• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski evliliğimi başıma kalkan eşim

Sabahtan beri mesajlasiyoruz yazmissin. Ne diye mesajlasiyosun ki. Bosanacak kadin mesajlasip durmaz. Afedersin ama canim senin icin soylemiyorum ama havlayan kopek isirmaz, sessizden korkacaksin. Sessiz ol ya, birak o kudursun azicik belirsizlikle. Kaybetme korkusu yasasin.

Hic bir kavgada ama sen de boyle yaptin demekle karsindakine sucu anlatilamaz cunku anlamaz. Soyliyecegini soyleyip ona dusunmesi icin zaman birak. Ve konusma daha fazla ki artik bende son nokta bu dedigini karsi taraf anlasin.

Aklıma 2 ihtimal geldi okuyunca ya sizden ayrılmak istiyor bunları bahane ediyor ya da size olan aşkı kat kat arttı ve çevredeki olaylardan dolayı kıskançlığı da arttı. Sizin ona aşık olduğunuzu bilmek görmek istiyor. Ayrılmazsanız emin olun 2.ihtimal doğrudur

ben de bu yoruma katılıyorum.

ama tabi kk klasigi olan bazı üyeler de yine doluşmuş ve yine yangına körükle gitmişler. bunlara kalsa zaten sitede evli üye kalmazdı. her boşanma başına komisyon mu alıyorsunuz, para mı kazanıyorsunuz anlamadım ki ne bu heyecan :44:

adamın kendine öz güveni kalmamış demek ki. bir de etraftan ''sen çirkinsin nasıl evlenebildin bu kızla, bu kız seni aşar'' diye söylüyorlarsa adam kendini iyice ezik hissetmiştir. bu çıkardıgı tartışma da belli ki kıskançlıktan. kıskançlıktan çatlamış. yok onurum var bilmem ne... ''iyi o zaman boşanalım'' diye cool takıldıgına da bakma sen, blöf yapıyordur. büyük ihtimalle içi içini yiyordur ve senden güzel bir şeyler duymak istiyordur ezik hissettigi için. adamın gözünde epey yüksektesin belli ki, kendisini layık hissetmiyor olabilir. evlilikte seni başrol kendisini de alelade bi figüran gibi görüyordur.

yani kısacası yaptıgı saçmalıkların sebebi kendisi ezik hissetmesine dayalı kıskançlık krizi. naz yapıyor aklı sıra. seni kaybetmekten korkmuyormuş gibi görünebilir ama bence bal gibi de ödü patlıyor kaybedicem diye. daha önce boşanmışsın ya zannediyor ki ondan da boşanacaksın.

haklısın canım.ben onu okadar sevdımki,kendını dev aynasında gördü sanırım.vazgecılmez sandı.boşanmıs olmamı hep bir utanc olarak yaşadı bugune kadar.ya belkı bunları söylemek cok dogru degıl ama onunla görüşürken bıle okadar cok ınsan vardıkı etrafımda benımle evlenmek ısteyen.oda görüyodu bunları,bılıyodu.hatta cıktıgımızı kımse bılmıyodu bızım,biri evlenme teklıf ettı bana bı arkadasının gozu onunde.oda duydu bunu ve aksamına evlenme teklıf ettı bana.ama cabuk unuttu bunları.sandıkı ben onun başına yamandım zorla,sandıki o almasaydı ben evde kalırdım.

insanoğlu ne kadarda nankör...sizinkide bu misal.sanki siz zorla onunla evlenmişsiniz gibi davranıyor üstten alıyor kendini.tavrınızı değişmeyin fakat aklınızdan kötü şeylerde geçmesin lütfen................

