• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski eşiyle barışıp mutlu olan varmi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Adige1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ohooo bosanirken hakkım olan bir parayı.aldim diye 1 sene başımı yedi artık pes edip iban at yollucam dedim sinirle yolladı.m. ondan sonra bile param yok dedi. Utanma belasına bari sus. He bunları yapıp hala bir araya gelelim diyen adamdi bu bu arada. 😑 şimdi artık bitti diyor. Yani ben ona nafaka versem hayır demez. Ki ben yeni hayatıma sıfırdan başlamıştım. O aynı evde kalmış çıkmamıştı. 18 aylikdi yavrum hiç bir verdiğim fırsatı degerlendirmedi
Dönme kardeşim dönme. Derdi babalık değil derdi sana eziyet etmek yapma.

Adam çocuğunu bile sevmiyor beş kuruşun hesabını yapıyor babalığı haftada 3-5 saate sığdırıyor sizi sevdiğini hiç sanmıyorum. Evliliğin konforunu özlüyor bence. Zaten evlenmenin sorumluluğunu almak isteyen biri olsaydı kaç defa fırsat sunmuşsunuz hiç birini değerlendirememiş. İnsan biricik evladının önüne dünyaları sermez mi ? Kendi çocuğuna bakmayan size hasta olsanız bir bardak su vermez

Merhabalar kızlar

Eski eşi ile barışıp eskisinden daha mutlu olan var mı. Anlasabilen tecrübe ve yaşın getirdigi olgunlukla daha güzel hayat sürdüren var mı merak ediyorum. 4 yas oğlum var
Eski eşimle barıştım aynı sebepten kısa sürede boşandım sanmıyorum ben kimsenin değişebileceğini ama benim çocuğum yok çocuk varsa şans verilmeli mi bilemem neden ayrıldınız o da önemli

Çevremde bildiğim 2 çift ,boşanıp tekrar evlendiler..Bu 2 çift de maalesef tekrar boşandılar..Rahmetli cüneyt Arkın ,Betül hanımla da eskiden boşanmış,sonra tekrar evlenmişler,bir ömür sürmüş..nadir de olsa mutlu olanlar olabiliyor

Teşekkür ederim okuduğunuz için evet bu durumlar oldu. 3 yıl geçti evlenelim eskisi gibi olmayacak hiç bisey diyor surekli çocuk da olunca acabalr çok oluyor insanda

Bence de exten bi cacık olsa, zamanında oldururdunuz.
Ama diyelim ki çok zihninizi kurcalıyor, emin olmak için bunlara uygulanacak fix tarife şu:
Eskisi gibi olmadığını şöyle bir 3-4 yıl daha firesiz göstersin, bunun için aynı eve girmeye gerek yok, siz anlarsınız genel hareketlerinden.
Bu 3-4 yıllık süreçte İSTİKRARLA adamlığını ispat eder, bir itlik yapmaz ve siz de o sürede daha iyi bir adaya rastlamazsanız düşünebilirsiniz.
Ama tekrar evlenelim iyi olacağım sözü çok çiğ, gelmeyin o gazlara. Şu an ve devamlı iyi olmayı başarsın, ardına hak etsin sizi, edebilirse o da…
En son fiyaskosunun ardından ne kadar süredir düzgün biri bu kişi mesela, onu referans alın.
Acele etmenizi gerektirecek bir durum yok.
Yıllara yayın ve mantıklı bir süzgeçten geçirin, duygusal davranma aşamasını çoktan geçtiniz, gözlemleyin şöyle bir kaç yıl.

Merhabalar kızlar

Eski eşi ile barışıp eskisinden daha mutlu olan var mı. Anlasabilen tecrübe ve yaşın getirdigi olgunlukla daha güzel hayat sürdüren var mı merak ediyorum. 4 yas oğlum var
Üstte boşanma konusu diye başlık var. Dava devam ederken barısmış. Adam iyice arsızalşmış. Onu okuyun.

Para için değildir sevdiğini düşünüyorum ancak bunun için de yapması gerekenleri yaptığını düşünmüyorum aşırı cimri
Oğluna bile bisey alırken yüz kere düşünür. 2 senedir özel sağlık sigortası yapiyorum oğluma hu sene ilk.kez o yaptı bir de o var işte. Ama genel olarak okul sağlık bendeydi. Onun aylık.1000 tl bayramda seyranda bor bayramlık birde
U adamla evlenmek zaten çocuğunuza en büyük iyilik olur. Çocuğu bahane etmeyin lütfen

