- Konu Sahibi mandalinaporta
bu nasıl sarhoşluk kız gayet okunur yazmışsın siz barışırsınız ama bu adam seni aldatır sevişmek için kullanır kendini değersizleştiriyorsun çünkü.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alkol almistim çakırkeyiflik vardi tamamen sarhoş degildim yok kendisi en son dürüstçe ne istediğimi sordu ben de artık istemediğimi söyledim o da istemiyorsan daha ne yazıyorsun dedi dönmez burdanbu nasıl sarhoşluk kız gayet okunur yazmışsın siz barışırsınız ama bu adam seni aldatır sevişmek için kullanır kendini değersizleştiriyorsun çünkü.
Zaten date cikmadim üniversiteden atanan arkadaşım vardı onla görüştüm çok yakın değildik ama ayrildiktan iki gün sonra olduğu icin o sıra eski sevgilim bana hala yazıyordu bunu duyunca date sandi olmadığını isterse çocuğa da sorabilecegini soyledim ama sonrasında gittiğim etkinlikleri de bir şekilde öğrenmiş ortak arkadaş ya da insta takipçisi yok onu da başka erkeklerle gittin biliyorum diyor böyle bir şey yokYazışmaları okudum siz içinizdekileri kustuğunuzu zannedip adamın egosunu mis gibi beslemişsiniz. Ayrılık sonrası sizin acı çekmenizi beklemiş, ilk an da doğru bir hamle yapıp, yolunuza bakarak içine öküz oturmuşsunuz ama bu yazışmalarla kendinizi küçük düşürmüşsünüz.
Adam resmen size o**** muamelesi yapmış. Her kahve içtiğimizle gidip yatmıyoruz. Bir size değil, bütün kadınlara hakaret bu. Sosyal erkek arkadaşlarım var, dışarda kahve içtiğimiz bile oluyor ama asla böyle bir şeyle suçlanmadım.
Şu vakitten sonra olayı ne düşünür diye hareket etmeyin, ciddi ciddi yolunuza bakın.
İlgilendirir bu zamana kadar hep yumuşak konustum öfkemi atmam lazimdi içimde şişiyor beğenmiyorsa engellesin beni geçsin kafası sismezAblam sen ne istiyorsun adamdan ayrılmışsınız 2 ay geçmiş bu nasıl bir takıntı yahu, ayrıldıktan sonra söyledikleri bahane mi gerçek mi seni ilgilendirmez, istemiyor karşındaki insan daha neyi zorluyorsun hiç mi gururunuz yok?
İlgilendirir bu zamana kadar hep yumuşak konustum öfkemi atmam lazimdi içimde şişiyor beğenmiyorsa engellesin beni geçsin kafası sismez
Zaten parası olmamasına rağmen son zamanlarda da yedirip içiriyodu şu an batti asgariye geç yığınla borcu varAllah sana akıl versin kuş kadar aklın yok çok özür dilerim ama gerçekler...Çocuk şu an taşş*klardan yürüyemiyor o kadar kaldırdın ki bir yerlerini .Erkekler uzun mesajdan zaten anlamaz, adam istemediği halde okumuş bir de o mesajları.
Seni istemiyor kızım sorun para değil anla artık şunu rahat bırak adamı ya.Zaten sana leş gibi davranmış neyini özledin bunun ?Benim bir tane exim de asgari ücret alıyordu yemez içmezdi sırf benimle çıktığında özgürce para harcamak için.
Ona yapma kendinden kısma benim için derdim sen önemlisin derdi anlatabiliyor muyum ?Para bahane seviyorsa gerekirse aç kalır bu erkekler yine seni bırakmaz.Hala bir de istemeyen insana gel benim paramı ye diyorsun.
