Sen onu bırak sevdimi sevmedimiYahu nasıl konuşmalar bunlar, seviye yerlerde.
Ahahahah benim edebiyat öğretmeni teyzem kullanıyordu şoka giriyordum siz ne diyorsunuzWyi v yerine kullanan insanların beyinsiz olduğunu düşünüyorum. Bu da iğrenç gereksiz bi muhabbet. Size ne sevdiyse de sevmediyse de?
Bunlar ne nasıl bir iğrençlikBana benden bosandiktan sonra bi kzla fotosunu atmisti bende sen onu sevmissin dedim dedikçe sevmedim umrumda degil sevseydim onu karım yapardım keşke bulsamda seni konustursam deyip durdu?
Barışacaksan malzeme ortada çocuk oyuncagina çevirmeyin içinize sindiyse o resimler evlenBana benden bosandiktan sonra bi kzla fotosunu atmisti bende sen onu sevmissin dedim dedikçe sevmedim umrumda degil sevseydim onu karım yapardım keşke bulsamda seni konustursam deyip durdu?
Bu mesajları paylaşmanız özel hayatın gizliliğini ihlal ediyor. Denk gelir görürse sıkıntı olurBana benden bosandiktan sonra bi kzla fotosunu atmisti bende sen onu sevmissin dedim dedikçe sevmedim umrumda degil sevseydim onu karım yapardım keşke bulsamda seni konustursam deyip durdu?
Burdan biri bir yerde girgirina paylaşsa sosyal medyada herkes gorucek zatenBu mesajları paylaşmanız özel hayatın gizliliğini ihlal ediyor. Denk gelir görürse sıkıntı olur
Burdan bakınca barışma aşamasında değil de zorla eski kocaya dönmeye çalışır gibi görünüyorsunuz.Barışma aşamasındaydik konuşmaları okuduysaniz
Valla keşke okumasaydıkKonuşmaları okumadınız galiba
AhahahahÇok emin olarak sevmiş dedin nerden anladığını da de bari
Site üye olmayanların da okumasına açık olduğu için her şey olabilirBurdan biri bir yerde girgirina paylaşsa sosyal medyada herkes gorucek zaten
Sonra ayıkla pirincin taşını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?