- 8 Ağustos 2014
- 1.181
- 1.084
-
- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
Görme canım. İstediklerini yazsınlar. Sen sadece kadın böyle bir kadın, çocuğum yanında ne olur demişsin, anlayan anlıyot seni:)Canım cok tesekkurler ıste dıyoruz ya damdan duşenı ancak damdan dusen anlar..ben kocamı sılelı yıllar olmus hala nerde bu kafalar acaba...Nerden nerelerıyle okuduklarını merak edıyorum:):)
Kusura bakma canım ama eşinede böyle sivri konustuysan terk etmekle seni iyi yapmis..baskasindan cikarma terk edilme acısını. Adam mutlu olmaya bakiyor sende yoluna bak.Sen hastasın galıba bıraz.Bekara koca bosamak kolay derler ya aynen öylesın.Ben zaten senın gıbı koca koca dıye de dolasmadım kendılıgınden oldu ve ask evlılıgıydı.Evlenmemıs ve cocuk yapmamıs bırı zaten BURAYA YORUM YAZMASIN.Senın gıbıler ıcın acmadım ben konuyu ıyı oku bakalım kımlerden destek ıstemısım.Sen ne anlarsın evlılıkten cocuklu bosanmaktan ???!!!
Tamam işte. Yalanlarla yaşamayı tercih etmemiş boşanmış.Bilemiyorum benim genelde boşanan ailelerde gozlemledigim şu sekile oluyor . Çocuklu aileler için . Erkek yeniden evleniyor . Evlendigi kadın da tabi bi cocuk istiyor ve erkek artık ilgisini bu çocuğa kaydiriyor....
maalesef genelde durum bu .
Ayrıca bence üzülmeyin sizi seviyor olsa idi kim olsa yolundan alamazdi
Yalanlar la bir ömür yaşamak tan sa gerçeklerle 1 gün yaşamak daha iyidir
ayrıca bu boşlukta bi hobi veya iş bulmanızı tavsiye ederim
yeni üye ve objektif yaklaşım? Aynı noktada dönüp durmaya devam edin. Siz daha okuduğunuzu anlamıyorsunuz, kendinizi geliştirdiğinize emin misiniz?Kusura bakma canım ama eşinede böyle sivri konustuysan terk etmekle seni iyi yapmis..baskasindan cikarma terk edilme acısını. Adam mutlu olmaya bakiyor sende yoluna bak.
ben koca koca diye dolastigimi nerden anladin.canim ben okudum kendimi gelistirdim aksine evlenmek gibi bir düşüncem pek olmadı olsaydi 5 dakkalik isti benim icin...
son olarak bence hasta sensin. .hala eski esine saplantili bir sekilde baglisin..
sen ask evliligi yaptin karşına pat diye ciktida ne oldu canim bak terk edilmissin kendine burda teselli ariyorsun..
sana bi daha yorum yapmayacagim...bu sivri dilinle hayatta yalniz kalmaya mahkumsun..ay canim allah cezalarini versin o adamin ve yeni esinin deseydim dimi? Bunlari demedim objektif oldum diye ki iyi niyetle yapmistim yorumumu cevaba bak..
Bence artik kadinlar kendine gelsin..yeni uye olmamla düşünce yapimin ne ilgisi var.burdaki cogu kadin gibi düşünmek zorunda miyim? Bu yazdiklarim hayatin gercegi zaten hayat bir sekilde bunu öğretiyor. Bizde sevdigimizden ayrildik ayrilmak zorunda kaldik ama kimseye beddua etmedik.umrumda bile olmadilar.hayatin acisini bir tek siz cekmiyorsunuz ...güçlü olun yolunuza bakın. .Tamam işte. Yalanlarla yaşamayı tercih etmemiş boşanmış.
yeni üye ve objektif yaklaşım? Aynı noktada dönüp durmaya devam edin. Siz daha okuduğunuzu anlamıyorsunuz, kendinizi geliştirdiğinize emin misiniz?
Ya kusura bakmayın ama ben konu sahibinin ağır bir depresyon geçirdiğini düşünüyorum yani çok yara almış ve durumu iyi değil ...Tamam işte. Yalanlarla yaşamayı tercih etmemiş boşanmış.
yeni üye ve objektif yaklaşım? Aynı noktada dönüp durmaya devam edin. Siz daha okuduğunuzu anlamıyorsunuz, kendinizi geliştirdiğinize emin misiniz?
Siz etrafınızda dönmeye devam edin. Beddua nerde yapıldı ben göremedim?. Konu sahibi, ortam bu, çocuğum için nasıl tedbir alırım diyor. Ben bunları yaşadım, çocuğuma da bunu yaşatırlar mı diyor. Belliki yaşınız çok küçük, çok tecrübesizsiniz. Yorum yapacaksanız, ufak bir bilginiz olsunda öyle yorum yapın.Bence artik kadinlar kendine gelsin..yeni uye olmamla düşünce yapimin ne ilgisi var.burdaki cogu kadin gibi düşünmek zorunda miyim? Bu yazdiklarim hayatin gercegi zaten hayat bir sekilde bunu öğretiyor. Bizde sevdigimizden ayrildik ayrilmak zorunda kaldik ama kimseye beddua etmedik.umrumda bile olmadilar.hayatin acisini bir tek siz cekmiyorsunuz ...güçlü olun yolunuza bakın. .