Burda suçlu olan eşiniz mi ? Bence degil.Suç sizde ve sizin çevrenizde.Hiçbir erkek evlendikten sonra karısıyla ilgili başkalarının saçma sapan konuşmasını yorumlar yapmasını istemez.Sizin çevreniz sürekli bu şekilde konuşur adamı aşşıgılarsa oda bütün bunlara tepki olarak böyle bir cevap verebilir.Ayrıca bu nedir ya bu seni nasıl aldı nasıl tavladın vs.Her kadın her erkek aynıdır hepsinde aynı şey vardır ve hepsi aynı işe yarar.Kimsenin kendini üstün görmesini gerektircek bir durum yoktur yani.Bence eşinizin tek istedigi sizin onu ne kadar sevdiginizi göstermeniz.Bakımlıyım süslüyüm püslüyüm diyorsunuz ya seven adam karısını gözünden kıskanır ki bu ikinci evliliginiz sizi kaybetme korkusuda yaşıyor olabilir.Sonuçta çevreden sürekli bir baskı var ve sizde bu baskılara olanak tanıyorsunuz..

Arkadaşım neden ağlıyorsun? Sen yanlış bir şey mi yaptın? Boşanmak haram değil, günah değil, ahlaksızlık değil...

Bence eşinle uzun bir süre konuşma, yüzüne bile bakma. Açıklama yapması, gönül alması gereken taraf o.

Vallahi günah ya...

ama tabi kk klasigi olan bazı üyeler de yine doluşmuş ve yine yangına körükle gitmişler. bunlara kalsa zaten sitede evli üye kalmazdı. her boşanma başına komisyon mu alıyorsunuz, para mı kazanıyorsunuz anlamadım ki ne bu heyecan :44:

adamın kendine öz güveni kalmamış demek ki. bir de etraftan ''sen çirkinsin nasıl evlenebildin bu kızla, bu kız seni aşar'' diye söylüyorlarsa adam kendini iyice ezik hissetmiştir. bu çıkardıgı tartışma da belli ki kıskançlıktan. kıskançlıktan çatlamış. yok onurum var bilmem ne... ''iyi o zaman boşanalım'' diye cool takıldıgına da bakma sen, blöf yapıyordur. büyük ihtimalle içi içini yiyordur ve senden güzel bir şeyler duymak istiyordur ezik hissettigi için. adamın gözünde epey yüksektesin belli ki, kendisini layık hissetmiyor olabilir. evlilikte seni başrol kendisini de alelade bi figüran gibi görüyordur.

yani kısacası yaptıgı saçmalıkların sebebi kendisi ezik hissetmesine dayalı kıskançlık krizi. naz yapıyor aklı sıra. seni kaybetmekten korkmuyormuş gibi görünebilir ama bence bal gibi de ödü patlıyor kaybedicem diye. daha önce boşanmışsın ya zannediyor ki ondan da boşanacaksın.

Bir keresinde bu mealde bir konu açmıştım, sanal dayak yedim resmen :52:...

Burda suçlu olan eşiniz mi ? Bence degil.Suç sizde ve sizin çevrenizde.Hiçbir erkek evlendikten sonra karısıyla ilgili başkalarının saçma sapan konuşmasını yorumlar yapmasını istemez.Sizin çevreniz sürekli bu şekilde konuşur adamı aşşıgılarsa oda bütün bunlara tepki olarak böyle bir cevap verebilir.Ayrıca bu nedir ya bu seni nasıl aldı nasıl tavladın vs.Her kadın her erkek aynıdır hepsinde aynı şey vardır ve hepsi aynı işe yarar.Kimsenin kendini üstün görmesini gerektircek bir durum yoktur yani.Bence eşinizin tek istedigi sizin onu ne kadar sevdiginizi göstermeniz.Bakımlıyım süslüyüm püslüyüm diyorsunuz ya seven adam karısını gözünden kıskanır ki bu ikinci evliliginiz sizi kaybetme korkusuda yaşıyor olabilir.Sonuçta çevreden sürekli bir baskı var ve sizde bu baskılara olanak tanıyorsunuz..

