Tamam işte. Yalanlarla yaşamayı tercih etmemiş boşanmış.
yeni üye ve objektif yaklaşım? Aynı noktada dönüp durmaya devam edin. Siz daha okuduğunuzu anlamıyorsunuz, kendinizi geliştirdiğinize emin misiniz?
Ya kusura bakmayın ama ben konu sahibinin ağır bir depresyon geçirdiğini düşünüyorum yani çok yara almış ve durumu iyi değil ...
Keske kendisini oyalayacak bişeyler bulsa dedim sadece o bile suç oldu..
illa ki sizin gibi mi düşünmek zorundayız yanu ..
eski eşi çok mutlu olsa neden başkasına gitsin yahu akıl var mantık var..
tek taraflı bakmamak lazım bazen olaylara..
yine iyi adammış 2 kişiyi aynı anda idare etmemiş açık açık boşanmış ..
bi de karşı tarafı dinlemek lazım yani tek taraf nasil yüzde yüz haklı olabilir burada adamın arkasından saydirsak hemen canım oluruz ama....
arkadaş kendince yorum yapmış sen hastasın cevabını almış. .
Konu Sahibi gerçek hayatındaki insanlara karşı da bu kadar agresif ve fevri ise ben çok şaşırmadim yani ne yalan soyleyeyim
çocuk var diye herkes evliliğine devam etmek zorunda değil . Birey mutsuz ise ayrılabilir bu da evlenmek kadar doğal hir durum.
Konu Sahibi hala ailesi ile kalıyor maddi olarak sıkıntı çekiyor ama bi işe girip çocuğunu bi Pedagog a yonlendirmiyor..
Çocuğunu zerre kadar dusunse bi işe girer ve kazandığı para ile kızının bu işten yara almaması için psikolojik olarak destek alması imkanını yaratır .. ama tek derdi acaba nafakayi kesermi..... ayrıca yeni es bir bebek sahibi de olabilir onlar artık karı koca .. Bun lar i kabullenmesi lazım çünkü yarın öbür gün olacak..
Burada kimse kimseyi pohpohlamak zorunda değil. .