eski nişanlısıyla birlikte kalan sevgili

Konu sahibi yorumlar biraz ağır ama sen bu sayfayı kapattığında bu yorumların hepsi uçar gider aklından ama senin orda yaşadıklarınla yüzleşmen burdaki yorumlardan daha ağır bence o nedenle her yorum kulağına küpe olsun. Bir ay sonra gel buraya bu konuyu bir daha oku bakalım neler değişmiş.

zaten geceden geceye gideceğim, sabah da erkenden çıkacağım niye boşuna otele gideyim, gitmişken de kalan eşyaları toplar çıkar giderim diyor. öyle deyince de otelde kal diye tutturamadım.

Otelde kal diye tutturmayacaktınız zaten, birbirimizi henüz daha tanımamışken şüphe tohumlarına ne gerek var diyecektiniz.

sevgiliniz haftasonu icin baska yer bulsun.

ayrılmayı secmiş ve yeni bir ilişkisi var; dolayısıyla ne sizin aklınızda soru isareti bırakmaya hakkı var, ne de o kadınla zamanında ortak tuttugu evi simdi işine geldigi gibi pansiyon gibi kullanmaya.

Evet, eski nisanlasinin da gururu kirliyodur bu sekilde. Keske karsisina hemen el ele cikmasaydiniz, bunlara gerek yoktu. Ama neyse olan olmus. Sevgilin secimini yapmis. Ikinize de saygi duymali bence. O evde kalmasi eski nisanlisina da saygisizlik olur

Hayatimda eski sevgiliyle kalmak icin uydurulmus boyle sacma bir bahane gormedim :KK14: kalacak hic bir yer yok mu yahu :KK12:

Evet, eski nisanlasinin da gururu kirliyodur bu sekilde. Keske karsisina hemen el ele cikmasaydiniz, bunlara gerek yoktu. Ama neyse olan olmus. Sevgilin secimini yapmis. Ikinize de saygi duymali bence. O evde kalmasi eski nisanlisina da saygisizlik olur
el ele çıkma olayı talihsiz oldu evet, beklemiyordum onu görmeyi. zaten beni sevmediği için kıza bir şey diyemiyorum, aynı durumda olsam ben de sevmezdim.

Ben senin yerinde olsam soyle derdim; "Benimle birlikte olmana ragmen eski nisanlinla ayni evde kalmaya devam edebiliyorsan, senin icin onemli biri degilim demektir. Bu durumda birlikte olmamizin bir anlami yok, istedigin yerde kalabilirsin." derdim.
Ve haklisin, cok agir yorumlar yapiliyor. Sirf asagilamak icin yazanlari bosver, umursama.
dayanamadım hazır gaza gelip cesaret toplamışken sizin dediğiniz şekilde bir mesaj yazdım. bakalım.

el ele çıkma olayı talihsiz oldu evet, beklemiyordum onu görmeyi. zaten beni sevmediği için kıza bir şey diyemiyorum, aynı durumda olsam ben de sevmezdim.

White Mocha White Mocha sanırım yanlıs alıntıladınız, konu sahibi de farkedip kendi yanıtı vermiş zaten ; )

zaten geceden geceye gideceğim, sabah da erkenden çıkacağım niye boşuna otele gideyim, gitmişken de kalan eşyaları toplar çıkar giderim diyor. öyle deyince de otelde kal diye tutturamadım.

bakın o kisi emin olmadıgı ilişkiden "baskasından etkilendiysem bitmistir" diyip ayrılmış, bence de yapması gerekeni yapmış.
hemen baska biriyle olmayı şahsen tercih etmezdim, ancak diyelim ki sizden cok etkilenmis dayanamadı vs vs.
fakat ne olursa olsun size saygısı varsa o evde kalmaz, kendi dertlerinin pesinde olup sizin aklınızı orada bırakmaz.
biraz olsun gecmisine saygısı var ise de sevmiyor olsa dahi o kadını üzmeyi de göze alamaz.

ne demek kendi işine geldigi gibi evi kullanmak?!
eski nişanlısının yerinde olsam esyalarını paket yapar kapının önüne koyardım...
ama muhtemelen yapmayacak cunku hala seviyor ve donecegini umit ediyormus.
sevgiliniz de bu durumdan sırf ihtiyacı oldugu icin yararlanıyorsa serefsizligini onaylamıs olur, benden soylemesi.

