• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamla cok kotu tartıştık

Kızlar dün esimle akşam gezelim dedik dönüş yolunda aile grubumuzda kayıtlı olmayan bir numara gördü bende evden birinindir dedim neden kayıtlı değil o zaman diye azarladı beni. Bende özelden arayalım bakalım kimmiş dedim. Sonuçta aile grubu annemler ve kardeşlerim tek var grupta birden bağırmaya başladı aptal aptal konuşma dedi bende neden durduk yerde huzursuzluk çıkartıyorsun dedim. Aile grubundan hemen çık dedi ben de çıktım. Numara erkek kardeşimin eski numarasiymis bende yeniyi kaybedince eskiyi silmişim bippten pek ailemle konuşmayız orada kayıtlı kalmis eski numara. Yolda devam ederken sen gerizekalimisin dedi durduk yerde neden ofkelenecegim şeyler söylüyorsun dedi ben de sordum sadece hayır de geç neden kavga çıkartmaya çalışıyorsun dedim elini kaldırıp sana çok yüz vermişim kırdırma ağzını diyip küfür etti ben de vur bana birdaha böyle davranırsan bosanirim dedim o da sıktır git seni tutan mı var dedi sonra eve döndük 2 gece oldu ben odamı ayırdım konuşmuyoruz üzülme yok içimde sadece nefret var ne yapmalıyım
Bana adamın ailenizle ilgili bir şeye kızdığı için size yüklenmiş gibi geldi. Azıcık mantıklı olan biri o grupta ailenizden başka kimsenin olmayacağını bilir bahane aramış ve gruptan çıkartmak için bu bahaneyi bulmuş gibi geldi. Ve sizde karşılık verince şiddete yönelmiş sizi öyle bastırmaya çalışmış. Boşanırım dediğinizde S***** G** (Defol) demesi çok kötü bir uslup ve onun gözündeki değerinizi gösterir. Daha önce neler yaşandı bilemem ama siz kendinizi ezdirmeyin ki adamın gözünde de değerli olun.

Ne yapabilirim üniyi yarıda bıraktım çalışmıyorum bir destekçim yok arkadaşım yok babamcok baskiciydi dindar yobazlardandi döverdi bizi şimdi ogluma karşı çok iyi ben eğer şimdi babama söylesem ne benim nede oğlumun yuzune bakar kocamla aynı cemaattenler aynı kafalardalar
Görücü usulü müydü? Neden baban gibi Bi adamı tercih ettin? Psikolojide bunun Bi açıklaması var gerçi, anne babana benzeyen kişiyi seçiyormuşsun, kötü de olsa o tanıdığın duyguyu arıyormuşsun.

Ne yapabilirim üniyi yarıda bıraktım çalışmıyorum bir destekçim yok arkadaşım yok babamcok baskiciydi dindar yobazlardandi döverdi bizi şimdi ogluma karşı çok iyi ben eğer şimdi babama söylesem ne benim nede oğlumun yuzune bakar kocamla aynı cemaattenler aynı kafalardalar

Dindar ve yobaz kelimesini asla yanana yakıştıramıyorum.
Dini Allah'ın gönderdiği, Peygamberin gösterdiği şekliyle yaşayan hiç kimse yobaz olamaz. Kızına el kaldıramaz. Biraz mantıklı ve doğru bakış açısıyla bakmak lazım.

Öte yandan bu adamı postalamak lazım.
Başka gruplarda da tanımadık bir sürü numara oluyor. Hepsinden çıkartıyor mu bu adam sizi. O zaman hiç sosyal hayatınız da yok. Bu adamlar Hz. Hatice, Hz. Aişe başta olmak üzere hanım sahabelerin hayatından bi haber demek ki. Anlamak isterse kendi bulunduğu ortama göre tez üretmek lazım. Ama adam gerçekten geri kafalı o yüzden anlamaz İslam'ı. Kalbi merhametsiz bir kere.

Anladığım kadarıyla eşiniz sizi kaybetmekten korkmuyor ben ne yaparsam yapayım beni bırakmaz kafasında bu düşüncesi devam ettiği sürece bu davranışları devam eder buna izin vermeyin ağırlığınızı koyun.
Korkmuyor cunku kadının kendı alanı yok.
Kocam ailesi ve savasımız var.
Yanı bu adam gunun sonunda oyle yada böyle kazanacıgını bılıyor.
Halbukı ben gıdıyorum gelıyor musun dye bılse Kıymetlı olacak.AMa dıyemıyor.
Kadın hem pastam dursun hem karnım doysun ıstıyor.O isler oyle olmuyor.
Bın gıt otobusle demısler,arabamı nıye bırakayım demıs?Bugun arabanı bırakacaksın kı yarın kocanı alabılesın.

Taviz tavizi doğurmuş. Her dediğine hebele lübele derseniz hakaret de eder, şiddet de uygular.

Hayır anlamadığım, bu adamlar size böyla davranınca sizi kıskandığını, sevdiğini, size yoğun arzular mı beslediğini düşünüyorsunuz?

