Eski Kocası Evlenen Çocuklular Bana Destek Olur musunuz:(:(:(

Canım cok tesekkurler ıste dıyoruz ya damdan duşenı ancak damdan dusen anlar..ben kocamı sılelı yıllar olmus hala nerde bu kafalar acaba...Nerden nerelerıyle okuduklarını merak edıyorum:):)
Görme canım. İstediklerini yazsınlar. Sen sadece kadın böyle bir kadın, çocuğum yanında ne olur demişsin, anlayan anlıyot seni:)

Bilemiyorum benim genelde boşanan ailelerde gozlemledigim şu sekile oluyor . Çocuklu aileler için . Erkek yeniden evleniyor . Evlendigi kadın da tabi bi cocuk istiyor ve erkek artık ilgisini bu çocuğa kaydiriyor....
maalesef genelde durum bu .
Ayrıca bence üzülmeyin sizi seviyor olsa idi kim olsa yolundan alamazdi
Yalanlar la bir ömür yaşamak tan sa gerçeklerle 1 gün yaşamak daha iyidir
ayrıca bu boşlukta bi hobi veya iş bulmanızı tavsiye ederim

Kusura bakma canım ama eşinede böyle sivri konustuysan terk etmekle seni iyi yapmis..baskasindan cikarma terk edilme acısını. Adam mutlu olmaya bakiyor sende yoluna bak.
ben koca koca diye dolastigimi nerden anladin.canim ben okudum kendimi gelistirdim aksine evlenmek gibi bir düşüncem pek olmadı olsaydi 5 dakkalik isti benim icin...
son olarak bence hasta sensin. .hala eski esine saplantili bir sekilde baglisin..
sen ask evliligi yaptin karşına pat diye ciktida ne oldu canim bak terk edilmissin kendine burda teselli ariyorsun..
sana bi daha yorum yapmayacagim...bu sivri dilinle hayatta yalniz kalmaya mahkumsun..ay canim allah cezalarini versin o adamin ve yeni esinin deseydim dimi? Bunlari demedim objektif oldum diye ki iyi niyetle yapmistim yorumumu cevaba bak..

Tamam işte. Yalanlarla yaşamayı tercih etmemiş boşanmış.
yeni üye ve objektif yaklaşım? Aynı noktada dönüp durmaya devam edin. Siz daha okuduğunuzu anlamıyorsunuz, kendinizi geliştirdiğinize emin misiniz?

Bence artik kadinlar kendine gelsin..yeni uye olmamla düşünce yapimin ne ilgisi var.burdaki cogu kadin gibi düşünmek zorunda miyim? Bu yazdiklarim hayatin gercegi zaten hayat bir sekilde bunu öğretiyor. Bizde sevdigimizden ayrildik ayrilmak zorunda kaldik ama kimseye beddua etmedik.umrumda bile olmadilar.hayatin acisini bir tek siz cekmiyorsunuz ...güçlü olun yolunuza bakın. .

Ya kusura bakmayın ama ben konu sahibinin ağır bir depresyon geçirdiğini düşünüyorum yani çok yara almış ve durumu iyi değil ...
Keske kendisini oyalayacak bişeyler bulsa dedim sadece o bile suç oldu..
illa ki sizin gibi mi düşünmek zorundayız yanu ..
eski eşi çok mutlu olsa neden başkasına gitsin yahu akıl var mantık var..
tek taraflı bakmamak lazım bazen olaylara..
yine iyi adammış 2 kişiyi aynı anda idare etmemiş açık açık boşanmış ..
bi de karşı tarafı dinlemek lazım yani tek taraf nasil yüzde yüz haklı olabilir burada adamın arkasından saydirsak hemen canım oluruz ama....
arkadaş kendince yorum yapmış sen hastasın cevabını almış. .
Konu Sahibi gerçek hayatındaki insanlara karşı da bu kadar agresif ve fevri ise ben çok şaşırmadim yani ne yalan soyleyeyim
çocuk var diye herkes evliliğine devam etmek zorunda değil . Birey mutsuz ise ayrılabilir bu da evlenmek kadar doğal hir durum.
Konu Sahibi hala ailesi ile kalıyor maddi olarak sıkıntı çekiyor ama bi işe girip çocuğunu bi Pedagog a yonlendirmiyor..
Çocuğunu zerre kadar dusunse bi işe girer ve kazandığı para ile kızının bu işten yara almaması için psikolojik olarak destek alması imkanını yaratır .. ama tek derdi acaba nafakayi kesermi..... ayrıca yeni es bir bebek sahibi de olabilir onlar artık karı koca .. Bun lar i kabullenmesi lazım çünkü yarın öbür gün olacak..
Burada kimse kimseyi pohpohlamak zorunda değil. .

Siz etrafınızda dönmeye devam edin. Beddua nerde yapıldı ben göremedim?. Konu sahibi, ortam bu, çocuğum için nasıl tedbir alırım diyor. Ben bunları yaşadım, çocuğuma da bunu yaşatırlar mı diyor. Belliki yaşınız çok küçük, çok tecrübesizsiniz. Yorum yapacaksanız, ufak bir bilginiz olsunda öyle yorum yapın.

