Eski Kocası Evlenen Çocuklular Bana Destek Olur musunuz:(:(:(

kocana anlat. ben de aldatılmış bir annenin çocuğuyum. Annemin en yakın arkadışya aldattı ve evlendi baba dediğimiz kişilik. çocuklar olarak o kadar psikolojimiz bozulduki. seninki bide utanmadan gezdiriyor. çocuğunda da yavrum iyi sabır varmış benim tek dileğim o kadın ölürken yanında olup işkence yapmak. o kadar üzüldümki. boşandıktan sonra neyse de hem aldatmış hem de gidip onla evleniyor. ben anlamıyorum evli adamlarla hatta evli ve çocuklu adamlarla evlenen kadınlarda hiç mi vicdan yok. benim eski sevgilimin de kızı vardı ama biz tanıştığımızda boşanalı 6 sene olmuştu. o halde bile çocuğuna karşı suçlu hissediyordum kendimi.

Uzucu seyler yasamissiniz. Allah kolayliklar versin. En dogrusunu bilirsiniz elbet.
Ya bilmiyorum ama ben eski eslerin duzgun iliskileri veya evlilikleri olursa cocuklar icin daha iyi olur diye dusunurum hep.
O yuzden bosanan cocuklu arkadaslarima hep 'umarim aldatildiginiz kadin iyi biridir' diyorum.
Evli adamla beraber olan kadin iyi olamaz tabi de :))
Bilmiyorum sacmaladim mi ne ??
Hani enazinda cocuklarini gormesi ve ilgilenmesi acisindan telkinlerde bulunurdu. Birazcik azicik iyi olsa yeterdi di mi?

Teşekkür ederim öncelikle.
Bu yeniden evlilik yapmak ya da yapmamakla alakalı bir durum değil bence.
Bu adamlıkla, karakterlikle alakalı.
Hatta şöyle diyorum, adam zaten sorumluluk sahibi, evliliğin ne olduğunu bilen ve evliliğine saygı duyan biri olsa boşanma kolay kolay olmaz.
Ekstrem bir durum olması lazım boşanmak için.
Bir kadın hele de çocuğu varsa kolay kolay yuvasını yıkmaz.
Dayanabileceği son noktaya kadar dayanır.
Bir çok şeyi yutar görmezden gelir.
Bıçak kemiğe dayanması lazım çocuklarını anne baba ayrı büyütmeyi göze alabilmesi için.
Ama eğer adam kadını o noktaya getirmişse zaten ondan çok şey de beklenmez.
Kadın da evliyken birlikte olabilecek kadar duygusuz ve vicdanı eksik.
Ne olursa olsun düzelme ihtimalini düşünerek bitmeyen evliliğin içinde yer almaz.
İkinci eş olan kadınların bazıları eski eş ve çocuğu potansiyel tehlike olarak görüyorlar.
Çocuğunu kullanan eski eşler de yok değil tabi.
Ben çocuğu olan evli bir adamla ilişki yaşayan kadınların merhametsiz ve vicdansız olduğunu düşünüyorum.
Adam istediği kadar evliliğim kötüydü bitecekti diye hikayeler anlatsın.
Adamın da yalan söyleyebileceği ihtimalini gözardı etmemeleri gerekiyor..

Kesinlikle haklisiniz her satirinizda...
Bi arkadasim 2 cocugu icin esinin aldatmalarina 5 sene tahammul etti. Adam zivanadan cikinca bosandilar tabi.
Yalniz cocuklar her yaz tatilini babalarinda geciriyordu. Ve donduklerinde tuhaf seyler anlatiyolardi.
"Anne babam havuzda sevgilisiyle opusuyordu. Anne babamin mavi gozlu sevgilisi 2 gun bizde kaldi. Anne soyle,anne boyle.."
Cocuklarin anlattigina gore degisik kadinlar hep.
Hani boyle olmasindansa duzenli bir hayatlari olsaydi keske.

Gönül öyle olsun istiyor ama ne yazık ki her zaman olmuyor işte.
Kendi keyfi için, bencilce davrandıkları için en kıymetlisi evladına zarar verdiğini düşünemiyor bazen ebeveynler..
Ve onların hataları nedeniyle ne yazık ki kimse tamamen telafi edilemeyen durumlar ortaya çıkıyor.

Bunun için çok gec degıl mı 6 ay oldu bosanalı ve ben bunu 2 ay önce ogrendım zaten o gezdırmeye baslamıstı .Şimdi de duzenını bozmuyor,zaten onların planlarına göre gezıyo cocuk.Ben mudahale edemıyorum.Yakında evlerıne de sokrarlar Çocuk gelıp bahsedınce anlıyorum.

