Eski Kocası Evlenen Çocuklular Bana Destek Olur musunuz:(:(:(

siyahbeyaz2012

SiL BaŞTaN BaŞLaMaK GeReK BaZeN...
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2012
2.647
843
Eski kocam,beni boynuzladığı metresiyle 23 mayısta evlenecek!!! O kadar gergin hissediyorum ki kendimi..
Sevgim saygım yok,nefret ve öfkem hala var maalesef...Çünki aldatıldığımı ve evleneceğini aynı dönemde öğrendim (Metresle ilişkisi başlayalı 1,5 yıl;biz ayrılalı 11 ay,boşanalı 6 ay,aldatılmamı ögrenelı 2 ay oldu)...
Sürekli görüş günlerinde kızımla o kadını gezdirmesi...
Benim uyarılarımı takmaması...
Kendini hiç suçlu görmeden hayatını,bize tercıh ettıgı o...la bırlestırecek olması..
Yüzsüzlüğü...Vsvs..
Kısacası gerginim ve kızımın geleceğinden endişe ediyorum..Böyle kadınlar köprüyü geçince hem nafakaya göz diker,hem de kızımla görusmelerını azaltır dıye cok korkularım var...
Eski kocası evlenen bayanlar , evlilikten sonra neler değişiyor..Nasıl davranıyorlar?Cocuklarını ıhmal etmeye baslıyorlar mı?Neler yasadıgınızı benımle de paylasır mısınız?Yalnız olmadıgımı bılmeye ıhtıyacım var cok...

Ben kendime bakıyorum.
Onun ne yaptığına değil.
Çocuklarımın huzurlu bir evi, onları çok seven, sevildiklerinden emin oldukları çok mutlu anneleri var..
Aylardır babalarının aramaması görüşmemesi onları yaralamıyor artık.
Hayatımız öyle dolu dolu ki bunu sorgulamaya da vakitleri yok zaten..

Geçenlerde aynı durumda bir arkadasım eskı kocasının evlenınce degıstıgını ,nafakayı azaltıp kesmeye basladıgını ve cocukları da hıc takmadıgını anlattı eskı esının..Bunlar mı cıkacak karsıma?
Buradaki konulardan arattım hıc bulamadım,genelde hep ıkıncı es olanlar esımın eskı karısı dıye konu acmıslar ;bızım gıbı olanlar var mı?Değişmeden devam etme ıhtımalı olur mu?Neler beklıyor benı..

Nafakasını yatırmazsa takip başlatılır maaşından kesersiniz.
Ne yazık ki çocuklarla görüşmesi için zorlasanız da o istemiyorsa siz bişey yapamazsınız..

İlk ayrıldıgınız andan ıtıbaren eskı esınız görmuyor muydu ,yoksa sonradan evlenınce mı boyle oldu?

kimsenin ahı kimse de kalmaz, üzülmemeye çalış sende hayatına bak mutlu ol.

Canim endiseni anliyorum ama bunu cok sorun etmemeye calis.Allah sana baska bir kapi acar inan .Nafaka vermese siz ac kalmazsiniz ama o bunu illa oder .O cocugun hakkini Allah yanina birakmaz emin ol.Benim ex te ayni nafaka vermiyor metresi verdirmiyor kendine harcatiyor.Cocuklar adamin umurunda degil.Ama birgun bunu agir oduycek inaniyorum.Seninkiyle farki benki o kadinla evlenmez cunki kadinin yuzlerce erkekle ilskisi olmus nasil toplum icine cikarip bunla evlendim diycek.Ancak gizli bulusur elbet bir yerde patlak verir.
Sen calisiyormusun?
Ben cocuklarimi o adama muhtac etmemek icin is ariyorum insallah en kisa surede bulurum.0 pislige muhtac olmak istemiyorum insallahta olmam ve cocuklarima yetebilirim
Isin varsa parani kazaniyorsan en guzeli.Ondan cokta beklentin olmasin.

konu tanimina uyan profilim yok ama kendimce bi yorum yapim.
icini rahatlatir mi bilmem ama 23 mayista merkur geri gidiyor,yani 16 mayista bu retro baslayacak ve 6 hazirana kadar devam edecek bu surecte yapilan kontratlar,anlasmalar genelde ters teper,hatta mumkunse hicbir yeni baslangic yapmamak,imza atmamak gerekir..
zaten yuva yikanin yuvasi olmaz.evlensinler uzulme..
ilahi adelet elbet bigun tecelli eder.

