Eski Kocası Evlenen Çocuklular Bana Destek Olur musunuz:(:(:(

Ablanda boşandığı eşinden acısından ve üzüntüsünden öyle söylerdi ben baba ve kızın görüşmesinden yanayım ve o zamanda ona kızdım onun eşide ona başka kadın yüzünden terketmişti bebek düıduktan sonra
epey nefret ve kin kusuyordu , ama sonra tabi kl babasıyla görüştürdü halende görüşüyorlar bence baba kız ilişkisi normal olmalı siz tabigörüşmeyin ama o çocuğun piskolojisi için şart

eski kocan yani boşanmış senden .. artık onun hayatı seni ilgilendirmez . o kadına hakaret ederek içini soğutabilirsin belki ama buna hakkın yok bence . sonuçta olan olmuş . ha o kadın ha başkası . eski eşin senden vazgeçmiş işte seni sevmiyor güçlü ve gururlu olman gerek .. ben olsam üzülsemde onlarla muhattab bile olmam ..
çocuğun için sıkıntı olucağını sanmam . nafakasını vermezse verirsin mahkemeye olur biter ..bence onları takip ederek kendine daha fazla işkence yapma . bir erkek senden vazgeçtiyse bunun sorumlusu diğer kadın değildir . keşke sevdiklerimiz bizi bırakmasa sonuna kadar yanımızda olsa ama olmuyor bazen kabullenmek gerek .. hayat kısa sende yoluna bak . belki seni mutlu edicek daha iyi birini bulucaksın sende evlenir mutlu olursun umarım ..

iyide evliliğie bu kadar anlam yüklemeyin . suç sizde . ne demek boşanamaz yani .. senle yürümemiş belli adam senden boşanmış .iki taraflı düşünmek lazım . belki sen soğuyacaktın aşkın bitecekti adam senden aryılmak istemeyecekti sende gidip aldatıcaktın ki burda aldatmış ama ayrılmış efendi gibi .ikinizide idare edebilirdi yani ..ben objektif biriyim . hayatınız koca çocuktan ibaret olunca ayrılınca böyle sudan çıkmış balık oluyorsunuz ..
daha 18 inde kızlarımız koca bulamadım diye yakınıyor .okuyun iş hayatına atılın sonra evlenin diyoruz kimsenin dinlediği yok . illa koca illa erkek olucak . kurtulun artık şu zincilerinizden ..o zincirler en çok kendinize zarar verin . mutlu olmak için bir erkeğe ihtiyacınız yok .. sizi sevmeyen adamı niye hala kıskanıyorsunuz fesatlanıyorsunuz ..evlenmek kadar boşanmakda doğal . bunun karekterle ilgisi yok . yürümemiş bitirmiş işte adam ..

Ablamda boşandı ihanet sonrası kızıda olduğundan evlenmeyi düşünmedi kariyerine adapte oldu, yaz tatillerindede değişik ülkeleri gezdi , hayatta imsanın başına herşey gelebiliyor önemli olan önüne bakacaksın ,yoluna devam, edeceksin , ki bu boşandığı kocası 3 hanımla şimdi beraber , karekter yoksunu kadınlar kendilerini suçlamasınlar bence

ne halleri varsa görsünler hayat devam ediyor diyeceksin bu hayatta . hiç bir erkeğede güvenmeyeceksin bu devirde .

Diğer kızkardeşimde hastalanınca hemen boşadı ki aşk evliliği di bu oda 4 yıl tedavi olduktam sonra düzeldi ve 2 yıldır yeniden evlendi bu defa ki kendine kul köle , eşi yemek yapar evi paspasla siler
bize çay demler dörtdörtlük adam
mevlam 2 .eşte güldürdü, bu yılda eşi ev aldı üstüne yaptı, kaynanasıda yazlıktaki evi üstüne yaptı yani hayatta ne olacağın belli değil ağlayanlar elbette tekrar gülecek

Eski eşinin sana yaşatmış olduklarına çok üzüldüm. Seni yaşamadım ama emin ol çok iyi anlıyorum. Eski eşin seni aldatmadı bence bunu aklından çıkar. Aldatmak diye birşeyi ben kabul etmiyorum. Neden dersen bu onun yaptığı bir ahlaksızlık burda kendini kötü hissetmene tek sebep olacak şey onu iyi tanıyamamış olman. ki bunu hiç birimiz yapamıyoruz. Kendine aldatılmış damgası vurma.
Endişelerinde haklısın. Evlenmelerini bende duysam depresyona girerim ilk başta. bunun tek sebebi hazmedememk olurdu. ama bu duyguda yanlış. Çünkü o senin önemsemeni bile haketmiyor. Şöyle düşün yırtık bir şeye para verirmisin? yada almak için sıraya girermisin?
Çocuğun için endişelenmişsin asıl. Ama hiç üzülme. Maddi durumunu bilemiyorum elbetteki ama sana tavsiyem nafakasını vermediği an hiç muhatap olmadan hakkını araman. Nefret sağlıklı bir duygu değildir. aklından çıkmasın aldatmak karaktersizliktir. karaktersiz bir insandan sana bu değeri vermesini bekleyemezsin. Bunun bir çoğuda alışkanlıktan gelir. aynı sabah uyanma gülmek ağlamak gezmek planlar vs. Bunlardan vazgeçmek ve yeniden başlamak çok ağır birşeyler yola çıkmak gibi gelebilir. Ama bir kere sirkelenmeyi başardın mı emin ol etrafında ki güzellikleri az kalsın kaçırdığını farkedeceksin.
Çocuğuna geri dönersek. onun için yapacağın en güzel şey babası hakkında yorumsuz kalmaktır. çocuklar hisseder ve doğru karaı etkilenmedikleri sürece verebilir. Babası hakkın evladını boşlasada boşlamasada bir gram yorum yapma. fikrin sende kalsın. Aksi davranışla çocuğunu kazanabillirsin ama onu ozman babasız bırakırsın ve o küçücük kalbinde bu yükü taşır. bırak kendi öyle bir durum olursa bunu daha iyi görür ve kabullenir.
Bu iş bu zorluklar hep biz annelere düşüyor. Sana elbet gereken güç ve bol sabır. Hiç zoruna koyma ve hiç karamsarlığa kapılmak. Nefret yerine umursamamayı takın. Evladınla yeni bir hayat seni bekliyor. eğer inanırsan eskisine göre daha güzel olacak herşey. Gönlünü feraj tut ve akışına bırak. İnsanlaraın ne düşündüklerine ve söylediklerine sağır ol.
Seni yıpratmalarına izin verme. sen yıpranırsan kuzunda arada yıpranır

