eski nişanlısıyla birlikte kalan sevgili

Kusura bakmayın da o ne geniş ilişki öyle, değil eski nişanlısıyla tanışmak adını andırmam yahu eskiyse eskide kalır. Aynı evde kalma konusuna hiç değinmiyorum bile

haklısınız acele olduğunu ben de kabul ediyorum, orada hata yaptım ben de. diyecek bir şeyim yok.

kandirilmamaya dikkat et bence kandiriliyorsun. Adamin kalacak yeri mi kalmamis ? Otel motel yok mu ? Para olmasa bile borc harc ucuz bir yerde kalinir normali bu

pardon da tam kapının önüne çıkmışken napacaktım, karşılaşmışken geri kaçıp içeri mi saklanacaktım?

hayır tuhaf olan nasıl tanıştığınız, yani selam ben sevgilisiyim mi dediniz? Eğer öyleyse o kız o adamı tanıyordur bi heves olduğunu geri döneceğini vs. Yoksa hiç öyle sakince tanışacağını sanmıyorum

Bu işte yalan kokusu var dikkat et. Bu arada alınma ama sevgilinin yaptığı tipik erkek bahanesi geldi bana kızla nişanlanacak kadar olay ileriye gitmiş ama sonra hemen ayrılıp sana mı kapıldı. İşin içinde bitmiş bi nişan da var dikkat et pat diye ortada bulma kendini. Erkekler ne istediğini pek bilmez belki bunalıp ayrılmıştır ama aklı onda kalmıştır böyle şeyler olabiliyor dikkat et ve onu sevmediğini söylüyorsa bundan emin olacak kadar süre geçmesini bekle.

Sen sen ol nişanlanırsanız aynı evi paylaşma

Fake fake konuşma allasen. Böyle bişeye kim inanır? Kadir..

Ne çok dikkat et demişim olsun sen yine de dikkat et

aynen canım aynen ondan gece neler olacak neler senin haberin var mı acaba? bu kadar saf olup erkeklerin oltasına düşmeyin yalvarırım ya. bide gelmiş nasıl davranmam gerekir diye soruyorsun..

tabii ki selam ben sevgilisiyim gibi bir şey olmadı, beraber çıktık elimi tutuyordu sevgilim

teşekkür ederim en güzel yorumlardan birini yaptığınız için

Nasil Karmaşık bir ilişki bu ya? Şahsen ben, sevdigim adamın o iliskiye ait, onu hatırlatacak esyalarını bile almasını istemezdim. Kıyafetlerini alsın birkaç gun otelde yatsın. Cok mu zor yani? Ateşle barut yan yana durmaz!

Kendinizi bu duruma dusurmeyecektnz.

Nikahli bir adami nasil eşini bosamadan ayri eve geçmeden kabul etmezseniz bu adami da etmemeliydiniz.

Simdi düşünmeden yaptgnz şeyin sonuçlarina katlanmaktan başka çözümü yok..

Sevgiline neden bisey diyemiyorsun, anlamadim. Otelde kalabilir, pansiyonda kalabilir. Bana cok mantiksiz geldi eski nisanlisiyla kalmasi.
zaten geceden geceye gideceğim, sabah da erkenden çıkacağım niye boşuna otele gideyim, gitmişken de kalan eşyaları toplar çıkar giderim diyor. öyle deyince de otelde kal diye tutturamadım.

zaten geceden geceye gideceğim, sabah da erkenden çıkacağım niye boşuna otele gideyim, gitmişken de kalan eşyaları toplar çıkar giderim diyor. öyle deyince de otelde kal diye tutturamadım.

Canim hic bosuna olur mu? Sana normal geliyor mu o evde kalmasi? Sanirim iliskiniz yeni oldugu icin tutturamiyorsun, biraz daha zaman gecmis olsa senin de bu duruma izin verecegini dusunmuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…