konuyu baştan sona okudum ve yorumuna kesinlikle katılıyorum. konu sahibinin güzelliği başına bela olmuş bence, çevresinde kötü niyetli, kendisine çaktırmadan el altından asılan, yazılan erkek çok galiba. üstüne bu evliliği bitirmek için pusuya yatmış ve evliliği bitirmek için her fırsatta çaktırmadan iğneleyici laflar dokundurup, konu sahibinin eşini çileden çıkartmışlar. ve konu sahibi çocuğunun babasına sahip çıkacağına, bu iğneleyici lafları gayet normal şeylermiş gibi karşılayıp, eşinin bir lafına hemen evliliği bitirecek kadar cesur laflar etmeyi tercih ediyor.

kusura bakmasında konu sahibi bu kafayla giderse değil 2, 4-5 defa evlenip, boşanıp durur...

Aslinda her erkek sevdigi kadinin ilki olmak ister ama bunu acik acik soylemez bazilari.bu içgüdüsel birsey.cocuklarinin annesi icin ilk ve tek olmak onemlidir.ancak su devirde bakire bir kiz bulmak cok cok zor.bakire kalanda baska seyler yapıyor çünkü.
Esin sana aşık olmus evlenmis.herseyi kabullenerek.simdi ask zamanla azalınca (yanlis anlama ask zaten zamanla azalan birseydir sevgiye dönüşür.) Icinde bastirdigi bazi seyler su yüzüne cikmis.sonucta onu kandirmadin etmedin oda istedi senle evlenmeyi.o seni tercih etti.simdi boyle yapmaya hakki yok.bastan dusuncekti. Bence soguk ol.tartisma sürekli. Uzattikca sen o üstte cikar.olaylar dahada cirkinlesir.ben sana yalan soylemedim sen benle evlenmek istedin diye söyle bitir.kendini hakli çıkarmaya calisma.ama soguk davran.kendi yanasicaktir sana.cunku bu adam seni sevmis sevmese bu evlilik olmazdı zaten.sadece su an ilkel duygularinla hareket ediyor.cocugunuz var hemen bosanicam deme ve bunla tehdit etme karsindakini.cunku asil soylemen gereken zamanda bir anlaminu yitirir bu sefer.tekrar boyle bir konu açılırsa o zaman düşünürsun...

iyi ama demek sindiririm sandi sindiremedi . zorla nasil sindirsin ki. 3 yildir mutlu etmis sizi demek ki kotu bir es degil. 3 yil boyunca icinde tutabilmis. size bir soz soylememis. bence bardagin dolu tarafina da bakmalisiniz. esiniz belli ki icinde kurdu durdu 3 yildir. tavir yapmak yerine bu olayi asmasi icin ona yardimci olun. zira adam bunu 3 yildir kendi icinde yasiyor.

evet esim normalde cok ıyı biridir.ve benı cok sevdıgınıde bılıyorum.hatta herkes ımrenır bize bu anlamda.ama nıye oyle yaptı anlamadım.dun akşam oturduk konustuk zaten.köpek gibi pişmanım,bugune kadar sana yansıtmadım,senı uzmedım ama bazen aklıma geldıkce senın başkasıyla beraber oldugun kendımı yıyıyorum ıcın ıcın dedı.ama esseklık ettım ozur dılerım,bidaha asla ıma bıle etmıcem.lutfen bana yardımcı ol,hattga gerekıyosa psıkologa gıdelım yardımcı ol aşmam için dedi.barıştık...cunku ben onu gercekten cok sevıyorum ve ınanmak ıstıyorum

aynen öyle dıyo zaten akşam..ben senı kaybetmekten cok korkuyorum,aklım cıkıyo benı bırakacaksın dıye.bıkere yapmıssın,bılıyorum yıne yaparsın gerekırse dıyo..akşam uzun uzun konustu,anlattı.çok pişman oldugunu,benı baska bırıyla dusununce cıldırdıgını,bunun bazen ona agır geldıgını,bıgun onu sevmekten vazgecegımden korktugunu falan anlattı.gozlerınde gordum o pişmanlıgı.cok sevıyorum seni,sen olmassan bende olamam,ilkkez gozlerınde ayrılıgı gordum senın,yardım et aşalım bu konuyu dedı.hatta yemege goturdu beni zorla.alışverıs falan yaptı bana.bılmıyorum,benı sevdıgıne ınanıyorum bundan hiç suphe duymadım.bende ona hala cok asıgım.ınanmak ıstıyorum :(

