• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski mesajlarımı yakaladı çok kötüyüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Sahmerann

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2019
267
233
18
İyi akşamlar. 4 aydır nişanlıyız, 3 yıldır sevgiliyiz, 2 ay sonra da kısmetse düğünümüz var.
Nişanlanmadan önce bir oyun grubu vardı sosyal medyada onlarla konuşuyordum tanımıyordum sevgiliminde haberi yoktu ondan sonra bu insanlar bana özelden yazmaya başladı bende cevap verdim. Sonra eğlencesine kaptırdım kendimi kafama esenle konuşmaya başladım. Resim isteyene attım. (normal resim). Bunlar tam 1 yıl önce başladı sonra hepsini engellemiştim hesabıda kapatmıştım nişanlandıktan sonra tekrar açtım mesajları silmiştim tertemiz hesaptı zaten ikimizin resimlerini paylaşayım diye açtım resimler sözler hep ikimizindi kendi çevremi ve onun çevresini takip ettim şifreside nişanlımda vardı her gün bakıyordu.
Tatile çıktım yurtdışına, nişanlım beni aradı mesajları görmüş ! Hepsinin ekran ss ni attı gönderdi ben şok oldum nasıl olur hepsini silmiştim bugüne kadar çıkmadı bugün nasıl çıktı aklım hala almıyor yurtdışına çıktım diye internettenmi nedir yoksa allah mı çıkardı hayret ettim. Telefonda bana ağzına geleni saydı, küfürler, hakaretler.. ama senden ayrılmıycam hayatı sana zehir edicem sen benim için bittin sana çektiricem hiçbir şey istediğin gibi olmayacak eskisi gibi olmayacak dedi. Ben tabi ilkten ne diyeceğimi şaşırdım onlar çok önceydi ben sadece gruba girdim başkada tek tek konuşmadım arkadaşım yapmış dedim ki o kız zaten beni gruba sokmuştu ama o yapmadı. Nişanlım inanmadı. Kaç gündür ruh gibi dolanıyorum ağlıyorum ruhen çöktüm bir şey yiyemiyorum elim ayağım tutmuyor. Ben böyle salaklıklar nasıl yaptım bu hale düşecek insan mıydım ama benle ilgilenmiyordu kaç defa demelerime rağmen beni çok yalnız bıraktı bende boşluktan böyle saçma sapan uğraşlara girdim sohbet muhabbet hoşuma gidiyordu. Fakat kimseyle gerçekte ne buluştum ne bişey yaptım her şeyi nişanlımla yaptım bekaretimide o aldı.
En son halimi gördü yumuşadı tamam dedi git yemek ye elini yüzünü yıka dedi. Ne olacak zaman gösterecek dedi. Tabi yinede soğuk hala bana karşı. 2 ay sonra düğünümüz var allahım kafayı yiycem nasıl çıktı bu mesajlar ya. Ya gerçekten hiçbir şey eskisi gibi olmazsa ya dediklerini evlendikten sonra yaparsa... canım çok acıyor ben böyle nasıl yaşarım ne yaptım ben. Mesajlara korkumdan bakamamıştım ilk.. sonra baktım çoğu normal konuşmalar. Sadece bir tane oyundan arkadaş vardı canım cicim konuşuyordu bende cevap veriyordum ama takmıyordum ya. Cinsel içerikte bi tane mal yazmıştı dalga amaçlı cevap verdim dalga geçtim zaten belli oluyor konuşmalarda. Ama normal konuşmalarda ilgi hoşuma gidiyordu yalan yok konuşuyordum sırf öylesine işte sosyal medya sonuçta aman dedim takmadım... Ne yapıcam ben şimdi ya allah belamı verdi. Bide bende onun hesabını yakalamıştım önceden kızları takip etmişti yayınlar yapmıştı ben takip etmedim yanlışlıkla olmuş demişti. Neler dedim ona bi tek grubu biliyorum orda normal konuştum başkada tek tek konuşmadım dedim. Bide nasıl olmuşsa her mk mesajı çıkmış bir o grup mesajları çıkmamış ! Yaptığım yanlışın farkındayım canım çok yanıyor ne olacak şimdi böyle
Bide mesajların nişanlanmadan önce olduğunu kendiside gördü ama haklı tabi şuan

