- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
Eski kocam,beni boynuzladığı metresiyle 23 mayısta evlenecek!!! O kadar gergin hissediyorum ki kendimi..
Sevgim saygım yok,nefret ve öfkem hala var maalesef...Çünki aldatıldığımı ve evleneceğini aynı dönemde öğrendim (Metresle ilişkisi başlayalı 1,5 yıl;biz ayrılalı 11 ay,boşanalı 6 ay,aldatılmamı ögrenelı 2 ay oldu)...
Sürekli görüş günlerinde kızımla o kadını gezdirmesi...
Benim uyarılarımı takmaması...
Kendini hiç suçlu görmeden hayatını,bize tercıh ettıgı o...la bırlestırecek olması..
Yüzsüzlüğü...Vsvs..
Kısacası gerginim ve kızımın geleceğinden endişe ediyorum..Böyle kadınlar köprüyü geçince hem nafakaya göz diker,hem de kızımla görusmelerını azaltır dıye cok korkularım var...
Eski kocası evlenen bayanlar , evlilikten sonra neler değişiyor..Nasıl davranıyorlar?Cocuklarını ıhmal etmeye baslıyorlar mı?Neler yasadıgınızı benımle de paylasır mısınız?Yalnız olmadıgımı bılmeye ıhtıyacım var cok...
Başlarda çocuklarınla ilgilenecek çünkü evli değil o zamanlar. Belki evlendikten sonra da birkaç kez arayıp buluşurlar sonra yüzyüze görüşmeler kesilir, telefonda görüşürler. Tabi bir süre sonra telefonda görüşmeler de kesilir. Çocuklarınız oturup babam beni neden sevmiyor ben ne yaptım da bu sevgisizliği hakettim diye düşünmeye başlarlar. Halbuki suç onda değildir. Suç ebeveynlerdedir belki annede belki babada belki de onların ailelerinde. Tıpkı benim babannem ve kızları, damatlarında olduğu gibi. Nafakayı düşünüyorsanız hiç düşünmeyin evlendikten sonra kesilecek mahkemelerde sürüneceksiniz. Kadın ne nafakayı ödetecek ne de çocuklarınızla görüştürecek. Bir süre sonra mahkemeler yüzünden araları açılmaya başlayacak bu belki 10 sene sürecek belki daha az bilemeyiz. O zaman alabilirsiniz işte nafakanızı fakat o nafakayla da avukat paranızı ödersiniz. Yani çocuklarınıza hiç hayrı dokunmaz o paranın. Bir de çocuğunuzla anlaşma yapar şu kadar sene nafaka davası açmayacaksın diye. O kadar düşmüştür işte. Belki çocuğunuz okula gitmek istemeyecek yaşanılanlardan etkilenip ve bunu fırsat bilip eşiniz okutup yüzümü kara çıkartırsın der. Bunu kendi yaşadıklarımdan anlatıyorum belki sizin eşiniz benim babamın yaptıklarını çocuklarınıza yapmaz. İnşallah bunları kimse yaşamaz, gerçekten çok zor aradan zaman ne kadar geçse de geçsin yaşlansak bile aynı acıyı azalmadan yaşıyoruz. Yaşadıklarınız ne olursa olsun çocuklarınıza bunları yansıtmayın ne siz ne de babası onlardan uzaklaşmayın.