• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski eşiyle barışıp mutlu olan varmi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Adige1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kucaginda bebekle bosandiysan agir seyler yasamissindir. sana bunu yasatanla bilmem mutlu olabilir misin?
benim teyzem malin birini sulaleye bela etti. sonra bosandi. sonra yine evlendi gitti bir de cocuk dogurdu. sonra yine bosandi :)
simdi baskasiyla evli.
gereksiz bir hamle bence
Evet ithamlar ilgisizlik cimrilik vs vs tabi arada da alkol

Kadın dini hassasiyetten bahsetmemiş niye her konuyu dini olarak inceliyorsunuz diyanet değil forum burası
Herkes istediği tarafından değerlendirebilir konuyu. Sonuçta burada farklı farklı kadınların bakış açısı soruluyor herkes sizinle aynı tarzda mı değerlendirecek ?

Merhabalar kızlar

Eski eşi ile barışıp eskisinden daha mutlu olan var mı. Anlasabilen tecrübe ve yaşın getirdigi olgunlukla daha güzel hayat sürdüren var mı merak ediyorum. 4 yas oğlum var
Benim kuzenim boşandığı eşiyle tekrar evlendi yıllar sonra. Dışarıdan iyi gibi görünüyorlar, ama geçmişte ayrılmalarına neden olan davranışlar değişmemiş

Doğru söylüyorsunuz. Ben pazarlama satis alanindayim mesela. Evliyken o istemediği için Müşteri ziyaretine gitmezdim araba kullanmamai da bu yüzden istemezdi ve ogretmezdi. Şimdi araba kullanıyorum şirket arabam var ayda bir yada 2 aydır bir şirket dışı gunu birlik çıkıyorum. Buna da on yargılı bilirmiş o ayakları vs. Erkek olduğu için mi böyle düşünüyor oysa o da pazarlamaci
Sadece bu yazdıklarınız için bile asla düzeninizi bozmayın.

Benim kuzenim boşandığı eşiyle tekrar evlendi yıllar sonra. Dışarıdan iyi gibi görünüyorlar, ama geçmişte ayrılmalarına neden olan davranışlar değişmemiş
Sadece kabulleniş başlıyor sanırım. Zamanında kabul etmediklerini artık kabullenecek devam ediyor olmalı. Ama Mutlu mu sormak lazim

Ben resmi nikah bitince o da bitiyor diye biliyorum bu yüzden kendim de hasas olduğum için boşanmıyorum :D
İyide sizin dediğiniz 3 kez boş ol demesi durumunda olur. Hülle falan yapıyolar. Hukuksal olarak boşanma tek seferde oluyor yani dini olarak tek boş ol demek oluyor. Aynı kişiyle 3 kez mahkemede boşanırda 4. Evlenirseler sizin dediğinize döner iş.
Ayrıca bu yüzden boşanmıyorum derken gerçekten sırf bu yüzden mi

Ev kurmuşsunuz işe girmişsiniz şirket arabanız altınızda. Eşiniz bunlara izin vermemiş evliyken. Şimdi tekrar barışıp bunları kaybetmek mi istiyorsunuz? E olmadı diyelim tekrar bu düzeni kurabilecek misiniz? Bence hiç bulaşmayın..
Iste kaybetmek istemiyorum tabiki onun bunları kabullenmesi gerekiyor kabullenir ama sonra eskiye döner mi bilemiyorum zor

İyide sizin dediğiniz 3 kez boş ol demesi durumunda olur. Hülle falan yapıyolar. Hukuksal olarak boşanma tek seferde oluyor yani dini olarak tek boş ol demek oluyor. Aynı kişiyle 3 kez mahkemede boşanırda 4. Evlenirseler sizin dediğinize döner iş.
Ayrıca bu yüzden boşanmıyorum derken gerçekten sırf bu yüzden mi
Yani kafamda boşanma fikrim var ama tekrar barışırım diye korkuyorum çok bilmiyorum bu yüzden hassasiyet varsa fetvayı aramasını söyledim. Her şeyi geç 1000 tl nafaka vermeyen adam bebekle boşanmış bir anne. Kimse kolay o noktaya gelmez duygusal boşluktan yararlanmaya çalışıyor gibi. Belki bir nebze bu iş olmaz der diye yazdım. Pişman oldum yazdığıma da

