eski nişanlısıyla birlikte kalan sevgili

Ben adami cidden takdir ettim. Artik devam etmek istemedigi iliskiyi erkek gibi sonlandirmis, helal.

Benimim gozlemim , iliskisinden mutlu olmayan erkekler eninde sonunda baska birinden hoslaniyor, kalp bu bos kalamiyor. Lakin ayrilmaya da yuzleri yemiyor, baskas biriyle gayet flort de ediyorlar, bence bu net aldatmak. Adam g.tu basi ayri oynayacagina, kafasinda baska biri varken iliskisini surdurecegine net, mertce, erkekce ayrilmis. Kendisini tebrik ediyorum.

Sevmedigiyle elalem ne der, annem kizar vs vs diyerek evlenip , evlendikten sonra evine gitmeyeni bile gordum. Adam hayati boyunca mutsuz olacagi evlilik yapacagina ayrilmis, ne var bunda ? Herkes burda magdure!ye empati yapmis nedense, biraz da adama empati yapsak ? Iliskiler basliyor, bitiyor, gonul artik carpmayabiliyor, eee iliskisini bitiren herkes mi serefsiz ? Ilk sevgilisiyle evlenmeyen insanlar serefsiz mi?
teşekkürler bu noktadan bakabildiğiniz için.
sonuçta biz birbirimizden hoşlandığımızı fark ettiğimizde sınıf değiştirdik ve gerçekten hiç görüşmedik. İlişkisini bitirene kadar da yanıma yaklaşmadı bile.

sonuçta biz birbirimizden hoşlandığımızı fark ettiğimizde sınıf değiştirdik ve gerçekten hiç görüşmedik. İlişkisini bitirene kadar da yanıma yaklaşmadı bile.

Valla adam onurlu olanı yapmış.

Şerefsiz bir insan değil.

Ev meselesine gelince zaten 2-3 günden ne olacak diye düşünüyor, ben de öyle düşünüyorum. Eşyaları toparlayıp otele gitmek basbayağı külfet çünkü. İkinizi de idare etme niyeti olsaydı zaten öyle davranırdı, ama yapmamış. Bence boş yere der edinmeyin.

nereye hırlaşıyorsunuz ya?
bir insanın eski evi bile olsa orayı otel gibi, pansiyon gibi kullanması karşı tarafa yapılacak en buyuk saygısızlık.
resmen terbiyesizligini ilan ediyor, bir de savunuyor mu bunu?!

sabahtan gitsin esyalarını toplasın.
oh ne ala... gitmisken onu da yaparım bunu da yaparım diyor.
keske nisanlısı konu acsa da ona bu adamdan yol olmayacagını 1geceligine verecegi 100liranın derdine dustugu icin o eve girdigini anlatıp yuzune bile bakmamasını yazabilsek.

siz de sevgilinizin karakterini görün, iliskinizi tekrar dusunun bence.

biten iliskilerin devam ettirilmemesindne yanayım. ama bu kisinin yaptıgı o onurlu davranıstan uzak adımlara sahip.
savunmaktan ziyade daha önce dediğim şeyleri tekrarlıyor ama sizden de aldığım destekle sert çıktım ben de. tamam bi çaresine bakıcam madem istemiyorsun dedi en son.

Bu ne saçma sey ya iliskinin dogasina aykiri bi kere.. Oyle sacmalik olurmu otele gitsin naparsa yapsn ama o evde kalamaz en azindan ayni durumu yasasam ben musade etmem boyle biseye asla genis olamam o kadar.. Yarin senle ayni evdeyken baskasindanda etkilenmeye kalkmasin bu sevgili..

Ne ilginç bir ilişki, kız seninle neden tanıştı? neden sevgilin kızın evden çıkmasını istemiyor? dünya üzerinde tek güvenli yer o ev mi? kafamda deli sorular :confused:
Ayni sorulari kendime sordum yorumu yazdktan snra yazmaya usendiydim neyseki yazmissin:KK70:

Ne kadar eski nişanlıya da üzülsem de bir nokta da sevmeyen adam evlense ne olur evlenmese ne olur .Gözü karısını çoluğunu çocuğunu görmeyecekse .Ama eski nişanlı bunu henüz fark edememiş .Sizden ayırınca ve evlenince eski mutluluğa sahip olabileceğini sanıyor galiba .Olmaz artık :KK12:

Ne kadar eski nişanlıya da üzülsem de bir nokta da sevmeyen adam evlense ne olur evlenmese ne olur .Gözü karısını çoluğunu çocuğunu görmeyecekse .Ama eski nişanlı bunu henüz fark edememiş .Sizden ayırınca ve evlenince eski mutluluğa sahip olabileceğini sanıyor galiba .Olmaz artık :KK12:
Eski nisanli bunlari ayirsada mutlu zaten olmaz o tren kacmis coktan ama yeni sevgili nolcak nisanlisini birakan adam sevgiliyi tinlarmi birinden etkilense.. Benim kafam karisti..

beni arayıp telefonda saydırdığı üzere sevgilimin geçici hevesi olduğumu ve dönüp ona gideceğini düşünüyor hatta bunun için elinden geleni yapacağını söyledi.

Valla adam onurlu olanı yapmış.

Şerefsiz bir insan değil.

