eski nişanlısıyla birlikte kalan sevgili

Belki geçici bir süreçti bu tekrar barışacaklardı. Niye hemen kollarına atladınız. Hadi onu geçtim nişanlısı ile aynı evde yaşarken sizden etkilenen biriyle nasıl olabiliyorsunuz nasıl bir mide bu. İğrenç bişey ya ıyy. İki sene sonra da sizleyken başkasından etkilenir o kocaman açtığınız kollarınız bomboş kalır. Bir de gidip o kızla aynı evde kalmasını bile sindirebiliyorsunuz nasıl bir yokluk bu. Yazıkkkkkkkk

Atesle barut, üstelik yeni yasancak bisey degil, yani bikez daha olsa ne olcak, hani kötü anlamda degil güzel bi veda olmasi icin... Ciddi bi adim atip nisanlanan biri, baska birinden buladar cabuk etkilenip evlenme yolunda oldugu nisanlisini bu kadar kolay biraka biliyorsa, bi oturup düsünmeniz lazim... Üstelik kiz size acikca geri alacagini söylemis, bikac günü gecin bi gece yeter vallah... Ben olsam hayatta müsade etmezdim, ki ben olsam nisanli olup evlilik yolunda olan bi adam yeni ayrilmisken onunla sevgili olmazdim... Neyse, hazirlikli olun...:KK14:

Canim hic bosuna olur mu? Sana normal geliyor mu o evde kalmasi? Sanirim iliskiniz yeni oldugu icin tutturamiyorsun, biraz daha zaman gecmis olsa senin de bu duruma izin verecegini dusunmuyorum
haklısınız, ama kalmamaya ikna edemedim, o yüzden nasıl davranmam gerekir diye kafam karışık fikir alayım dedim işitmediğim kalmadı.

Nişanlısıyla ilişkileri bitmiş zaten. Nişanlıyken başka birinden etkilenen adam nişanı sürdürse çok daha yanlış olurdu.

Siz de biraz acele etmişsiniz ama insan acele kararlar verebiliyor bazen.

Ama kesinlikle aynı evde kalmasınlar. Bu ne saçmalık canım? Hani sınıf arkadaşı olur, arkadaşı olur anlarım. Eski nişanlı burada bahsi geçen. Sizce hiç iletişim kurmadan bir hafta aynı evde yaşamaları mümkün mü? Bunu teklif ettiği için bile terk edilmeyi hak ediyor bence.

Kesinlikle müsaade etmeyin, gerekirse ayrılın.

Atesle barut, üstelik yeni yasancak bisey degil, yani bikez daha olsa ne olcak, hani kötü anlamda degil güzel bi veda olmasi icin... Ciddi bi adim atip nisanlanan biri, baska birinden buladar cabuk etkilenip evlenme yolunda oldugu nisanlisini bu kadar kolay biraka biliyorsa, bi oturup düsünmeniz lazim... Üstelik kiz size acikca geri alacagini söylemis, bikac günü gecin bi gece yeter vallah... Ben olsam hayatta müsade etmezdim, ki ben olsam nisanli olup evlilik yolunda olan bi adam yeni ayrilmisken onunla sevgili olmazdim... Neyse, hazirlikli olun...:KK14:
ayrılmasının nedeni, daha doğrusu tek veya büyük nedeni ben değilim, zaten sallantıda bir ilişkinin üstüne geldim bir de. kendimi nişanlı bir çiftin ayrılmasındaki tek neden olacak kadar büyük bir etmen olarak görmüyorum, sırf etkilendiği için değil yani.
diğer dedikleriniz için de teşekkürler, en azından gayet makul yorumlar yapmışsınız.

haklısınız, ama kalmamaya ikna edemedim, o yüzden nasıl davranmam gerekir diye kafam karışık fikir alayım dedim işitmediğim kalmadı.
Ben senin yerinde olsam soyle derdim; "Benimle birlikte olmana ragmen eski nisanlinla ayni evde kalmaya devam edebiliyorsan, senin icin onemli biri degilim demektir. Bu durumda birlikte olmamizin bir anlami yok, istedigin yerde kalabilirsin." derdim.
Ve haklisin, cok agir yorumlar yapiliyor. Sirf asagilamak icin yazanlari bosver, umursama.

