eski eşyalarını bana teklif eden kayınvalide

Genelde koy evlerine hobi bahcelerine eski esyalar konulur ya da ikinci el alinir falan ya once ondan oyle yapiyor sandim da bildigin kiskanmis
Sende acikca soyle ben olmadigimda esime soyluyorsun bunlari ama hepsinden haberim var. O eve eski esya girmeyecek. Hele biri getirmeye curret etsin ertesi gun cöpü boylar kimse ksura bakmasin dilimde tuy bitti hayir demekten de

onları da anlıyorum bir dönem zor geçmiş. istediklerini alamamışlar o yuzden eşyaya bakış açıları bizimkinden biraz farklı. belki olması gereken de bu. ama biz de genciz hayata yeni başlıyoruz bir heves, bir hayal var dedik. Bir de gerçekten o kadar masrafın içinde koltuk halı perde devede kulak. en az tutan kısım.

çok netsiniz. seviyorum böyle netlikleri. deneyeceğim. Ben böyle net ifade etmiyorum anlamasını bekliyorum ama o da anlamaya yanaşmıyor galiba

Ayyy çok komik!

Benim kayınvalide, kayınpeder de aynısını yapıyor,ama kullanılmış değil fazladan aldıklarını vermeye çalışıyorlar.

Milyonlarca defa ısrar ederler her seferinde reddederim.

Ben de fazla eşyadan hiç hoşlanmam. Onların evi aşırı büyük her eşyadan 3,5 tane var.

Bu arada yeni evinizde sağlıkla mutlulukla oturun inşallah arkadaşım.

Elti olsa TM diyecemde kaynana olunca biraz garibime gidiyor bu yarışlar benim
Gelinin gördüğü değeri kıskanabiliyorlar. Yeni eve misafir gibi gitmek koyuyordur bi de, üç beş parça bişey koyunca orası onun olacak sanıyor.

çok teşekkürler siz de hep mutlu olum

Gelinin gördüğü değeri kıskanabiliyorlar. Yeni eve misafir gibi gitmek koyuyordur bi de, üç beş parça bişey koyunca orası onun olacak sanıyor.
toprak onların zaten. ama evi biz yaptık. İlk yaparken ben yazları gider orda kalırım bahçe ekerim size filan dedi. tabi ben bunu duyunca da biraz kendi kafama göre döşeme konusunda taviz vermedim. o önce eşyalarını sonra kendisini dahil edecekti olaya. aşağıda kendi evi var bahçe de ekebilir çok istiyorsa. ama gözü bizim oraya takıldı.

Siz girişince kıymetli olmuş ki öyle olur hep. Başlarda gözleri olmaz, sen adam edince çökmeyi iyi bilirler.

Sağlam tersleyeceksiniz başka yolu yok.
Anne bu evi zevkime göre yavaş yavaş doseyeceğim,bana eşya teklif etme sakın evinden,oradan burdan bulupta asla alıp kullanmayacağım,ihtiyacı olana ver yada kendin kullan ama bana teklif etme deyip gecin.
Eşinizde sağlam terslesin anne ev bizim,kafamıza gore aliyoruz biz gerek yok diye.
Tek bir parça bile almayın ondan bu arada,en ufak şeyi alsanız evde eski gereksiz ne var ne yok tıkıştıracak evinize.
Istemiyor dediğinde istemesek misafir etmezdik anne ama haklısın evden eşya teklif etmeni istemiyorum zira kafama göre döşeyeceğim evimi diyebilirdiniz.
Birde aynı yerde kendi evi de varmış şimdi yorumunuzu gördüm,anne senin eve koy istersen,bahçe ekmeye gittiğinde kullanırsın eşyalarını diyebilirsiniz. Hem sizin evde kalmanın önünü de kesersiniz. Diyin bunu ciddiyim. Yerleşme planı yapıyor kadın 2 eşya atıp.

Evi yeni kuran sizken, size bilmem kaçıncı el eşyayı kakalayıp kendine sıfır almak istemesi de pek manidar Aman aman uzak durun, İnşaAllah eşinizde aynı tepkiyi veriyordur. Karın bizi istemiyor, onu asmaz, bunu takmaz dediğinde eşiniz ne diyor o önemli.

Kendi evinde otursun canım aa yedek eve ne hacet sonra gelinler birşey konuştunu gelinleri sevmezler cevapçı falan derler kendi yaptıklarına bakmazlar

Çok haklısınız. Bende benzer şeyler söylüyorum anneme. Başka bir ihtiyaç sahibine ver diye. Ama kıyamıyorlar. Kötü düşündüklerini zannetmiyorum. Ama bizde genç olarak haklıyız tabiki.

Kız ek gelir işte tamam annecim de alip sat.Benimki bana fi tarihinden kalma kalebodurlu sehpasıni yolladi ben istemedigim halde kendisine yenisini aldi diye kakaladi esime dedim götür bunu baktım bugün yarın diyor eskiciye sattım ben de.Sonra anne dedim senin sehpa iyi para yapti sağol surati mosmor oldu

Ayni benim kv ayni biz beyaz esya mobilya alirken dügün üzeri kendine yıllarca isteyip aldıramadıgi seyleri aldırdi düğün takilarıyla ödenecek nasilsa diye öyle bir kafa görümcem ceyiz dizerken kendine ne aliyorsa iki tane aliyordu garibim anasınin çenesinden kurtulamiyordu ona da almazsa

Kendi evinde otursun canım aa yedek eve ne hacet sonra gelinler birşey konuştunu gelinleri sevmezler cevapçı falan derler kendi yaptıklarına bakmazlar
Yanıma kâr kalacak fikrinden yapıyorlar zaten. İki terso yiyince de ağlıyorlar.

Senin kaynanada iyimiş gıı benimkide aradan çıksın diyor heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…