-
- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
Evet bunları kadın söyletıyor bılıyorum sınsı yılanın teki..
Ben hıc tepkı vermeyınce benı de facebooktan arastırmaya calısmıstı..
Tabı metreslık bı ego savası ama aldatılan es bırsey yapmayınca hosuna gıtmemıstır ...
Hatta bı keresınde babamın arkadasının karnında bebek var bıle dedı kızım,eskı kocama bagırıp sordum o da yalnız bırakmadım ben onları falan dedı..Eee lavaboya gıttıgı anda dolduruyo olabılır gayet..Cocuk bunu da uyduramaz cunkı...
Gecenlerde de cocugun ustune parfumunu boca edıp bana yollamıstı...
Ben sessız kaldıkca da devam edıyor...
Hala ugrasıp duruyo kendınce oyuna benı katmaya calısıyor ama umrumda degıl onun nısanlısı olacak eskı kocam,senın dedıgın gıbı o noktaya gelmeden hıcbır kadın cocugunun babasını terk etmez.
Eskı kocama da bosandıgımız gun kagıdı gösterıp bu ımzam sayesınde özgursun,senden ben vazgectıgım ıcın özgurlugunun tadını cıkartıyorsun demıstım..Bıze borclular bu ozgurlugu ve evlenme hakkını
Evet bunları kadın söyletıyor bılıyorum sınsı yılanın teki..
Ben hıc tepkı vermeyınce benı de facebooktan arastırmaya calısmıstı..
Tabı metreslık bı ego savası ama aldatılan es bırsey yapmayınca hosuna gıtmemıstır ...
Hatta bı keresınde babamın arkadasının karnında bebek var bıle dedı kızım,eskı kocama bagırıp sordum o da yalnız bırakmadım ben onları falan dedı..Eee lavaboya gıttıgı anda dolduruyo olabılır gayet..Cocuk bunu da uyduramaz cunkı...
Gecenlerde de cocugun ustune parfumunu boca edıp bana yollamıstı...
Ben sessız kaldıkca da devam edıyor...
Hala ugrasıp duruyo kendınce oyuna benı katmaya calısıyor ama umrumda degıl onun nısanlısı olacak eskı kocam,senın dedıgın gıbı o noktaya gelmeden hıcbır kadın cocugunun babasını terk etmez.
Eskı kocama da bosandıgımız gun kagıdı gösterıp bu ımzam sayesınde özgursun,senden ben vazgectıgım ıcın özgurlugunun tadını cıkartıyorsun demıstım..Bıze borclular bu ozgurlugu ve evlenme hakkını
Yorum yapmak ne kadar kolay. Dilerim sizinde başınıza gelmez, çünkü yaşamadan kimse anlamıyor.yapacağım yorumla taşlanacağım belkide ama burası açık bi platform olduğu için düşüncemi söylemeden edemiyeceğim.eski eşiniz sizinle daha boşanmadan beraber olduğu kadınla evleniyor burda adama okadar saydırılıyor birde şu taraftan baksak adam evliyken bu bayandan hoşlanıyor ve aralarında bi beraberlik başlayınca adam olan evliliğini bitiriyor. ve bu çok normal adam aşık olmuş ve eşiyle problemleri var demek anlaşmıyor karısını sevmiyor artık ki başka birine aşık olabiliyor adamda olan ilişkiyi gizli sürdürmüyor doğru düzgün boşanıyor adam senden boşanmayıp seni uyutup pek ala o kadınla ilişkisine devam ederdi eğer sıradan bi aldatma olsaydı, adam sevmişki snden ayrılıp bu kadınla evleniyor. bunu yapabilen adam senden nafakayıdı kısmaz çocuğuna olan ilgisinide ve eşinin evleneceği kadınla çocuğunun zaman geçirmesi anormal bi durum değil onlar aile olacak ve çocuğunuzun da bu kadını tanıması ve alışması lazım babasının eşi olacak bu kadın yarın birgün onların çocuğu oluncada sizin çocuğunuzla kardeş olacak bunlar ee bu kadını ömür boyu görmemezlikten gelemezsiniz.ben burda bi sıkıntı görmüyorum eski eşiniz yanlış bişey yapmış gibi durmuyor kişisel düşüncem
Yorum yapmak ne kadar kolay. Dilerim sizinde başınıza gelmez, çünkü yaşamadan kimse anlamıyor.