Kendin ettin kendin buldun. Cinsel içerikli mesaja dalga gecercesine olsa da cevap vermen korkunc bu biiiiir
2. Si ise seni cok yalniz bırakmış ilgilenmemis gibi bir bahanenin arkasına sığınman da cok yanlış.
3.su nisanlinda dengesiz seni zaten açıkça tehdit ediyor ama senden kopmuyor da
4 sana eskisi gibi asla guvenmicek
5 arkadaşım yapmış yalanı 2005 te kaldi.Kimse yemez bunu
Hadi şimdi ayıkla pirincin taşını.
O çocuk yerinde olsam ben senden ayrılmıştım bile ondaki de nasıl hastalıklı bir sevgiyse. Valla isin cok zor ayrıl bari . Daha zorlasmadan hersey .

Yaptigin hatanin farkindasin, nisanlin senden ayrilmayacagim ama eskisi gibi olmayacak derken ya olmazsa demek yerine ya olursa ihtimalini nasil dusunmuyorsun? Bile bile kendini nasil atese atabiliyorsun?

Çünkü sonradan baya yumuşadı

Nişanlını geçtim Allah görüyo bu göz ardı edilecek bişey değil. İkincisi yine nişanlı olmanı geçtim kendine olan saygından bunu yapmaz insan, tabi ki eskisi gibi olmicak hiçbirşey yaptığın hatalardan değil bunu yapabilecek bir insan olduğunu biliyor artık, kendini eşinin yerine de koymamışsın ne denir ki eden bulur. Evlenmeyin bari yazık olur ikinize de

Kendin ettin kendin buldun. Cinsel içerikli mesaja dalga gecercesine olsa da cevap vermen korkunc bu biiiiir
2. Si ise seni cok yalniz bırakmış ilgilenmemis gibi bir bahanenin arkasına sığınman da cok yanlış.
3.su nisanlinda dengesiz seni zaten açıkça tehdit ediyor ama senden kopmuyor da
4 sana eskisi gibi asla guvenmicek
5 arkadaşım yapmış yalanı 2005 te kaldi.Kimse yemez bunu
Hadi şimdi ayıkla pirincin taşını.
O çocuk yerinde olsam ben senden ayrılmıştım bile ondaki de nasıl hastalıklı bir sevgiyse. Valla isin cok zor ayrıl bari . Daha zorlasmadan hersey .

Bu bahane değil gerçek ilgilenmiyordu evet ben onu çok seviyorum sadece ilgi bekledim vermedi yaptığım yanlışın zaten farkındayım ama böyle ortaya çıkacağını düşünmedim hiç

Bu bahane değil gerçek ilgilenmiyordu evet ben onu çok seviyorum sadece ilgi bekledim vermedi yaptığım yanlışın zaten farkındayım ama böyle ortaya çıkacağını düşünmedim hiç
Tamamda seninle ilgilenmiyor diye internetten tanimadigin insanlarin 2 guzel sözü mu mutlu edicekti seni bu yanlış bisey
Sır diye birsey yoktur. Artık öğrenmiş oldun.
Hiçbirşey gizli kalmaz.

Dünyanın en büyük yalanı ise benimle ilgilenmedi de yok işte boşladı da başkalarıyla sohbete itti de falan filan kız arkadaşınla sohbet edeydin Allahım ya bu dünya için fazla iyiyim

Bakın ben her şeyi yazdım bu yalan değil ben ondan ilgi bekledim konuşmak istedim ben onun için ailemi karşıma aldım neler yaptım tek istediğim ilgiydi eğer ilgilenseydi adım gibi eminim böyle saçmalıklar içine düşmezdim yaptığıma doğru demiyorum bakın

Bakın ben her şeyi yazdım bu yalan değil ben ondan ilgi bekledim konuşmak istedim ben onun için ailemi karşıma aldım neler yaptım tek istediğim ilgiydi eğer ilgilenseydi adım gibi eminim böyle saçmalıklar içine düşmezdim yaptığıma doğru demiyorum bakın
erkekler karim benimle ilgilenmedi bende aldattim dedigi icin, recm ediyoruz igreniyoruz hakaret kufur ediyoruz. senin icinde var karina b.k atma adam ol diyoruz.
bu da o hesap. uzgunum...
benimle ilgilenmiyor belki sizin dogrunuz ama, bize gore bahane.
ilgi alaka yoksa cok yalnizsaniz,ayrilirdiniz?

e ayrılsaydınız..
yalan değil ama bahane..
aldatan erkeklerde doğru yaptık demiyorlar zaten.

e ayrılsaydınız..
yalan değil ama bahane..
aldatan erkeklerde doğru yaptık demiyorlar zaten.

