- 17 Kasım 2008
- 12.049
- 2.248
-
- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
He canim he...Hahahaaa zorunuza mı gitti2. kadın psikolojisi bu nitekim normal bir insan aldatılmış birini fesatlıkla suçlamaz, sizin bir kuyruk acınız olduğu belli. Daha çok okuyun çalışın kazanın ki ilerde lazım olacak çünkü.
Sandığınızın aksine allaha şükür sadık bir eşe sahibim, aldatılmadım ama bunun hep böyle olacağı anlamına gelmediğini bilip sınanmadığım şeyle ilgili büyük konuşmam, empati yaparım ancak.
Sakinim..sinirden gerilip yorumlarima saldiran sizsiniz bebegim...sakin ol şampiyon:).
Abi kk okuduğum en iyi kapak bu:)
Öyle mi bebeğim:)Sakinim..sinirden gerilip yorumlarima saldiran sizsiniz bebegim...
Iftiraya basladiniz haksiz oldugunuzu görünce....yukarda allah var kime neyi ispat etmeye calisiyorsam gece gece bende tuhafim..gidip yatayim iyi geceler herkese...
He canim he...
ben ona kendine zarar verirsin böyle olursan demek istedim karsi tarafin umrunda degil demek istedim amann beddua edip durun derdinize aglayin banane ya allahaskina.nasil bir forum bu aglama duvari mi belli degil..
kuyruk acim nasi olabilir düşünüyorum aklima birsey gelmiyor...benide aldattilar ayrica aslinda kuyruk acim sizin taraftan olur olsa olsa sizin gibi.ama ben hayati kendime zehir etmek yerine guclenmeyi sectim..calismam okumam seni niye gerdi ki sende calis bence elin adami cani sıkılırsa ne yapicagi belli olmaz..erkeklere güvenmeyin canim iyi niyetle yorum yaptim....baska cevabim yok.2 .kadin olsam soylerdim ya siz kimsiniz sizden korkucam...
O bu degilde senin gibi dusunene kezban deniliyor canim yaKendince modern bakış açısına sahip olduklarını düşünenlerin saçma sapan yorumları...
neymiş efendim düşünceleri..."Ben kadınlar güçlü olsun diyorum, ayakları üzerinde dursun diyorum"
önce okusunlar, sonra çalışsınlar öyle evlensinlermiş..
okumanın alası, çalışmanın en ucunu yaptıkta evlendik. Ve kocamızın yanlış bir hareketi biz kadınları kahrediyor?
neden? çünkü inanıyorsun..çünkü seviyorsun...çünkü güveniyorsun..çünkü yolculuğa onunla devam etmeye söz vermişsin.
konu sahibi buna üzülüyorsa nesi yanlış?
Şu atıp kesen, bol keseden sallayan üyeler gibi erkekleri maaşı ve kariyerine göre seçmediği için mi hatalı?
sadece bir sperm bankası olarak görmediği mi için hatalı.
Ya gidin bi işinize,
dağılın bir....
insanların acılarıyla dalga geçmeyin, küçümsemeyin acılarını...
gerçek hayatta kezban takılıp burada modernmiş güçlüymüş ayakları yemez..
size mi düştü kamu spotu yapmak, kadının acısı varken okuyun, çalışın, pedagoğa götürün demek?
Ezik misiniz siz arkadaşlarınız arasında? Onlara kendinizi kanıtlayamayıp, burada mı tatmin etmeye çalışıyorsunuz? Burada ailesinin yanında kalan kadına, Türkiye'de şu an seçim öncesi şartlarda iş bulmanın zor olduğu, belirsizliğin hakim olduğu bir ortamda iş bul diyorsunuz...
yapma ya ? gerçekten mi ? Sağolun şekercanlar....
Başkalarının acılarını küçük görmemeyi öğrenin de gelin...
Hadi canlar..
