• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski evliliğimi başıma kalkan eşim

bana olan askını herdefasında gözüme sokar zaten sözde.bide millet hep takılır ona yenge senden guzel,nasıl tavladın,senı nasıl begendı falan dıye.ve o cok bozulur bu duruma ve eve gelıp benden cıkarır.senı kapatacam,tesettüre sokacam millet bakmasın konusmasın falan der.ama cok asık olunca canımımı acıtması lazım anlamuyorum

Etraf niye öyle söylüyorki, ne kadar onur kırıcı. Eşinizin yerinde olmak istemezdim.

bana olan askını herdefasında gözüme sokar zaten sözde.bide millet hep takılır ona yenge senden guzel,nasıl tavladın,senı nasıl begendı falan dıye.ve o cok bozulur bu duruma ve eve gelıp benden cıkarır.senı kapatacam,tesettüre sokacam millet bakmasın konusmasın falan der.ama cok asık olunca canımımı acıtması lazım anlamuyorum

Bu cümleleri ben de duyuyorum :S

garip bi durum..
bencede altından başka şeyler çıkacak gibi..
3 sene güllük gülistanlık yaşa sen, bide çocuk yap,
şimdi nolmuş ?
neden yeni öğrenmiş gibi tepki veriyor, ilginç..

birde, söylemeden edemeyeceğim;
etrafın ''yenge senden güzel, nasıl seni beğenmiş vs vs'' lafları gerçekten çok çirkin..

Agir geliyomus beyzadeye. Sanki sizi p.zevenklerin elinden kurtardi. cok sinirlendim ya.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

:46::46::46::46: Super yazmissiniz.

Ne var evlenip bosandiysaniz, bunun neresi beyimize agir geliyormus? Bosanma cilesini, gozyasini, mahkemelerde gezmeyi o mu cekti ki, siz cektiniz kardesim, size agir gelmeyen sey niye ona agir geliyormus ki? Manyaga bak, evlenirken bir sey yoktu ama simdi niye dert olmaya baslamis??:47:

Altindan baska seyler cikmaz insallah.

Son düzenleme:
Bu cümleleri ben de duyuyorum :S

şimdi ne dicem , konus ahibi sizin eski 2 konunuz var
eşiniz sizden kısa ve etrafınızdakiler bunu size söylüyor sizde bunu kafanıza takıyordunuz sanıyorum

ben hiç böyle şeyler duymuyorum kocammı rahat bende anlamadım şimdi :52: bizdede ben güzelim , hayır ben güzelim beni havada kaparlar yok beni kaparlar gibi ancak ama ancak şakalaşırız o kadar oda bir elin 5 parmağını gecmemiştir

Son düzenleme:
O değil de bazı yorumlar çok abartı bence bunca senedir ilk defa dillendirilmis tamam hata ama hemen bosan bilmem ne de yangina körükle gitmekten başka bi'sey değil.
Ağır geliyo lafını herkes çok kötü algılamış ama bu duygusal bişey misal bi'cogumuz eşlerimizin sevgililerimizin eski sevgililerini, onlarla yasadiklarini kiskaniriz hele detaylı anlattirdiysak içimize yer eder. Sen evlilik vs heycanini daha önce yasamissin birini evlenecek kadar çok sevmissin yurumemis vs eşinin tüm bunlar ilk. Oyuzden içten içe icerleyebilir bu duruma ama sanıyorum ki tüm bunlar seni çok sevdiğinden... Dillendirmesi yanlış ama sizin çevrede bunun artık dillendirilmesi de imkansız değilmiş. Adama laf vurur gibi boşanma şakaları yok yenge senden güzel diye eziklemeler... Bence siz direk çevrenizi değiştirin.

:46::46::46::46: Super yazmissiniz.

Ne var evlenip bosandiysaniz, bunun neresi beyimize agir geliyormus? Bosanma cilesini, gozyasini, mahkemelerde gezmeyi o mu cekti ki, siz cektiniz kardesim, size agir gelmeyen sey niye ona agir geliyormus ki? Manyaga bak, evlenirken bir sey yoktu ama simdi niye dert olmaya baslamis??:47:

Daha da zirvalarsa verin kucagina cocugunu, sutlayin evden.

Altindan baska seyler cikmaz insallah.

