• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski eşiyle barışıp mutlu olan varmi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Adige1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Doğru söylüyorsunuz. Ben pazarlama satis alanindayim mesela. Evliyken o istemediği için Müşteri ziyaretine gitmezdim araba kullanmamai da bu yüzden istemezdi ve ogretmezdi. Şimdi araba kullanıyorum şirket arabam var ayda bir yada 2 aydır bir şirket dışı gunu birlik çıkıyorum. Buna da on yargılı bilirmiş o ayakları vs. Erkek olduğu için mi böyle düşünüyor oysa o da pazarlamaci
Bu özgür düzeninizi eskiden sizi mutsuz eden birisi için bozmaya değmez ekonomik gücünüz var ne güzel bırakın o sadece çocuğunuzun babası olarak kalsın size kocalık yapabilseydi elindeki değeri anlardı ona göre yaşardı size aşık falan değil sadece bi evi düzeni eve gidince yemeği olsun ütüsü yapılsın stabil bir düzen istiyor sizin yerinizde olsam bırakın barışmayı çocuğum dışında hiç bir münakaşam olmazdı

Aslında bende öyle diyorum 3 sene geçti göremedim tam anlamıyla kendisi yıllar geçiyor bak diyor. Geçiyorsa yapman gerekenleri yapacaksın diyorum yapıyorum beğenmiyorsun diyor ama.asla tatmin edici şeyler değil. Yaptığı arıyorum ya surekli vs vs
Hala suçlamaya devam ediyor yani.
Yaptıklarını beğenenle olsun o zaman, yol verin.
İstediğiniz gibi oldurmaya çalışmak evlilik içinde bile sark edilecek bir enerji değilken,
Elin adamını yola getirmekle uğraşamazsınız şu an.
Olmuşu alın, onu da kim beğeniyorsa o alsın

Hala suçlamaya devam ediyor yani.
Yaptıklarını beğenenle olsun o zaman, yol verin.
İstediğiniz gibi oldurmaya çalışmak evlilik içinde bile sark edilecek bir enerji değilken,
Elin adamını yola getirmekle uğraşamazsınız şu an.
Olmuşu alın, onu da kim beğeniyorsa o alsın
Malesef

Defalarca açtınız bu konuyu. Eski eşiniz de zerre değişme de yok. Niye kafanız karışıyor sürekli, anlaşılir değil.

Sizden boşanmış sonuçta, evladından boşanmamış. Şuan baba olmanın hiçbir sorumluluğunu yerine getirmeyen bir adamla tekrar evlenip 2.kere mutsuz olmak mı istiyorsunuz?
Baba olamamış, koca mı olacak
Bu adamla değil siz, başka biri ilk evliliğini bile yapmasın.
Cimriliğini bir kenara bıraktım (ki benim için büyük bir sorun)
Evladına karşı sorumsuz, ilgisiz!!
4 yıl boyunca vermiş size çocuğu.. yetiştirmişsiniz kendi düzeninizi kurmuşsunuz şimdi gelip hazıra konacak.
Ya gidin başkasıyla deneyin ama bununla denemeyin

tekrar barisip mutlu olani ben görmedim. böyle bi kumar oynamak istiyorsaniz buyrun.

Herkes istediği tarafından değerlendirebilir konuyu. Sonuçta burada farklı farklı kadınların bakış açısı soruluyor herkes sizinle aynı tarzda mı değerlendirecek ?
Dini içerikli konu ve mesajlar(yorumlar )yasaktır. Forum kurallarını okumanızı tavsiye ederim. BDV bölüm kuralları- 1. Kural

Merhabalar kızlar

Eski eşi ile barışıp eskisinden daha mutlu olan var mı. Anlasabilen tecrübe ve yaşın getirdigi olgunlukla daha güzel hayat sürdüren var mı merak ediyorum. 4 yas oğlum var
Eski eşiniz olmasının bir sebebi var diyeyim sadece

Back
X