- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
-
- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
Ben erkeklere bu kadar deger verip güvenip tepetaklak olmayi gururuma yediremiyorum..daha güçlü durmak varken elalemin kadinina beddua etmek bana acinasi geliyor. Kendi hayatimdan yola cikarak yaptim yorumumu..ben kadinlarin boyle aciz olmasina dayanamiyorum...hala bel alti vuruyorsun yazik ya pisman oldum buraya yazdigima ..birakin cevap vermeyin .oturun aglayin hayat akar giderken...
Evet canim ben kesinlikle her insanin agri esiginin farkli oldugunu dusunurum yada oncelikleri farklidir. Ayni durumu yasayan fakat tepkileri farkli olan cok insan taniyorum.meliSSAnil gam düzeyi konusunda kesinlikle haklısın, geçen sene 4 martta babamı kaybettik, memlekete defnettik neyse eve geldik konu komşu kalabalık falan, babannemin ilk cümle: "18 martta Çanakkaleye gidecektik Kuran kursundaki arkadaslarla, işler böyle olunca gidemem heralde"
bu kadın 3 ay arayla kocasını ve oğlunu kaybetti evlat acısı gördü derdi hala gezme, düşünün
Kusura bakma canım ama eşinede böyle sivri konustuysan terk etmekle seni iyi yapmis..baskasindan cikarma terk edilme acısını. Adam mutlu olmaya bakiyor sende yoluna bak.
ben koca koca diye dolastigimi nerden anladin.canim ben okudum kendimi gelistirdim aksine evlenmek gibi bir düşüncem pek olmadı olsaydi 5 dakkalik isti benim icin...
son olarak bence hasta sensin. .hala eski esine saplantili bir sekilde baglisin..
sen ask evliligi yaptin karşına pat diye ciktida ne oldu canim bak terk edilmissin kendine burda teselli ariyorsun..
sana bi daha yorum yapmayacagim...bu sivri dilinle hayatta yalniz kalmaya mahkumsun..ay canim allah cezalarini versin o adamin ve yeni esinin deseydim dimi? Bunlari demedim objektif oldum diye ki iyi niyetle yapmistim yorumumu cevaba bak..
Ya kizlar bende ayni sikintilari yasamis biri olarak yaziyorum.Kendi yasamayan bilmez tabiki.Yada dunya gorusu tamamen farklidir kimseyi umursamadan hayatina devam eden biri evet gamsiz yasar.Ben simdi cocuklarimla yasiyorum.Aldatilmak ,siddet,her turlu yalan dolan gordum 20 yillik guvendigim kocamdan.O gitti evli metresiyle yasiyor ama ben hala uzgun ,kirgin ,incinmis haldeyim toparlanamadim.Icim ofkeyle dolu.Etrafimda turk arkadaslarim beni anliyor ama fransiz arkadaslarim ancak elestiriyor.Nedenmi?
Git kendine birini bul gez dolas eglen oyle unutursun diyorlar.Evet belki kolay olur git baska erkeklerle rahatca beraber ol.Onlarin anlayisi bu.Ama ben boyle buyutulmedim deger yargilarim var yapamam zaten.Bunu anlayamiyorlar kendi kendine eziyet esiyorsun diyorlar.Hani burda oyle kolay olmus bitmis bosver diye yazanlari biran o fransizlara benzettim.Oyle kolay degil cicim onca yil oyle 3 gunde unutulup Icinden atamiyorsun.Atan varsada demekki zaten evliligi yuvasi kocasi umurunda olmamis demektir.
meliSSAnil gam düzeyi konusunda kesinlikle haklısın, geçen sene 4 martta babamı kaybettik, memlekete defnettik neyse eve geldik konu komşu kalabalık falan, babannemin ilk cümle: "18 martta Çanakkaleye gidecektik Kuran kursundaki arkadaslarla, işler böyle olunca gidemem heralde"
bu kadın 3 ay arayla kocasını ve oğlunu kaybetti evlat acısı gördü derdi hala gezme, düşünün
Gerçekten öylemi sence? Ben cenaze evlerinde en yakınların tuhaf tepkilerini hep hoşgörmüşümdür. Birden deli gibi gülseler de sallamam. Kimse bir anne kadar ya da eş kadar ya da oğlu/kızı kadar üzülemez. Değişik bir tepki veriyorsa bu bana akıl tutulması gibi gelir. Hayatta en büyük acı evlat acısı derler. Benim henüz çocuğum yok tam olarak empati yapamıyorum ama annelerin yüreğindeki acı hiç geçmez derler. Belki cidden gezme derdinde olan gamsız biri bilemicem tabi.
Eline diline saglikKendince modern bakış açısına sahip olduklarını düşünenlerin saçma sapan yorumları...
neymiş efendim düşünceleri..."Ben kadınlar güçlü olsun diyorum, ayakları üzerinde dursun diyorum"
önce okusunlar, sonra çalışsınlar öyle evlensinlermiş..
okumanın alası, çalışmanın en ucunu yaptıkta evlendik. Ve kocamızın yanlış bir hareketi biz kadınları kahrediyor?
neden? çünkü inanıyorsun..çünkü seviyorsun...çünkü güveniyorsun..çünkü yolculuğa onunla devam etmeye söz vermişsin.
konu sahibi buna üzülüyorsa nesi yanlış?
