Eski sevgili meselesi

Bununla mı övünüyorsun kadın gayet haklı artık sana yedirmek istemediği için kredi çeker yine başkasına yedirir ama sen hala anlamak istemiyorsun kendini kandırmaya devaaaam

Kahve date degil ya elli kere yazdım üniversiteden arkadaşım buraya atandi gelmişken kahve içelim dedi konu bu
Ama siz karşıya yanlış anlaması için her cümleyi kurmuşsunuz 30 kişi geldı yok 50 kişi yazdı . Adamın yazdığı çok mantıklı 50 kişi nerden duydu ayrıldığınızı

Halen alttan alttan kendinizi ona ispat çabasındasınız. Neyin hesabını veriyorsunuz? Onu ne ilgilendirir sizin ne yaptığınız? Biraz dik ve asıl durun yahu! Suçlama mı yaptı? Cevap bile verme, umursama ve hatta dinleme bile.

Açıklama yaptınızda ne oldu? Adam sizi ne yerine koydu? Belli ki içinizdeki hırs ve intikam bitmemiş. Alacağınız en büyük intikam onu yok saymak olur. Yazdıklarından çok belli bu, ona çok koyar. Hatta bir çok insana koyar.

Bana benden ayrilir ayrılmaz 3wki
karın ağrınız var belli ayy neyse neee

karın ağrınız var belli ayy neyse neee
Ee günaydın var tabi karın ağrım olmasa burada ne çene calacagim

Benim her guttigim yeri erkekle gittim diyip bana blöf atıyor çünkü öyle bir şey yapmadım kendi suclulugunu yok etmek için bana önceden de dediği ilişkiyi ben bitirmişim tüm suç benimmiş gibi kendinini hissettirip vicdan masturbasyonu yapiyor

Mahalle ağzını bırak kızım falan deme bana .Ne kadar ezik birisisin ki yedirilen parayla övünüyorsun exin sana köpek muamelesi yapmış ama kendine saygın olmadığı için hala ağlamışsın çocuğa.Benim hiçbir eski sevgilim böyle kötü davranmadı ayrılsak bile beni güzel hatırlıyorlar ya sen ?

Konu para değil diye zırvalama para için ayrılıyor diyen de sensin biz de diyoruz ki konu PARA değil seni gram sevmiyor tiksiniyor senden konuşmaları okudum mayan bozuk demiş sana parasını yesen ne olur metreslerde para yiyor ama ahlakları yok bilmem anlatabildim mi ?

Aynen bu arada kesin milyon katı yemişsindir at yalanı kjskaksjal milyon katı para yedirecek adam öyle kolay bırakmaz bankalar kredi vermiyor diyorsun zengin birisi bir anda param yok param yok demez ,çok merak ediyorum neydi sevgilinin maaşı ?

Off kes kuş beyinli vs yazarken kendi üslubuna baktın mı kalkıp bana üslup dersi veriyorsun

Hala maaş diyor adamın kendi işi vardı diyorum batti diyorum maaş diyor ya

Hala maaş diyor adamın kendi işi vardı diyorum batti diyorum maaş diyor ya
Kendi işi olan herkes milyoner mi adam borc batagına dusmus bide dıyor kı cok zengindı puaahahaha neyse sen kendini kandırmaya devam adam tekmeyi koymus sana sevilmemenin acısını bizden çıkaramazsın .

Zaten konuşmanız hata ama hadi konuştunuz "Ben ne yaptığımı biliyorum, senin sandığınsa tamamen senle alakalı. Sana ispat gibi bir mecburiyetim yok. Küçük beyninle, arızalı hayallerinle kendi çukurunda boğul" gibi bir cümle kurup bir daha asla ağzınızı açmayacaktınız.

Karakterli adam, ayrılsa bile saygısını kaybetmez ve o da kendi yoluna bakar. Size bel altı vuran birine kendinizi aklamaya çalışmak, iğneyle kuyu kazmak gibi.

Yazma, önemseme, duyma ve yok say! Daha ne diyelim??

Kendi işi olan herkes milyoner mi adam borc batagına dusmus bide dıyor kı cok zengindı puaahahaha neyse sen kendini kandırmaya devam adam tekmeyi koymus sana sevilmemenin acısını bizden çıkaramazsın .
Milyoner veya zengin diyen mi oldu konu çocuğun ne kazandığını mi ayrıca borc batagindaysa borc batağında sanane boş yapacaksan yazma benim konumun altina

Milyoner veya zengin diyen mi oldu konu çocuğun ne kazandığını mi ayrıca borc batagindaysa borc batağında sanane boş yapacaksan yazma benim konumun altina
Senin yediğinin milyon katını yedim diyen sen değil miydin ? Çocuk senin ne mal olduğunu anlamış yol vermiş daha fazla yazıp adamın canını sıkma tacizden dava yersin.,

Boşu da kimin yaptığı belli buraya konu açıyorsun her lafa da hazır olacaksın senin sinirin bana sökmez kışşşş

Bunu yazarken yorulmadınız mi tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…