Ev meselesine gelince zaten 2-3 günden ne olacak diye düşünüyor, ben de öyle düşünüyorum. Eşyaları toparlayıp otele gitmek basbayağı külfet çünkü. İkinizi de idare etme niyeti olsaydı zaten öyle davranırdı, ama yapmamış. Bence boş yere der edinmeyin.

çogu konuda seninle aynı düşünürüm misscherry,
ancak yukarıda alıntıladım, karşı taraf ilişkinin bittigini kabullenemiyor ki.

şahsen eski nişanlımın bana karşı hala hisleri varsa ( mantıksız da olsa bu durum)
ben o eve gitmem,
çünkü duygularıyla oynamak olur, zaafını kullanmışım gibi hissederim.
dolayısıyla verecegim otel parası da külfet olmaz.

çogu konuda seninle aynı düşünürüm misscherry,
ancak yukarıda alıntıladım, karşı taraf ilişkinin bittigini kabullenemiyor ki.

şahsen eski nişanlımın bana karşı hala hisleri varsa ( mantıksız da olsa bu durum)
ben o eve gitmem,
çünkü duygularıyla oynamak olur, zaafını kullanmışım gibi hissederim.
dolayısıyla verecegim otel parası da külfet olmaz.

Vallahi athenacan , o adam sen değilsin maalesef, erkeklerin kafa o kadar ince çalışmıyor. Ayrıldık bitti gitti işte diye düşünüyordur belki de. Duygularıyla oynamayayım, kabullendi mi kabullenmedi mi, şeklinde ince düşünen erkek var mı bilemem :))

Otele taşınmak paradan ziyade eşyaları önce otele, sonra yeni eve taşımak şeklinde olunca gerçekten çekilmez oluyor. Ben taşınırken yaptım, ömür tüketici:)

Ev meselesine gelince zaten 2-3 günden ne olacak diye düşünüyor, ben de öyle düşünüyorum. Eşyaları toparlayıp otele gitmek basbayağı külfet çünkü. İkinizi de idare etme niyeti olsaydı zaten öyle davranırdı, ama yapmamış. Bence boş yere dert edinmeyin.

Adamla bu şekilde empati yapınca ikisini birden idare etmiyorum ki? sonucu çıkmıyor ama .. Beni hala seven bir insanla aynı evi ben ondan ayrıldığım halde kullanıyorum, yeni ilişkiye başladığım kişi veya diğeri yerine de cebimi düşünüyorum sonucu çıkıyor. Bu niyet çok mu güzel sanki? Adamın nişanlanmaya parası var, çalışırken parası var ama paradan daha önemli olan güven duygusunu zedelememek için, 2-3 gün için parası yok, bulmaya da çabası yok.. Çünkü külfet.. kısmet tabi. :KK14:

savunmaktan ziyade daha önce dediğim şeyleri tekrarlıyor ama sizden de aldığım destekle sert çıktım ben de. tamam bi çaresine bakıcam madem istemiyorsun dedi en son.

eski sevgilisiyle ev arkadası olup uzun suredir baska bir sevgilisi olan,
ustelik yeni sevgilisi eve gelip giden, digerinin de yeni erkek arkadası olan insanlar biliyorum yahu.
kim kabul eder?
kalkıp bana anlatmasın duygularımız bitti hikayesini.

fakat durum cok cok farklı.
kadının hala duyguları var, asıl kilit nokta bu bence.
onun konumunda oldugunuzda bu durumunuzdan yararlanılması size koymayacak ise aynen devam edin.
onunla yakınlasmam olmaz, duygularım bitti diyordur buyuk ihtimalle,
diger kadının hislerinin ne onemi var...?
otele verecegi parayla da gider tatile cıkarsınız, hayat ne guzel, tadına varmak lazım (!)

Vallahi athenacan , o adam sen değilsin maalesef, erkeklerin kafa o kadar ince çalışmıyor. Ayrıldık bitti gitti işte diye düşünüyordur belki de. Duygularıyla oynamayayım, kabullendi mi kabullenmedi mi, şeklinde ince düşünen erkek var mı bilemem :))

Otele taşınmak paradan ziyade eşyaları önce otele, sonra yeni eve taşımak şeklinde olunca gerçekten çekilmez oluyor. Ben taşınırken yaptım, ömür tüketici:)

konu sahibine simdi bir yorum daha yapmıstım, alıntını gormedim kusua bakma.
ne demek istedigini anlıyorum, kıskanmaya endiselenmeye luzum da olmayabilir,
fakat burada yeni sevgiliye ve gecmisteki iliskiye bir saygı konusu olarak bakıyorum.
biteli aylar olmamıs ki.
daha dun bitmis, bugun esyalarını toplayacak.
erkeklerin beyni, ya da eski sevgilinin dusunceleri... nasıl hissetiklerine sahit oldum.
bunu sorun etmeyen insanlar da gordum yani.
ha ben yapar mıyım? yine yapmam.
oyle ki erkek arkadasımın eski sevgilisi yıllar gectigi halde duyguları var zamanında cok aglamıs diye onunla aynı ortamda karsılasınca elini tutmayan bir insanım. belki benimki de biraz fazla abartı ama baska bir kadının gozunun icine baka baka yapmam, yapamam...
benimkinin ayrılma sebebi de sevmedigini dusunmesi, dolayısıyla aldatma potansiyelim var diyip simdiden bitireyim kararı alması.

X