Şu atıp kesen, bol keseden sallayan üyeler gibi erkekleri maaşı ve kariyerine göre seçmediği için mi hatalı?
sadece bir sperm bankası olarak görmediği mi için hatalı.
Ya gidin bi işinize,
dağılın bir....
insanların acılarıyla dalga geçmeyin, küçümsemeyin acılarını...
gerçek hayatta kezban takılıp burada modernmiş güçlüymüş ayakları yemez..
size mi düştü kamu spotu yapmak, kadının acısı varken okuyun, çalışın, pedagoğa götürün demek?
Ezik misiniz siz arkadaşlarınız arasında? Onlara kendinizi kanıtlayamayıp, burada mı tatmin etmeye çalışıyorsunuz? Burada ailesinin yanında kalan kadına, Türkiye'de şu an seçim öncesi şartlarda iş bulmanın zor olduğu, belirsizliğin hakim olduğu bir ortamda iş bul diyorsunuz...
yapma ya ? gerçekten mi ? Sağolun şekercanlar....
Başkalarının acılarını küçük görmemeyi öğrenin de gelin...
Hadi canlar..
Kendince modern bakış açısına sahip olduklarını düşünenlerin saçma sapan yorumları...
neymiş efendim düşünceleri..."Ben kadınlar güçlü olsun diyorum, ayakları üzerinde dursun diyorum"
okumanın alası, çalışmanın en ucunu yaptıkta evlendik. Ve kocamızın yanlış bir hareketi biz kadınları kahrediyor?
neden? çünkü inanıyorsun..çünkü seviyorsun...çünkü güveniyorsun..çünkü yolculuğa onunla devam etmeye söz vermişsin.
Şu atıp kesen, bol keseden sallayan üyeler gibi erkekleri maaşı ve kariyerine göre seçmediği için mi hatalı?
Ya gidin bi işinize,
dağılın bir....
size mi düştü kamu spotu yapmak, kadının acısı varken okuyun, çalışın, pedagoğa götürün demek?
Ezik misiniz siz arkadaşlarınız arasında? Onlara kendinizi kanıtlayamayıp, burada mı tatmin etmeye çalışıyorsunuz? Burada ailesinin yanında kalan kadına, Türkiye'de şu an seçim öncesi şartlarda iş bulmanın zor olduğu, belirsizliğin hakim olduğu bir ortamda iş bul diyorsunuz...
Hadi canlar..
Kendince modern bakış açısına sahip olduklarını düşünenlerin saçma sapan yorumları...
Ya gidin bi işinize,
dağılın bir....
Hadi canlar..
Bende sizi aldatilmis ama sessiz sedasız bunu sindiren hep hatayi karsi tarafta arayanlardan sandımÖyle bir taraflı yazmışsınız ki, eski kocanın yeni eşi sandım bir an..
Bende sizi aldatilmis ama sessiz sedasız bunu sindiren hep hatayi karsi tarafta arayanlardan sandım
Ben mi 2.kadinim? Valla sesli güldüm. ...hayatimda evli birine bakmadim..iftiraya basladilar artik ne diyeceegimi bilemiyorum.sizin aldatilmaktan piskolojiniz bozulmus cevap bile vermiyorum.ayrica evli biriyle olsam acik acik derim sizden mi korkucam tanimam etmem sizi...adim sanim belli degil..ne kadar sanal tiplersiniz siz ya...komik aksam aksam güldüm. ..Öyle sanmaya ve kendi kendinizi tatmin etmeye devam edin.
2. kadın olmanın ezikliği ile, objektif olacağım ayağına aldatılan kadınları eleştirip hırsınızı çıkartan bir bayan olarak, para kazanmaya çalışmaya okumaya bakın. Koca bulabilip evlenirseniz, olur da o da sizi aldatırsa hatayı kendinizde arar, medeni medeni boşanır, objektif objektif takılırsınız.
Ben mi 2.kadinim? Valla sesli güldüm. ...hayatimda evli birine bakmadim..iftiraya basladilar artik ne diyeceegimi bilemiyorum.sizin aldatilmaktan piskolojiniz bozulmus cevap bile vermiyorum.ayrica evli biriyle olsam acik acik derim sizden mi korkucam tanimam etmem sizi...adim sanim belli degil..ne kadar sanal tiplersiniz siz ya...komik aksam aksam güldüm. ..
ayrica okudum parada kazaniyorum cok şükür ihtiyacim yok
sakin ol şampiyon:).Ben mi 2.kadinim? Valla sesli güldüm. ...hayatimda evli birine bakmadim..iftiraya basladilar artik ne diyeceegimi bilemiyorum.sizin aldatilmaktan piskolojiniz bozulmus cevap bile vermiyorum.ayrica evli biriyle olsam acik acik derim sizden mi korkucam tanimam etmem sizi...adim sanim belli degil..ne kadar sanal tiplersiniz siz ya...komik aksam aksam güldüm. ..
ayrica okudum parada kazaniyorum cok şükür ihtiyacim yok
sizin gibi evlenip aldatilcagima bekar kakirim ben cok koca buldum canim.kendimden 5-6 yas küçükler bile benle evlenmek icin ugrasiyor sen ne diyorsun? Komiksiniz...