Eski Kocası Evlenen Çocuklular Bana Destek Olur musunuz:(:(:(

hayatı tepetaklak olmak güzeldir, bir anlamda bahar temizliğine benzer yün çırpmak gibi

Ya kizlar bende ayni sikintilari yasamis biri olarak yaziyorum.Kendi yasamayan bilmez tabiki.Yada dunya gorusu tamamen farklidir kimseyi umursamadan hayatina devam eden biri evet gamsiz yasar.Ben simdi cocuklarimla yasiyorum.Aldatilmak ,siddet,her turlu yalan dolan gordum 20 yillik guvendigim kocamdan.O gitti evli metresiyle yasiyor ama ben hala uzgun ,kirgin ,incinmis haldeyim toparlanamadim.Icim ofkeyle dolu.Etrafimda turk arkadaslarim beni anliyor ama fransiz arkadaslarim ancak elestiriyor.Nedenmi?
Git kendine birini bul gez dolas eglen oyle unutursun diyorlar.Evet belki kolay olur git baska erkeklerle rahatca beraber ol.Onlarin anlayisi bu.Ama ben boyle buyutulmedim deger yargilarim var yapamam zaten.Bunu anlayamiyorlar kendi kendine eziyet esiyorsun diyorlar.Hani burda oyle kolay olmus bitmis bosver diye yazanlari biran o fransizlara benzettim.Oyle kolay degil cicim onca yil oyle 3 gunde unutulup Icinden atamiyorsun.Atan varsada demekki zaten evliligi yuvasi kocasi umurunda olmamis demektir.

meliSSAnil gam düzeyi konusunda kesinlikle haklısın, geçen sene 4 martta babamı kaybettik, memlekete defnettik neyse eve geldik konu komşu kalabalık falan, babannemin ilk cümle: "18 martta Çanakkaleye gidecektik Kuran kursundaki arkadaslarla, işler böyle olunca gidemem heralde"

bu kadın 3 ay arayla kocasını ve oğlunu kaybetti evlat acısı gördü derdi hala gezme, düşünün

Ama yasadiklarimdan buyuk ders aldim.Kimseye sonsuz guvenmemek lazimmis.Erkek denilen zavallilar ortalik fhslerine kolayca ailesini tercih edip gidebilirmis.Kadinlarin o yuzden erkeklere bagli olmadan yasamalarina katiliyorum .Ama ben evliligilde kac kez calismak istediysem her dafasknda engel oldu .Megerse benim ayaklarim uzerinde durmami istemiyormus.Oysa bana ben senk calistirmam bastacimsin derdi.Bosaniyoruz simdi ama ise basliycagimi ogrendi diye bana hesap soruyor asla calisamazsin diye.
Cunki bosandiktan sonra bile akli sira beni caresiz birakmaya calisyor

Evet canim ben kesinlikle her insanin agri esiginin farkli oldugunu dusunurum yada oncelikleri farklidir. Ayni durumu yasayan fakat tepkileri farkli olan cok insan taniyorum.

Bazı arkadaşlar bu işi sadece kocaya kızgınlık ya da ona takıntılı olma olarak algılamıs, bence değil, bu daha çok kendine kızma, ulan ben aptal mıydım bu adamı bunca sene tanımadım kızgınlığı

eşimi 12 senedir tanıyorum temmuzda 3 yıllık evli olucaz bır oğlumuz var, bu adam başkasına aşık olursa gelir bana söyler hemen boşanır uzatmaz aldatmaz, tanıdığım kişi bu çünkü, mert adam, ama aksini yapıyorsa ben bunca zaman uyudum bi hayale inandım heralde der kendime iyi bi giydiririm bilmem açıklayıcı oldu mu

Öyle bir taraflı yazmışsınız ki, eski kocanın yeni eşi sandım bir an..

