• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski evliliğimi başıma kalkan eşim

facebookta bi arkadasımız fotografımıza yorum yapmış guya aklı sıra saka yapıp takılıyor bıze.uzatmıym en son yorumda demıskı; ben agzımı acarsam bu evlılık bosanmaya kadar gıder falan demıs.hanı olur ya boyle tıpler karıkocayı bırbırıne dusurmek ıcın takılır,oyle bişey yanı.oda buna cok sınırlendırdı ve dedıkı,sonucta bılıyolar senın durumunu,boşanmıs oldugunu,nıye boyle boşanma falan dıye sakalar yapıyolar falan dedı.bende ne ılgısı var,nasıl vardın bu yorumdan benım boşanmıs olmama dedım.laf lafı derken olay buraya gteldı

arkadaşınız olan zatın o sacma şakasıda neyin nesi.
bence eşinize degil önce o arkadaşınıza iyi bi tavır yapsanız iyi olur.
ne demek bak agsımı acarsam boşanmaya kadar gider.
boşanmanız degilde sanki bi haltlar cevirip yemişiniz gibi bi tabir var ortada.
bence eşinize haksızlık ediyosunuz.:50:

Bazılarının jetonu niye sonradan düşer alamadım ki. Ben olsam ne yapardım diye düşündüm de. Sanırım gurur yapardım. Çünkü saçma ve ağır şeyler söylemiş.

arkadaşınız olan zatın o sacma şakasıda neyin nesi.
bence eşinize degil önce o arkadaşınıza iyi bi tavır yapsanız iyi olur.
ne demek bak agsımı acarsam boşanmaya kadar gider.
boşanmanız degilde sanki bi haltlar cevirip yemişiniz gibi bi tabir var ortada.
bence eşinize haksızlık ediyosunuz.:50:

ıyıde canım ben zaten o arkadasımı arayıp gerekenı yaptım olay buyumeden once esımın gozunun onunde.hatta baktım canı sıkıldı masaj falan yaptım tadımız kacmasın cnm dedım.ama uzattıkca uzattı

sakinn oll.aslında eşin kızmıışş o şakayı yapann arkadasınaa. neden böle diyooo boşandığını bilioo neden yuze vuruo yada neden hatırlatıo dieeeee.sen nealaka deyince uzamışşşş aslındaa arkadaşa kızmıışşş. böle seyler sürekli söylenipp durulmazz.eşinn arkadasakızması ğüzell
,

sakinn oll.aslında eşin kızmıışş o şakayı yapann arkadasınaa. neden böle diyooo boşandığını bilioo neden yuze vuruo yada neden hatırlatıo dieeeee.sen nealaka deyince uzamışşşş aslındaa arkadaşa kızmıışşş. böle seyler sürekli söylenipp durulmazz.eşinn arkadasakızması ğüzell
,

tamam sizde sakin olun

İçten içe zamanla kendisine dert olmuş eski evliliğiniz. Kaldıramamış.
Bugün biter, yarın gene başlar sorunlarınız çünkü adamın içinde büyüttükleri ile yüzleşmediği sürece sürekli evliliğinizde pürüz olacak bu.
Ne diyeyim ki, bugün barışırsınız yarın gene aynı olur... :31:

bencede o yorum yapan çok ayıp etmiş saygısız. ama eşinin içinde olanı dışa vurmasını sağlamış bu olay. erkekler böyledirsanki senle evlenmekle sana bağ bağışlamış beyimiz.

geçen okuldan bir arkadaşım hastalandı eşi başlamış vaaza ben seni ölene kadar çekerim fln kız kriz geçirmiş tabii. ne demek ölene kadar çeker katlanırım. hastalıkta sağlıkta iyi kötü günde evlenmedikmi.

yazıklar olsun diyebildim sadece

senin için dediğim de şu beklemede kal. arkadaşıma da dedim kocası ona olan sevgisinin büyüklüğünden öle demiş hakım derken mokum demiş anlıcan . konuşma özürlü.

