• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eski sevgili derdi ne ?

perigunlugu

..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2012
6.379
10.803
298
Merhaba,
Bundan yaklaşık 4 yıl önce bir ilişkim olmuştu ve gençliğin verdiği cahillikle çok aceleci davrandık.Her şeyin hemen olmasını istedik. ve karşımdaki insanda aşırı baskı uyguladı ve çok yalan söyledi. bende kör kütük aşık havalarında en büyük hatayı yaparak o ne dediyse yaptım. ancak fazla uzun sürmedi ve nişanlandığımız günden bir iki gün sonra ayrıldık. çünkü yine baskıları vardı. ee yüzüğü takıp yolladılar bizi falan filan gibi saçmaladı ayrıldık. bir dahada hiç görüşmedim. aradan zaman geçti benim hayatıma başka biri girdi onunla gerçekten mutluyum ve eskisinin öğrenebileceği ortak arkadaşımızda yok ama yinede öğrenmiş olabilir bilemem. dün bana facedeen msj attı kendimle ilgili bi öz eleştiride bulunabilir miyiim diye bende cevap vermezsem daha da uzatabileceğini düşündüm çünkü yapısı buna müsait. konuşmasına müsade ettim ve yazdı ordan sen haklıymışsın ben hata yapmışım cahillik etmişim herşeyi yapabileceğimi düşündüm falan filan dedi. zaten ilk yazınca anladım derdini. herkes hata yapabilir ve bedelini öder dedim. çok ağır ödediğini söyledi. o zaman benim gibi önüne bakabileceğini söyledim. evet bakıyorum öncelikle bu sefil hayatımı düzelttim keşke dediğim çok şey var dedi. olmuşla ölmüşe çare yok geçmişi kurcalamanın kimseye faydası yok dedim. kızgın olup olmadığımı sordu nefes aldığım sürece evet dedim. telafi edebilmek için herşeyi yapabileceğini söyledi. Emin ol canını dahi versen telafisi mümkün değil, olsa dahi artık benim umrumda değil dedim. hayatımda birisi olup olmadığını sordu. olduğunu onun için herşeyi yapabileceğimi aslında şuan seninle konuşmam ona çok büyük bir terbiyesizlik dedim. seni affetmemi istiyorsan hayatıma dahil olmaya çalışma ve bu konuşma burada bitsin dedim peki dedi ve dahada bişi yazmadım. sevgilime de bu durumu anlattım isterse yazışmaları silmediğini okuyabileceğini okuduktan sonra silmek istediğimi söyledim. sevgilimde okumasına gerek olmadığını söyledi :)

sizce bir erkek bunları neden yapar ya derdi nedir ?

Bir erkek neden böyle yapar soruna cvp vermeden önce,
yazışmalarını şu anki sevgiline söylemen doğru bir davranış olmuş.GÜVEN bir kullanımlıktır.Birgün olur da böyle konuştugunu öğrenseydi telafisi olmayan bir sonuca katlanmak zorunda kalırdın.
Zaten o da mesajları görmek istemediğini söyleyerek hem bir incelik etmiş hem de güvendiğini göstermiş...
Bir erkek neden böyle yapar dersen?
Pişmanlıktan, aklı başına geldiğinden ve en önemlisi tekrar seninle olmak istediğinden...

Bir erkek neden böyle yapar soruna cvp vermeden önce,
yazışmalarını şu anki sevgiline söylemen doğru bir davranış olmuş.GÜVEN bir kullanımlıktır.Birgün olur da böyle konuştugunu öğrenseydi telafisi olmayan bir sonuca katlanmak zorunda kalırdın.
Zaten o da mesajları görmek istemediğini söyleyerek hem bir incelik etmiş hem de güvendiğini göstermiş...
Bir erkek neden böyle yapar dersen?
Pişmanlıktan, aklı başına geldiğinden ve en önemlisi tekrar seninle olmak istediğinden...

bende zaten sevgilime özellikle söyledim şuan onunla konuşmuş olmam bir hata biliyorum ama önünü kesebilmek için cevap vermem gerektiğini düşündüm ama gerekli cevabıda verdim zaten dedim dünya küçük bunları başkasından duyarsan hiç olmaz dedim. Bende söyleyerek çok doğru birşey yaptığımı düşünüyorum zaten bu olay olur olmaz hemen yazdım sevgilime

Pişmanlık olabilir. Belki gerçekten aklı başına gelmiştir. Ya da boşta kalmış olabilir onca yılın hatrınada sana koşmuş..

Bence kesinlikle sil hayatindan kurtul . Erkek arkadasinla bu ara arani iyi tutmak icin gereginden fazla caba sarfet .cunku aksi ters teper soru isareti uyandirir . Benden tavsiye sen bos birakma , simdikini gereginden fazla dikkat et araniza en ufak bir sorun bile olmasin . Eger olursa ne demek istedigimi anlayacaksin ama aci bir tecrube insallah hic anlamazsin

Neden bunu düşünme gereği bile duyuyorsun ki?
Sen zaten şu anda mutlu olduğun bir ilişki içerisindesin, gereken cevabı da vermişsin.
Boşver, sen hayatına devam et bence.