1 ihtimal
acaba konu sahibi ve şuanki eşi eski evlilik henüz bitmedenmi tanıştılar?

facebookta bi arkadasımız fotografımıza yorum yapmış guya aklı sıra saka yapıp takılıyor bıze.uzatmıym en son yorumda demıskı; ben agzımı acarsam bu evlılık bosanmaya kadar gıder falan demıs.hanı olur ya boyle tıpler karıkocayı bırbırıne dusurmek ıcın takılır,oyle bişey yanı.oda buna cok sınırlendırdı ve dedıkı,sonucta bılıyolar senın durumunu,boşanmıs oldugunu,nıye boyle boşanma falan dıye sakalar yapıyolar falan dedı.bende ne ılgısı var,nasıl vardın bu yorumdan benım boşanmıs olmama dedım.laf lafı derken olay buraya gteldı

Bunda bir şey yok yorum gerçekten çok saçma her kötü şeye çekelir bence eşin haklı bu kadar aşalayıcı bir yorum yapmış arkadaşın sen ise savunma yapmışsın yoruma bence evliliğini değil o arkadaşınla ilişkini bitir bu arada sende olsaydın bu kadar aklanmaya yüz tutmuş yorumun savunmasını yaparsan denilecek söz anca bu olur akıllı ol fefri davranma ikinci evlilkte ufacık sözü büyütüp ayrılırsan üçüncü evlilikte yerden yere vurulursun hiç kimse babasının oğluyla evli değil neler çekenler ne olaylar yaşayanlar var annen yada kardeşinle bile tartışsan muhakkak kırıcı sözler sarf ediliyor uzatma bence

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bu erkek milletine rahat batıyor ben bunu anladım
böyle bir cümleyle ortaya çıkmasının amacı ne acep
lafımı söylerim hiçbirşey olmamış gibi hayatımız devam eder sanıyor galiba

1 ihtimal
acaba konu sahibi ve şuanki eşi eski evlilik henüz bitmedenmi tanıştılar?

Eger oyle olsaydi, bence adam komplekse kapilmazdi sekerim derim.........cunku bu durumda eski kocayi bu herif icin terk ettiyse konu sahibesi, o zaman bu herifi daha cok seviyor demektir, eski kocayi kiskanilacak bir durum yok demektir bana gore.

yazısmaların tamamını okumamıssınız anlasılan...sorun dıcek bısey yasamadık..sacma sapan biseyden oraya getırdı konuyu.ve daha sonrada ıtıraf ettı,sındıremıyorum,agır gelıyo bu durum ılkgunden berı.alısırım sandım ama aklıma geldıkce yedıremıyorum hala kendıme dedı.cok sevdıgı ıcın evlenmıs,ask gozunu kör etmıs,sındırebılırım sanmıs ama olmamıs...cok kötüyüm ! işin dahada kötüsü sabahtan beri mesajlasıyoruz ama hiç bir pişmanlık belırtısı yok ! hala dıyoki,zor gelıyo sındıremıyorum,agır gelıyo falan dıyo.ya allah aşkına ben o...muyumki afedersıız.agır gelen ne?? ben gecmısımı saklamadımkı ondan.bılıyodu zaten,evlenmeseydı.aglamaktan helak oldum artık.madem sındıremıyosun,bitsin dedım.en ufak egılme bukülme yok,bitirmek ıstıyosan bıtsın dıyo.hala haklıyım,ben erkegım onurum var falan dıyo

yedıremıyorsa çıksın gıtsn yalvarıcak haliniz yokya bence hıc konuşmayın muhattap olmayın zorla nikaha oturtmadınız adamı sonucta nekdr çok konusursanız kalbınızı okdr çok kırmaya devam edıcektır bıkaç gün görüşmeyın yaptıgı hatanın farkına varırsa ne ala varmazsa hayırlısı olur sızın ıcınde:41:

Sonuçta siz bu durumu gizleyerek evlenmemişsiniz.
Madem bu kadar problem yapacağı birşeydi evlenmeden önce aklı neredeydi?
Kendinizi hiçbir şekilde ezdirmeyin.
Evlenip boşanmak ayıp birşey değil, asıl onun yaptığı ayıbın daniskası.