Hep bir bekledim nişanımız var dedim bekledim düğünümüz olacak dedim bekledim düzelecek diye fakat o arada da ben bozulmuşum farkına bile varmadım sonradan balyoz gibi indi kafama

Ben erkeklerin gururlu ve dik duruşuna hayran kalıyorum. Kaç kadın böyle rest çekebiliyor. Sonuç olarak buluşmamış bir şey yaşamamış diye bahaneler üretir yine evlendirdi kadınlar. Bir de ilk karşı taraf yazmış diyerek asla hatayı erkekte aramazdı.

Doğru demiyosun ama gerekçen çok yanlış canım ki buna gerekçesi olabilecek bişey değil insanın kendisine saygısı olması lazım kendisine yakıştıramaması lazım yoksa ilerde çocukda, doğumda, hastalıkta vs birbirinizi boşlayacağınız o kadar yer olurki insanız çünkü olabilir o zaman herkes kendinde bu hakkı bulsun ne güzel. Nişanlın şuan kendinde heeer hakkı görüyo zaten emin ol sen

ben ki seks hayatım sadece beni ilgilendirir kafasında bir insanım, sosyal medyada birileriyle flörtleşip cinsel içerikli yazışmam yani. hem sevgilinizden ödünüz patlıyor hem de saçma sapan hareketler yapıyorsunuz hayret yani. neyse olan olmuş, özür dileyip pişman olduğunuzu söylemişsiniz. daha da fazla alttan alıp eziklenmeyin. hele de bekaretimi o aldı deyip nişanlınıza muhtaç olduğunuzu düşünmeyin ve asla böyle hissettirmeyin. bence düğünü erteleyin, bu sorunun tamamen çözüldüğünü nişanlınızın bunu tamamen unuttuğunu görüp emin olmadan sakın evlenmeyin. bir hata yaptınız, affeder olmamış gibi bu sayfayı kapatırsa ne güzel. ama unutmayıp başınıza kakacaksa o hayat geçmez.

Nişanlanmadan önce diyosunda ozamanda sevgilisin adamla o da aldatma olmuyo mu

bu da ders olsun bak bi şekilde ortaya çıkıyo herşey

Oda ayrılmadığına göre düzelir merk etme
evliliği de zehir etmez erkekler böyle şeyleri kndine yedirip dile getirmezler çok zor durumda kalmadıkca

Amaaa adama helal olsun bırakmamış başkası olsa ayrılırdı kıymetini bil bundan sonra

Yok ya geçer nisanlanmadan önce konusmussun nolucak? Yumusar o yumusar..

ben ki seks hayatım sadece beni ilgilendirir kafasında bir insanım, sosyal medyada birileriyle flörtleşip cinsel içerikli yazışmam yani. hem sevgilinizden ödünüz patlıyor hem de saçma sapan hareketler yapıyorsunuz hayret yani. neyse olan olmuş, özür dileyip pişman olduğunuzu söylemişsiniz. daha da fazla alttan alıp eziklenmeyin. hele de bekaretimi o aldı deyip nişanlınıza muhtaç olduğunuzu düşünmeyin ve asla böyle hissettirmeyin. bence düğünü erteleyin, bu sorunun tamamen çözüldüğünü nişanlınızın bunu tamamen unuttuğunu görüp emin olmadan sakın evlenmeyin. bir hata yaptınız, affeder olmamış gibi bu sayfayı kapatırsa ne güzel. ama unutmayıp başınıza kakacaksa o hayat geçmez.

Düğünü ertelemek mantıklı bakalım buna ne der konuşayım bir. Bide o beni affetti diyelim unuttu.. ben nasıl onun yüzüne bakıcam rezil rüsva oldum bunun için de yalan atmam gerekti rezillik ya allahım of ne kadar gerizekalı beyinsiz salak bir insanım ben ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back