Sevgiline de bu durumu anlatman çok doğru bir davranış olmuş.
Seni de bu konuda tebrik ederim.

Umarım bu ilişkin sorunsuz, yalansız, mutlu bir noktaya varır.
Hakkında hayırlısı olsun...

Tek kelime bile yazmana gerek yokken ardı ardına yazışmışsın
Eee hala daha neden bitmiyor da düşünüp duruyorsun ?

O yazdıklarında samimi olduğuna emin misin :23:
Cidden artık önemli değilse konu açman bile yersiz değil mi :34:

Merhaba,
Bundan yaklaşık 4 yıl önce bir ilişkim olmuştu ve gençliğin verdiği cahillikle çok aceleci davrandık.Her şeyin hemen olmasını istedik. ve karşımdaki insanda aşırı baskı uyguladı ve çok yalan söyledi. bende kör kütük aşık havalarında en büyük hatayı yaparak o ne dediyse yaptım. ancak fazla uzun sürmedi ve nişanlandığımız günden bir iki gün sonra ayrıldık. çünkü yine baskıları vardı. ee yüzüğü takıp yolladılar bizi falan filan gibi saçmaladı ayrıldık. bir dahada hiç görüşmedim. aradan zaman geçti benim hayatıma başka biri girdi onunla gerçekten mutluyum ve eskisinin öğrenebileceği ortak arkadaşımızda yok ama yinede öğrenmiş olabilir bilemem. dün bana facedeen msj attı kendimle ilgili bi öz eleştiride bulunabilir miyiim diye bende cevap vermezsem daha da uzatabileceğini düşündüm çünkü yapısı buna müsait. konuşmasına müsade ettim ve yazdı ordan sen haklıymışsın ben hata yapmışım cahillik etmişim herşeyi yapabileceğimi düşündüm falan filan dedi. zaten ilk yazınca anladım derdini. herkes hata yapabilir ve bedelini öder dedim. çok ağır ödediğini söyledi. o zaman benim gibi önüne bakabileceğini söyledim. evet bakıyorum öncelikle bu sefil hayatımı düzelttim keşke dediğim çok şey var dedi. olmuşla ölmüşe çare yok geçmişi kurcalamanın kimseye faydası yok dedim. kızgın olup olmadığımı sordu nefes aldığım sürece evet dedim. telafi edebilmek için herşeyi yapabileceğini söyledi. Emin ol canını dahi versen telafisi mümkün değil, olsa dahi artık benim umrumda değil dedim. hayatımda birisi olup olmadığını sordu. olduğunu onun için herşeyi yapabileceğimi aslında şuan seninle konuşmam ona çok büyük bir terbiyesizlik dedim. seni affetmemi istiyorsan hayatıma dahil olmaya çalışma ve bu konuşma burada bitsin dedim peki dedi ve dahada bişi yazmadım. sevgilime de bu durumu anlattım isterse yazışmaları silmediğini okuyabileceğini okuduktan sonra silmek istediğimi söyledim. sevgilimde okumasına gerek olmadığını söyledi :)

sizce bir erkek bunları neden yapar ya derdi nedir ?

Eğer benim gibi paranoyak bir sevgilin olsa asla anlatamazsın ama anlatmakla çok iyi yapmışsın.Benden önceki arkadaşlara katılıyorum.Bence hala senin içinde de bir yara var ve o yüzden geri mesaj atmışsın gerçekten umursamasaydın facein engelle özelliğini kullanıp onun sana ulaşamamasını sağlardın.Ama hangimiz süklüm püklüm gelen erkeğe haddini bildirmemek için tutabiliriz dimi :d ahh biz kadınlar.. olayın özüne dönersek bu erkeğin derdi sadece boşta kalmıştır ve kafasına dank etmiştir yanlızlık o yüzden bi şansımı deniyim demiştir.inan ki denedim biliyorum.Geri dönseydin en fazla iki hafta sana yarenlik edip yine eskisinden beter hale gelirdi.çünkü o kazanmış olurdu.Şimdi zafer kazanan sensin ve bence bu fikirlerle asla aklını bulandırma ilişkine sahip çık ve arkana bile bakma tatlımm..

aklımda tek bir acaba dahi yok. aslında doğru cevap bile vermemen gerekirdi diye düşünüyorum. buraya yazmamdaki tek sebep ise bunca yıldan sonra hayatıma biri girmişken bu ne tesadüf ? hakkımda bir şekilde bilgi alıp almamasından endişe ettiğim için paylaşmak istedim. şuan mutluyum huzurluyum gerisini salladım gitti :)

Back