Eski mesajlarımı yakaladı çok kötüyüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İlgilenmedi ve sizi hataya itti hata yaptınız...hem de onun ilgilenmemesinden buyuk hata

v
Rezil ederse de unutulur zamanla...ceyizler de kenarda dursun.her ikisinden daha önemli koca bir ömür var.

Ortada güven kalmadığına göre evliliğin de bir mantığı yok. Şöyle olur böyle olur diye kendini kandırma. Senden ayrılmıyorsa seni deli gibi sevdiğinden değil. Evlendikten sonra canına okumak için ayrılmıyor.
Erkekler bu tip şeyleri hazmedemez affettim demesine de inanma.

Bir kere şunu geç..sana hayati zehir etcem istediğin gibi olmayacak falan...onları geç....zamanla unutulur bile her acı her hüzün her saçmalık unutulur....sen adam gibi evet bi sacmalil yaptim oyun grubuna girmiştim diyip cekil kenara...yapacak birsey yok

Adam yaşça küçük kız bulmuş zaten lafını geçirebilmek için .Bir de bu mesele olmuş elinde kozu da hazır. Evlenince yaptığı her saçmalıkta bu meseleyi önüne koyup sesini kesecek. Bir erkek başka türlü sineye çekmez böyle bir şeyi, çok seviyor ayrılamıyor falan hep hikaye.
Allah yardımcının olsun yani zor durum. Ayrıl demekle de olmuyor sizin ailenizi , bekaret konusunda verecekleri tepkiyi bilmiyoruz. Birşeyler yaşamamış olsanız siz de şimdi bile bile kendinizi ateşe atmazdınız eminim ama bu durum eli kolu bağlıyor gibi sizde. Hayırlısı olsun hakkınızda.

bir ömür kafaya kakılacak ızdırap suçlama hakaret yükleniyor. % 99
güven bitti saygı bitti
evlenmek için evlenirsiniz bu saatten sonra
her kavgada başınıza kakakcak
size asla güvenmeyecek ve bunu he fırsatta dile getirecek
ne diyim kolay gelsin

Eline büyük bir koz vermişsin evlilik senin için zor olacak ya gönlünü alıp bu durumu unutturacaksın yada evlenmeyeceksin..

Üzgünüm ama insan affedemiyor. İlişki devam etse bile çok büyük bir güven problemi oluyor. Bundan sonra yaşanacak kıskançlıklar, güven problemleri vs’ye hazır ol. Nişanlının karakterine bağlı olarak intikam almak için aynısını yapabilir bile. Bana göre bu tür şeyler de aldatma. Neticede onu aptal yerine koyup başkaları ile konuşuyorsun, fotoğraf atıyorsun vs. Yanlış anlama lütfen yargılamıyorum ama sen ve senin gibi insanları ben sevmiyorum çünkü yaşadığınız hayatın kıymetini bilmiyorsunuz hiç. Heyecan peşinde koşuyorsunuz ama gördüğü iyi olmuş evlendikten sonra sıkılıp/boşluğa düşüp internetten milletle yazısmazsın, dersini almış oldun. Unutmadan hiçbir şey gizli kalmaz. Bir şeyi yaparken bunu aklınızda bulundurarak yapın.

Eskisi gibi olmayacak ..malesef üzüleceksin...en küçük hatanda suratına fırlatacak keskin cümlelerini..küfürlerle..hatta dayak bile atabilir

4 senelik evleyim oyun grubumda var anne grubumda var. Esim crims oynar onunda oyun grubu var. Kimsede kimseye hayati zehir edicem sana dememistir. Ne sacma bi is nisanlinizin yaptigi.
Siz niye eziliyorsunuz. Oynadigim oyunun grubu sanane niye demedinizde histerik histerik davrandiniz.

Aman sakın evlenme..yasin cok genc yaptiginin bedeli bir omur mutsuzluk olmamali.
Herkes hata yapabilir. Onemli olan bundan sonra ayni hatalari tekrarlamaman.
Ayril sıfırdan basla her seye..
Artik olmaz biz yapamayiz ben bir omur mutsuz olmak istemiyorum bu yasanani ikimizde unutamayiz dogru olan ayrilmak de ve ayril..
Yok iki ay kaldi yok ceyizim hazir evim hazir filan bunlari gec..
Inan evlendikten sonra ayrilmak cok ama cok zor..

Sen hatalısın adamı aldatmıs gıbı bısey olmus flortlesmıssın ama yınede sana hayatı zehır edecem dıyen adamdan ayrıl bence sen ayrılmazsan evlenınce ya o senı aldatacak yada senden bı sekılde o bosanor tehtıt eden adamla ben devam etmezdım hatamı gorduyse ayrılsın derım yanı bence sende de

Senin yerinde olsam evlenmezdim. Evet buyuk hata yapmissin. Ve birlikte olduğun süre boyunca bunu karşına çıkaracak.

Yani sona doğru bazı yorumlarınızı hayretle okuyorum hanımlar. Bu konu şöyle olsa “evlenmemize çok az kalmıştı,koca adayımın şifresi bende vardı,aylar önceki konuşmalarını yakaladım,oyun grubundan tanıştıklarıyla muhabbet etmiş biz beraberken,hatta cinsel içerikli sohbet bile var.sorunca dalga geçiyordum diyor. Veya sen beni ilgisiz bırakmıştın beni bunlara sen ittin diyor.ona bir daha eskisi gibi olamayacağımızı söyledim,hayatı zindan edeceğimi hiç güvenmeyeceğimi söyledim,kafam çok karışık.”

Şimdi buna nasıl yorum yapardınız?neredeyse adamı durduk yere zebanileşen paranoyak birine çevirdiniz.tabi her iki tarafın da hatası vardır.ama bu forumda aldatılan kızkardeşlerimize “sen adamı ilgisiz bırakmışsın cilvelenseydin kırmızı gecelik giyseydin sevgi gösterseydin” demiyoruz.

Şimdi erkek kadın ayırıyorsun diyeceksiniz ama evet ayırıyorum iyi yapmışsın hep onlar mı yapacak ? ben olsam asla pişman olmazdım sen yaparken iyiydi aynısı bak işine geliyorsa der resti çekerdim ama sen hatayı başta yapmışsın farkında değilsin madem bu adamın başka kızlarla sosyal medya mesajlarını filan yakaladın niye affettin ? Şimdi de eline koz vermişsin oda bunu sonuna kadar sömürecek geç kalmış sayılmazsın vur tekmeyi neyin çarptığını anlamasın şok olsun en nefret ettiğim erkek tipi zeytinyağı mod

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…