Gerçekten seven isteyen erkek utangaç olmaz. Utanan, çekinen erkek yeterince istemiyordur. Bırakın o arasın sorsun. Siz kenara çekilin.