- 23 Ağustos 2012
- 49.694
- 230.550
-
- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
Kiz miss seni ruyamda gordum. Didim ne guzel kiz. Bu bizim baytari almaz :))
kocana anlat. ben de aldatılmış bir annenin çocuğuyum. Annemin en yakın arkadışya aldattı ve evlendi baba dediğimiz kişilik. çocuklar olarak o kadar psikolojimiz bozulduki. seninki bide utanmadan gezdiriyor. çocuğunda da yavrum iyi sabır varmış benim tek dileğim o kadın ölürken yanında olup işkence yapmak. o kadar üzüldümki. boşandıktan sonra neyse de hem aldatmış hem de gidip onla evleniyor. ben anlamıyorum evli adamlarla hatta evli ve çocuklu adamlarla evlenen kadınlarda hiç mi vicdan yok. benim eski sevgilimin de kızı vardı ama biz tanıştığımızda boşanalı 6 sene olmuştu. o halde bile çocuğuna karşı suçlu hissediyordum kendimi.Eski kocam,beni boynuzladığı metresiyle 23 mayısta evlenecek!!! O kadar gergin hissediyorum ki kendimi..
Sevgim saygım yok,nefret ve öfkem hala var maalesef...Çünki aldatıldığımı ve evleneceğini aynı dönemde öğrendim (Metresle ilişkisi başlayalı 1,5 yıl;biz ayrılalı 11 ay,boşanalı 6 ay,aldatılmamı ögrenelı 2 ay oldu)...
Sürekli görüş günlerinde kızımla o kadını gezdirmesi...
Benim uyarılarımı takmaması...
Kendini hiç suçlu görmeden hayatını,bize tercıh ettıgı o...la bırlestırecek olması..
Yüzsüzlüğü...Vsvs..
Kısacası gerginim ve kızımın geleceğinden endişe ediyorum..Böyle kadınlar köprüyü geçince hem nafakaya göz diker,hem de kızımla görusmelerını azaltır dıye cok korkularım var...
Eski kocası evlenen bayanlar , evlilikten sonra neler değişiyor..Nasıl davranıyorlar?Cocuklarını ıhmal etmeye baslıyorlar mı?Neler yasadıgınızı benımle de paylasır mısınız?Yalnız olmadıgımı bılmeye ıhtıyacım var cok...
Uzucu seyler yasamissiniz. Allah kolayliklar versin. En dogrusunu bilirsiniz elbet.Bunu bu şekilde değil ama çocuğunuzun psikolojisinin bozulabileceği ve henüz buna hazır olmadığını, öncelikle anne ve babasının ayrılık sürecini sorunsuz atlatabilmesi için müstakbel eşiyle çok fazla bir araya getirmemesini rica edebilirsiniz.
Çocuğuyla görüşmek için o kadına ihtiyacı yok ki..
Uzucu seyler yasamissiniz. Allah kolayliklar versin. En dogrusunu bilirsiniz elbet.
Ya bilmiyorum ama ben eski eslerin duzgun iliskileri veya evlilikleri olursa cocuklar icin daha iyi olur diye dusunurum hep.
O yuzden bosanan cocuklu arkadaslarima hep 'umarim aldatildiginiz kadin iyi biridir' diyorum.
Evli adamla beraber olan kadin iyi olamaz tabi de :))
Bilmiyorum sacmaladim mi ne ??
Hani enazinda cocuklarini gormesi ve ilgilenmesi acisindan telkinlerde bulunurdu. Birazcik azicik iyi olsa yeterdi di mi?
Kesinlikle haklisiniz her satirinizda...Teşekkür ederim öncelikle.
Bu yeniden evlilik yapmak ya da yapmamakla alakalı bir durum değil bence.
Bu adamlıkla, karakterlikle alakalı.
Hatta şöyle diyorum, adam zaten sorumluluk sahibi, evliliğin ne olduğunu bilen ve evliliğine saygı duyan biri olsa boşanma kolay kolay olmaz.
Ekstrem bir durum olması lazım boşanmak için.
Bir kadın hele de çocuğu varsa kolay kolay yuvasını yıkmaz.
Dayanabileceği son noktaya kadar dayanır.
Bir çok şeyi yutar görmezden gelir.
Bıçak kemiğe dayanması lazım çocuklarını anne baba ayrı büyütmeyi göze alabilmesi için.
Ama eğer adam kadını o noktaya getirmişse zaten ondan çok şey de beklenmez.
Kadın da evliyken birlikte olabilecek kadar duygusuz ve vicdanı eksik.
Ne olursa olsun düzelme ihtimalini düşünerek bitmeyen evliliğin içinde yer almaz.
İkinci eş olan kadınların bazıları eski eş ve çocuğu potansiyel tehlike olarak görüyorlar.
Çocuğunu kullanan eski eşler de yok değil tabi.
