- 2 Mart 2025
- 43
- 21
- 3
- 35
- Konu Sahibi bilemedim2323
öyle mi dersin...Hmm ben de barışmak istiyor sandım. Ama onuda ister yakında. Muhtemelen gurur yapıyor şuan.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öyle mi dersin...Hmm ben de barışmak istiyor sandım. Ama onuda ister yakında. Muhtemelen gurur yapıyor şuan.
Yani bir insan ne diye gelip boşandığı eşiyle aynı apartmanda oturur ki? Ev kıtlığı mı var memlekette? Hareketlerinden de belli zaten dikkat çekmeye çalıştığı. Durduk yere telefondan engellemeler, ben senin kocan değilim diye bağırmalar... Çok belli boşandığına pişman ama pişmanım diyemiyor. Sürekli senle iletişim halinde kalıyorki belki sen ona adım atarsinda barışırsınız.öyle mi dersin...
benim kiram çok uygun çıkamıyorum çünkü nafaka veremiyor çalışmadığı için.Yani bir insan ne diye gelip boşandığı eşiyle aynı apartmanda oturur ki? Ev kıtlığı mı var memlekette? Hareketlerinden de belli zaten dikkat çekmeye çalıştığı. Durduk yere telefondan engellemeler, ben senin kocan değilim diye bağırmalar... Çok belli boşandığına pişman ama pişmanım diyemiyor. Sürekli senle iletişim halinde kalıyorki belki sen ona adım atarsinda barışırsınız.
Sizin için demedim. O gelip ablasının yanına taşınmışya, sizden kopamadığı anlamına geliyor bence.benim kiram çok uygun çıkamıyorum çünkü nafaka veremiyor çalışmadığı için.
hayır tek düşündüğüm kızımın konforu . o olmasa yüzümü göremez. Doğru düzgün görmüyor da zaten. Kızıma babalık yapıp sorumluluklarını bildiği sürece muhatap alırım yoksa umrumda değil. Tek istediğim kızımı stabil konfor ve psikolojide tutması. Tutmazsa çocuğunu da göremez kendi hayatıma bakar bulurum huzurumu.Son yazdiklarindan sanki barismak istiyorsun gibi anladim. Öyle mi?
üslubun zahmet edip açıklama yapacağım bir seviyede olmadığı için ignore ...duruşun burdan gördüğüm kadarıyla net ve sert değil. verdiğin cevapları baz alarak yazıyorum. barışmak mı istiyorsun?
boşadığın herifin agresifliğinden sana ne normalde. başka bir kadın olsa ağzının payını verir bir daha da yüz yüze gelmez. sen ise burada bile sanki biraz ezik ezik yazıyorsun. boşamış etmişsin sana ne. ver ağzının payını defolsun gitsin. seni kapı dışarı atan boşayan adama değer veriyorsan o ayrı. bir de diyorsun ki o beni boşadı. gerçekten de eziklik.
sizce bir ex koca benim annesi için pişirdiğim yemekleri oturup neden yer ?
yakın zamada ben çalışmak zorundayken ağır hastalık geçiren kızıma bakıp ondan hastalığı kaparak yatak döşek yattığı içinPeki siz niye eski kayınvalideniz için yemek pişiriyorsunuz?
yakın zamada ben çalışmak zorundayken ağır hastalık geçiren kızıma bakıp ondan hastalığı kaparak yatak döşek yattığı için
annene yaptım bunu verirsin dedim. tokum sorduğun için sağol ama bunu ben yicem ( kısır ) ona bi daha verirsin ( gülücük )He o zaman başka, Bence buna bir anlam yüklemeyin hazır yemek diye yemiştir erkekler öyle düşünmezler yani kim yapmış Kim etmiş
Hazır yemek bulmuş yemiş, ne var bunda ki? Her yaptığı mantık dolu muydu bu adamın?sizce bir ex koca benim annesi için pişirdiğim yemekleri oturup neden yer ?
yüzsüzlüğe bak ya.Eski eşiniz sizin perişan olmanızı beklemiş herhalde olmayınca işte hıncını çıkarmaya çalışıyor. Ne duymak istiyorsunuz siz tam olarak? Herif milleti yer buldu mu yemek çokta önemli değil.
Evet harbiden yüzsüz biri imiş.yüzsüzlüğe bak ya.
Off soru sahibi ne diyelim istiyorsun? Aşkından ölüyor, sensiz yataklara düşmüş, sen onla barışmadan ona nefes almak haram falan mi diyelim?annene yaptım bunu verirsin dedim. tokum sorduğun için sağol ama bunu ben yicem ( kısır ) ona bi daha verirsin ( gülücük )