Sen yorum yapmamissin şahanemKusura bakma canım ama eşinede böyle sivri konustuysan terk etmekle seni iyi yapmis..baskasindan cikarma terk edilme acısını. Adam mutlu olmaya bakiyor sende yoluna bak.
ben koca koca diye dolastigimi nerden anladin.canim ben okudum kendimi gelistirdim aksine evlenmek gibi bir düşüncem pek olmadı olsaydi 5 dakkalik isti benim icin...
son olarak bence hasta sensin. .hala eski esine saplantili bir sekilde baglisin..
sen ask evliligi yaptin karşına pat diye ciktida ne oldu canim bak terk edilmissin kendine burda teselli ariyorsun..
sana bi daha yorum yapmayacagim...bu sivri dilinle hayatta yalniz kalmaya mahkumsun..ay canim allah cezalarini versin o adamin ve yeni esinin deseydim dimi? Bunlari demedim objektif oldum diye ki iyi niyetle yapmistim yorumumu cevaba bak..
Evet . YaZMis .
Sen beni affet bende seni ..
vs yazmis konu sahibi hala eski kocasına takıntılı yani çok belli bakmak isterseniz görürsünüz
kızım 12 yaşında evet evlendi eski eşim yeni bebeği de oldu benim kızım da ilk zamanlarda gitmek istiyordu ama büyüdükçe gerçekleri görmeye başladı sen göndermek istedikçe çocuk gitmiyor içini ferah tut ama çocuk ne istiyorsa onu yap babasını görmek istiyorsa bırak görsün sonra sana dönecek o çocukKızınız kac yasında?
Ben sahsen sımdılık ıhmal etmedıgı ıcın memnunum ama kızım cok baglı acıkcası hemen hıssedıyor aramayınca zorla arattırıyo özluyor..Eger evlenıp de uzaklasırsa ben bır daha göstermek ıstemem cnm bundan korkuyorum cunkı cok fazla tavız verdım ötesını yapmam..Evlendı mı eskı esınız?
Öyle mi bebeğim:)
Kendince modern bakış açısına sahip olduklarını düşünenlerin saçma sapan yorumları...
neymiş efendim düşünceleri..."Ben kadınlar güçlü olsun diyorum, ayakları üzerinde dursun diyorum"
okumanın alası, çalışmanın en ucunu yaptıkta evlendik. Ve kocamızın yanlış bir hareketi biz kadınları kahrediyor?
neden? çünkü inanıyorsun..çünkü seviyorsun...çünkü güveniyorsun..çünkü yolculuğa onunla devam etmeye söz vermişsin.
konu sahibi buna üzülüyorsa nesi yanlış?
Şu atıp kesen, bol keseden sallayan üyeler gibi erkekleri maaşı ve kariyerine göre seçmediği için mi hatalı?
sadece bir sperm bankası olarak görmediği mi için hatalı.
Ya gidin bi işinize,
dağılın bir....
insanların acılarıyla dalga geçmeyin, küçümsemeyin acılarını...
gerçek hayatta kezban takılıp burada modernmiş güçlüymüş ayakları yemez..
size mi düştü kamu spotu yapmak, kadının acısı varken okuyun, çalışın, pedagoğa götürün demek?
Ezik misiniz siz arkadaşlarınız arasında? Onlara kendinizi kanıtlayamayıp, burada mı tatmin etmeye çalışıyorsunuz? Burada ailesinin yanında kalan kadına, Türkiye'de şu an seçim öncesi şartlarda iş bulmanın zor olduğu, belirsizliğin hakim olduğu bir ortamda iş bul diyorsunuz...
yapma ya ? gerçekten mi ? Sağolun şekercanlar....
Başkalarının acılarını küçük görmemeyi öğrenin de gelin...
Hadi canlar..
Cok haklisinBu tespite neden bu kadar tepki verildiğini anlamıyorum, zira genel olarak yapılmış bu tespit.
Doğru değil mi? Önce kadınlar eğitimlerini tamamlayıp, sonra ekonomik özgürlüklerini kazandıktan sonra evlenirlerse evliliğe daha az bağımlı olmazlar mı? Bunun aksini iddia etmek mümkün mü?
Dalga geçtiğiniz tespit ülkenin en önemli sorunlarından birine çözüm öneriyor.
Genel olarak kadınları çaresiz bırakan tam da ülkemizin bu sorunu değil mi? Kadınlar evliliğe amaç olarak bakmıyorlar mı?
Konu sahibi de ekonomik özgürlüğe sahip olmadığı ve durumu atlatamadığı için üzüntü çekmiyor mu?
