Kimseye salak demeye hakkiniz yok.burasi bir forum ve herkes hareket etmedigi sürece yorum yapar.terbıyesızlıgın lüzumu yok !! lafını tart oyle yaz,yada hıc yazma.lazım degılsın !!! ne demek yaa bılmem kaçkere boşanırsın ! terbıyesız ınsan ! sen ne bılıyosunda benım hayatım hakkında ne yazıyosun! ben esıme sahıp cıkmasaydım biz zaten coktan boşanırdık.aptal saptal yorumlar yapıp ıyıce cıleden cıkarma ınsanı.salak ınsan ! kımsenın bışeyı normal karsıladıgı falan yok.sen ne bılıyosun abuk sabuk konusanlara ne cevap verdıgımı benım ! sizin gibi zihnıyetlere ınat o adam agzımı burnumuda kırsa boşanmam dıyesı gelıyor ınsanın !!!
aynen öyle dıyo zaten akşam..ben senı kaybetmekten cok korkuyorum,aklım cıkıyo benı bırakacaksın dıye.bıkere yapmıssın,bılıyorum yıne yaparsın gerekırse dıyo..akşam uzun uzun konustu,anlattı.çok pişman oldugunu,benı baska bırıyla dusununce cıldırdıgını,bunun bazen ona agır geldıgını,bıgun onu sevmekten vazgecegımden korktugunu falan anlattı.gozlerınde gordum o pişmanlıgı.cok sevıyorum seni,sen olmassan bende olamam,ilkkez gozlerınde ayrılıgı gordum senın,yardım et aşalım bu konuyu dedı.hatta yemege goturdu beni zorla.alışverıs falan yaptı bana.bılmıyorum,benı sevdıgıne ınanıyorum bundan hiç suphe duymadım.bende ona hala cok asıgım.ınanmak ıstıyorum
ağır geliyorsa neden evlendi.yazısmaların tamamını okumamıssınız anlasılan...sorun dıcek bısey yasamadık..sacma sapan biseyden oraya getırdı konuyu.ve daha sonrada ıtıraf ettı,sındıremıyorum,agır gelıyo bu durum ılkgunden berı.alısırım sandım ama aklıma geldıkce yedıremıyorum hala kendıme dedı.cok sevdıgı ıcın evlenmıs,ask gozunu kör etmıs,sındırebılırım sanmıs ama olmamıs...cok kötüyüm ! işin dahada kötüsü sabahtan beri mesajlasıyoruz ama hiç bir pişmanlık belırtısı yok ! hala dıyoki,zor gelıyo sındıremıyorum,agır gelıyo falan dıyo.ya allah aşkına ben o...muyumki afedersıız.agır gelen ne?? ben gecmısımı saklamadımkı ondan.bılıyodu zaten,evlenmeseydı.aglamaktan helak oldum artık.madem sındıremıyosun,bitsin dedım.en ufak egılme bukülme yok,bitirmek ıstıyosan bıtsın dıyo.hala haklıyım,ben erkegım onurum var falan dıyo
Tabii ki de inanin. Cok sanslisiniz ki size asik bir esiniz var. Ama cok sanssizsiniz ki o yorum yapan arkadasiniz hayatinizda. Ki cikarmak sizin elinizde. Resmen sanki esinizi aldatiyormussunuz gibi imada bulunmus terbiyesiz. Bence o kisiyle arkadasliginizi bitirin. Tehlikeli birine benziyor ve sizi kiskaniyor sanirim.
Kimseye salak demeye hakkiniz yok.burasi bir forum ve herkes hareket etmedigi sürece yorum yapar.[/ne demek hakkım yok guzel arkadasım?? görmüyomusun ne demiş densiz! yok onkerede boşanırmısım bu kafayla gıdersem yok bılmem ne! ayıptır ya.sinir oluyorum bu zihniyetteki insancıklara.insanlar buraya üzgün ve kötü oldukları ıcın,akıl danısmak,yardımlaşmak ıcın konu acıyorlar.nasıl bir uslüpturki bu, bılıp bılmeden 10 kerede boşanır falan filan deme hakkını buluyor kendınde.nekadar tanıyo benı,ne bılıyo hakkımda.kimse keyfınden bitirmez evliliğini,yada hiçbir kadın sıkıldıgı ıcın koca değişmez! yorum yaparken canını acıtmayalım karsımızdakının.yarın kımın ne olacagını kımse bılemez
Kimseye salak demeye hakkiniz yok.burasi bir forum ve herkes hareket etmedigi sürece yorum yapar.
hemen bitirme meraklısısın falan dıyor ! kendını savunuyor ve kabul etmenın cok kolay olmadıgını8 falan yazmıs hala.abartıyormusum,buyutuyomusum..hiç öyle pişman ve yalvar yakar bi hali yok anicagın..
