eski nişanlısıyla birlikte kalan sevgili

geri döner gider sende kalırsın ortada.. zaten buhran anında gelen birisin..

nişanlı olduğunu bildiğim bir insandan etkilenmem mümkün değil bir kere tabi bu benim gibi düşünen bayanlar için geçerli otomatik olarak o insan için birşey hissetmem mümkün değil .İkincisi başka bir ilişkisi biter bitmez bir insanla birlikteliğe başlamak ne kadar doğru ? Aynı şey sizinde başınıza gelebilir ?tuhaf bir konu çok acımasız nedense ayrıldığı nişanlısı olan kıza acıdım ve üzüldüm ben

Ortada bir ilişki var.Öyle bir ilişki ki,niaşn yapılmış.Öyle bir ilişki ki birlikte yaşıyorlar.Her ilişkide kavgalar küslükler şunlar bunlar olur.İnsan ayrılmak dahi istese uzun bir süre etkisinde kalır üzülür.beraber bir sevgi yaşanmış beraber bir evde kalınmış....

Senin o gözlerine bakınca etkilendiğin adam daha nişanlıyken,(ilişkisi ayrılma noktasında olsun olmasın)hemen seni bulmuş.(en güven vermeyen erkek tipidir)Daha ilişkiyi tam olarak neticelendirip kendi düzenini kurmadan seni hayatına dahil etmiş.
O hayat dahil olmuşsun.Yarım kalmış birşeylerin tamamlayıcısı durumuna düşmüşsün.Seninle alakası olmayan biriyle tanışıp!!!!!!!!! muhatap olma durumunda kalmışsın.Kızda birşeyler bitmemiş belli ki.Kaldı ki aynı evi paylaşan o kız senden daha iyi tanır o insanı.

Şimdi de dünyada kalacağı hiç eşi dostu arkadaşı yok.Bir erkek olarak terkettiği kızxla aynı evde kalmayı kendine yedirecek.Hiç bir yer bulamasam gider otel tutarım.

Sen niye bunları kabulleniyorsun.

Ben hayatimda bu kadar boş beleş bişey duymadım. Allah aşkına herseyi gormezden gelip böyle seylerde bile hala masaya yumrugunuzu koyup ne diyosun sen kardeeesss demek yerine içim de huzursuz ama ne yapsakki ama diye zirliyosaniz yasicaginiz herseyide hak ediyosunuz. Vasıfsız olmayın bu kadar. Ne münasebet yani hayret güldüm gerçekten. Boş olmayın bu kadar ya. Pes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…