Bence hırs yapma. Ben eşinin seninle birlikteyken o kadınla görüştüğünü sanmıyorum. Siz boşandınız, elbette hayatlarınıza birileri girecek. Sizin ilişkiniz çok yara aldı. Dönüşü asla olamazdı canım. Kendin yazıyordun mesajlarınızda bile öfkeyle birbirinize neler yazdığınızı. Ben senin iyi bir insan olduğunu düşünüyorum, eşini affet. Kendini de affet ve yoluna bak. O kadın içinde o.... gibi şeyler söyleme. Eşinden ayrılmış bir adamla evlenecek bu olabilir. Umarım karşına seni mutlu edecek birisi çıkar.

Ne denilebilir bilmiyorum,böyle konuları okuyunca kendime hakim olamayıp ağlıyorum sanki ben yaşamışım gibi.
İnş.o kadar mutlu olursun ki onu hatırlamazsın bile

Yazinizi gorunce dayanamadim. Bu yuzden konu sahibinden ozur diliyorum. Benim nikahim 9 ocakta oldu. Dugunum 23 Mayista olacak bu durum beni de etkiler mi acep?

Napcaksın boşver kimle evleniyosa evlensin. Sen kendi önüne ve evladının geleceğine bak. Nafakayı da çatır çatır ödemek zorunda. Yoksa mahkemeye verirsin maaşından kesilir. Boşver kızınla ilgilenmezse ilgilenmesin nafakayı yatırsın yeter. hiçbir şey babanın yerini tutmaz ama anlattiginiza göre karaktersiz biri.

Size önerim, çocuğunuzu asla kadına karşı doldurmayin. Zor olsa da hakkında iyi konuşun. Kızınız ondan şikayetçi olursa yanlış anlamış olabileceğini, yeni eşin de onu çok seviyor olduğunu falan söyleyin.

Onlarin ilişkisini siz belirleyeceksiniz. Bu kadını sevip sayarsa, benimserse cocugunuz mutlu olur. Kadın ona iyi davransin, huzur versin istiyorsanız buna gayret edin.

Zamanı gelince siz de evleneceksiniz, mutlu olacaksınız.
Sevgiler

Benim ex kocanın evlenecegı de senın metresın aynısı cnm tum ısyerındekıler arkasından konusuyo ex bunu nasıl aldı dıye,ınan ınsan yedıremıyor boyle bı sacmalıgı gercekten!İşim olsa zaten endısem bıle olmazdı hala ıs bulamadım umudumu kaybedıyorum Babamdan bes kurus alamam zaten o yuzden korkuyorum.

süpermıs saol ıcım rahatladı:)

Bırlıkteyken oldugunu ogrendım cnm hem de 5 ayı bızımleyken onunla olmus .Eskı ıs arkadası oldugu ıcın gayet emınım maalesef..Kız zaten eskı ısınden tanıdık bırı oldugu ıcın ne oldugunu da bılıyorum,patronlar dahıl herkes kız hakkında bunu dusunuyor ve ex kocama da salak gözuyle bakıyorlar.Yasadıklarımı bılıyorsan kızım ıcın nelere katlandıgımı da bılıyorsundur,bunu hak etmek ıcın mı bunları yasamısım dıyo ınsan gercekten uzun sure affedemıycem bılıyorum.

Kadının nasıl bırı oldugunu bılıyorum bundan korkuyorum zaten,köpruyu gecene kadar kızımı kullanıp sonra da uzaklastıracak bılıyorum..Maalesef kızım 3 yasında ve o kadın hakkında ıyı tek cumle kuramam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…