Pes artik yaa bu ne çarpik bi iliski silsilesidirr.. nisanliyken baskasindan hoslanmaya meyilli bi adamla ne isin oour yarin öbür gün bska ogrencilerinden etkilenip seni aldatmayacagi ne malum ?? Birde eski nisanlisinin evinde ne isi var hangi yuzle yuz ustu biraktigi kizin bulundugu eve gidebiliyorr ve sen nasil boyle birseye musade edebilirsin o kizin ayni evde sevgilini ayartmayacagi ne malumm atesle barut yan yana durmaz sonuctaa.. kendine yazik ediyorsun tatlim o adamdan sana koca olmaz net.

İyi cesaret ben nişanlısından yeni ayrılmış biriyle hemen birlikte olamazdım.

White Mocha White Mocha sanırım yanlıs alıntıladınız, konu sahibi de farkedip kendi yanıtı vermiş zaten ; )

bakın o kisi emin olmadıgı ilişkiyi baskasından etkilendiysem bitmistir diyip ayrılmıs, bence de yapması gerekeni yapmıs.
hemen baska biriyle olmayı sahsen tercih etmezdim, ancak diyelim ki sizden cok etkilenmis dayanamadı vs vs.
fakat ne olursa olsun size saygısı varsa o evde kalmaz, kendi dertlerinin pesinde olup sizin aklınızı orada bırakmaz.
biraz olsun gecmisine saygısı var ise de sevmiyor olsa dahi o kadının üzmeyi de göze alamaz.

ne demek kendi işine geldigi gibi evi kullanmak?!
eski nişanlısının yerinde olsma esyalarını paket yapar kapının önüne koyardım...
ama muhtemelen yapmayacak cunku hala seviyor ve donecegini umit ediyormus.
sevgiliniz de bu durumdan sırf ihtiyacı oldugu icin yararlanıyorsa serefsizligini onaylamıs olur, benden soylemesi.

Yok aslinda alintilayip altina cok haklisin yazacaktim, karisiklik olmus :))

bügün o kıza yapan aynısını sanada yapacak hevesi gidince bu sefer de başka kız..böyle saçma sapan erkeklerin neresini seviyorsunuz..bu tip erkek hasta bence..:stop:

Ben adami cidden takdir ettim. Artik devam etmek istemedigi iliskiyi erkek gibi sonlandirmis, helal.

Benimim gozlemim , iliskisinden mutlu olmayan erkekler eninde sonunda baska birinden hoslaniyor, kalp bu bos kalamiyor. Lakin ayrilmaya da yuzleri yemiyor, baskas biriyle gayet flort de ediyorlar, bence bu net aldatmak. Adam g.tu basi ayri oynayacagina, kafasinda baska biri varken iliskisini surdurecegine net, mertce, erkekce ayrilmis. Kendisini tebrik ediyorum.

Sevmedigiyle elalem ne der, annem kizar vs vs diyerek evlenip , evlendikten sonra evine gitmeyeni bile gordum. Adam hayati boyunca mutsuz olacagi evlilik yapacagina ayrilmis, ne var bunda ? Herkes burda magdure!ye empati yapmis nedense, biraz da adama empati yapsak ? Iliskiler basliyor, bitiyor, gonul artik carpmayabiliyor, eee iliskisini bitiren herkes mi serefsiz ? Ilk sevgilisiyle evlenmeyen insanlar serefsiz mi?

hırlaşıyoruz şimdi, hayırlısı artık.

nereye hırlaşıyorsunuz ya?
bir insanın eski evi bile olsa orayı otel gibi, pansiyon gibi kullanması karşı tarafa yapılacak en buyuk saygısızlık.
resmen terbiyesizligini ilan ediyor, bir de savunuyor mu bunu?!

sabahtan gitsin esyalarını toplasın.
oh ne ala... gitmisken onu da yaparım bunu da yaparım diyor.
keske nisanlısı konu acsa da ona bu adamdan yol olmayacagını 1geceligine verecegi 100liranın derdine dustugu icin o eve girdigini anlatıp yuzune bile bakmamasını yazabilsek.

siz de sevgilinizin karakterini görün, iliskinizi tekrar dusunun bence.

biten iliskilerin devam ettirilmemesindne yanayım. ama bu kisinin yaptıgı o onurlu davranıstan uzak adımlara sahip.

X