eski nişanlısıyla birlikte kalan sevgili

Cok ilginc benmi gerikafaliyim milletmi coooook genis banane sevgilimin "eski" nisanlisindan niye tanisayim yahu. Gitsin otelde kalsin otelde yermi yok parkta kalsin Allah Allah. Boyle is olmaz. Bugun sizi eski nisanlisiyla tanistiran yarinda sizi yeni sevgilisiyle tanistirir. Gondermeyin o eve.

böyle bi şeyi bizim kızlarımız yapsa erkekler kabul etmez .. ama bazı kızlarımız iki güzel söze herşeyi kabul ediyor..

Ne yapacağım konusunda kafam karışık. Sevgilim, eski nişanlısıyla birlikte yaşıyordu, aynı evdelerdi yani. Biz 6 ay önce bir kursta tanıştık, o benim eğitmenimdi. Birkaç ders sonra aramızda bir etkilenme oldu, ancak o o zaman nişanlıydı, bu nedenle ben sınıf değiştirdim. Yani kesinlikle bir aldatma, nişanlıyken flört vs olmadı. Birkaç ay sadece kursta karşılaştığımızda merhaba merhaba vardı. Bu arada onların ilişkileri sallantıdaymış zaten, benden de bu anlamda etkilenince "bir başkasından bu kadar etkileniyorsam zaten ilişki bitmiş demektir" diye düşünerek, ilişki de zaten problemli olunca ayrılma kararı almış. Ben bütün bunları ayrıldıktan sonra gelip bana açıldığında öğrendim. İlkin inanmadım tabii ayrıldığına. Zaten nişanlısı da inanmamış, sevgilim blöf yapıyor sanmış. Ancak o zaman başkasından etkilendiğini de katmış.

Şimdi konu şu ki, sevgilim eski nişanlısıyla birlikte yaşıyordu nişanlıyken. Dolayısıyla bir anda ayrıldıktan sonra durumunu anında toparlayıp yeni eve çıkamadı, bir arkadaşında kalmaya başladı ama eşyaları öbür evdeydi. Beraber ev baktık ona, bulduk da ancak içindeki kiracı ay sonunda çıkacak. Bu arada arkadaşının evi de ayın son haftası müsait değil, yani ay sonunda birkaç gün kızın olduğu eve gitmesi gerekiyor.
Kız benimle tanıştı, yani ayrıldıklarından ve ikimizi birlikte idare etmediğinden eminim. Ancak kız, bir cinnet anında beni arayıp telefonda saydırdığı üzere sevgilimin geçici hevesi olduğumu ve dönüp ona gideceğini düşünüyor hatta bunun için elinden geleni yapacağını söyledi. Bu konuşmayı da ilettim sevgilime. Bana zaten geceye kadar dışarıda olacağını, sadece uyumaya gidip sabah erkenden çıkacağını, birkaç gün idare etmemizi, zaten eşsyaları vs toplamak için gitmesi gerektiğini söyledi.

Ona da bir şey diyemiyorum ama içim de çok huzursuz tahmin edersiniz ki. benim bu birkaç günde ne yapmam, nasıl davranmam gerekir?

yaşlarınız kaç ve ne zamandır çıkıyorsunuz?

yani onları baş başa bırakacağıma, en olmadı kendi evime getirirm.Eski sevgilisiyle ne amaçla tanıştınız ?

keşke biraz empati kurabilmiş, o kızın yerine kendinizi koyabilmiş olsaydınız, hem bu saçma düşüncelerle boğulmazdınız şimdi..gerçi kız için hayırlısı olmuş, yoksa adam olmayan biri ona eş olacakmış!

Sizinle de tanıştı öyle mii nişanlısı :KK57:
Ben asla tanışamazdım herhalde...
Bence izin wermeyin orda kalmasına..
Sonuç itibariyle ateşle barut yan yana durmaz her ne kadar da yatmadan yatmaya gidecek olsa da...
Hotelde kalsın, sizde maddi anlamda destek çıkın gerekirse... (durumunuz buna musaitse eğer)

sevgili arkadaşım bence sen güzelll duygularını umulmadık bi anda bu adamda şekillendirmişşin. hislerin seni ele geçirmiş o yüzden olmayan bişeyi oldurmaya çalışıyosun :KK43: şimdi buna tamam desen ilerde neler olur bir düşün. hep kalbin sıkışacak bunu yaşamak zorunda değilsin.. Hislerin yogun ve inanıyosun.

Bak şunu unutma o nişanlısıyla ilişki bitmiş olsa aynı evde kalmaya tahammül bile etmemeleri lazım. zorunluluk falan boş laflar. sakın kanma. bunların ilişkisi yüz göz olmuş bu adam rahat durmamış nişanlısı bunla hep karsılasmış gibi geldi bana yazdıklarından .. :/ can sıkıcı şeyler yazdım biliyorum üzülme takma kafana. ben yol yakınken kendini yorma güzel sevgini harcama derim.

ay yok ben gidip kalsam gece boğar uykumda beni o kız. haklı olarak nefret ediyor benden, ne diyebilirim ki?

sende sevgılınle o evde kal baska care yok.kurda kuzu emanet edılmez.yada otelde kalsın maddı sıkıntısı yoksa

Mesele otelde kalıp kalmaması değillllllll kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.. asıl sorun hala aynı evde duracak güce sahip olmalarııııı!!!!

Çoook hızlı bi karar vermişsnz..6 ay önce tanısmışsnz..Darılmayın ama Olaya resmen dalmışsnz..Madem oyle bekleseydınız kendı yaşamını kursaydı, anlasaydnız bıraz gözlem yapıp..Ne bu acele hemen ev tutmalar beraber..Korkarım bı nışanlı trıbıne takılmısşnz..:KK43::KK12:

ne laçkalaşmış bir aşk üçgeni bu böyle:KK57::KK57:

demek kız nişanlısının aşık olup onu terk ettiği kızla tanışıyor heee

siz mi çok geniş görüşlüsünüz biz mi çok dar görüşlüyüz acaba çözemedim:confused:

Çok saçma bişey gece uyumaya gitcekmiş sadece, otele gitsin o halde, o eve gitmesine asla izin vermezdim !!

Şaşırdım kaldım, nasıl akıllar vermişsiniz. Biraz vicdanlı olun. Onlar evli sayılırmış. Kıza sen de git kal demişsiniz. Bir düşünün kocanız sizi başkasına aşık oldum diye terketti. Sonra da kalacak yerim yok diye yeni bulduğunu sizin eve kalmaya getirdi. Yazık ya valla yazık nasıl böyle bir akıl verdiniz hayret ettim.

Siz "sevgilim" yazdıkca bile sinirim bozuldu açıkçası. Aldatma olmamış falan, geçeceksiniz. Ayrıldım diyen adamı direkt kabul etmişsiniz o anı bekler gibi. Bir de karşısına el ele çıkmışlar utanmadan. Şu olayda suçsuz tek taraf nişanlısı. Kızcağız kurtulmuş gerçi ama, ondan aldığınız ahla mutlu olamazsınız siz.

X