Ama sağlıklı olan bu değil ki. Elbette sokağa çıkıp önünüze çıkan ilk erkekle takılmanız gerekmiyor ama sizin yetiştirilme tarzınıza ve hayat görüşünüze uygun bir insan ve kendini toparlama biçimi vardır. Çocuklarınız ve kendiniz için en sağlıklı olanı yapmalısınız. Biz türkler tavsiye olarak da dertleşme olarak da en çok bunu yapıyoruz belki de. Ahlar vahlar, eskiye hakaretler. Belki de size en iyi gelecek tavsiyeleri fransız arkadaşlarınız veriyor. Çocuklarınız için en iyisi en kısa sürede toparlanıp önünüze bakmanızdır belki de. Evlilik koca yuva önemlidir ama Allah'ın bize emaneti olan vücudumuzu ve ruhumuzu mahvedecek kadar değil.

Gerçekten öylemi sence? Ben cenaze evlerinde en yakınların tuhaf tepkilerini hep hoşgörmüşümdür. Birden deli gibi gülseler de sallamam. Kimse bir anne kadar ya da eş kadar ya da oğlu/kızı kadar üzülemez. Değişik bir tepki veriyorsa bu bana akıl tutulması gibi gelir. Hayatta en büyük acı evlat acısı derler. Benim henüz çocuğum yok tam olarak empati yapamıyorum ama annelerin yüreğindeki acı hiç geçmez derler. Belki cidden gezme derdinde olan gamsız biri bilemicem tabi.

Benim 29 senelik babannemben beni bildim bileli böyle, o yüzden ondan örnek verdim, konu acıya karşı herkesin farklı tepki vermesi olsaydı ,ki aslında bu konu birazda öyle, ona örneğim de şu olur; babamın vefatından sonra benim yaşamaya mecalim yokken kardeşim evde duramadı deli gibi gezdi tozdu, durduğu anda acısıyla baş edemiyodu acillik oluyodu mesela, bunu bilmeyen çocuğa bak babası öldü sürtüyo der

Aşık olduğum adam çocugumun babası biz evliyken beni aldatacak sonra bu aldatma süresinde olmadık şeyler yaşatacak ben de ay eski eşim aşık olmuş evleniyor hayat çok güzel kuşlar otuyor çiçekler acıyor dünya yuvarlak modunda sevgi pitircigi gibi dolanacagim öyle mi?adam aşık oldum hadi bosanalim dememis iki kadını aynı anda idare etmeye calismis karisini aldatmis!

Bazen kk kadınlarının hosgorusune empati yeteneğine hayran kalıyorum

Siyahbeyaz eski konularında çok konuştuk dertlestik umarım hayat karşına çok güzel fırsatlar çıkarır.

Kendince modern bakış açısına sahip olduklarını düşünenlerin saçma sapan yorumları...

neymiş efendim düşünceleri..."Ben kadınlar güçlü olsun diyorum, ayakları üzerinde dursun diyorum"
önce okusunlar, sonra çalışsınlar öyle evlensinlermiş..

okumanın alası, çalışmanın en ucunu yaptıkta evlendik. Ve kocamızın yanlış bir hareketi biz kadınları kahrediyor?
neden? çünkü inanıyorsun..çünkü seviyorsun...çünkü güveniyorsun..çünkü yolculuğa onunla devam etmeye söz vermişsin.

konu sahibi buna üzülüyorsa nesi yanlış?

Şu atıp kesen, bol keseden sallayan üyeler gibi erkekleri maaşı ve kariyerine göre seçmediği için mi hatalı?
sadece bir sperm bankası olarak görmediği mi için hatalı.

Ya gidin bi işinize,

dağılın bir....

insanların acılarıyla dalga geçmeyin, küçümsemeyin acılarını...

gerçek hayatta kezban takılıp burada modernmiş güçlüymüş ayakları yemez..

size mi düştü kamu spotu yapmak, kadının acısı varken okuyun, çalışın, pedagoğa götürün demek?

