- 18 Eylül 2018
- 69
- 109
- 37
- Konu Sahibi kzbnmrzzhr
canımı dişime takmış vaziyetteyim. direk atıyorum ben başka türlü başedeöeö aynen sizin kayınvaşdenizin yaptığı gibi yapar bir giderim esya içerde. gözleri korksun diye gecen sene eskileri topladım yaktım. gerçekten kullanılabilir şeyler de değildi. yanmayan kısımlarını da görsünler diye dışarı koydum. Bi bağrış çagrış bunlar ne para ederdi sen nası yakarsın. kayınpederi bir bağırdım. İlk kez bağırdım hayatımda kocaman adam ya. dedim ki o zaman bana çer çöp getirmeyin. Bir de sakin bir insanım şok oldular ama benim de tepeme kadar geldi yani. koptum orda. ama anlayan nerde hala lafını ediyorlar şunu köye koyalım bunu köye koyalımEvlenirken, kv dediki bana yun yorgan teklif etti, acik net hic hoslanmam, evime 1 tane bile almadim dedim. Ayrica yunlerin bakimini, temizligini kim yapacak istemem diye de ekledim. Bikac farkli sefer, bikac farkli gerekceyle teklif etti acik acik reddettim.
Cidden hic sevmem, sevene lafim yok, yun bana pis geliyor.
Su an evimde bana sormadan hangi ara evime sokuldugunu bilmedigim 4 tane yun yorgan var. Bu sebeple bazalarimin altini kullanamıyorum. Atamiyorum, seneler icinde farkli zamanlarda soruna sebep oldular o yorganlar.
Demem o ki, o esyalarin evinize girmemesi icin caninizi disinize takin.