eski nişanlısıyla birlikte kalan sevgili

Eski nisanli bunlari ayirsada mutlu zaten olmaz o tren kacmis coktan ama yeni sevgili nolcak nisanlisini birakan adam sevgiliyi tinlarmi birinden etkilense.. Benim kafam karisti..

Karşındaki insana bir şey hissediyorsan o da sana bir şeyler hissediyorsa kimi nasıl bıraktığını düşünmüyorsun . Aynı şeyi yaşayıp yaşamayacağını düşünmüyor insan . Doğru değil belki ama olacağın önüne de bazen geçilmiyor geçilemiyor .

Kendinizi bu duruma dusurmeyecektnz.

Nikahli bir adami nasil eşini bosamadan ayri eve geçmeden kabul etmezseniz bu adami da etmemeliydiniz.

Simdi düşünmeden yaptgnz şeyin sonuçlarina katlanmaktan başka çözümü yok..

Tam olarak fikrim buydu.
Adam başkasına aşık olup "dürüst" bir şekilde bunu dile getirse saygıyla önünde eğilirim. Ama daha nişanlısının evinden bile çıkmadan yeni bir ilişkiye başlayabilen bir adam bana zaten ilişkim senden önce bitti masalları anlatsa ağzının ortasına vururum salağamı benziyorum diye.

Yaptığınız şeyin haklı bir yanını göremedim.
Zamanında bu ilişkiyi kabul edebildiyseniz ben iki günede sesinizi çıkarcağınızı düşünmüyorum.

Eee bu guzel haber, sevindim adina :)
evet teşekkürler.
yukarıda denildiği gibi ben ısrarcı olmayınca rahatsız olmadığını düşündüğü için rahatça davranmış. ben rahatsız olduğumu kararlı bir şekilde söyleyince otelde kalmayı kabul etti.
eşyaları toplamaya da arkadaşıyla birlikte gidecek

Karşındaki insana bir şey hissediyorsan o da sana bir şeyler hissediyorsa kimi nasıl bıraktığını düşünmüyorsun . Aynı şeyi yaşayıp yaşamayacağını düşünmüyor insan . Doğru değil belki ama olacağın önüne de bazen geçilmiyor geçilemiyor .
Ama düşünülmeli diye düşünüyorum ben.. Eğer kimi nasıl bıraktıgını dusunmuyosa ki detaydır bu bence oturup sonra smdı napıyo dıye dusunur gelır konus acar vs vs.. Bilmıyorum ama kabul edılcek bişey değil bu bence ya tamam ayrılmışlar bıtmıs olabılır nişanlılar ayrılmıcak diye bi kaide yok ama nişanlılık bittyse ve hayatına bırının baskasına gırdyse yollar ayrılms artık aynı ev cok sacma ..

Ne yapacağım konusunda kafam karışık. Sevgilim, eski nişanlısıyla birlikte yaşıyordu, aynı evdelerdi yani. Biz 6 ay önce bir kursta tanıştık, o benim eğitmenimdi. Birkaç ders sonra aramızda bir etkilenme oldu, ancak o o zaman nişanlıydı, bu nedenle ben sınıf değiştirdim. Yani kesinlikle bir aldatma, nişanlıyken flört vs olmadı. Birkaç ay sadece kursta karşılaştığımızda merhaba merhaba vardı. Bu arada onların ilişkileri sallantıdaymış zaten, benden de bu anlamda etkilenince "bir başkasından bu kadar etkileniyorsam zaten ilişki bitmiş demektir" diye düşünerek, ilişki de zaten problemli olunca ayrılma kararı almış. Ben bütün bunları ayrıldıktan sonra gelip bana açıldığında öğrendim. İlkin inanmadım tabii ayrıldığına. Zaten nişanlısı da inanmamış, sevgilim blöf yapıyor sanmış. Ancak o zaman başkasından etkilendiğini de katmış.

Şimdi konu şu ki, sevgilim eski nişanlısıyla birlikte yaşıyordu nişanlıyken. Dolayısıyla bir anda ayrıldıktan sonra durumunu anında toparlayıp yeni eve çıkamadı, bir arkadaşında kalmaya başladı ama eşyaları öbür evdeydi. Beraber ev baktık ona, bulduk da ancak içindeki kiracı ay sonunda çıkacak. Bu arada arkadaşının evi de ayın son haftası müsait değil, yani ay sonunda birkaç gün kızın olduğu eve gitmesi gerekiyor.
Kız benimle tanıştı, yani ayrıldıklarından ve ikimizi birlikte idare etmediğinden eminim. Ancak kız, bir cinnet anında beni arayıp telefonda saydırdığı üzere sevgilimin geçici hevesi olduğumu ve dönüp ona gideceğini düşünüyor hatta bunun için elinden geleni yapacağını söyledi. Bu konuşmayı da ilettim sevgilime. Bana zaten geceye kadar dışarıda olacağını, sadece uyumaya gidip sabah erkenden çıkacağını, birkaç gün idare etmemizi, zaten eşsyaları vs toplamak için gitmesi gerektiğini söyledi.

