• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski eşiyle barışıp mutlu olan varmi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Adige1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Adige1

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2022
159
69
28
32
Merhabalar kızlar

Eski eşi ile barışıp eskisinden daha mutlu olan var mı. Anlasabilen tecrübe ve yaşın getirdigi olgunlukla daha güzel hayat sürdüren var mı merak ediyorum. 4 yas oğlum var

Ben exten next olmaz diyorum her şeyi geçtim. Fetva hattını arayıp eski kocamla evlenebilir miyim diye sorun çok bilgim yok ama hassasiyet varsa bu önemli bi konu
O dediğiniz erkek boş ol boş ol boş ol dediğinde aynı kadınla tekrardan evlenemiyor. Evlenebilmesi için o kadının başka bir erkekle evlenip tekrar boşanması lazım. Hakim huzurunda diğer bir deyişle kadı huzurunda boşanmalarla bu dediğiniz geçerli değil. Ben bir ara merak Edip araştırmıştım. Tabi hassasiyet varsa daha detaylı araştırmak lazım bu bilgiler yanlış da olabilir

kucaginda bebekle bosandiysan agir seyler yasamissindir. sana bunu yasatanla bilmem mutlu olabilir misin?
benim teyzem malin birini sulaleye bela etti. sonra bosandi. sonra yine evlendi gitti bir de cocuk dogurdu. sonra yine bosandi :)
simdi baskasiyla evli.
gereksiz bir hamle bence

O dediğiniz erkek boş ol boş ol boş ol dediğinde aynı kadınla tekrardan evlenemiyor. Evlenebilmesi için o kadının başka bir erkekle evlenip tekrar boşanması lazım. Hakim huzurunda diğer bir deyişle kadı huzurunda boşanmalarla bu dediğiniz geçerli değil. Ben bir ara merak Edip araştırmıştım. Tabi hassasiyet varsa daha detaylı araştırmak lazım bu bilgiler yanlış da olabilir
Ben resmi nikah bitince o da bitiyor diye biliyorum bu yüzden kendim de hasas olduğum için boşanmıyorum :D

Ben exten next olmaz diyorum her şeyi geçtim. Fetva hattını arayıp eski kocamla evlenebilir miyim diye sorun çok bilgim yok ama hassasiyet varsa bu önemli bi konu
Kadın dini hassasiyetten bahsetmemiş niye her konuyu dini olarak inceliyorsunuz diyanet değil forum burası

Eski mesajlarınızı okudum. Eşiniz çocuğunuz için verilen 1000 tl'cik nafakayı bile zamanında yatırmayan veya eksik yatıran biri. Bu adam düzelir bekleyin siz
Teşekkür ederim okuduğunuz için evet bu durumlar oldu. 3 yıl geçti evlenelim eskisi gibi olmayacak hiç bisey diyor surekli çocuk da olunca acabalr çok oluyor insanda

Evlenseniz bile yine ayrılırsınız, en iyisi oyuncağa çevirmemek. Eski konularınıza bakılırsa pek düzelecek bir tipte değil zaten.
Bir daha ayrılık olursa çok kötü olur :( kendi düzenimi kurdum çünkü aynı düzeni kurmak yeniden adapte olmak çok zor. Tabii olursa yeniden ayrılmak için olmamalı

Rol yapıyor kişilik bozuklukları ve karakter değişmez. Evlenince gene aynısı olacaktır
Doğru söylüyorsunuz. Ben pazarlama satis alanindayim mesela. Evliyken o istemediği için Müşteri ziyaretine gitmezdim araba kullanmamai da bu yüzden istemezdi ve ogretmezdi. Şimdi araba kullanıyorum şirket arabam var ayda bir yada 2 aydır bir şirket dışı gunu birlik çıkıyorum. Buna da on yargılı bilirmiş o ayakları vs. Erkek olduğu için mi böyle düşünüyor oysa o da pazarlamaci

Back
X