ayyy ne de sevgi pıtırcığısın öyle.. sevenler kavuştu diyorsun yani.. evli barklı adam , başkasını sevmekle yanlış yapmamış yani.. yorumun sana kalsaydı keşke..yapacağım yorumla taşlanacağım belkide ama burası açık bi platform olduğu için düşüncemi söylemeden edemiyeceğim.eski eşiniz sizinle daha boşanmadan beraber olduğu kadınla evleniyor burda adama okadar saydırılıyor birde şu taraftan baksak adam evliyken bu bayandan hoşlanıyor ve aralarında bi beraberlik başlayınca adam olan evliliğini bitiriyor. ve bu çok normal adam aşık olmuş ve eşiyle problemleri var demek anlaşmıyor karısını sevmiyor artık ki başka birine aşık olabiliyor adamda olan ilişkiyi gizli sürdürmüyor doğru düzgün boşanıyor adam senden boşanmayıp seni uyutup pek ala o kadınla ilişkisine devam ederdi eğer sıradan bi aldatma olsaydı, adam sevmişki snden ayrılıp bu kadınla evleniyor. bunu yapabilen adam senden nafakayıdı kısmaz çocuğuna olan ilgisinide ve eşinin evleneceği kadınla çocuğunun zaman geçirmesi anormal bi durum değil onlar aile olacak ve çocuğunuzun da bu kadını tanıması ve alışması lazım babasının eşi olacak bu kadın yarın birgün onların çocuğu oluncada sizin çocuğunuzla kardeş olacak bunlar ee bu kadını ömür boyu görmemezlikten gelemezsiniz.ben burda bi sıkıntı görmüyorum eski eşiniz yanlış bişey yapmış gibi durmuyor kişisel düşüncem
Sağolun kızlar destekleriniz için..Gerçekten ben de boşandıgıma asla pısman olmayacagımı gayet ıyı bılıyorum ne cesıt bır pıslıkle evlenmısım de cok gec tanımısım...Mumkun oldukca muhatap olmayarak ve dediğiniz gıbı uzak ve sessız kalarak devam edecegım..Zaten ak koyun kara koyun evlılıkten sonra cıkacaktır..
O bıze tekrar döndugu zaman ıkıncı gıdısınde herseyımızı elımızden alarak gıttı,bıze basarak yukseklere cıktı..dılerım Allah'tan bız cıkarken de o ınıyor olur ınsallah..Sizler de duanızı esırgemeyın lutfen..Yaşamayan bılemez,empatı bıle bı yerden sonra yetmıyo gercekten agır bı durum..Ama her acıyı atlattıgımız gıbı bunu da atlatacagıma ınanıyorum ..Umudum var..
Evet önumde işsiz olup önumu gorememek ve aılemle yasayıp desteklerını alamamak gıbı sorunlar olmasa cok daha hızlı atlatmıs olurdum..Zaten ınsallah dedıgınız gıbı olur herkes gereken bedelı ödesın ısterım..Ucu kızıma dokunmasın da nolursa olsun dıyorum resmen..Kötu enerjı cekmek de ıstemıyorum.Yoksa hayatıma devam edıyorum,kızımla ılgılıyım,onu gezdırırp zaman gecırıyorum ,asla uzuntu yansıtmamaya calsııyorum ..ama bazı zamanlar rol yapmak zor gelıyo kızıyorum dıger taarafa..
Evet önumde işsiz olup önumu gorememek ve aılemle yasayıp desteklerını alamamak gıbı sorunlar olmasa cok daha hızlı atlatmıs olurdum..Zaten ınsallah dedıgınız gıbı olur herkes gereken bedelı ödesın ısterım..Ucu kızıma dokunmasın da nolursa olsun dıyorum resmen..Kötu enerjı cekmek de ıstemıyorum.Yoksa hayatıma devam edıyorum,kızımla ılgılıyım,onu gezdırırp zaman gecırıyorum ,asla uzuntu yansıtmamaya calsııyorum ..ama bazı zamanlar rol yapmak zor gelıyo kızıyorum dıger taarafa..
Kurma tabi elin o...usu için kizina bide iyi seyler mi soyliceksin azicik namus olsa insanda evli erkeğin yuvasini yikmazdi.Kadının nasıl bırı oldugunu bılıyorum bundan korkuyorum zaten,köpruyu gecene kadar kızımı kullanıp sonra da uzaklastıracak bılıyorum..Maalesef kızım 3 yasında ve o kadın hakkında ıyı tek cumle kuramam.
Geçecek elbet herkesin hayatında inişler ve çıkışlar var, yağmur yağdıktan sonra gökkuşağa görünecektir , sadece sabır ve positif enerji
şimdi yeni olduğu için bu kadar gerginsiniz ama zamanla bu gerginliğiniz geçicek benim ki öyle oldu şahsen nafaka konusuna gelince onu vermek zorunda vermezse yasal yollardan alırsınız bence bunu sorun yapmayın.Çocukların babasını görme konusuna gelince baba görmek isterse kısıtlamayın ama zaten çocuk büyüğünce neyin ne olduğunu anlatıp kendileri tercihlerini yapıyor mesela benim kızım 2-3 ayda bir gidiyor asla zorlama yok bende
Kızınız kac yasında?
Ben sahsen sımdılık ıhmal etmedıgı ıcın memnunum ama kızım cok baglı acıkcası hemen hıssedıyor aramayınca zorla arattırıyo özluyor..Eger evlenıp de uzaklasırsa ben bır daha göstermek ıstemem cnm bundan korkuyorum cunkı cok fazla tavız verdım ötesını yapmam..Evlendı mı eskı esınız?