Zaten kocamı geri nasıl döndürürm diye yazmış, öyle değil mi?
Tabi iş bulmak çok kolay. Herkes kollarını açmış gel bizde çalış diyor. Emin ol aramamıştır hiç iş. Siz en doğrusunu en iyisini bilirsiniz.!

Ya nasıl bu kadar kör olabilirsiniz
kıza resmen hakaret etmiş koca koca diye ortalıkta dolaniyorsun diye .

Evet . YaZMis .
Sen beni affet bende seni ..
vs yazmis konu sahibi hala eski kocasına takıntılı yani çok belli bakmak isterseniz görürsünüz

Konu sahibi öyle böyle yoluna bakacak zaten, hayat akıyo sen durup bekkeyemiyosun, tek başına olsa bu kadar sıkıntı da olmazdı ama kızı var ha diyince iş bulamıyo ve aldatılmış bi kadın...tamam artık güçlüyüm denmiyo 1 günde, bi yerinizi kestiğinizde hemen iyileşmiyo değil mi, önce bi kanıyor sızlıyor acıyor sonra kabuk bağlıyor akabinde kabuk düşsede izi kalıyor o iz canımızı artık acıtmıyor adına da tecrübe deniyor

zaman zaman zaman. ..

Son düzenleme:
Hay ağzına sağlık..

Evet . YaZMis .
Sen beni affet bende seni ..
vs yazmis konu sahibi hala eski kocasına takıntılı yani çok belli bakmak isterseniz görürsünüz
Canim bir yorum yaptik yanlis anladı. ..
ben genel birsey söyledim kuzlar okuyun calusin oyle evlenin bosaninca sudan cikmis baliga dönmeyin dedim...koca arasam zaten bunlari yapmadan coktann evlenmistim.kendi oyle biru olunca herkesi ayni sanıyor dunyanin onun etrafinda dönü yor saniyor.bu ulkede evlilik statü atlamak icin bir sanstir .doktor kocayla evlenirsen doktor olursun hemen yada bir avukatla evlenirsen avukat..kafa yapisi degismedigi surece bu böyle kalir...
Arkadas kendine bakacak bir adam gitti diyor üzülüyor da olabilir.su bana yaptigi yorumda n sonra samimiyetini sorgularim..

Benim bu hayatta senin tahmin edemeyecegin kadar aci ve yasanmisligim var canim benim...sizin hayatla ilgili bilginiz yok iste.zamanla ogrenirsiniz. .

Kendi konusunda tum yalanlari ifşa edilenler başkalarinin konusuna yalanlarla bir omur gecirmektense gerceklerle 1gun geciririm diyo.. He canim he.. Konu sahibi kaygilarinda dusuncelerinde gayet hakli.. Ustelik adam ben seni sevmiyorum artik diyerek ayrilmamis aldatmis diger iliskiyi bi saglama almis konu sahibini oyle birakmis.. Aylarca evine gelip karisinin kizinin yuzune yalanlarla bakmiş..
Konu sahibi bekarim cocugum yok o yuzden ne yapabilirsin yada nasil atlatirsin bilemiyorum ama acini korkunu anlayabiliyorum. Allah yardimcin olsun umarim hersey yoluna girer

Benim bu hayatta senin tahmin edemeyecegin kadar aci ve yasanmisligim var canim benim...sizin hayatla ilgili bilginiz yok iste.zamanla ogrenirsiniz. .
Tabi siz feleğin çemberinden geçmiştiniz değil mi? Hatta kendinizden yola çıkarak yorumda yapmıştınız. Siz en büyüksünüz, sizden başkası acı çekmiş olamaz!

çok ama çok zor bir durum yahu.. nasıl bu kadar rahat yorumlar yapıyorsunuz kızlar.. büyük bir aşkla evlendiğiniz adam sizi aldatıyor, yetmiyor boşanıp sizi çocuğunuzla terk edip bir de üstüne o kadınla mutlu bir şekilde yaşıyor.. kim kaldırabilir ki böyle bir şeyi? yani en ufağından inşallah kamyon çarpar falan dersiniz, kim "o onun hayatı" diye bakabilir böyle bir rezilliğe?

konu sahibi, ilahi adalet diye bir şey var.. inanırım, şahit oldum.. siz çalışın, yolunuza bakın.. Allah evladınızın güzel günlerini göstersin size..

Tabi siz feleğin çemberinden geçmiştiniz değil mi? Hatta kendinizden yola çıkarak yorumda yapmıştınız. Siz en büyüksünüz, sizden başkası acı çekmiş olamaz!
Ben erkeklere bu kadar deger verip güvenip tepetaklak olmayi gururuma yediremiyorum..daha güçlü durmak varken elalemin kadinina beddua etmek bana acinasi geliyor. Kendi hayatimdan yola cikarak yaptim yorumumu..ben kadinlarin boyle aciz olmasina dayanamiyorum...hala bel alti vuruyorsun yazik ya pisman oldum buraya yazdigima ..birakin cevap vermeyin .oturun aglayin hayat akar giderken...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…