Bir şey söyleyeyim mi, kıznız herşeyin farkında, iyi mi kötü mü bu bilmem ama öyle...
Siz kötüleyin ya da kötülemeyin, ona yansıtın ya da yansıtmayın olan bitene tam aklı ermese de babasından kaynaklı yanlış bir şeyler olduğunun ve sizin üzüldiğünüzün farkında...hele ki kız çocuğu daha duygusal.

Canım ben neler neler cektım kızım ıcın nelere katlandım,buna ragmen ayrıldıktan sonra her ıstedıgınde zaten görusmesıne ızın verdım.Ama evlenıp ıhmal ederse ,burda yazan arkadasların eskı eslerı gıbı görmemeye baslarsa,bı kadın ıcın kızını satan bı serefsıze asla kızımı göstermem ...Buna emınım.Sımdı EBRU72 veya Cutemoom gıbı arkadaslar yıllar sonra adam arayıp ben cocugumu görecegım dese tamam der mı ? Ben demem...Ya görmeye devam etsın ıhmal etmesın ya da gıtsın öbur taraftan cocuk yapıp ona baksın..

Sen hastasın galıba bıraz.Bekara koca bosamak kolay derler ya aynen öylesın.Ben zaten senın gıbı koca koca dıye de dolasmadım kendılıgınden oldu ve ask evlılıgıydı.Evlenmemıs ve cocuk yapmamıs bırı zaten BURAYA YORUM YAZMASIN.Senın gıbıler ıcın acmadım ben konuyu ıyı oku bakalım kımlerden destek ıstemısım.Sen ne anlarsın evlılıkten cocuklu bosanmaktan ???!!!

Tamamen haklısın teşekkurler anlayısın ıcın.Çok dıkkat edıyorum zaten kızıma yansıtmıyorum asla..Zaten eskı umrumda bıle degıl kaybeden ben degılım,cunkı o dedıgın gıbı kaybedılecek degerde degıl zaten...İstedıklerını yapsın..Cok da kara kara dusunmek ıstemıyorum,sonra olmasına sebep olurum dıye korkuyorum..Kızımın ona cok duskun olması bazen endıselendırıyo ama dedıgınız gıbı ne olacagı hıc bellı olmaz.

Hissedıyor ben de anlıyorum,garıp bı cocuk...Bazen dalııp gıdıyor..Kımbılır neler dusunuyor..Yansıtmamak ıcın elımden gelenı yapıyorum ama bılmıyorum,bıraz buyusun pedagoga göturmek ıstıyorum maddı duzene gırınce ınsallah.

aldatmanın bahanesi olmaz sadece saçmalamışsın. yada tam da böyle bir durumun içindesin

Aynılarını düşünüyorum.
Çok güzel bir yorum.

Artık bitmiş. Kabullenmeyip fesatlanman sadece sana değil kızına da zarar verir.
Adam ayrılmış ve evlenmeye hakkı var.
Evleneceği kadına laf etmeye senin hakkın yok ama. Laf ediyorsan kocana et.
Karşı cins ne yaparsa yapsın kocan engel olacaktı.
Bunu yapmayıp ona aşık olmuşsa sana sevgisi tükenmiş demektir.
Olduğun yerde saymak seni mahveder.
Endişelerin de yersiz. Kendine çeki düzen vermen lazım. En çok kızın için üzüldüm. O da senin negatif enerjini mutlaka hissediyordur.

Okuduğunuzdan sadece yeni eşe söylenenleri mi gördünüz? Yazık.

Zira konu sahibinin sorusu çok başka, böyle bir kadın böyle bir adam, bu ortamda çocuğuma nasıl davranırlar kaygısı. Okumadan cevap vermeyin, burada insanlar birbirine yardım etmek için var. Yermek için değil!.

Siz önce acılan konuyu okumayı ögrenın bı gözluk takıp bakın.Benım burda derdım olan sey COCUGUMLA ılgılı.Böyle yazanların da en kısa zamanda benzer seyler yasamasını temennı edıyorum sahsen..

Canım cok tesekkurler ıste dıyoruz ya damdan duşenı ancak damdan dusen anlar..ben kocamı sılelı yıllar olmus hala nerde bu kafalar acaba...Nerden nerelerıyle okuduklarını merak edıyorum:):)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…