Merhabalar kızlar

Eski eşi ile barışıp eskisinden daha mutlu olan var mı. Anlasabilen tecrübe ve yaşın getirdigi olgunlukla daha güzel hayat sürdüren var mı merak ediyorum. 4 yas oğlum var
Boşanma sebebiniz neydi? Ben de boşandım, çocuğum yok. Yolda görsem yüzüne bakmam.

Yani kafamda boşanma fikrim var ama tekrar barışırım diye korkuyorum çok bilmiyorum bu yüzden hassasiyet varsa fetvayı aramasını söyledim. Her şeyi geç 1000 tl nafaka vermeyen adam bebekle boşanmış bir anne. Kimse kolay o noktaya gelmez duygusal boşluktan yararlanmaya çalışıyor gibi. Belki bir nebze bu iş olmaz der diye yazdım. Pişman oldum yazdığıma da
Merhabalar benim bilmediğim bir konu kızmayın o yüzden sordum. Ben önem verip yazdığınız için tesekkur ederim olur mu hiç yazdığıma pişman oldum falan demeyin üzülürüm :(

Sizde emin değilseniz acele bi adım atmayın tabiki evlenmekte boşanmakta zor işler. Hayatını değiştiriyosun.
Verdiğiniz ayrıntıya bakarakta konu sahibinin eski kocasından bi cacık olmaz belli ki.

Merhabalar benim bilmediğim bir konu kızmayın o yüzden sordum. Ben önem verip yazdığınız için tesekkur ederim olur mu hiç yazdığıma pişman oldum falan demeyin üzülürüm :(
Sizden kaynaklı değil alakasız oldu biraz. Lütfen bu oyuna gelmeyin. Yaşadığınız zorlukları düşünün. Bebeğiniz büyüdü paranız işiniz var. Aynı evde olsa sorumsuz baba çocuğu daha da etkiler

Sizde emin değilseniz acele bi adım atmayın tabiki evlenmekte boşanmakta zor işler. Hayatını değiştiriyosun.
Verdiğiniz ayrıntıya bakarakta konu sahibinin eski kocasından bi cacık olmaz belli ki.
Ve 2. Boşanma fikri 1. Kadar kolay olmayacaktır. Belki bu engel bile olacak 2 kere evlendim millet ne der diye düşünecek. Adam da rahat bebe büyümüş konu sahibinin işi var. Hazıra konacak

Artık anlasabilmek mümkün oluyor ders alınıyor mu yaşayan varsa sormak istedim
Ayrılma nedeniniz önemli. Önemsiz bir konudan dolayı boşanma olmuşsa ve iki tarafta bunu aştığını düşünüyorsa tekrar denenebilir çocuk için.

Ve 2. Boşanma fikri 1. Kadar kolay olmayacaktır. Belki bu engel bile olacak 2 kere evlendim millet ne der diye düşünecek. Adam da rahat bebe büyümüş konu sahibinin işi var. Hazıra konacak
Evet. Keşke hiç yaşanmasaydi böyle şeyler ama hayırlısı buymuş. Sabrettim elimden geleni yaptım olmayınca olmuyor bakış açıları farklı yapılar farklı vs vs bazen de diyorum ki Allah sana bi yol çizdi neden kafanda hala.soru işareti var falan. Çocuğum ailede daha mı.mutlu olur yoksa daha mı kötü olacak hersey muamma

Ayrılma nedeniniz önemli. Önemsiz bir konudan dolayı boşanma olmuşsa ve iki tarafta bunu aştığını düşünüyorsa tekrar denenebilir çocuk için.
Bana göre önemli idi tabiii. Ona göre degildi belki boşuna bile diyor bazen. Son aşamada elimden geleni yaptım önüne seçenekler sundum ama olmadı

Back
X