- 16 Ağustos 2013
- 2.171
- 1.488
-
- Konu Sahibi hijadelmar
zaten geceden geceye gideceğim, sabah da erkenden çıkacağım niye boşuna otele gideyim, gitmişken de kalan eşyaları toplar çıkar giderim diyor. öyle deyince de otelde kal diye tutturamadım.
sevgiliniz haftasonu icin baska yer bulsun.
ayrılmayı secmiş ve yeni bir ilişkisi var; dolayısıyla ne sizin aklınızda soru isareti bırakmaya hakkı var, ne de o kadınla zamanında ortak tuttugu evi simdi işine geldigi gibi pansiyon gibi kullanmaya.
el ele çıkma olayı talihsiz oldu evet, beklemiyordum onu görmeyi. zaten beni sevmediği için kıza bir şey diyemiyorum, aynı durumda olsam ben de sevmezdim.Evet, eski nisanlasinin da gururu kirliyodur bu sekilde. Keske karsisina hemen el ele cikmasaydiniz, bunlara gerek yoktu. Ama neyse olan olmus. Sevgilin secimini yapmis. Ikinize de saygi duymali bence. O evde kalmasi eski nisanlisina da saygisizlik olur
dayanamadım hazır gaza gelip cesaret toplamışken sizin dediğiniz şekilde bir mesaj yazdım. bakalım.Ben senin yerinde olsam soyle derdim; "Benimle birlikte olmana ragmen eski nisanlinla ayni evde kalmaya devam edebiliyorsan, senin icin onemli biri degilim demektir. Bu durumda birlikte olmamizin bir anlami yok, istedigin yerde kalabilirsin." derdim.
Ve haklisin, cok agir yorumlar yapiliyor. Sirf asagilamak icin yazanlari bosver, umursama.
Evet, eski nisanlasinin da gururu kirliyodur bu sekilde. Keske karsisina hemen el ele cikmasaydiniz, bunlara gerek yoktu. Ama neyse olan olmus. Sevgilin secimini yapmis. Ikinize de saygi duymali bence. O evde kalmasi eski nisanlisina da saygisizlik olur
el ele çıkma olayı talihsiz oldu evet, beklemiyordum onu görmeyi. zaten beni sevmediği için kıza bir şey diyemiyorum, aynı durumda olsam ben de sevmezdim.
zaten geceden geceye gideceğim, sabah da erkenden çıkacağım niye boşuna otele gideyim, gitmişken de kalan eşyaları toplar çıkar giderim diyor. öyle deyince de otelde kal diye tutturamadım.
Hakkinda hayirlisi olsun canim. Umarim sevgilin ciddiyetinin farkina varinca sana hak verip kalmaktan vazgecer. Belki senin cok umursamadigini dusunup rahat davraniyordur.dayanamadım hazır gaza gelip cesaret toplamışken sizin dediğiniz şekilde bir mesaj yazdım. bakalım.
White Mocha sanırım yanlıs alıntıladınız, konu sahibi de farkedip kendi yanıtı vermiş zaten ; )
bakın o kisi emin olmadıgı ilişkiyi baskasından etkilendiysem bitmistir diyip ayrılmıs, bence de yapması gerekeni yapmıs.
hemen baska biriyle olmayı sahsen tercih etmezdim, ancak diyelim ki sizden cok etkilenmis dayanamadı vs vs.
fakat ne olursa olsun size saygısı varsa o evde kalmaz, kendi dertlerinin pesinde olup sizin aklınızı orada bırakmaz.
biraz olsun gecmisine saygısı var ise de sevmiyor olsa dahi o kadının üzmeyi de göze alamaz.
ne demek kendi işine geldigi gibi evi kullanmak?!
eski nişanlısının yerinde olsma esyalarını paket yapar kapının önüne koyardım...
ama muhtemelen yapmayacak cunku hala seviyor ve donecegini umit ediyormus.
sevgiliniz de bu durumdan sırf ihtiyacı oldugu icin yararlanıyorsa serefsizligini onaylamıs olur, benden soylemesi.
hırlaşıyoruz şimdi, hayırlısı artık.Hakkinda hayirlisi olsun canim. Umarim sevgilin ciddiyetinin farkina varinca sana hak verip kalmaktan vazgecer. Belki senin cok umursamadigini dusunup rahat davraniyordur.
hırlaşıyoruz şimdi, hayırlısı artık.