İşte artık sana yedirmek istemiyor demekki artık ? Başkalarına yedirmek istiyor bilmem anlatabildim mi.Adamın ayakkabısını yalamadığın kalmış pas pas olmuşsun kusura bakmaZaten parası olmamasına rağmen son zamanlarda da yedirip içiriyodu şu an batti asgariye geç yığınla borcu var
Olmayan paranın nesini yedircek durumu olmadığını biliyorum beni görmediği yerde ortağıyla konuşmasını duydum vay bey bu günlerde mi gelecekti başımıza vs diyip ödeme planı çıkartmaya calisiyorlardiİşte artık sana yedirmek istemiyor demekki artık ? Başkalarına yedirmek istiyor bilmem anlatabildim mi.Adamın ayakkabısını yalamadığın kalmış pas pas olmuşsun kusura bakma
Kredi çeker borç alır yine yedirir.Adam seni istemiyor diyorum hala parayı nasıl yedirecek diyorsun sen en iyisi 2. kahveye çıkOlmayan paranın nesini yedircek durumu olmadığını biliyorum beni görmediği yerde ortağıyla konuşmasını duydum vay bey bu günlerde mi gelecekti başımıza vs diyip ödeme planı çıkartmaya calisiyorlardi
Burda barışmak için bir dil dökme yok dürüstçe bana ne istedigini soyle dediği zaman onu artık istemedigimi soyledim o da o zaman neden yazıyorsun dedi nefretimi kusmak için dedim öyle çünkü bu zamana kadar hiç kusmamistimMayan bu diyen adama mı dil döktün ?
Yazık
Ya saf misiniz hala kredi çeker diyor adam zaten kredi borcunu ödeyemiyor batmış ki o zaman ayrilamamistik kahve olayından sonra koptu ben ne dertle uğraşıyorum sen date pesindesin dediKredi çeker borç alır yine yedirir.Adam seni istemiyor diyorum hala parayı nasıl yedirecek diyorsun sen en iyisi 2. kahveye çık
Mesajlardan anladığım kadarıyla ilişkimi nie bozdun o zaman demişsiniz oda koş eskisine demiş yanı siz bu adam için birinden ayrılmışsınız şimdide bu adamdan ayrılıp kahveye çıkmışsınız . Adama neyin kinini kusuyorsunuz ki adam sizi tırnağının içindeki kir kadar önemsemiyor heheleyip geçiyor defolup gitsin die eglenıyor sizinleBurda barışmak için bir dil dökme yok dürüstçe bana ne istedigini soyle dediği zaman onu artık istemedigimi soyledim o da o zaman neden yazıyorsun dedi nefretimi kusmak için dedim öyle çünkü bu zamana kadar hiç kusmamistim
Benimle düzgün konuş o ağzını topla önce bu 1. İkincisi de en azından senin gibi gurursuz değilim beni istemeyen birine gel paramı ye demiyorum.İyi demiş ayrıldığın gibi kahve içmeye gidersen her şeyi derYa saf misiniz hala kredi çeker diyor adam zaten kredi borcunu ödeyemiyor batmış ki o zaman ayrilamamistik kahve olayından sonra koptu ben ne dertle uğraşıyorum sen date pesindesin dedi
Kahve date degil ya elli kere yazdım üniversiteden arkadaşım buraya atandi gelmişken kahve içelim dedi konu buMesajlardan anladığım kadarıyla ilişkimi nie bozdun o zaman demişsiniz oda koş eskisine demiş yanı siz bu adam için birinden ayrılmışsınız şimdide bu adamdan ayrılıp kahveye çıkmışsınız . Adama neyin kinini kusuyorsunuz ki adam sizi tırnağının içindeki kir kadar önemsemiyor heheleyip geçiyor defolup gitsin die eglenıyor sizinle
Benimle düzgün konuş o ağzını topla önce bu 1. İkincisi de en azından senin gibi gurursuz değilim beni istemeyen birine gel paramı ye demiyorum.İyi demiş ayrıldığın gibi kahve içmeye gidersen her şeyi deo
Off kızım senin yediğin paranın milyon katı bana yedirildi sen merak etme kendi param da var çok şükür kimsenin parasına ihtiyacım yok. Olayı para yedirmek diye bakarsan zaten konuşmamıza ve yorum atmana burda hiç gerek yokBenimle düzgün konuş o ağzını topla önce bu 1. İkincisi de en azından senin gibi gurursuz değilim beni istemeyen birine gel paramı ye demiyorum.İyi demiş ayrıldığın gibi kahve içmeye gidersen her şeyi der