Nişanlısıyla ilişkileri bitmiş zaten. Nişanlıyken başka birinden etkilenen adam nişanı sürdürse çok daha yanlış olurdu.

Siz de biraz acele etmişsiniz ama insan acele kararlar verebiliyor bazen.

Ama kesinlikle aynı evde kalmasınlar. Bu ne saçmalık canım? Hani sınıf arkadaşı olur, arkadaşı olur anlarım. Eski nişanlı burada bahsi geçen. Sizce hiç iletişim kurmadan bir hafta aynı evde yaşamaları mümkün mü? Bunu teklif ettiği için bile terk edilmeyi hak ediyor bence.

Kesinlikle müsaade etmeyin, gerekirse ayrılın.
acele konusunda haklısınız daha önce de söyledim zaten bunu.
ama ilişkinin bitmesi konusunda benimle aynı düşünen birini gördüğüme sevindim, sonuçta etkilendiği halde nişanlı kalsa o daha yanlış olurdu benim gözümde.

şimdi bu saatten sonra desem etkili olur mu ki, baştan razı oldum bir kere : /
Bunun basi sonumu var? Razi olmamissiniz, razi olmaya zorlanmissiniz... Siz bilirsiniz... O evde neler olacak bilemiyceksiniz, kendi kendinizi yiyeceksiniz, yada aninda size yetistirilcek hatta belki kanitla... Gerci yapacak kisi orda kalmasada yapar ama etik degil bikere... Siz kalsaniz eski sevgilinizde beyfendi bukadar anlayis gösterecekmi? Kalmayi birak bi saat bulussaniz normal karsilayacakmi?... Kolay gelsin ne diyim...:KK14:

Sana inanamıyorum arkadaşım . Başka diyecek bir şey yok

ayrılmasının nedeni, daha doğrusu tek veya büyük nedeni ben değilim, zaten sallantıda bir ilişkinin üstüne geldim bir de. kendimi nişanlı bir çiftin ayrılmasındaki tek neden olacak kadar büyük bir etmen olarak görmüyorum, sırf etkilendiği için değil yani.
diğer dedikleriniz için de teşekkürler, en azından gayet makul yorumlar yapmışsınız.
Canım inan aralarında büyük bir sorun olsaydı o kızın geri alıcam nişanlımı deme cesareti de isteği de olmazdı. Seni suçlayamam erkekler o kadar güzel yalan söyler ki hem de en gerçek sandığın anda.. Belki de sana anlattığı gibi bi problemleri yoktu belki neydi o problemleriniZ desen cevap bile veremeyecek. Kısacası sensen ol aynı evde yaşadığı nişanlısını(ki bu kızla cinsellik yaşamışlardır) "bazı problemler" yüzünden yüzüstü bırakan birine hemen güvenip kapılma. Adam olsa çok büyük bir sıkıntı olmadan o kızı bırakmazdı ki çok büyük bir sıkıntı olsaydı eğer bunun ne olduğunu sana da söylerdi. Sen bu işin evde kalsın mı kalmasınmı kısmını düşünürken bunları atlama.

acele konusunda haklısınız daha önce de söyledim zaten bunu.
ama ilişkinin bitmesi konusunda benimle aynı düşünen birini gördüğüme sevindim, sonuçta etkilendiği halde nişanlı kalsa o daha yanlış olurdu benim gözümde.
Haklisin bu konuda. Baskasindan etkilenmesine ragmen, ya da sevgisi bitmesine ragmen nisanlisiyla birliktelige devam etmesi cok buyuk haksizlik olurdu

Ben senin yerinde olsam soyle derdim; "Benimle birlikte olmana ragmen eski nisanlinla ayni evde kalmaya devam edebiliyorsan, senin icin onemli biri degilim demektir. Bu durumda birlikte olmamizin bir anlami yok, istedigin yerde kalabilirsin." derdim.
Ve haklisin, cok agir yorumlar yapiliyor. Sirf asagilamak icin yazanlari bosver, umursama.
teşekkür ederim cevabınız için. sanırım biraz bu konuda cesaret toplamam gerekiyordu.

X