ESKİ GRUPLA KİLO VERMEYE DEVAM ;)

merhaba kızlar...ramazanda hep beraber az çok kilo verdik.hatta bazılarımız ki ben bayramda :) aldım bi kısmını..şimdi devam zamanı.birbirimize destekle hafta hafta tartımla tekrar başlıyoruz...haydi bismillah...

zarya (1.67kğ) :69.8
asteria :84.9
zeliha gencer (1.75) :
zelifme :
ekecik (1.63) :
reklam (1.60) :68.40
mavmav (1.63) :
senilk (1.54) :78.6
zhrgrbdr(1.68) :
kardelen (1.65) :88.5
Kilo 58.5

Canim benimde tam 1kilo.gider sıkı bir haftayla.cabuk aldik nede olsa.benim hic hareket yapmaya gonlum yok.yorulmak istemiyorum.kendimi yoramam hem diyetle hem sporla:KK70:
Benim vücut alıstı beş altı aydır bu beslenme şekkine sporsuz gram gıtmez adım gibi eminim ondan el mahkum bapıyım:-)

merhaba kızlar,
yarın sabah tartılıp kilomu yazıcam ama kilo aldığıma eminim çünkü göbişim pörtledi yine :KK70:
otelde her şey dahil olayı kayınvalidemin güzel yemekleri derken geri geldi kilolar :dondurma:
ama bunlar çabuk gidecek di,ye düşünüyorum inşallah tabi :)
Herşey dahl otellerin o yani kötü oluyor malesef. Hangi otele gittiğinizi öğrenebilirmiyim bende tatil için yer araştıryorum çocukluyum ona uygun biyer arıyorum.

günaydın kızlar ben dün hiç ekmek yemedim ama 1 bardak üzsümsuyu içtim. 142 kaloriymiş. boş boşuna kalori aldım ama hataydı,oldu bi kere.bi anlık bi istekle oldu :)
bugün 1 dilim börek yedim.öğlen yogurt yiycem .bide müsli var sütü karıştırmalik.belki onu yerim.
çok merak ediyorum ne zaman arefe gününe döncem.bi dönsem motivasyon tavan yapcak

Herşey dahl otellerin o yani kötü oluyor malesef. Hangi otele gittiğinizi öğrenebilirmiyim bende tatil için yer araştıryorum çocukluyum ona uygun biyer arıyorum.
bizde agutosta 1 haftalığına gidicez herşey dahil otele..ayy şimdiden korkuyorum nasıl olcak diye ama kola içmeyip tatlıyı ve pastayı abartmadan yersek 1 haftada alınan ne varsa veririm gelince diye düşünüyorum. crystal admiral var sidede.güzel bi otel daha önce gittik memnun kaldık.eğlencesi yemekleri oda temizliği sahili genel olarak güzel bir otel tavsiye ederim. en son 3 sene önce gitmiştik bizde

canım biz cyrstal sunrise queen otele gittik ama 4/5 verdik not olarak, geçen sene suenoya gitmiştik ona tam puan vermiştik iki otelde sidede :) crystalin denizi daha güzeldi ama yalnız :KK66:

kızlar sbh wcye çıkamadım düzenim bozuldu ama 66.5 kiloydum yani verdiklerimi aldığım gibi üstüne bile almışım :olamaz::olamaz::olamaz:
yarından itibaren başlıcam artık diyete bugün ders çalışıyorum ağzım durmaz şimdi benim :KK48:

kızlar neler uyguluyorsunuz,
varmı uyguladıgınız bir diyet yöntemi ?

benim srunum akşamlar çok kaçıyor
sizler akşam ögünü yiyormusunuz ? artık yeni trend akşam ögünü yemememk cidden uygulanırsa süper bir yöntem

benim srunum akşamlar çok kaçıyor
sizler akşam ögünü yiyormusunuz ? artık yeni trend akşam ögünü yemememk cidden uygulanırsa süper bir yöntem
VALLA BEN AKŞAM YİYORUM AMA EKMEK YEMİYORUM.BİDE TIKA BASA DA DEĞİL

Heyooo kızlar... ramazan bayraminda aĺinan kilolar gidiyormus.3 gundur dikkat ediyorum yediklerime.gitti cok cok buyuk kısmı.kaldi 500 gram.bu hafta arefe gunune doncem sanirim.sizde sakın umutsuz olmayin moral geldi bana acayip ya.

İyi akşamlar kızlar
Bugun yazamadım bütün gün dışardaydım
Dünkü menümü vereyim
Sabah
Yulaf kepekli omlet
1 kupa çay
Arada 1 kupa kahve
İkindi
3 yemek kaşıgı güveç
Akşam
5 tane fıstık
30 dk normal tempo yürüyüş
Toplam 21 gr karbonhidrat almışım
Veeee bu menüyle 900 gr gitmiş çok şükür
Bu günkü menümde
Sabah
Yulaf kepekli omlet
2 zeytin
1 dilim kaşar peyniri
Çay
Akşam 5 de
1 cağ döner:ıslık:
Saat 10 da
Karpuz(bunu yemeyeydim iyiydi)
Yarın tartılcam bakalım gece karpuzun cezası ne olacak

kızlar neler uyguluyorsunuz,
varmı uyguladıgınız bir diyet yöntemi ?
Hoşgeldin masummm
hepimiz aldık malesef son hafta azıcık dikkatle önce aldıklarımızı verip sonrada - ye geçeriz inşallah.ben kendi adıma karbonhidrat kısıtlıyorum elimden gelirsede akşam 6 dan sonra yemiyorum

Heyooo kızlar... ramazan bayraminda aĺinan kilolar gidiyormus.3 gundur dikkat ediyorum yediklerime.gitti cok cok buyuk kısmı.kaldi 500 gram.bu hafta arefe gunune doncem sanirim.sizde sakın umutsuz olmayin moral geldi bana acayip ya.
Tebrikler canım benim işte böyle 500 gr kaldıysa çok güzel.onuda en geç 2 gunde verirsin:halay:insan kilo verdikçe iyice motive oluyor
Tartı günümüz yine cuma dimi

bende menü yazayımm
dünki menüm

kahvaltı
1 yumurta
peynir
zeytin
5 tane form büskivi

öglen
1 tabak etli fasulye
1 kase cacık

akşam
3 ceviz
1 kase yogurt

45 dk yürüme bantta
2,5 lt su

Tebrikler canım benim işte böyle 500 gr kaldıysa çok güzel.onuda en geç 2 gunde verirsin:halay:insan kilo verdikçe iyice motive oluyor
Tartı günümüz yine cuma dimi
teşekkürler canım.bugünde baktım kaldı 300 :))
diyetlerde rejimlerde genelde p.tesi diye bizde o günü seçtik :KK66:

X