• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamla cok kotu tartıştık

Konuşmuyorum şuan aşırı öfkeliyim 6 yıllık evliyiz ne dediyse yaptim hep sesiz sedasız biriydim ondan güç alıyor
Ya Allah aşkına çok birşey yapıyormuşsunuz gibi gelin güvey olmayın ya
Ayrı odada yattınız da ne oldu konuşmuyorsunuz da ne oldu, adamın çok da umrunda, kafasını dinliyor koca yatakta döne döne uyuyor…..

Ya Allah aşkına çok birşey yapıyormuşsunuz gibi gelin güvey olmayın ya
Ayrı odada yattınız da ne oldu konuşmuyorsunuz da ne oldu, adamın çok da umrunda, kafasını dinliyor koca yatakta döne döne uyuyor…..
Ne yapmamı önerirsin adamı doğramami falan mı elimden bu geliyor tavsiye almak icin konu açtım tanımadığım halden anlamayan 3 5 kibirliden azar işitmek için değil

Ne yapmamı önerirsin adamı doğramami falan mı elimden bu geliyor tavsiye almak icin konu açtım tanımadığım halden anlamayan 3 5 kibirliden azar işitmek için değil
Kocan azarlıyor kocan küfür ediyor şiddete yöneliyor s…r ediyor
Ne işin var hala o evde yada o adamın ne işi var hala yan odada?
Bir dahakine ağzını burnunu dağıtsın sokaklarda sürükleyip kapıya atsın diye mi bekliyorsun?
Ne engelleyecek herifi? Senin küsüp yatak ayırman mı? Umrunda mı sence?
O küfür edip vurmaya yeltenip kovuyor sense küsüp yatak odasında uyumuyorsun sence çok mu ağrına gitti adamın gece ah karım diye yastığına sarılıp ağlıyor mu?
Kibir kocanın yaptığı gibi olur söver sıvar zerre kendinde hata bulmaz kuyruğu dik tutarsın al sana kibir
Kendi ellerinizle yakıyorsunuz hayatlarınızı vallahi yazık billahi yazık

Gerçekten ufacık bir yanlış yapsanız demekki o sizi doğrayacak.

Bu adama haddini bildirin. Öyle yatak ayırmakla olmaz o iş.

Aile grubundan çıkmanızı isteyip sizin anında çıkmanız bile sizi nasıl manipüle ettiğinin göstergesi.

Aile grubundan çık dedi ve siz de ikiletmeden çıktınız mı? Bravo size! Ailenle görüşme dese tamam diyecek kıvamdasınız.
Aile grubu bu ya, anam babam kardeşim var, kim olacak başka? Kocam bana bunu dese o telefonu yediririm ona.
S.ktir git, ağzını kırdırma vs. gibi sözel şiddet içeren ifadeleri de cabası.
Mis gibi boşanılacak koca var ya. Daha da bir şey demiyorum.

Sizin telefonu karşı tarafa yedirmenize de gerek kalmaz. Adam bu tavrı sergilerse alacağı tepkiyi de biliyor olur.

Konu sahibine gelirsek , bu şekilde yaşamaya devam etmeyi düşünüyor ve düzeni bozulmasın istiyorsa değil ailesi ,kapısına destek için "1 tabur asker" gitse dahi kocasından ayrılmayacaktır.

Neden bu kadar sinmiş durumdasınız?
Size kimse bu cümleleri kuramaz, neden bunlara izin veriyorsunuz? Önce kendinize bir saygı duyun lütfen. Alın karşınıza konuşun bu hadsiz konuşmalarına devam etmeyi düşünüyor mu?

Böylesine basit bir konu için böyle tepki veren yarın birgün ağzınızıda kıracak demektir dediği gibi..Gerçekten çok şaşkınım..Kendinize dikkat edin...

Taviz tavizi doğurmuş. Her dediğine hebele lübele derseniz hakaret de eder, şiddet de uygular.