ne demek "ben erkeğim onurum var" kadınların onuru yok mu, siz onun onurunu kıracak ne yapmışsınız. kusura bakmayın hala üste çıkıp sizi ezmeye çalışıyorsa sizi sevmiyor bu adam hem de hiç ben olsam adam gibi özür dileyene kadar yüzüne bakmazdım, kendini çok haklı görüyorsa da "ben kadınım kadınlık onurum var laf söyletmem" der kapıyı gösterirdim terbiyesize

merhaba.şuan çok kötüyüm.benım ikinci evliliğim ılk evlılıgımden cocugum yok.calısan,iyi bir karıyerı ve gelırı olan cok bakımlı bir bayanım.bu eşimle 2 yasında 1 çocugumuz var.3 yıllık evliyiz.eşimle severek evlendık.onun ılk evliliği.herşey çok güzeldi bugune kadar.yani ben öyle sanıyordum..ama dün bazı şeyler oldu ve öyle şeyler söylediki dünden beri aglıyorum.eski evliliğimi başıma kalktı.ve hazmedemediğinden ama evlenırken sırf bana aşık oldugu ıcın bu durumu umursamadıgından falan bahsetti.ve hala bu durumun kendısıne agır geldıgını söyledi.ve akşam 9 da vurdu kafayı uyudu.sabaha kadar agladım ve dusundum.sabah yuzumu yıkayıp makyajımı yapıp ıse geldım kımseye belli etmemek ıcın.ve ılk ısım ona msj atmak oldu.bu evlılık meger evcılık oyunuymuş,ben cok mutluyuz dıye kendımı kandırmısım hep,meger senın kafanda neler varmıs falan yazdım.ayrılmak ıstedıgımı,gecmısımı basıma kalkıp yıllar sonra hala sındırememıs bır adamla evlı kalacak kadar gurursuz degılım dedım.ama unutma bız ayrıldıgımızda sende ''dul'' olacaksın,ınsan kaderınde ne yasayacagını tercıh edemıyo dedim..şuan bunları yazarken bıle aglıyorum.cunku ben ona evlenırken demıstım,bak bu durumu kabullenemıceksen uzak dur benden,dıle getırıp canımı acıtırsan uc cocugum bıle olsa gıderım senden demıstım.dunden berı benı sevmedıgını,sırf dışgorunusum yada maaşım ıcın benımle evlendıgını falan dusunuyorum.ayrılalım dedım kızlar ! kafam cok karısık,canım cok yanıyo.ne yapayım noolur bı akıl verın

bence başa kalkmasın ne olacağı belli olmaz aynı duruma düşünce bi başkasıda ona başkakıcı olunca anlar ama iş işten geçer . Hayır yani evlenip ayrılmışsan nolmuş herkesin başına geliyo millet genelevden alıp eş yapıyo kendine başa kalmıyoda seninki abartıyo hakkınızda hayırlısı olsun yürümüyosada bi kez bu durum olduysada artık sürekli olur gibi geliyo

iyi ama demek sindiririm sandi sindiremedi . zorla nasil sindirsin ki. 3 yildir mutlu etmis sizi demek ki kotu bir es degil. 3 yil boyunca icinde tutabilmis. size bir soz soylememis. bence bardagin dolu tarafina da bakmalisiniz. esiniz belli ki icinde kurdu durdu 3 yildir. tavir yapmak yerine bu olayi asmasi icin ona yardimci olun. zira adam bunu 3 yildir kendi icinde yasiyor.

Biraz alınganlık göstermiş olabilirsin, tamam eşinin 'hala hazmedemiyorum' gibi laflar söylemesi normal değil.
Bence, sakince ve bolca vaktinizin olduğu bi gün oturun konuşun.
Kararını daha sonra verirsin.

hemen bitirme meraklısısın falan dıyor ! kendını savunuyor ve kabul etmenın cok kolay olmadıgını8 falan yazmıs hala.abartıyormusum,buyutuyomusum..hiç öyle pişman ve yalvar yakar bi hali yok anicagın..

Bence bosanma. Bu evlilikte oyledir. Bazen borbirimizin canini yakicak seyler siyleriz zitlasma anlarimda. Bu eski evliligin olmasa baska birsey olurdu.

Ama tabi bosanacakmissin gibi yap. Burnundan kil aldirma, kolayina da barisma. Bence yatak odan da at.

Back