Eski sevdiğim ne yapmaya çalışıyor?

Merhaba, ben Eylül ayından beri birini seviyorum. O benim onu sevdiğimi bilmiyordu, benden hoşlanıyor gibiydi. Kendimi kaptırmadım, ama belki hoşlanıyordur diye onu bekledim ama adım atmadı.
Öte yandan, tanıdığım bir kız -çok yakın değiliz ama tanışıklığımız vardı- da onu seviyormuş. Benim bundan haberim yoktu, o kız da beni bilmiyordu. Sonra öğrendim ki çocuk, bu kızla konuşuyormuş. Bunu öğrenince kızı da çocuğu da instagramdan engelledim ve çocuğu bıraktım. Çünkü konuştuğu olan birini sevmek bana yakışmaz. Bana yapılmasını istemediğim bir şeyi başkasına yapmam. Ama kızın arkadaşları ve kız bana kin tutuyorlar. Kız benim onu kıskandığımı iddia ediyor. Hiçbir şey yapmadığım halde...
Çocuk ikizler burcu, ve arkadaşlarımdan onun hakkında hiç iyi şeyler duymadım. Arkadaşım bana "O seni üzer, sevgilisi olduğu halde arkadaşlarına başka kızları gösteriyor" falan dedi. Birkaç arkadaşım da "tipinde bile bir güvensizlik var" dedi.
Onu sevdiğimi anladı, bakıp duruyor. Ben ise hiç yüz vermiyorum. Sesimi duyunca arkasını dönüyor. Geçen gün az kalsın çarpışacaktık, ben panik atak olduğum için komik bir tepki verdim. Koşarken yine karşılaştık bana baktı tebessüm etti. Sonra beni görünce arkasını döndü, arkadaşına bir şeyler söyledi ve bana yine baktı. Ben ise hiç takmadım. Arkadaşları da sürekli bakıp duruyorlar. Beni izliyorlar resmen. Geçen gün eve giderken yolda arkadaşını gördüm, o sırada telefonda konuşuyordum arkadaşı ise önümdeydi durdu ve benim ne konuştuğumu dinlemeye başladı. Bi ara da arkadaşı beni gördü, olduğu yerde durdu ve bir yandan çayını içip bir yandan beni izliyordu. Arkadaşlarıyla aralarında benim hakkımda konuştuklarına adım gibi eminim.
Çocuk sanırım egosunu tatmin ediyor. Ne yapmalıyım?

Bugun yine bakti guldu :sinirli:

X