Kızınız kaç yaşında.
Ve o evden geldiğinde duygularında, davranışlarında bir değişiklik seziyor musunuz?

Cnm benım Yaşadıkların cok agır gercekten cok uzuldum..Kızım henuz cok kucuk 3 yasında,farkında degıl ve gayet sevıyo..Onlar da cocugu alıstırmaya ugrasıyo kucukken sevınce hep sevecek sanıyor.ama ılerde o da senın gıbı gerceklerı elbette ögrenecek.Bunu saklamam ,bu kızımın hakkı ..Sen de benım gıbı dusunuyorsun ,ben de anlam veremıyorum..annenın arkadası olması daha da acı ve agır..

Kızınız kaç yaşında.
Ve o evden geldiğinde duygularında, davranışlarında bir değişiklik seziyor musunuz?

3 yasında kızım ve eve geldıgınde mutluluktan ucuyo genelde babasıyla oldugu ıcın gayet keyıflı ve zıpır zıpır oluyor.Araya da abla bana bunu hedıye attı,abla babamın askı falan gıbı sınır olacagım laflar da oluyor.

Bu adamlıkla, karakterlikle alakalı.
Hatta şöyle diyorum, adam zaten sorumluluk sahibi, evliliğin ne olduğunu bilen ve evliliğine saygı duyan biri olsa boşanma kolay kolay olmaz.
Ekstrem bir durum olması lazım boşanmak için.
Bir kadın hele de çocuğu varsa kolay kolay yuvasını yıkmaz.
Dayanabileceği son noktaya kadar dayanır.
Bir çok şeyi yutar görmezden gelir.
Bıçak kemiğe dayanması lazım çocuklarını anne baba ayrı büyütmeyi göze alabilmesi için.
Ama eğer adam kadını o noktaya getirmişse zaten ondan çok şey de beklenmez.

EBRU , bu dedıklerının altına ımzamı atarım aynen boyle dusunuyorum..bu yuzden sahsen bosanan cocuklu adamdan ben korkarım bu saatten sonra..bunlar nasıl korkmuyo anlamıyorum,ama metres bekar ve 30una gelmıs koca bulamadıgından ex kocayı secmıs bellı kı..Yoksa bekar olsam asla evlı ıs arkadasımla kırıstırmam kı bu kadın bızım tum yasadıklarımızı ızleyıp yavasca agını örmus anlattıklarına göre bıldıgım...Herseyı hakdıyor...Yassasın görusnler..

Ben sevgilime sordum aslında göreceli birşey dedi. Senin eski kocan şikayetçi olursa çocuğumu göstermiyor diye çocuğu tekrar görmeye hakkı olabiliyormuş ama sen ispatlarsan ahlaka uygun hayat sürüyor evli olmadığı ve beni aldatıp boşanmamıza sebep olduğu kadınla birlikte görüyor çocuğumu ve psikolojisini bozuyor dersen haklı taraf olurmuşsun canım. Sen bir sğre gösterme bence. O kadar çocuğuna düşkün olupta tekrar şikayet edeceğini bile sanmıyorum.

Tabiiki anlat sonra seni suçlar öğrenince anlatmazsan. Zaten kadın şimdi yaranmak için iyi davranıyordur adamın yanında çocuğa. Hiç unutmam babam ablamla beni o kadının evine götürdü ben küçüğüm tabi 6 yaşında falan biliyorum ama anlamıyorum daha. karnım acıktı orda kadın makarna yapimmi sana dedi yap dedim. ablam kulağıma eğildi dedi ki seni anneme söyliycem görürsün korkumuydu vicdanmıydı bilmiyoırum ama yemedim o makarnayı. Tabi eve gittik daha kapıdan girer girmez ablam ispiyonladı beni anneme. Annem hiç bişey demedi ama hayatımda yaşadığım ilk ihanet duygusuydu. Annemi aldatıyorum sanmıştım. O gün o kadından nefret ettim ve bidaha da görmedim zaten. Ama anneme yaşattıklarına birebir şahit oldum. Sen yaşama. Çocuğuna belli etme demiyorum yaşama. çocuklar belli etmesende biliyor çünkü. Bak benim annemin şimdi umrunda değil babam da evlendiğine pişman ama annem kabul etmiyor artık onu. kabul etse anında boşar kadını. O evlilik yürümez 10 sene 15 sene de olsaa senin ahın yerde kalmaz. Annem kadına dediki o zaman, sen bana böyle bi acı yaşattın Allah sana en büyük acıyı yaşatsın dedi. (Tabii ki çocuklar ölsün istemem o kadının cezasıydı o çocuk melek oldu) kadının ilk eşinden olan 2 yaşında çocuğu bi sene içinde kanserden öldü

sizi tebrik ederim...Pradan önce evladınız ya babasını göremesseyi düşündüğünüz için..Helal olsun size.Evladını kin ve nefretleri için göstermeyen karalayan ailelere de örnek olsun..