Adam çocuğunu bile sevmiyor beş kuruşun hesabını yapıyor babalığı haftada 3-5 saate sığdırıyor sizi sevdiğini hiç sanmıyorum. Evliliğin konforunu özlüyor bence. Zaten evlenmenin sorumluluğunu almak isteyen biri olsaydı kaç defa fırsat sunmuşsunuz hiç birini değerlendirememiş. İnsan biricik evladının önüne dünyaları sermez mi ? Kendi çocuğuna bakmayan size hasta olsanız bir bardak su vermez
Doğru söylüyorsunuz ben zamanla bakicam dedikçe acele ediyor o yıllarımız gitti dior

Bence de exten bi cacık olsa, zamanında oldururdunuz.
Ama diyelim ki çok zihninizi kurcalıyor, emin olmak için bunlara uygulanacak fix tarife şu:
Eskisi gibi olmadığını şöyle bir 3-4 yıl daha firesiz göstersin, bunun için aynı eve girmeye gerek yok, siz anlarsınız genel hareketlerinden.
Bu 3-4 yıllık süreçte İSTİKRARLA adamlığını ispat eder, bir itlik yapmaz ve siz de o sürede daha iyi bir adaya rastlamazsanız düşünebilirsiniz.
Ama tekrar evlenelim iyi olacağım sözü çok çiğ, gelmeyin o gazlara. Şu an ve devamlı iyi olmayı başarsın, ardına hak etsin sizi, edebilirse o da…
En son fiyaskosunun ardından ne kadar süredir düzgün biri bu kişi mesela, onu referans alın.
Acele etmenizi gerektirecek bir durum yok.
Yıllara yayın ve mantıklı bir süzgeçten geçirin, duygusal davranma aşamasını çoktan geçtiniz, gözlemleyin şöyle bir kaç yıl.
Aslında bende öyle diyorum 3 sene geçti göremedim tam anlamıyla kendisi yıllar geçiyor bak diyor. Geçiyorsa yapman gerekenleri yapacaksın diyorum yapıyorum beğenmiyorsun diyor ama.asla tatmin edici şeyler değil. Yaptığı arıyorum ya surekli vs vs

Teşekkür ederim okuduğunuz için evet bu durumlar oldu. 3 yıl geçti evlenelim eskisi gibi olmayacak hiç bisey diyor surekli çocuk da olunca acabalr çok oluyor insanda

Lütfen çocuğun sırtına yüklemeyin bu saçmalığı. O nun bir suçu yok. Kocasız duramıyorum deyin saygı duyalım. Çocuğum babasız masallarına hiç girmeyin bence. Çünkü çocuğuna verecek parada gözü kalan adamdan bahsediyorsunuz. Babalık yapacak adam her türlü yapar. Geçen konunuzda da saçmalamıştınız.

Merhabalar kızlar

Denenmişi denemek ve farklı sonuç almak saçma bence ya. Barışsan bile cicim ayı geçince neden yolları ayırdığını hatırlarsın bence

İyi ki ayrılmışlar diyor musunuz çocuk gözünden
Evet kesinlikle diyorum. Ben eğitim hayatındada iş hayatında hep başarılı biri oldum, evlendim, anne oldum çok şükür doğru adımlar attım hep hayatta.
Kavga gürültü ortamında büyüseydim, sevgi nedir bilmeseydim yada sevgi dilenerek büyüseydim kimbilir nasıl psikolojide ne hatalara savrulacaktım, ki ben kız çocuğuyum öyle düşünün. Sizin eski eşiniz çocuğuna doğru düzgün babalık yapmazken aklı erdiğinde ne hissedecek nasıl bi çocuk olacak, sevgisiz hırçın öfkeli olup çıkıcak.
Her çocuk sağlıklı bir anne ile kavgasız huzurlu bir ortam büyümeli.

Ben exten next olmaz diyorum her şeyi geçtim. Fetva hattını arayıp eski kocamla evlenebilir miyim diye sorun çok bilgim yok ama hassasiyet varsa bu önemli bi konu

Benim bu konuda gerçekten bilgim yok evet dini olarak demedim bisey
Dini olarak bir çift 3 kez boşanıp tekrar evlenebilir. Ama 3. Den sonra tekrar evlenebilmek için ikisinin de başka biriyle gerçek bir evlilik yapması gerekir. Ondan da boşanırlarsa tekrar evlenebilirler. Dinen sakıncası yok yani.
Bir komşumuz çocuğu çok küçükken boşandığı kocasıyla kızı liseye giderken tekrar evlendi. Mutlu diye biliyoruz. Siz olanları unutabilecekseniz, karşılıklı hataları anlayıp tekrar etmeyeceksiniz deneyebilirsiniz. Ama aynı döngü devam edecekse boşuna kendinizi yormayın. Evlenmeyi düşünüyorsanız çift terapisi almayı denesenize yeniden ilişkiye başlamadan önce. Sorunları çözüp öyle başlayın. Boş vaatlerle değil. Belki tekrar evlenmeden ilişki kurmayı deneyebilirsiniz. Daha temkinli olursunuz.