Ona da bir şey diyemiyorum ama içim de çok huzursuz tahmin edersiniz ki. benim bu birkaç günde ne yapmam, nasıl davranmam gerekir?
Saf misin arkadasim ya otel denen birsey var ki 500 tl de degil cok cirkin bi hareket . Kesinlikle böyle çaresiz bi düşünceyi tek yol olarak gören bi erkekten koca baba olmaz bence .sonrsdan gördüm otele gitmeye lutfetmis . Dikkatli ol Bence. Birde o kızın hep kötü dilekleri üzerine olacak sizin sevenin Ahi tutar bol bol dua etm

evet teşekkürler.
yukarıda denildiği gibi ben ısrarcı olmayınca rahatsız olmadığını düşündüğü için rahatça davranmış. ben rahatsız olduğumu kararlı bir şekilde söyleyince otelde kalmayı kabul etti.
eşyaları toplamaya da arkadaşıyla birlikte gidecek
Ne guzel kafanız rahat olur sizinde bu artı bi hareket mesela :) gecmıs olsun :)

Ağır olucak sanırım biraz ama senin gibiler yuzunden insan evliyken bile eşine, çalışma ortamındaki haline vs güvensizlik duya duya paranoyak oluyo. Nişanlısından henüz ayrılmış birinden bahsediyosun bi kadın olarak nişanlısını hiç düşünmemen gerçekten on numara bencilce. Siz yarın birgün nişanlandığınızda içinizde hep bi şüphe olucak-olmalıda. Sebebide bizzat kendinizsiniz.

Ağır olucak sanırım biraz ama senin gibiler yuzunden insan evliyken bile eşine, çalışma ortamındaki haline vs güvensizlik duya duya paranoyak oluyo. Nişanlısından henüz ayrılmış birinden bahsediyosun bi kadın olarak nişanlısını hiç düşünmemen gerçekten on numara bencilce. Siz yarın birgün nişanlandığınızda içinizde hep bi şüphe olucak-olmalıda. Sebebide bizzat kendinizsiniz.
He ya insan acıya saygı duyar biraz

Offf evet buydu söyleyıpte soyleyemedıklerım.. Ben oldum valla paranoyak kolayını bulsam nısanlıma işi falan bırak dicem işte..

Sevgilin hala o evde kalabilecek rahatlığı görmüşse kendinde.. dikkatli ol fazla kapılma derim. Bu şekilde bitmiş bir ilişkinin ardından 'ne var canım sadece yatmaya gideceğim' denmesi düşündürücü. O kızdan daha ağır bir darbe alma olasılığını göz ardı etme.

Benim aklım ermedi... ne ilişkinizin başlama hikayesine ne de sevgilinin o evde kalmayı normal görmesine ne de sizin buna izin veriyor olmanıza..

Bu ne tuhaf ilişkiler zinciri:KK57: herkes birbirinden tuhaf. İlk defa böyle bir şey görüyorum.

Bu konu tam katil olmalık bir konu,kızın resmen ekmeğine yağ sürmek derler buna.Alır sevgilimi 10 gun dısarda yatarım yınede o evde yalnız bırakmam onları.Çare bulmak isteyen çare bulur bu duruma,öyle sey mı olur ya:KK34:

Ben karımla evliliğimi çocuğumuz için devam ettiriyorum, aynı yatakta bile yatmıyoruz kardeş gibiyiz diyen erkekle, senin sevgilin başabaş yarışır...

Bildiğin yeniden deneyecekler işte, uyan.

Bahçevan ilr uşak hangi sahnede geliyor ?? Ne oluyor arkadaş nasıl bir ilişki bu otel motel pansiyon hostel bunlardan haberi yok mu sevgilinin hadi rahatına düşkün günlük evde mi tutamıyor ?

Senden etkilenip nişanlısını bırakmış. İlişkinin sallantıda olduğu falan yoktu bence. Heyecan tatlı geldi demek. . Dikkatli ol da senden de çabucak geçmesin beyimizin gönlü. Nişanlısına da üzüldüm açıkçası. Yazık olmuş kızcağıza.

X