hanımefendı,su hayatta esını sevgıye tatmın eden nadır kadınlardan bırıyımdır.sureklı ıltıfat ederım ona,sureklı nekadar hoş bi adam oldugundan bahsederım,ve sureklı ona nekadar asık oldugumdan...evet cok severım,evet cok gösterırım sevgımı ama bır ayagım hep kapıdadır,ve canım yandıgı an,basıp gidebilirim o cok ıyı bılır bunu

barışmanıza sevindim eşinizin sizi sevdiğini düşünüyordum İnşallah bu konuyu bir daha açmaz mutlu mesut yaşarsınız

konuyu baştan sona okudum ve yorumuna kesinlikle katılıyorum. konu sahibinin güzelliği başına bela olmuş bence, çevresinde kötü niyetli, kendisine çaktırmadan el altından asılan, yazılan erkek çok galiba. üstüne bu evliliği bitirmek için pusuya yatmış ve evliliği bitirmek için her fırsatta çaktırmadan iğneleyici laflar dokundurup, konu sahibinin eşini çileden çıkartmışlar. ve konu sahibi çocuğunun babasına sahip çıkacağına, bu iğneleyici lafları gayet normal şeylermiş gibi karşılayıp, eşinin bir lafına hemen evliliği bitirecek kadar cesur laflar etmeyi tercih ediyor.

kusura bakmasında konu sahibi bu kafayla giderse değil 2, 4-5 defa evlenip, boşanıp durur...

terbıyesızlıgın lüzumu yok !! lafını tart oyle yaz,yada hıc yazma.lazım degılsın !!! ne demek yaa bılmem kaçkere boşanırsın ! terbıyesız ınsan ! sen ne bılıyosunda benım hayatım hakkında ne yazıyosun! ben esıme sahıp cıkmasaydım biz zaten coktan boşanırdık.aptal saptal yorumlar yapıp ıyıce cıleden cıkarma ınsanı.salak ınsan ! kımsenın bışeyı normal karsıladıgı falan yok.sen ne bılıyosun abuk sabuk konusanlara ne cevap verdıgımı benım ! sizin gibi zihnıyetlere ınat o adam agzımı burnumuda kırsa boşanmam dıyesı gelıyor ınsanın !!!

barışmanıza sevindim eşinizin sizi sevdiğini düşünüyordum İnşallah bu konuyu bir daha açmaz mutlu mesut yaşarsınız

tesekkr ederım.eşimin benı sevdıgınden suphem yok zaten benım.sadece agır geldı bunu hazmedemıyorum demesı.cunku ben namussuzluk yapmadım,hazmedılemıcek bişey yok ortada.zaten gece boyunca sureklı mahcubum sana,utanıyorum bunları konusyor olmaktan,sana haksızlık ettım affet falan dıye sızlandı durdu

