Eski Kocası Evlenen Çocuklular Bana Destek Olur musunuz:(:(:(

Çok zor olsa da yine de sessiz kalmayı tercih edin.
Aksi takdirde kadını amacına ulaştıracaksınız.
Sizin sessizliğiniz onun çabalarını boşa çıkaracak..
Ve siz üstünlüğünüzü ortaya koymuş olacaksınız.
Onunla didişmek aynı seviyeye indirir sizi..

Kalitesiz kadın, metres olduğunun, sizin artıklarlarınızla beslendiğinin farkında....aşağılık kompleksi olmasa sizle uğraşma gereği duymazdı. sessiz kalmanız ve umursamamanız onu daha da çıldırtır.
O kadar zavallı bir halde ki parasını verip kendine koca yapabiliyor ancak. Normalde olsa tercih edilmeyeceğini biliyor.
Çocuğunuz hakkında endişelenmekte haklısınız, yanında yöresinde bulunmasını istememekte.

Yorum yapmak ne kadar kolay. Dilerim sizinde başınıza gelmez, çünkü yaşamadan kimse anlamıyor.

dün kocasından ayrılan eski komşumla tesadüfen karşılaştım ve ayrıldıktan sonra neler yaptığını nasıl yaşadığını çocuklarının nasıl olduğunu sordum,
epey dertliydi büyük oğlunu babasının yanına yolladığını ama liseden sonra okumadığını bir büsküit fabrikasına girdiğini ve çalıştığını söyledi ve annesini aramıyormuş kızıda evlenmiş liseden sonra küçük oğlu ise 18 yaşında olduğunu ve ondan epey çektiğini çünkü hırsızlığa karıştığını ama tutuklanmadığını sürekli okula çağrıldığından şikayet ettiğini dinledim ama kanuni haklarını avukatı sayesinde aldığını fes etmediğini söyledi arkadaşım ilkokul mezunu köylü kadın tanıştığımızda eşi köyden evde kalan kızı kandırıp hamile bırakmıştı ve köydede evi varmış sonra gelip şehire liseye giden o zamanki kızını ve arkadaşımı dövüyordu ,
sonra yardımcı oldum boşanmasına , en lküçük oğlu o vakit birinci sınıfa gidiyordu

kızı ve damadı baskı yapıyormuş liseye giden oğlunu babasına yollamasını istiyorlarmış üzgündü ve oğlunu babasının yanına yollamak istemiyordu, bende sen istemiyorsan yollama dedim o şimdi ergen olduğundan sana karşı asi dedim
o sonunda düzelir dedim sürekli ondan para istediğini ve sorumsuzca para harcamasından şikayetçiydi
tatilde ise çalışmadığını tembel olduğundan bahsetti

ama yinede boşandığından pişman değildi
eski kocası ise epey çökmüş olduğunu yaşlanmış ve yıprandığını söyledi epey çektirmiş nafaka davalarıyla

ben ona söyledim avukata gidip haklarını almasına

adam bunu salak sandı köylü ve okumamış ya ama benim arkadaşım akıllı davrandı ve her ay nafakayı çatır ,çatır alıyor ,adamda artık arkadaşımdan korkmaya başlamış çünkü nafakayı ödemeyince avukatı tutuklama kararı çıkartıp hapse attırmış ,,,oh olsun ona dedim

ve kendi aileside eski eşini dışlamış 1 hanıma bakamazken 2 hanımla ne işin var diye yani adam belasını bulmuş

Sağolun kızlar destekleriniz için..Gerçekten ben de boşandıgıma asla pısman olmayacagımı gayet ıyı bılıyorum ne cesıt bır pıslıkle evlenmısım de cok gec tanımısım...Mumkun oldukca muhatap olmayarak ve dediğiniz gıbı uzak ve sessız kalarak devam edecegım..Zaten ak koyun kara koyun evlılıkten sonra cıkacaktır..
O bıze tekrar döndugu zaman ıkıncı gıdısınde herseyımızı elımızden alarak gıttı,bıze basarak yukseklere cıktı..dılerım Allah'tan bız cıkarken de o ınıyor olur ınsallah..Sizler de duanızı esırgemeyın lutfen..Yaşamayan bılemez,empatı bıle bı yerden sonra yetmıyo gercekten agır bı durum..Ama her acıyı atlattıgımız gıbı bunu da atlatacagıma ınanıyorum ..Umudum var..

nafakaya da goz dikemez, cocugunla gorusmene de burnunu sokamaz.. gerekirse mahkemeden karar cikartirsin.. lutfen gozunde buyutme, bi halt yapamazlar.. onemseme ki zihninde buyumesin..

ayyy ne de sevgi pıtırcığısın öyle.. sevenler kavuştu diyorsun yani.. evli barklı adam , başkasını sevmekle yanlış yapmamış yani.. yorumun sana kalsaydı keşke..

canım benim ya. seni üzgün görünce inan üzülüyorum.

buaralar ben de zor günler geçiriyorum.

güçlü olmak çok zor. ama rabbim her şeyin sabrını veriyor.

kuzum bak sende maalesef benim eski halim gibi: "kendine acıma" durumu var.

canım bırak artık kendine acıma. kendinle gurur duy. bir çok kadın boşanamadığın için evli. bu iki iki dört hatta bin : ) gerçek bu! boşanmayı becerebildiğin için bile kendinle gurur duy.

tek başına bi evlat büyütüyorsun. hele de baba evinde ve psikolojini sağlam tutmaya çalışarak bu da çok ciddi bir başarı.