Asla ve asla inanmayın.
Boşanma çok uç bir nokta ve kimse oraya kolay kolay gelmez, hele ki bebekli bir kadın. Kandırma niyeti yoktur, düzgün davranabileceğini düşünüyordur ama yapamaz, kimse değişmez.

Dini olarak bir çift 3 kez boşanıp tekrar evlenebilir. Ama 3. Den sonra tekrar evlenebilmek için ikisinin de başka biriyle gerçek bir evlilik yapması gerekir. Ondan da boşanırlarsa tekrar evlenebilirler. Dinen sakıncası yok yani.
Bir komşumuz çocuğu çok küçükken boşandığı kocasıyla kızı liseye giderken tekrar evlendi. Mutlu diye biliyoruz. Siz olanları unutabilecekseniz, karşılıklı hataları anlayıp tekrar etmeyeceksiniz deneyebilirsiniz. Ama aynı döngü devam edecekse boşuna kendinizi yormayın. Evlenmeyi düşünüyorsanız çift terapisi almayı denesenize yeniden ilişkiye başlamadan önce. Sorunları çözüp öyle başlayın. Boş vaatlerle değil. Belki tekrar evlenmeden ilişki kurmayı deneyebilirsiniz. Daha temkinli olursunuz.
Ben o hak boşol boşol 3. De bitiyor ve resmi nikah bitince o da düşüyor ve bir daha evlenemiyorsun diye hatırlıyorum hatta bi dizi vardı jade kocasından boşanıyordu tekrar evlenmek için ona koca buluyorlardı 1 gecelik. Aklımda oradan kaldı. Arap kızla klon amerikalı aşkıydı. Konu sahibi bu düşünceyi silsin diye söylüyorum sadece

Doğru söylüyorsunuz. Ben pazarlama satis alanindayim mesela. Evliyken o istemediği için Müşteri ziyaretine gitmezdim araba kullanmamai da bu yüzden istemezdi ve ogretmezdi. Şimdi araba kullanıyorum şirket arabam var ayda bir yada 2 aydır bir şirket dışı gunu birlik çıkıyorum. Buna da on yargılı bilirmiş o ayakları vs. Erkek olduğu için mi böyle düşünüyor oysa o da pazarlamaci
Ne kadar güzel işte bir düzen kurmuşsunuz işiniz var kavga gürültü olmadan mis gibi evladınızla yaşayıp gidiyorsunuz..
Ne istiyorsunuz ki işinizden olup evden oturup o adamın işini gücünü yapmak mı?
Yine eskiye dönersiniz inanın hiçbir farkı olmaz.
Oraya gitme buraya gitme derken elinizdekinden de olursunuz şimdiden söylüyormuş zaten şehir dışına çıkamazsın diye..

Konuyu okumadım ama hiç kimse değişmez bu hayatta yaşadıklarınızı tekrar yaşamak istiyorsanız anca o zaman olur.
Ben kimsenin durduk yere boşanacağını düşünmüyorum. Boşanmışsanız falsoludur. Falsolu hep falsolu kalacaktır.

Okudum hala aynı görüşteyim hatta daha keskin olarak hayatınızı tekrar mahvetmeyin derim.

Adam benden boşandı ev aldı. Almadım.dedi. parasi var ama.yok.diyor. Her zaman öyle 3 yıldır 1000 tl veriyor ayda ilk zamanlar daha az veriyordu
Oysa artti nafakasi ama uğraşmıyorum. Her ocak artıyor normalde. Oğlum krese gidiyor hiç bir destek yok kres konusu hep bende .
Daha neyine soruyorsunuz bu soruyu?
Anlamadim ki. Rahatlik batiyor olmali.

Ayrilmis,kurtulmussunuz boyle bos bedes birinden. Su soruyu sormaniz sacmalik.
Cocugunuzu mutsuzlugun icine nasil suruklersiniz onu merak ediyorsunuz herhal.
Ay gece gece sinir oldum.
Elle tutulacak iyi bir yani yok su adamin.

O dediğiniz erkek boş ol boş ol boş ol dediğinde aynı kadınla tekrardan evlenemiyor. Evlenebilmesi için o kadının başka bir erkekle evlenip tekrar boşanması lazım. Hakim huzurunda diğer bir deyişle kadı huzurunda boşanmalarla bu dediğiniz geçerli değil. Ben bir ara merak Edip araştırmıştım. Tabi hassasiyet varsa daha detaylı araştırmak lazım bu bilgiler yanlış da olabilir
Cidden var mı böyle şeyler yaa

Eski eşiyle ikinci kez evlenen tanıdıklarım var(iki kişi) ikisi de ikinci çocuğu yaptıktan sonra tekrar boşandı.

Back
X