ne demek hakkım yok guzel arkadasım?? onun imalı lafları hakaret olmuyormu yani?? görmüyomusun ne demiş densiz! yok onkerede boşanırmısım bu kafayla gıdersem yok bılmem ne! ayıptır ya.sinir oluyorum bu zihniyetteki insancıklara.insanlar buraya üzgün ve kötü oldukları ıcın,akıl danısmak,yardımlaşmak ıcın konu acıyorlar.nasıl bir uslüpturki bu, bılıp bılmeden 10 kerede boşanır falan filan deme hakkını buluyor kendınde.nekadar tanıyo benı,ne bılıyo hakkımda.kimse keyfınden bitirmez evliliğini,yada hiçbir kadın sıkıldıgı ıcın koca değişmez! yorum yaparken canını acıtmayalım karsımızdakının.yarın kımın ne olacagını kımse bılemez
haklısın canım.ben onu okadar sevdımki,kendını dev aynasında gördü sanırım.vazgecılmez sandı.boşanmıs olmamı hep bir utanc olarak yaşadı bugune kadar.ya belkı bunları söylemek cok dogru degıl ama onunla görüşürken bıle okadar cok ınsan vardıkı etrafımda benımle evlenmek ısteyen.oda görüyodu bunları,bılıyodu.hatta cıktıgımızı kımse bılmıyodu bızım,biri evlenme teklıf ettı bana bı arkadasının gozu onunde.oda duydu bunu ve aksamına evlenme teklıf ettı bana.ama cabuk unuttu bunları.sandıkı ben onun başına yamandım zorla,sandıki o almasaydı ben evde kalırdım.
annem ve babamın da bu 2. evliliği. ve bu evlilikten olan ben ve bir de erkek kardeşim var. 26 yaşındayım ve kendimi bildim bileli babam annemin eski evliliğini başına kaktı. hala da kakıyor.
kavga dövüş idare etmiş annem 28 yıl... idare etti etmesine de ne psikoloji kaldı ne de özgüven.
bu kez alttan alırsa bi şans daha verin eğer tekrarlarsa yolları ayırmak en iyisi olur diye düşünüyorum ben.
Bence de eşiniz psikoloğa gitsin... Bu konuda onu sakinleştirmeye çalışmayın. Eğer bunu kaldıramayacaksa neden sizinle evlendi? Neden çocuk yaptı?
Ayrıca konuyla alakasız ama belirtmeden geçemeyeceğim.
Başa kalkmak değil... Başa kakmak doğrusu...[/
QUOTE]
bir Türk dili öğretmeni olarak sizi tebrik etmek ayrıca size teşekkür etmek istiyorum.Güzel Türkçemizi doğru kullanmalıyız.
merhaba.şuan çok kötüyüm.benım ikinci evliliğim ılk evlılıgımden cocugum yok.calısan,iyi bir karıyerı ve gelırı olan cok bakımlı bir bayanım.bu eşimle 2 yasında 1 çocugumuz var.3 yıllık evliyiz.eşimle severek evlendık.onun ılk evliliği.herşey çok güzeldi bugune kadar.yani ben öyle sanıyordum..ama dün bazı şeyler oldu ve öyle şeyler söylediki dünden beri aglıyorum.eski evliliğimi başıma kalktı.ve hazmedemediğinden ama evlenırken sırf bana aşık oldugu ıcın bu durumu umursamadıgından falan bahsetti.ve hala bu durumun kendısıne agır geldıgını söyledi.ve akşam 9 da vurdu kafayı uyudu.sabaha kadar agladım ve dusundum.sabah yuzumu yıkayıp makyajımı yapıp ıse geldım kımseye belli etmemek ıcın.ve ılk ısım ona msj atmak oldu.bu evlılık meger evcılık oyunuymuş,ben cok mutluyuz dıye kendımı kandırmısım hep,meger senın kafanda neler varmıs falan yazdım.ayrılmak ıstedıgımı,gecmısımı basıma kalkıp yıllar sonra hala sındırememıs bır adamla evlı kalacak kadar gurursuz degılım dedım.ama unutma bız ayrıldıgımızda sende ''dul'' olacaksın,ınsan kaderınde ne yasayacagını tercıh edemıyo dedim..şuan bunları yazarken bıle aglıyorum.cunku ben ona evlenırken demıstım,bak bu durumu kabullenemıceksen uzak dur benden,dıle getırıp canımı acıtırsan uc cocugum bıle olsa gıderım senden demıstım.dunden berı benı sevmedıgını,sırf dışgorunusum yada maaşım ıcın benımle evlendıgını falan dusunuyorum.ayrılalım dedım kızlar ! kafam cok karısık,canım cok yanıyo.ne yapayım noolur bı akıl verın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?