Umarım iyi bir insan tez vakitte karşınıza çıkar..

Sevgiler

Mümkün mertebe sakin olun.
Asla kızgan, üzgün, mutsuz bir anne olmayın.
Evdeki huzuru ve annesini kimseye değişmeyecek emin olun.
Şu anda çok küçük ve kadın amacına ulaşıyor yaptıklarıyla..
Abla babamın aşkı demez hiçbir çocuk öğretilmediği sürece..

Yaşayacaksınız ve göreceksiniz..
Çok ağır bir vebali var yuva yıkmanın..
Sessizce bekleyin..
İlahi adalet öyle güzel tecelli ediyor ki şaşıracaksınız..

yapacağım yorumla taşlanacağım belkide ama burası açık bi platform olduğu için düşüncemi söylemeden edemiyeceğim.eski eşiniz sizinle daha boşanmadan beraber olduğu kadınla evleniyor burda adama okadar saydırılıyor birde şu taraftan baksak adam evliyken bu bayandan hoşlanıyor ve aralarında bi beraberlik başlayınca adam olan evliliğini bitiriyor. ve bu çok normal adam aşık olmuş ve eşiyle problemleri var demek anlaşmıyor karısını sevmiyor artık ki başka birine aşık olabiliyor adamda olan ilişkiyi gizli sürdürmüyor doğru düzgün boşanıyor adam senden boşanmayıp seni uyutup pek ala o kadınla ilişkisine devam ederdi eğer sıradan bi aldatma olsaydı, adam sevmişki snden ayrılıp bu kadınla evleniyor. bunu yapabilen adam senden nafakayıdı kısmaz çocuğuna olan ilgisinide ve eşinin evleneceği kadınla çocuğunun zaman geçirmesi anormal bi durum değil onlar aile olacak ve çocuğunuzun da bu kadını tanıması ve alışması lazım babasının eşi olacak bu kadın yarın birgün onların çocuğu oluncada sizin çocuğunuzla kardeş olacak bunlar ee bu kadını ömür boyu görmemezlikten gelemezsiniz.ben burda bi sıkıntı görmüyorum eski eşiniz yanlış bişey yapmış gibi durmuyor kişisel düşüncem

İspatlama sansım yok maalesef..

EVLİYKEN kımsenın arasında bı beraberlık baslayamaz.Adam olan zaten aldatmaz,once karar verır sonra ayrılır ve bırlıkte olur..O kadının gecmısı de tum ısyerınde bılınıyor..Kadın metreslıgı 2-3 kere zaten yapmıs bır ahlaksız!!Eskı kocam da 6 yıldır ıs arkadasını bugune kadar asık olmadı da sonradan mı oldu?Eskı esım kızın parasını yıyıp borclarını odemıs,kız da parayla eskı esımı satın almıs..Hıcbır yerınden baktıgında da durumda normallık yok..Zaten esımın aılesı bunu bılse dugunune bıle gelmezler kı bana dua etsın hıcbırsey yapmıyorum..Sen bekarsın heralde,umarım evlenınce benzer bırsey yasamazsın...

Evet bunları kadın söyletıyor bılıyorum sınsı yılanın teki..
Ben hıc tepkı vermeyınce benı de facebooktan arastırmaya calısmıstı..
Tabı metreslık bı ego savası ama aldatılan es bırsey yapmayınca hosuna gıtmemıstır ...
Hatta bı keresınde babamın arkadasının karnında bebek var bıle dedı kızım,eskı kocama bagırıp sordum o da yalnız bırakmadım ben onları falan dedı..Eee lavaboya gıttıgı anda dolduruyo olabılır gayet..Cocuk bunu da uyduramaz cunkı...
Gecenlerde de cocugun ustune parfumunu boca edıp bana yollamıstı...
Ben sessız kaldıkca da devam edıyor...
Hala ugrasıp duruyo kendınce oyuna benı katmaya calısıyor ama umrumda degıl onun nısanlısı olacak eskı kocam,senın dedıgın gıbı o noktaya gelmeden hıcbır kadın cocugunun babasını terk etmez.
Eskı kocama da bosandıgımız gun kagıdı gösterıp bu ımzam sayesınde özgursun,senden ben vazgectıgım ıcın özgurlugunun tadını cıkartıyorsun demıstım..Bıze borclular bu ozgurlugu ve evlenme hakkını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…