şu zamana kadar çıldırıp karşı tarafın seviyesine inip onlarla hiç kavga etmedin bu da senin gayet aklı başında güçlü olduğunu gösterir.

bak sendeki cevheri ben taaa burdan görüyorum.
aynaya bak. kendinle barış. "nasıl bir kadın olmak istiyorum" diye sor kendine.
ve söz ver. kendime bunu yapmıycam. bunlar şunlar beni üzüyor bunları yapmıycam böyle düşünmiycem.

bol bol sahip olduğun güzel şeyleri düşün ve bol bol şükret canım.şüküretmek ruha iyi geldiği bilimsel ispatlandı. kesinlikle insanı pozitif yapıyor. (ben şöyle diyorum. bebeğim yanımda. sağlık ve mutlu. ben sağlıklıyım. ailemin yanındayım. karnım tok...böyle devam ediyorum ve böyle uyuyorum)

zor değil. sen cidden istesen çok ama çok güçlü bir kadın olabilirsin ama bazen o ex'in ve metresinin gerizekalı hallerine takılıp kendini karanlık girdaba doğru bırakıyorsun.

bak çok sinirlendiğin anlar da oluyor biliyorum. bunun için de hayalinde karşına bu iki zavallıyı getir ve ağzına gelen küfürleri içinden say : )

yaşadıklarımız kolay değil. aslında hiç kimsenin hayatı kolay değil. bazısı şimdi mutsuz olur bazısı sonra. mutluluk sırası sana da gelecek canım. o sıranın çabuk gelmesi için sen de azıcık çaba göster ; )

Nafakayı azaltırsa hukuki yolları var . Çocuğunuzla görüşmek istemezse bu onun tercihi olur, sizin verdiğiniz sevgi ona yetecektir inşaallah. Pedagogtan destek alırsınız kızınızın etkilenmemesi için.

Zaten çok sürmez onların evliliği. Belliki evliliğinizi bitiren bir sebep onların birliktelikleri. Sürünsünler.

Evet önumde işsiz olup önumu gorememek ve aılemle yasayıp desteklerını alamamak gıbı sorunlar olmasa cok daha hızlı atlatmıs olurdum..Zaten ınsallah dedıgınız gıbı olur herkes gereken bedelı ödesın ısterım..Ucu kızıma dokunmasın da nolursa olsun dıyorum resmen..Kötu enerjı cekmek de ıstemıyorum.Yoksa hayatıma devam edıyorum,kızımla ılgılıyım,onu gezdırırp zaman gecırıyorum ,asla uzuntu yansıtmamaya calsııyorum ..ama bazı zamanlar rol yapmak zor gelıyo kızıyorum dıger taarafa..

Geçecek elbet herkesin hayatında inişler ve çıkışlar var, yağmur yağdıktan sonra gökkuşağa görünecektir , sadece sabır ve positif enerji

Geçecek elbet herkesin hayatında inişler ve çıkışlar var, yağmur yağdıktan sonra gökkuşağa görünecektir , sadece sabır ve positif enerji

Kurma tabi elin o...usu için kizina bide iyi seyler mi soyliceksin azicik namus olsa insanda evli erkeğin yuvasini yikmazdi.

Evet buna ben de ınanıyorum ,eskıden de kac defa yıkılıp kalkmıslıgım var ..Insan olgunlastıkca daha kolay kabullenıyor zaten..Bunların hepsı hayat tecrubesı ve ınsanları tanımak ıcın fırsat ..

[QUOTE="annesininminikprensesi, post: 40749881, member: 673079"]Kurma tabi elin o...usu için kizina bide iyi seyler mi soyliceksin azicik namus olsa insanda evli erkeğin yuvasini yikmazdi.[/QUOTE]

Evet benı anlayabılıyorsun cnm anne oldugun ıcın ..
En kötusu de ; hanı herkesın ılıskısınde veya evlılıgınde bı kadın vardır ya ''bununla görusme ''dedıgı,
işte tam da bunu söyledıgım kadınla evlenecek olması ınanılması ve kabullenmesını zorlastırıyo durumun..
Tam bı gol attı şerefsiz..

şimdi yeni olduğu için bu kadar gerginsiniz ama zamanla bu gerginliğiniz geçicek benim ki öyle oldu şahsen nafaka konusuna gelince onu vermek zorunda vermezse yasal yollardan alırsınız bence bunu sorun yapmayın.Çocukların babasını görme konusuna gelince baba görmek isterse kısıtlamayın ama zaten çocuk büyüğünce neyin ne olduğunu anlatıp kendileri tercihlerini yapıyor mesela benim kızım 2-3 ayda bir gidiyor asla zorlama yok bende

Kızınız kac yasında?
Ben sahsen sımdılık ıhmal etmedıgı ıcın memnunum ama kızım cok baglı acıkcası hemen hıssedıyor aramayınca zorla arattırıyo özluyor..Eger evlenıp de uzaklasırsa ben bır daha göstermek ıstemem cnm bundan korkuyorum cunkı cok fazla tavız verdım ötesını yapmam..Evlendı mı eskı esınız?

Ablanda boşandığı eşinden acısından ve üzüntüsünden öyle söylerdi ben baba ve kızın görüşmesinden yanayım ve o zamanda ona kızdım onun eşide ona başka kadın yüzünden terketmişti bebek düıduktan sonra
epey nefret ve kin kusuyordu , ama sonra tabi kl babasıyla görüştürdü halende görüşüyorlar bence baba kız ilişkisi normal olmalı siz tabigörüşmeyin ama o çocuğun piskolojisi için şart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…