HEMEN YUVANI YIKMA TATLIM:50:

Sırf dış görünüşüm için benimle evlendi felan yazmışsın bence yanlış düşünüyorsun kendide demiş sana aşık olduğum için evlendim diye sana o sözleri sarfetmesi tabiki de doğru şeyler değil ama her şeyin iyi yanından bakmakta fayda var diye düşünmekteyim acaba ne sorun yaşadınız ki neden tartıştınız ki bunları diyebildi ve seni kırdı birde onu düşün keşke o mesajı atmasaydın:50::50::50:

Sırf dış görünüşüm için benimle evlendi felan yazmışsın bence yanlış düşünüyorsun kendide demiş sana aşık olduğum için evlendim diye sana o sözleri sarfetmesi tabiki de doğru şeyler değil ama her şeyin iyi yanından bakmakta fayda var diye düşünmekteyim acaba ne sorun yaşadınız ki neden tartıştınız ki bunları diyebildi ve seni kırdı birde onu düşün keşke o mesajı atmasaydın:50::50::50:

yazısmaların tamamını okumamıssınız anlasılan...sorun dıcek bısey yasamadık..sacma sapan biseyden oraya getırdı konuyu.ve daha sonrada ıtıraf ettı,sındıremıyorum,agır gelıyo bu durum ılkgunden berı.alısırım sandım ama aklıma geldıkce yedıremıyorum hala kendıme dedı.cok sevdıgı ıcın evlenmıs,ask gozunu kör etmıs,sındırebılırım sanmıs ama olmamıs...cok kötüyüm ! işin dahada kötüsü sabahtan beri mesajlasıyoruz ama hiç bir pişmanlık belırtısı yok ! hala dıyoki,zor gelıyo sındıremıyorum,agır gelıyo falan dıyo.ya allah aşkına ben o...muyumki afedersıız.agır gelen ne?? ben gecmısımı saklamadımkı ondan.bılıyodu zaten,evlenmeseydı.aglamaktan helak oldum artık.madem sındıremıyosun,bitsin dedım.en ufak egılme bukülme yok,bitirmek ıstıyosan bıtsın dıyo.hala haklıyım,ben erkegım onurum var falan dıyo

bencede o yorum yapan çok ayıp etmiş saygısız. ama eşinin içinde olanı dışa vurmasını sağlamış bu olay. erkekler böyledirsanki senle evlenmekle sana bağ bağışlamış beyimiz.

geçen okuldan bir arkadaşım hastalandı eşi başlamış vaaza ben seni ölene kadar çekerim fln kız kriz geçirmiş tabii. ne demek ölene kadar çeker katlanırım. hastalıkta sağlıkta iyi kötü günde evlenmedikmi.

yazıklar olsun diyebildim sadece

senin için dediğim de şu beklemede kal. arkadaşıma da dedim kocası ona olan sevgisinin büyüklüğünden öle demiş hakım derken mokum demiş anlıcan . konuşma özürlü.

HEMEN YUVANI YIKMA TATLIM:50:

haklısın canım.ben onu okadar sevdımki,kendını dev aynasında gördü sanırım.vazgecılmez sandı.boşanmıs olmamı hep bir utanc olarak yaşadı bugune kadar.ya belkı bunları söylemek cok dogru degıl ama onunla görüşürken bıle okadar cok ınsan vardıkı etrafımda benımle evlenmek ısteyen.oda görüyodu bunları,bılıyodu.hatta cıktıgımızı kımse bılmıyodu bızım,biri evlenme teklıf ettı bana bı arkadasının gozu onunde.oda duydu bunu ve aksamına evlenme teklıf ettı bana.ama cabuk unuttu bunları.sandıkı ben onun başına yamandım zorla,sandıki o almasaydı ben evde kalırdım.

annem ve babamın da bu 2. evliliği. ve bu evlilikten olan ben ve bir de erkek kardeşim var. 26 yaşındayım ve kendimi bildim bileli babam annemin eski evliliğini başına kaktı. hala da kakıyor.
kavga dövüş idare etmiş annem 28 yıl... idare etti etmesine de ne psikoloji kaldı ne de özgüven.
bu kez alttan alırsa bi şans daha verin eğer tekrarlarsa yolları ayırmak en iyisi olur diye düşünüyorum ben.