Nasıl fantazidir bu aklım almıyor.🤔
Biz eşimle yeni sevgiliyken facebook dan biri beni dürtmüş. O da kim bu vs diye irkeklik yapmak istedi. 😂 Dedim ki bak arkadaşım ben senin bildiğin kızlardan değilim, öyle ay sevgilim beni kıskanıyor koruyup kolluyor beni çok seviyor diye düşünmem. Nefret ederim gereksiz kıslançlıklardan. 17 yaşındayken bile sevgilisinden izin alan, gittiği yeri gizleyen, çekinen kızlar bana çok salak gelirdi. Bi de benimki çok kıskanç diye övünürlerdi, sanki güzel bir şeymiş gibi. Neyse o oldu 12 senedir birlikteyiz Bi daha hiç kıskandığını karıştığını görmedim diyebilirim. Zaten kıskanılacak güvenilmeyecek biri değilim, dümdüz Bi kadınım. Bana da güvenmeyen ölsün kafasındayım. 😂😂 O yüzden genç kızlara tavsiye. Sevgiliyken ipleri ne kadar karşınızdakinin eline verirseniz sonra ceremesini o kadar çok çekersiniz. Başta sevdiği için yapıyor gibi gelir. Ama bu ne sevgi hatta ne güvensizlik. Erkekliklerini egolarını güçlerini ispatlıyorlar. Sevgi böyle bir şey değil. Sakın izin vermeyin.

Konu sahibinden bağımsız yazıyorum, belki o da müsaade etmemiştir, belki adam hastadır, sadece yorumunuza karşı düşündüklerimi yazmak istedim. 😊

Bu adamın kahrını çekeceğine babanın kahrını çek birşey olmaz.
Baba bana el kaldırdı küfürler etti geldim, iş bulur çalışır bütçene de destek olurum dersin olur biter.
Yok aynı cemaatten falan, kendine bahane bulmak istersen bulursun. O cemaatte karısına söven erkekleri alkışlamıyorlardır herhalde. Yani baban kocana "sana yapacağımı bilirdim de neyseki aynı cemaatteniz" mi diyecek? Yapma allasen

Onlar için kadin itaat etmeli koca ne derse isterse o yapılmalı. Babana söylesem sen suçlusun der kocani alttan al der. Çocukluğumdan beri hep bastırıldım ne zaman karşı çıksam dayak yedim namaz için abdest sırasında bile neden mutfakta abdest almadın burada oyalaniyordun diye dayak yedim. Sizce böyle büyüyen biri sizin söylediğiniz kadar cesaretli olabilir mi

O dönemler iyiydi . Çocuk yapmam normal değil mi sonuçta evliyiz
Değil tabi bu ortama cocuk mu yapilir sence. Bu adam bigunde bu kadar sacma bi insana dönüşmedi heralde. Yasamamissin ki doğru düzgün daha kendin, cocugun da senin kaderini paylasacak boyun egdikce sen bu insanlara. Meslegin isin gücün bi gelirin var mi? Ortada fol yok yumurta yok tartışmayı gerektirecek bi konu bile yokken tartismissiniz sence de garip degil mi bu? Gercekten bi hatan olsa demek ki bu adam öldürecek seni.

Değil tabi bu ortama cocuk mu yapilir sence. Bu adam bigunde bu kadar sacma bi insana dönüşmedi heralde. Yasamamissin ki doğru düzgün daha kendin, cocugun da senin kaderini paylasacak boyun egdikce sen bu insanlara. Meslegin isin gücün bi gelirin var mi? Ortada fol yok yumurta yok tartışmayı gerektirecek bi konu bile yokken tartismissiniz sence de garip degil mi bu? Gercekten bi hatan olsa demek ki bu adam öldürecek seni.
Ben 6 yıllık evliyim ilk yıllar çok iyiydi zamanla agresiflesmeye başladı karakteri tamamen değişti ben ilk iki yıl çocuk düşünmedim ama iyi biri olduğunu düşününce çocuğumuz olsun daha da mutlu oluruz dedim ama bebek doğduktan sonra agresiflesmwye başladı ben nerden bilebilirdim böyle birine donusecegini

Konunuzun sonunda ne yapmalıyım diye sormuşsunuz. Birsürü tavsiye sıraladık hepsine hayır dediniz. Peki sizce ne yapmalısınız, aklınıza nasıl çözüm yolları geliyor?

Ne yapmamı önerirsin adamı doğramami falan mı elimden bu geliyor tavsiye almak icin konu açtım tanımadığım halden anlamayan 3 5 kibirliden azar işitmek için değil
Cocuk kreşe sen işe ! Güçle! Siktir et iti !! Önce toparlan !

Bu adam zaten paranoyak, bence bu son nokta. Aile grubundaki yabancı numara kim olabilir ya, bu şekilde soramaz bile. Yerinizde olsam bu adama sabretmem, hatta bu kadar da sabretmezdim. Bu çıkışların sonu şiddete bağlanacak gibi duruyor

Ailem sahip çıkmaz küçük bir çocuğum var okulumu bitirmedim şimdi ayrılsam ne yapabilirim ki kendimle birlikte oğlum da sürünür kim bize destek çıkar ki

Benim kimseyle gorusmemi istemiyordu annem düzelir dedi 4 yıl boyunca sadece ailemle görüştüm başka kimseyle görüşmedim aslında ihtiyaçta duymadım. Onun kurallarına hep uydum o da bana iyi davrandı arkadaşım yoktu ama o bana arkadaşlık yapti beni gezdiriyordu birlikte sinemaya yemeğe falan gidiyorduk bana yetiyordu ama şimdi derdi ne anlamadım

Back