• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski evliliğimi başıma kalkan eşim

aynen öyle dıyo zaten akşam..ben senı kaybetmekten cok korkuyorum,aklım cıkıyo benı bırakacaksın dıye.bıkere yapmıssın,bılıyorum yıne yaparsın gerekırse dıyo..akşam uzun uzun konustu,anlattı.çok pişman oldugunu,benı baska bırıyla dusununce cıldırdıgını,bunun bazen ona agır geldıgını,bıgun onu sevmekten vazgecegımden korktugunu falan anlattı.gozlerınde gordum o pişmanlıgı.cok sevıyorum seni,sen olmassan bende olamam,ilkkez gozlerınde ayrılıgı gordum senın,yardım et aşalım bu konuyu dedı.hatta yemege goturdu beni zorla.alışverıs falan yaptı bana.bılmıyorum,benı sevdıgıne ınanıyorum bundan hiç suphe duymadım.bende ona hala cok asıgım.ınanmak ıstıyorum :(

cok sanslisin esin ozur dilemis.seven erkek boyle yapar.umarim gercekten pismandir.ben halime bak ustune yedigim hakareyler kar kaldi.ne ozur ne affettirme ne iyi yada kotu bir teklif yok.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kırılmışsınız belli ama genel olarak evliliğinizden mutsuzmusunuz ki hemen ilk aklınıza gelen şey boşanmak oluyor...

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

çok eskiden tanıdığım bir arkadaşımla karşılaştım......dünya gerçekten küçük......üçüncü evliliğini yapmış hem de bir oğluyla......seven adam gerçekten seviyor........

Back