merhaba.şuan çok kötüyüm.benım ikinci evliliğim ılk evlılıgımden cocugum yok.calısan,iyi bir karıyerı ve gelırı olan cok bakımlı bir bayanım.bu eşimle 2 yasında 1 çocugumuz var.3 yıllık evliyiz.eşimle severek evlendık.onun ılk evliliği.herşey çok güzeldi bugune kadar.yani ben öyle sanıyordum..ama dün bazı şeyler oldu ve öyle şeyler söylediki dünden beri aglıyorum.eski evliliğimi başıma kalktı.ve hazmedemediğinden ama evlenırken sırf bana aşık oldugu ıcın bu durumu umursamadıgından falan bahsetti.ve hala bu durumun kendısıne agır geldıgını söyledi.ve akşam 9 da vurdu kafayı uyudu.sabaha kadar agladım ve dusundum.sabah yuzumu yıkayıp makyajımı yapıp ıse geldım kımseye belli etmemek ıcın.ve ılk ısım ona msj atmak oldu.bu evlılık meger evcılık oyunuymuş,ben cok mutluyuz dıye kendımı kandırmısım hep,meger senın kafanda neler varmıs falan yazdım.ayrılmak ıstedıgımı,gecmısımı basıma kalkıp yıllar sonra hala sındırememıs bır adamla evlı kalacak kadar gurursuz degılım dedım.ama unutma bız ayrıldıgımızda sende ''dul'' olacaksın,ınsan kaderınde ne yasayacagını tercıh edemıyo dedim..şuan bunları yazarken bıle aglıyorum.cunku ben ona evlenırken demıstım,bak bu durumu kabullenemıceksen uzak dur benden,dıle getırıp canımı acıtırsan uc cocugum bıle olsa gıderım senden demıstım.dunden berı benı sevmedıgını,sırf dışgorunusum yada maaşım ıcın benımle evlendıgını falan dusunuyorum.ayrılalım dedım kızlar ! kafam cok karısık,canım cok yanıyo.ne yapayım noolur bı akıl verın

Canım, sırf dış görünüşün ve maddi durumun için evlenmemiştir seninle emin ol.
Ben bile eşimin eski sevgilileri aklıma geldikçe kıskançlık krizine giriyorum bazen. Erkeklerin böyle düşünmesi çok çok normal.
sana aşıkmış ki öyledir eminim o yüzden evlenmiş seninle. insanoğlu hata yapar yanlış kelimeler sarfedebilir sizi kıskandığından dolayı yapmıştır, onun için de kolay bir şey değil ama bunu kabullenerek evlendi ve yaşadıklarınız hepimizin başına gelebilir. O yüzden vicdanen rahat olun, güzel bir mesaj yazmışsınız ne kadar ağır bir söz söylediğinin farkına varana kadar böyle devam edin ama ayrılmayın, insan bazen yanlış konuşabiliyor. o da farkına varıcak sizi çok üzdüğünün.
Mutluluklar dilerim Allah bebeğinizi bağışlasın, eskisinden daha da mutlu aşk dolu bir evliliğiniz olsun :54:

hanımefendı,su hayatta esını sevgıye tatmın eden nadır kadınlardan bırıyımdır.sureklı ıltıfat ederım ona,sureklı nekadar hoş bi adam oldugundan bahsederım,ve sureklı ona nekadar asık oldugumdan...evet cok severım,evet cok gösterırım sevgımı ama bır ayagım hep kapıdadır,ve canım yandıgı an,basıp gidebilirim o cok ıyı bılır bunu

Barışmışsınız buna sevindim elbette ikinizin arasındakini ben bilemem ama bir arkadaş tavsiyesi çevrenizdeki insanlarla biraz daha mesafeli olun.Çünkü 3 şahıslar hep evlilikte problemler dogmasına sebep olurlar.Eşinizi psikolojik baskı altına sokuyorlar malesef oda istemese bile bunu sizi üzebilecek durumda gösterebiliyor.

Son düzenleme:
hayır ! keşke olsaymış...

bence hemen gemileri yakmayın.. kızgınlık anıyla sizin canınızı yakmak için söylemiş olabilir eğer sindirememiş olsaydı gerçekten bunu en başta dile bir şekilde getirir üç sene geçmesini bir de çocuk sahibi olmayı beklemezdi.. insan böyle zor anlardan geçiyor benim kocamda beni çok sever ama an oluyor canımı çok acıtıyor kalbimi bir lafla kırıyor. sonra uzun zaman alıyor tamiri ama naparsın .. boşanmayı hemen düşünme ama aklının başına gelmesini sağla.. yani öyle çektir ki bi daha böyle bi şey çıkmasın ağından pişman et dediğine ama hemen çekip gitme bu kolay olur.. ona da bu kolaylığı verme yuvanı da hemen yıkma

Back