Hangisi kendisine daha çok yardımcı olacaktır?
a) Haklısın, çok üzücü bir durum. Üzülmen inanılmaz normal, nasıl ayakta duruyorsun şaşıyorum. Bu telafisi olmaz bir acı. Ben olsam ölürdüm herhalde.
b) Yaşadıklarınız üzücü ama geçmiş gitmiş. Artık daha fazla üzülmek size çok şey kaybettirir. Çocuğunuza ve ekonomik özgürlüğünüze odaklanıp mutlu olmaya çalışın. Böylece babasının etkilerini de minimuma indirirsiniz.
Cevap çok açık.
önüne bak artık onlarla ilgilenme bu sana sadece acı verir onlar bir şekilde hayatına devam ediyor . bizde sevdiğimizden ayrıldık aldatıldık korkunç birşey ama devam ediyoruz yazdım diye demediğini bırakmayan konu sahibi ve ekurisi sayesinde birşeyler öğrenmiş oldum .Bu tespite neden bu kadar tepki verildiğini anlamıyorum, zira genel olarak yapılmış bu tespit.
Doğru değil mi? Önce kadınlar eğitimlerini tamamlayıp, sonra ekonomik özgürlüklerini kazandıktan sonra evlenirlerse evliliğe daha az bağımlı olmazlar mı? Bunun aksini iddia etmek mümkün mü?
Dalga geçtiğiniz tespit ülkenin en önemli sorunlarından birine çözüm öneriyor.
Genel olarak kadınları çaresiz bırakan tam da ülkemizin bu sorunu değil mi? Kadınlar evliliğe amaç olarak bakmıyorlar mı?
Konu sahibi de ekonomik özgürlüğe sahip olmadığı ve durumu atlatamadığı için üzüntü çekmiyor mu?
Hangisi kendisine daha çok yardımcı olacaktır?
a) Haklısın, çok üzücü bir durum. Üzülmen inanılmaz normal, nasıl ayakta duruyorsun şaşıyorum. Bu telafisi olmaz bir acı. Ben olsam ölürdüm herhalde.
b) Yaşadıklarınız üzücü ama geçmiş gitmiş. Artık daha fazla üzülmek size çok şey kaybettirir. Çocuğunuza ve ekonomik özgürlüğünüze odaklanıp mutlu olmaya çalışın. Böylece babasının etkilerini de minimuma indirirsiniz.
Cevap çok açık.
Kendi konusunda tum yalanlari ifşa edilenler başkalarinin konusuna yalanlarla bir omur gecirmektense gerceklerle 1gun geciririm diyo.. He canim he.. Konu sahibi kaygilarinda dusuncelerinde gayet hakli.. Ustelik adam ben seni sevmiyorum artik diyerek ayrilmamis aldatmis diger iliskiyi bi saglama almis konu sahibini oyle birakmis.. Aylarca evine gelip karisinin kizinin yuzune yalanlarla bakmiş..
Konu sahibi bekarim cocugum yok o yuzden ne yapabilirsin yada nasil atlatirsin bilemiyorum ama acini korkunu anlayabiliyorum. Allah yardimcin olsun umarim hersey yoluna girer
Tabi siz feleğin çemberinden geçmiştiniz değil mi? Hatta kendinizden yola çıkarak yorumda yapmıştınız. Siz en büyüksünüz, sizden başkası acı çekmiş olamaz!
çok ama çok zor bir durum yahu.. nasıl bu kadar rahat yorumlar yapıyorsunuz kızlar.. büyük bir aşkla evlendiğiniz adam sizi aldatıyor, yetmiyor boşanıp sizi çocuğunuzla terk edip bir de üstüne o kadınla mutlu bir şekilde yaşıyor.. kim kaldırabilir ki böyle bir şeyi? yani en ufağından inşallah kamyon çarpar falan dersiniz, kim "o onun hayatı" diye bakabilir böyle bir rezilliğe?
konu sahibi, ilahi adalet diye bir şey var.. inanırım, şahit oldum.. siz çalışın, yolunuza bakın.. Allah evladınızın güzel günlerini göstersin size..
Arkadaşlar acı mı yarıştırıcaz, benim acım senin acından büyük gibi bi saçmalığa girmiceksiniz inşallah, Allah dağına göre kar verir
Aynen..hayatı tepetaklak olmak güzeldir, bir anlamda bahar temizliğine benzer yün çırpmak gibi