merhaba.şuan çok kötüyüm.benım ikinci evliliğim ılk evlılıgımden cocugum yok.calısan,iyi bir karıyerı ve gelırı olan cok bakımlı bir bayanım.bu eşimle 2 yasında 1 çocugumuz var.3 yıllık evliyiz.eşimle severek evlendık.onun ılk evliliği.herşey çok güzeldi bugune kadar.yani ben öyle sanıyordum..ama dün bazı şeyler oldu ve öyle şeyler söylediki dünden beri aglıyorum.eski evliliğimi başıma kalktı.ve hazmedemediğinden ama evlenırken sırf bana aşık oldugu ıcın bu durumu umursamadıgından falan bahsetti.ve hala bu durumun kendısıne agır geldıgını söyledi.ve akşam 9 da vurdu kafayı uyudu.sabaha kadar agladım ve dusundum.sabah yuzumu yıkayıp makyajımı yapıp ıse geldım kımseye belli etmemek ıcın.ve ılk ısım ona msj atmak oldu.bu evlılık meger evcılık oyunuymuş,ben cok mutluyuz dıye kendımı kandırmısım hep,meger senın kafanda neler varmıs falan yazdım.ayrılmak ıstedıgımı,gecmısımı basıma kalkıp yıllar sonra hala sındırememıs bır adamla evlı kalacak kadar gurursuz degılım dedım.ama unutma bız ayrıldıgımızda sende ''dul'' olacaksın,ınsan kaderınde ne yasayacagını tercıh edemıyo dedim..şuan bunları yazarken bıle aglıyorum.cunku ben ona evlenırken demıstım,bak bu durumu kabullenemıceksen uzak dur benden,dıle getırıp canımı acıtırsan uc cocugum bıle olsa gıderım senden demıstım.dunden berı benı sevmedıgını,sırf dışgorunusum yada maaşım ıcın benımle evlendıgını falan dusunuyorum.ayrılalım dedım kızlar ! kafam cok karısık,canım cok yanıyo.ne yapayım noolur bı akıl verın

Aklıma 2 ihtimal geldi okuyunca ya sizden ayrılmak istiyor bunları bahane ediyor ya da size olan aşkı kat kat arttı ve çevredeki olaylardan dolayı kıskançlığı da arttı. Sizin ona aşık olduğunuzu bilmek görmek istiyor. Ayrılmazsanız emin olun 2.ihtimal doğrudur

merhaba.şuan çok kötüyüm.benım ikinci evliliğim ılk evlılıgımden cocugum yok.calısan,iyi bir karıyerı ve gelırı olan cok bakımlı bir bayanım.bu eşimle 2 yasında 1 çocugumuz var.3 yıllık evliyiz.eşimle severek evlendık.onun ılk evliliği.herşey çok güzeldi bugune kadar.yani ben öyle sanıyordum..ama dün bazı şeyler oldu ve öyle şeyler söylediki dünden beri aglıyorum.eski evliliğimi başıma kalktı.ve hazmedemediğinden ama evlenırken sırf bana aşık oldugu ıcın bu durumu umursamadıgından falan bahsetti.ve hala bu durumun kendısıne agır geldıgını söyledi.ve akşam 9 da vurdu kafayı uyudu.sabaha kadar agladım ve dusundum.sabah yuzumu yıkayıp makyajımı yapıp ıse geldım kımseye belli etmemek ıcın.ve ılk ısım ona msj atmak oldu.bu evlılık meger evcılık oyunuymuş,ben cok mutluyuz dıye kendımı kandırmısım hep,meger senın kafanda neler varmıs falan yazdım.ayrılmak ıstedıgımı,gecmısımı basıma kalkıp yıllar sonra hala sındırememıs bır adamla evlı kalacak kadar gurursuz degılım dedım.ama unutma bız ayrıldıgımızda sende ''dul'' olacaksın,ınsan kaderınde ne yasayacagını tercıh edemıyo dedim..şuan bunları yazarken bıle aglıyorum.cunku ben ona evlenırken demıstım,bak bu durumu kabullenemıceksen uzak dur benden,dıle getırıp canımı acıtırsan uc cocugum bıle olsa gıderım senden demıstım.dunden berı benı sevmedıgını,sırf dışgorunusum yada maaşım ıcın benımle evlendıgını falan dusunuyorum.ayrılalım dedım kızlar ! kafam cok karısık,canım cok yanıyo.ne yapayım noolur bı akıl verın