Zaten kocamı geri nasıl döndürürm diye yazmış, öyle değil mi?Ya kusura bakmayın ama ben konu sahibinin ağır bir depresyon geçirdiğini düşünüyorum yani çok yara almış ve durumu iyi değil ...
Keske kendisini oyalayacak bişeyler bulsa dedim sadece o bile suç oldu..
illa ki sizin gibi mi düşünmek zorundayız yanu ..
eski eşi çok mutlu olsa neden başkasına gitsin yahu akıl var mantık var..
tek taraflı bakmamak lazım bazen olaylara..
yine iyi adammış 2 kişiyi aynı anda idare etmemiş açık açık boşanmış ..
bi de karşı tarafı dinlemek lazım yani tek taraf nasil yüzde yüz haklı olabilir burada adamın arkasından saydirsak hemen canım oluruz ama....
arkadaş kendince yorum yapmış sen hastasın cevabını almış. .
Konu Sahibi gerçek hayatındaki insanlara karşı da bu kadar agresif ve fevri ise ben çok şaşırmadim yani ne yalan soyleyeyim
çocuk var diye herkes evliliğine devam etmek zorunda değil . Birey mutsuz ise ayrılabilir bu da evlenmek kadar doğal hir durum.
Konu Sahibi hala ailesi ile kalıyor maddi olarak sıkıntı çekiyor ama bi işe girip çocuğunu bi Pedagog a yonlendirmiyor..
Çocuğunu zerre kadar dusunse bi işe girer ve kazandığı para ile kızının bu işten yara almaması için psikolojik olarak destek alması imkanını yaratır .. ama tek derdi acaba nafakayi kesermi..... ayrıca yeni es bir bebek sahibi de olabilir onlar artık karı koca .. Bun lar i kabullenmesi lazım çünkü yarın öbür gün olacak..
Burada kimse kimseyi pohpohlamak zorunda değil. .
Ya nasıl bu kadar kör olabilirsinizSiz etrafınızda dönmeye devam edin. Beddua nerde yapıldı ben göremedim?. Konu sahibi, ortam bu, çocuğum için nasıl tedbir alırım diyor. Ben bunları yaşadım, çocuğuma da bunu yaşatırlar mı diyor. Belliki yaşınız çok küçük, çok tecrübesizsiniz. Yorum yapacaksanız, ufak bir bilginiz olsunda öyle yorum yapın.
Evet . YaZMis .Zaten kocamı geri nasıl döndürürm diye yazmış, öyle değil mi?
Tabi iş bulmak çok kolay. Herkes kollarını açmış gel bizde çalış diyor. Emin ol aramamıştır hiç iş. Siz en doğrusunu en iyisini bilirsiniz.!
Hay ağzına sağlık..Konu sahibi öyle böyle yoluna bakacak zaten, hayat akıyo sen durup bekkeyemiyosun, tek başına olsa bu kadar sıkıntı da olmazdı ama kızı var ha diyince iş bulamıyo ve aldatılmış bi kadın...tamam artık güçlüyüm denmiyo 1 günde, bi yerinizi kestiğinizde hemen iyileşmiyo değil mi, önce bi kanıyor sıkıyor acıyor sonra kabuk bağlıyor akabinde kabuk düşsede izi kalıyor o iz canımızı artık acıtmıyor adına da tecrübe deniyor
zaman zaman zaman. ..
Canim bir yorum yaptik yanlis anladı. ..Evet . YaZMis .
Sen beni affet bende seni ..
vs yazmis konu sahibi hala eski kocasına takıntılı yani çok belli bakmak isterseniz görürsünüz
Benim bu hayatta senin tahmin edemeyecegin kadar aci ve yasanmisligim var canim benim...sizin hayatla ilgili bilginiz yok iste.zamanla ogrenirsiniz. .Siz etrafınızda dönmeye devam edin. Beddua nerde yapıldı ben göremedim?. Konu sahibi, ortam bu, çocuğum için nasıl tedbir alırım diyor. Ben bunları yaşadım, çocuğuma da bunu yaşatırlar mı diyor. Belliki yaşınız çok küçük, çok tecrübesizsiniz. Yorum yapacaksanız, ufak bir bilginiz olsunda öyle yorum yapın.
Tabi siz feleğin çemberinden geçmiştiniz değil mi? Hatta kendinizden yola çıkarak yorumda yapmıştınız. Siz en büyüksünüz, sizden başkası acı çekmiş olamaz!Benim bu hayatta senin tahmin edemeyecegin kadar aci ve yasanmisligim var canim benim...sizin hayatla ilgili bilginiz yok iste.zamanla ogrenirsiniz. .
Ben erkeklere bu kadar deger verip güvenip tepetaklak olmayi gururuma yediremiyorum..daha güçlü durmak varken elalemin kadinina beddua etmek bana acinasi geliyor. Kendi hayatimdan yola cikarak yaptim yorumumu..ben kadinlarin boyle aciz olmasina dayanamiyorum...hala bel alti vuruyorsun yazik ya pisman oldum buraya yazdigima ..birakin cevap vermeyin .oturun aglayin hayat akar giderken...Tabi siz feleğin çemberinden geçmiştiniz değil mi? Hatta kendinizden yola çıkarak yorumda yapmıştınız. Siz en büyüksünüz, sizden başkası acı çekmiş olamaz!