Ben çocuğu olan evli bir adamla ilişki yaşayan kadınların merhametsiz ve vicdansız olduğunu düşünüyorum.
Adam istediği kadar evliliğim kötüydü bitecekti diye hikayeler anlatsın.
Adamın da yalan söyleyebileceği ihtimalini gözardı etmemeleri gerekiyor..
Kesinlikle haklisiniz her satirinizda...
Bi arkadasim 2 cocugu icin esinin aldatmalarina 5 sene tahammul etti. Adam zivanadan cikinca bosandilar tabi.
Yalniz cocuklar her yaz tatilini babalarinda geciriyordu. Ve donduklerinde tuhaf seyler anlatiyolardi.
"Anne babam havuzda sevgilisiyle opusuyordu. Anne babamin mavi gozlu sevgilisi 2 gun bizde kaldi. Anne soyle,anne boyle.."
Cocuklarin anlattigina gore degisik kadinlar hep.
Hani boyle olmasindansa duzenli bir hayatlari olsaydi keske.
Bunu bu şekilde değil ama çocuğunuzun psikolojisinin bozulabileceği ve henüz buna hazır olmadığını, öncelikle anne ve babasının ayrılık sürecini sorunsuz atlatabilmesi için müstakbel eşiyle çok fazla bir araya getirmemesini rica edebilirsiniz.
Çocuğuyla görüşmek için o kadına ihtiyacı yok ki..
Bunun için çok gec degıl mı 6 ay oldu bosanalı ve ben bunu 2 ay önce ogrendım zaten o gezdırmeye baslamıstı .Şimdi de duzenını bozmuyor,zaten onların planlarına göre gezıyo cocuk.Ben mudahale edemıyorum.Yakında evlerıne de sokrarlarÇocuk gelıp bahsedınce anlıyorum.
kocana anlat. ben de aldatılmış bir annenin çocuğuyum. Annemin en yakın arkadışya aldattı ve evlendi baba dediğimiz kişilik. çocuklar olarak o kadar psikolojimiz bozulduki. seninki bide utanmadan gezdiriyor. çocuğunda da yavrum iyi sabır varmış benim tek dileğim o kadın ölürken yanında olup işkence yapmak. o kadar üzüldümki. boşandıktan sonra neyse de hem aldatmış hem de gidip onla evleniyor. ben anlamıyorum evli adamlarla hatta evli ve çocuklu adamlarla evlenen kadınlarda hiç mi vicdan yok. benim eski sevgilimin de kızı vardı ama biz tanıştığımızda boşanalı 6 sene olmuştu. o halde bile çocuğuna karşı suçlu hissediyordum kendimi.
Kızınız kaç yaşında.
Ve o evden geldiğinde duygularında, davranışlarında bir değişiklik seziyor musunuz?
Ben sevgilime sordum aslında göreceli birşey dedi. Senin eski kocan şikayetçi olursa çocuğumu göstermiyor diye çocuğu tekrar görmeye hakkı olabiliyormuş ama sen ispatlarsan ahlaka uygun hayat sürüyor evli olmadığı ve beni aldatıp boşanmamıza sebep olduğu kadınla birlikte görüyor çocuğumu ve psikolojisini bozuyor dersen haklı taraf olurmuşsun canım. Sen bir sğre gösterme bence. O kadar çocuğuna düşkün olupta tekrar şikayet edeceğini bile sanmıyorum.Kızlar oyle bı sansım olur mu hıc,sonucta uvey anne olacak ve metreslıkten terfı etmıs olacak, uzun bır zamandır var oldugu ıcın de kanıt zaten yok ben saf oldugum ıcın herhangı bı kanıtla mahkemeye de basvuramıyorum.Ona acıkca söyledım bagırdım ''bı o... cocugumu gezdıremezsın''dıye ama yıne devam ettı serefsız...Bılmıyorum o kadar cok susuyorum kı bıgun fena patlamaktan korkuyorum..
Tabiiki anlat sonra seni suçlar öğrenince anlatmazsan. Zaten kadın şimdi yaranmak için iyi davranıyordur adamın yanında çocuğa. Hiç unutmam babam ablamla beni o kadının evine götürdü ben küçüğüm tabi 6 yaşında falan biliyorum ama anlamıyorum daha. karnım acıktı orda kadın makarna yapimmi sana dedi yap dedim. ablam kulağıma eğildi dedi ki seni anneme söyliycem görürsünCnm benımYaşadıkların cok agır gercekten cok uzuldum..Kızım henuz cok kucuk 3 yasında,farkında degıl ve gayet sevıyo..Onlar da cocugu alıstırmaya ugrasıyo kucukken sevınce hep sevecek sanıyor.ama ılerde o da senın gıbı gerceklerı elbette ögrenecek.Bunu saklamam ,bu kızımın hakkı ..Sen de benım gıbı dusunuyorsun ,ben de anlam veremıyorum..annenın arkadası olması daha da acı ve agır..