Bu evlilik böyle nasil devam edecek ki ??

anlattım canım yukarda

cnm denk geldim okudum eşin arkadaşına sinirlenmiş kaldıramamış bu lafı bence benimki olsa oda kaldıramazdı bence haksızlık etme o kadar evlilik sabır işi zamanla herşey yerine oturur ki çocukta var kolay değil birbirinizi yıpratmayın

yazısmaların tamamını okumamıssınız anlasılan...sorun dıcek bısey yasamadık..sacma sapan biseyden oraya getırdı konuyu.ve daha sonrada ıtıraf ettı,sındıremıyorum,agır gelıyo bu durum ılkgunden berı.alısırım sandım ama aklıma geldıkce yedıremıyorum hala kendıme dedı.cok sevdıgı ıcın evlenmıs,ask gozunu kör etmıs,sındırebılırım sanmıs ama olmamıs...cok kötüyüm ! işin dahada kötüsü sabahtan beri mesajlasıyoruz ama hiç bir pişmanlık belırtısı yok ! hala dıyoki,zor gelıyo sındıremıyorum,agır gelıyo falan dıyo.ya allah aşkına ben o...muyumki afedersıız.agır gelen ne?? ben gecmısımı saklamadımkı ondan.bılıyodu zaten,evlenmeseydı.aglamaktan helak oldum artık.madem sındıremıyosun,bitsin dedım.en ufak egılme bukülme yok,bitirmek ıstıyosan bıtsın dıyo.hala haklıyım,ben erkegım onurum var falan dıyo

Ben erkeğim onurum var ne demek ya bizim ülkemizde erkekden çok kadının bir onuru namusu var bunun gibi erkekler yüzünden sen ona laf getirecek birşey mi yaptın da kaldıramıyorsun onurun var oluyor :20: onu geç demesi lazım ki sen benim evladımın annesisin kaç yıldır evliymişsiniz seni hiç mi tanımadı tartmadı da şimdi patlak veriyor oh ne ala mualla arkadaş çocuk oyuncağımı bu ne kadar ayıp çok zor kendimi senin yerine koyuyorum da offff:14::47::14::14:

Aklıma 2 ihtimal geldi okuyunca ya sizden ayrılmak istiyor bunları bahane ediyor ya da size olan aşkı kat kat arttı ve çevredeki olaylardan dolayı kıskançlığı da arttı. Sizin ona aşık olduğunuzu bilmek görmek istiyor. Ayrılmazsanız emin olun 2.ihtimal doğrudur

bana olan askını herdefasında gözüme sokar zaten sözde.bide millet hep takılır ona yenge senden guzel,nasıl tavladın,senı nasıl begendı falan dıye.ve o cok bozulur bu duruma ve eve gelıp benden cıkarır.senı kapatacam,tesettüre sokacam millet bakmasın konusmasın falan der.ama cok asık olunca canımımı acıtması lazım anlamuyorum

erkek boşansa sorun yok maalesef kadın boşansa ooo unutamıyorum işte bana ters bilmem nee sanki öğğğ tüü kaka bu ne ya nasıl toplum olduk insanız herkesin başına gelebilir hayat kime ne zaman nasıl şeyler sunar bilemeyiz imtihandayız çookk takıyosa nie evlenmiş hiç evlenmeyen nice herhaltı yiyen kızlar biliyorum namusuyla evlenen namusuyla ayrılan kötü hiç evlenmeyen ama bi çok şeyi yaşayan hiç evlenmemiş yaa o değerli yazıııkkkk eşinize yazıııkkkk

Bu nasıl terbiyesizlik ya okurken kan beynime sıçradı dul olmak ahlaksızlık mı suç mu nasıl başınıza kakabilirki hazmedememişmiş bunda hazmedilmeyecek ne var şayet bir hazımsızlık söz konusu ise hazmedilmeyecek şey beyefendinin çok normal olan bir olayı anormalize edip eşinin kafasına kakmasıdır !

Birak git dul kalsin hanzo. kimse ayrilmak icin evlenmiyo belki bosaninca dank eder kafasina.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back