Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anlayamadım vallahi kusura bakmayınYani manevi açıdan da çok doğru değil diye biliyorum eğer hassasiyet varsa bi araştırın
Artık anlasabilmek mümkün oluyor ders alınıyor mu yaşayan varsa sormak istedimAdamla anlaşmadiginiz için ayrıldınız şu an neden dönmek istiyorsunuz anlaşacakmisiniz artık
Ben exten next olmaz diyorum her şeyi geçtim. Fetva hattını arayıp eski kocamla evlenebilir miyim diye sorun çok bilgim yok ama hassasiyet varsa bu önemli bi konuAnlayamadım vallahi kusura bakmayın
Artık anlasabilmek mümkün oluyor ders alınıyor mu yaşayan varsa sormak istedim
O dediğiniz erkek boş ol boş ol boş ol dediğinde aynı kadınla tekrardan evlenemiyor. Evlenebilmesi için o kadının başka bir erkekle evlenip tekrar boşanması lazım. Hakim huzurunda diğer bir deyişle kadı huzurunda boşanmalarla bu dediğiniz geçerli değil. Ben bir ara merak Edip araştırmıştım. Tabi hassasiyet varsa daha detaylı araştırmak lazım bu bilgiler yanlış da olabilirBen exten next olmaz diyorum her şeyi geçtim. Fetva hattını arayıp eski kocamla evlenebilir miyim diye sorun çok bilgim yok ama hassasiyet varsa bu önemli bi konu
Ben resmi nikah bitince o da bitiyor diye biliyorum bu yüzden kendim de hasas olduğum için boşanmıyorumO dediğiniz erkek boş ol boş ol boş ol dediğinde aynı kadınla tekrardan evlenemiyor. Evlenebilmesi için o kadının başka bir erkekle evlenip tekrar boşanması lazım. Hakim huzurunda diğer bir deyişle kadı huzurunda boşanmalarla bu dediğiniz geçerli değil. Ben bir ara merak Edip araştırmıştım. Tabi hassasiyet varsa daha detaylı araştırmak lazım bu bilgiler yanlış da olabilir
Kadın dini hassasiyetten bahsetmemiş niye her konuyu dini olarak inceliyorsunuz diyanet değil forum burasıBen exten next olmaz diyorum her şeyi geçtim. Fetva hattını arayıp eski kocamla evlenebilir miyim diye sorun çok bilgim yok ama hassasiyet varsa bu önemli bi konu
Fikir belirttim hassasiyet varsa dedim. Yoksa kendi bilir. Her şeyi geç yine exten next olmaz kimse kolay kolay boşanmaz hele bebekleKadın dini hassasiyetten bahsetmemiş niye her konuyu dini olarak inceliyorsunuz diyanet değil forum burası
Teşekkür ederim okuduğunuz için evet bu durumlar oldu. 3 yıl geçti evlenelim eskisi gibi olmayacak hiç bisey diyor surekli çocuk da olunca acabalr çok oluyor insandaEski mesajlarınızı okudum. Eşiniz çocuğunuz için verilen 1000 tl'cik nafakayı bile zamanında yatırmayan veya eksik yatıran biri. Bu adam düzelir bekleyin siz
Bir daha ayrılık olursa çok kötü olurEvlenseniz bile yine ayrılırsınız, en iyisi oyuncağa çevirmemek. Eski konularınıza bakılırsa pek düzelecek bir tipte değil zaten.
Doğru söylüyorsunuz. Ben pazarlama satis alanindayim mesela. Evliyken o istemediği için Müşteri ziyaretine gitmezdim araba kullanmamai da bu yüzden istemezdi ve ogretmezdi. Şimdi araba kullanıyorum şirket arabam var ayda bir yada 2 aydır bir şirket dışı gunu birlik çıkıyorum. Buna da on yargılı bilirmiş o ayakları vs. Erkek olduğu için mi böyle düşünüyor oysa o da pazarlamaciRol yapıyor kişilik bozuklukları ve karakter değişmez. Evlenince gene aynısı olacaktır
Benim bu konuda gerçekten bilgim yok evet dini olarak demedim biseyKadın dini hassasiyetten bahsetmemiş niye her konuyu dini olarak inceliyorsunuz diyanet değil forum burası