Hayır anlamadığım, bu adamlar size böyla davranınca sizi kıskandığını, sevdiğini, size yoğun arzular mı beslediğini düşünüyorsunuz?

Nasıl fantazidir bu aklım almıyor.🤔

Aile grubunda tanımadığı bir numara olunca kıskanıp kavga çıkartıyor ama boşanırım dediğinde kolayca küfür edip ipleri koparabiliyor öyle mi? Sence de burada bir dengesizlik yok mu?Çaresiz olduğunu biliyor, bundan yararlanıyor kocan.

Para biriktir okula devam et ve kaç👍🏻Meslek edinme kursları oluyor onlarada yazılabilirsin.kısacası ufaktan kendini kurtarcak planı devreye sok bu adamla sonun iyi olmaz.

Bu adamın kahrını çekeceğine babanın kahrını çek birşey olmaz.
Baba bana el kaldırdı küfürler etti geldim, iş bulur çalışır bütçene de destek olurum dersin olur biter.
Yok aynı cemaatten falan, kendine bahane bulmak istersen bulursun. O cemaatte karısına söven erkekleri alkışlamıyorlardır herhalde. Yani baban kocana "sana yapacağımı bilirdim de neyseki aynı cemaatteniz" mi diyecek? Yapma allasen.

Kızlar dün esimle akşam gezelim dedik dönüş yolunda aile grubumuzda kayıtlı olmayan bir numara gördü bende evden birinindir dedim neden kayıtlı değil o zaman diye azarladı beni. Bende özelden arayalım bakalım kimmiş dedim. Sonuçta aile grubu annemler ve kardeşlerim tek var grupta birden bağırmaya başladı aptal aptal konuşma dedi bende neden durduk yerde huzursuzluk çıkartıyorsun dedim. Aile grubundan hemen çık dedi ben de çıktım. Numara erkek kardeşimin eski numarasiymis bende yeniyi kaybedince eskiyi silmişim bippten pek ailemle konuşmayız orada kayıtlı kalmis eski numara. Yolda devam ederken sen gerizekalimisin dedi durduk yerde neden ofkelenecegim şeyler söylüyorsun dedi ben de sordum sadece hayır de geç neden kavga çıkartmaya çalışıyorsun dedim elini kaldırıp sana çok yüz vermişim kırdırma ağzını diyip küfür etti ben de vur bana birdaha böyle davranırsan bosanirim dedim o da sıktır git seni tutan mı var dedi sonra eve döndük 2 gece oldu ben odamı ayırdım konuşmuyoruz üzülme yok içimde sadece nefret var ne yapmalıyım
Anladığım kadarıyla eşiniz sizi kaybetmekten korkmuyor ben ne yaparsam yapayım beni bırakmaz kafasında bu düşüncesi devam ettiği sürece bu davranışları devam eder buna izin vermeyin ağırlığınızı koyun.

ana çok yüz vermişim kırdırma ağzını diyip küfür etti
Keske yanınıza bı tava alsanız yuruyuse cıkarken bu adamla.Kırdırma agzını derken daaan dıye gecırıverırdınız tavayı,oyle kırılmaz boyle kırılır derdınız.
Kufur,hakaret ne ararsan var,tam bosamalık koca.

Tabi ki bu ilk değil, Bi anda böyle manyaklaşamayacağına göre bu adam size hep boks torbası muamelesi yapıyor gibi. Dediğini dinleyin ve s... Gidin gerçekten. Bu ruh hatası ile uğraşılmaz. Adamın mantık muhakeme yeteneği yok. Aile grubuna sevgilimi attım derdim ben olsam ama o zaman öldürürdü sanırım.

Keske yanınıza bı tava alsanız yuruyuse cıkarken bu adamla.Kırdırma agzını derken daaan dıye gecırıverırdınız tavayı,oyle kırılmaz boyle kırılır derdınız.
Kufur,hakaret ne ararsan var,tam bosamalık koca.
Konu çok sinir bozucu ama Yoruma güldüm valla. Kafamda canlandırınca. 😂

Back