Eski kocam,beni boynuzladığı metresiyle 23 mayısta evlenecek!!! O kadar gergin hissediyorum ki kendimi..
Sevgim saygım yok,nefret ve öfkem hala var maalesef...Çünki aldatıldığımı ve evleneceğini aynı dönemde öğrendim (Metresle ilişkisi başlayalı 1,5 yıl;biz ayrılalı 11 ay,boşanalı 6 ay,aldatılmamı ögrenelı 2 ay oldu)...
Sürekli görüş günlerinde kızımla o kadını gezdirmesi...
Benim uyarılarımı takmaması...
Kendini hiç suçlu görmeden hayatını,bize tercıh ettıgı o...la bırlestırecek olması..
Yüzsüzlüğü...Vsvs..
Kısacası gerginim ve kızımın geleceğinden endişe ediyorum..Böyle kadınlar köprüyü geçince hem nafakaya göz diker,hem de kızımla görusmelerını azaltır dıye cok korkularım var...
Eski kocası evlenen bayanlar , evlilikten sonra neler değişiyor..Nasıl davranıyorlar?Cocuklarını ıhmal etmeye baslıyorlar mı?Neler yasadıgınızı benımle de paylasır mısınız?Yalnız olmadıgımı bılmeye ıhtıyacım var cok...
3 yasında kızım ve eve geldıgınde mutluluktan ucuyo genelde babasıyla oldugu ıcın gayet keyıflı ve zıpır zıpır oluyor.Araya da abla bana bunu hedıye attı,abla babamın askı falan gıbı sınır olacagım laflar da oluyor.
EBRU , bu dedıklerının altına ımzamı atarım aynen boyle dusunuyorum..bu yuzden sahsen bosanan cocuklu adamdan ben korkarım bu saatten sonra..bunlar nasıl korkmuyo anlamıyorum,ama metres bekar ve 30una gelmıs koca bulamadıgından ex kocayı secmıs bellı kı..Yoksa bekar olsam asla evlı ıs arkadasımla kırıstırmam kı bu kadın bızım tum yasadıklarımızı ızleyıp yavasca agını örmus anlattıklarına göre bıldıgım...Herseyı hakdıyor...Yassasın görusnler..
Ben sevgilime sordum aslında göreceli birşey dedi. Senin eski kocan şikayetçi olursa çocuğumu göstermiyor diye çocuğu tekrar görmeye hakkı olabiliyormuş ama sen ispatlarsan ahlaka uygun hayat sürüyor evli olmadığı ve beni aldatıp boşanmamıza sebep olduğu kadınla birlikte görüyor çocuğumu ve psikolojisini bozuyor dersen haklı taraf olurmuşsun canım. Sen bir sğre gösterme bence. O kadar çocuğuna düşkün olupta tekrar şikayet edeceğini bile sanmıyorum.
yapacağım yorumla taşlanacağım belkide ama burası açık bi platform olduğu için düşüncemi söylemeden edemiyeceğim.eski eşiniz sizinle daha boşanmadan beraber olduğu kadınla evleniyor burda adama okadar saydırılıyor birde şu taraftan baksak adam evliyken bu bayandan hoşlanıyor ve aralarında bi beraberlik başlayınca adam olan evliliğini bitiriyor. ve bu çok normal adam aşık olmuş ve eşiyle problemleri var demek anlaşmıyor karısını sevmiyor artık ki başka birine aşık olabiliyor adamda olan ilişkiyi gizli sürdürmüyor doğru düzgün boşanıyor adam senden boşanmayıp seni uyutup pek ala o kadınla ilişkisine devam ederdi eğer sıradan bi aldatma olsaydı, adam sevmişki snden ayrılıp bu kadınla evleniyor. bunu yapabilen adam senden nafakayıdı kısmaz çocuğuna olan ilgisinide ve eşinin evleneceği kadınla çocuğunun zaman geçirmesi anormal bi durum değil onlar aile olacak ve çocuğunuzun da bu kadını tanıması ve alışması lazım babasının eşi olacak bu kadın yarın birgün onların çocuğu oluncada sizin çocuğunuzla kardeş olacak bunlar ee bu kadını ömür boyu görmemezlikten gelemezsiniz.ben burda bi sıkıntı görmüyorum eski eşiniz yanlış bişey yapmış gibi durmuyor kişisel düşüncem
Mümkün mertebe sakin olun.
Asla kızgan, üzgün, mutsuz bir anne olmayın.
Evdeki huzuru ve annesini kimseye değişmeyecek emin olun.
Şu anda çok küçük ve kadın amacına ulaşıyor yaptıklarıyla..
Abla babamın aşkı demez hiçbir çocuk öğretilmediği sürece..