Ezik misiniz siz arkadaşlarınız arasında? Onlara kendinizi kanıtlayamayıp, burada mı tatmin etmeye çalışıyorsunuz? Burada ailesinin yanında kalan kadına, Türkiye'de şu an seçim öncesi şartlarda iş bulmanın zor olduğu, belirsizliğin hakim olduğu bir ortamda iş bul diyorsunuz...

yapma ya ? gerçekten mi ? Sağolun şekercanlar....

Başkalarının acılarını küçük görmemeyi öğrenin de gelin...

Hadi canlar..

Eline diline saglik
alkisliyorum.
Kucak dolusu sevgiler opuyorum
ancak bu kadar guzel anlatilir

Çalışıyorum, yani boşanma durumunda olsam Allahın izniyle kimseye muhtaç olmam maddi kaygım falan da olmaz bana bakan adam gitti tüh

Boşanmak travmatiktir aldatılmak vs. hele de çocuğun olması onun sorumlumluluğu, geleceği için kaygılanmak çok normal. Ama adamı para makinesi ve prestij arttırıcı bir varlık olarak gören kişiler boşanınca aldatılınca o kadar üzülmüyor demek ki, çalış iş bul bütün sorunlar çözülsün diye düşünüyorlar.
Daha geçen yıl üni. den arkadaşım boşandı aldatılma sebebiyle, işi gücü var çalışıyor ama travma yaşadı, ha kocasının aşkından öldüğünden mi hayır, haksızlığa hakarete ve uğradığı güvendiği sevdiği, hayatını paylaştığı için pişmanlık yaşadı, hayalkırıklığı ve daha bir çok belki benim anlamamın mümkün olmadığı tarifsiz duygular... boşanma süreci gerçekten çoook yıpratıcı yakinen şahit oldum hele de aldatılma ile bitmişse.

Bende sizi aldatilmis ama sessiz sedasız bunu sindiren hep hatayi karsi tarafta arayanlardan sandım

Öyle sanmaya ve kendi kendinizi tatmin etmeye devam edin.
2. kadın olmanın ezikliği ile, objektif olacağım ayağına aldatılan kadınları eleştirip hırsınızı çıkartan bir bayan olarak, para kazanmaya çalışmaya okumaya bakın. Koca bulabilip evlenirseniz, olur da o da sizi aldatırsa hatayı kendinizde arar, medeni medeni boşanır, objektif objektif takılırsınız.

Bu dönemde çocukları en çok yaralayan durum taraf olmak durumunda bırakılmalarıdır.
Anne babalar kendi hesaplaşmalarını çocuklarına yansıtmamaya özen gösterirlerse düzenler kurulur,
hayat herkes için normal seyrinde akmaya devam eder.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Ben mi 2.kadinim? Valla sesli güldüm. ...hayatimda evli birine bakmadim..iftiraya basladilar artik ne diyeceegimi bilemiyorum.sizin aldatilmaktan piskolojiniz bozulmus cevap bile vermiyorum.ayrica evli biriyle olsam acik acik derim sizden mi korkucam tanimam etmem sizi...adim sanim belli degil..ne kadar sanal tiplersiniz siz ya...komik aksam aksam güldüm. ..
ayrica okudum parada kazaniyorum cok şükür ihtiyacim yok
sizin gibi evlenip aldatilcagima bekar kakirim ben cok koca buldum canim.kendimden 5-6 yas küçükler bile benle evlenmek icin ugrasiyor sen ne diyorsun? Komiksiniz...

Hahahaaa zorunuza mı gitti 2. kadın psikolojisi bu nitekim normal bir insan aldatılmış birini fesatlıkla suçlamaz, sizin bir kuyruk acınız olduğu belli. Daha çok okuyun çalışın kazanın ki ilerde lazım olacak çünkü.
Sandığınızın aksine allaha şükür sadık bir eşe sahibim, aldatılmadım ama bunun hep böyle olacağı anlamına gelmediğini bilip sınanmadığım şeyle ilgili büyük konuşmam, empati yaparım ancak.

sakin ol şampiyon:).

Abi kk okuduğum en iyi kapak bu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…