• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkes lohusa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşin normal bi adam olsa, bebeğinin kokusuyla uyumak yerine, rakı kokusuyla uyumayı tercih etmezdi ilk günden.. Sen değil eşin anormal

Beni hirpaladi ve gitti yazmissiniz, yani dövdümü? Öyleyse hemen rapor alin! Bide ikinci evliligi yazmissiniz, maasinin yarisi oraya gidiyor demissiniz, yani ilk evliligindendemi cocuklari var? Bide ilk evliliginden bosanma sebebi ney? Bunlar evlenmeden önce önemli seyler, karsi taraf iftira atiyor densede her iki tarafin hatalari vardir, olan olmus evlenmissiniz, keske bunlari arastirip bi kere degil bin kere düsünseydiniz... Bide bebeginiz var simdi, hayirli olsun öncelikle... Siz evi terketmeyin ama tavizde vermeyin, hele kaynanaya agir tavrinizi koyun... Siz esinizi daha iyi tanirsiniz bunca iskenceye ve agir sözlere nasil devam edilir bilemem ama bi ömürde ezdirmeyin kendinizi...:KK14:

Son düzenleme:
Anlamiyorum afedersin ama ne bicim kocalar var ya inanamiyorum ben dogum yapcam kaynanama gitcem he ? kiyamet kopartirim evime gidicem diye..bide kaynana gidiyosun raki sofralari falan ne alaka ya.. Hele o kaynanan kayinvalide degil direk kaynana sinir oldumm terbiyesiz. sen haklisin sonuna kadar.. mesafeni koy cocuk senin kimse elinden oyle cekip alamaz haddini bilsin herkes.. kocanada haddini bildir fazla yuz vermisin

Allah senin o kayinvalidenide kocanida bildigi gibi yapsin o kadar sinir oldum ki tek solukta okuyamadim elim ayagim titredi sinirden. O kadinin yatacak yeri yok Allahtan korkmaz kuldan utanmaz insanlarin icine gelin gitmissin sen kiyamam ya.. Suc bendemi diye dusunecegine hemen kosa kosa mahkemeye git bosanma davasi ac bebegi bu evrede sana verirler ileride o cocugu sana birakmaz bu seref yoksunu mahlukatlar. Esinin barisma isteklerinede hic yanasma bu adam seni sevmiyor ancak bebegi sen alirsin diye barismak ister cocugu alamayacagin evrede bosanma davasini kendi acar senide kapinin onune koyar o pislik insanlar. Kaççç kurtar kendini ve bebegini kaçç :(

Ben yeni doğum yapmış bir kadınım.Doğum sırasında hiç beklemediğim tuhaf şeylerle karşılaştım.Belkide ben abartıyorumdur olanları diyerek fikirleriniz almak istiyorum.tek ricam objektif olmanız.
Sancılarım başlamış sezeryana girmeyi beklerken hastanede eşimin annesi geldi, hazır girmişken kordonlarını da bağlat dedi. kibarca yok anne ben düşünmüyorum bu yöntemi dedim. dakikalarca ısrar etti baktı ben hayır diyorum bana gıcık oldu ve bunun acısını hastaneden çıkana kadar yaşattı.ör:doğum yaptığımın sabahı doğum izni almış olan eşime sen işine git ben burdayım deyip baskı yapmaya başladı aralarında tartıştılar ben hiç müdahale etmedim zaten ağrılarım var o arada "sen kime benzedin eskiden böyle değildin, laf dinlemiyorsun artık" deyip bana güzelce lafını soktu ki konuyla alakam bile yok.
sürekli tepemde beklemeler çocuğa sütün yetmiyor demeler, hemşire geldi annenin sütü var rahat bırakın, bebek yeni doğdu oluk oluk akacak değil herhalde dedi nihayet, öksürüğü var çocuğun üstüne üstüne öksürüyor zaten zayıf doğdu çocuk birşey diyemiyorum. odada iki kişiyiz karşıda bir daha doğum yapmış kadın diyor ki " git kola getir içsinde gazı çıksın, ben doktordan gizli içtim rahatladım " diyor kaynana kola iç diye tutturdu, ben içmeyeceğim deyince beni azarladı, zaten ağrılarım var doğum psikolojisini biliyorsunuz gerçekten çok üzüldüm yapılanlara.giymek için getirdiğim geceliği bile giyebilmek için yalvarmak zorunda kaldım, bana dışarıda giydiğim tulumu getirip bunu giy diye ısrar etti.ilk ayağa kalkmaya çalışırken birde böyle gereksiz bir şeyle uğraşmak çok gücüme gitti..neyse bunlar daha hadi tamam deyip yuttuğum şeyler olayın aslı daha evde yaşayacaklarımda yatıyormuş.

Biliyorum çok uzattım konuyu ama gerçekten çok üzgünüm ve anlatacak kimsem yok.neyse beni evime götürmek yerine eşimin ısrarıyla kayınvalidemlere gittik doğumun birgün sonrası.herkeste bir karış surat özellikle eşimde, bana sarılan şefkat gösteren kocam gitmiş yerine beni hiç görmeyen bir adam gelmiş.sitem ettim mutfakta ayak üstü sana ihtiyacım var azıcık ilgilensen dedim umursamadı bile beni. akşam 12 oldu ben ayrı odada bebeğimle dinlenmeye çalışıyorum, bana yorgunmusun ağrın varmı psikolojin nasıl demeden o saatte üç kız bir erkek üni öğrencilerini çağırmışlar eve.onlarda saat kaç demeden çocuk sevmeye gelmişler ki bebek küçük doğdu çok savunmasız ve çok uygunsuz bir saat. sonra geldi bunlar kızlar daldı odaya herbiri çocuk kucaklamak istiyor, çocuk uyuyor diyorum kayınvalidem bişey olmaz deyip duruyor ağrım sancım bir yandan, eşimin umuru değil zaten neyse yan odaya rakı sofrası kurdu bunlar kızların gülüşmeleri kahkahlar eşliğinde içiyorlar. eşim geldi ben içrede rakı içiyorum dedi bende istemiyorum sen yanımda kal dedim ve ondan sonra koptu olay. sen ne lanet kadınsın deyip beni öldürmek isteyn bir öfkeyle çıktı gitti odadan.kayınvalideme şikayet etmiş beni, kadın bir hışımla kapıyı açtı "utan utan senin onlar evladın yaşında" dedi, bahsettiği misafirler 25 ben 30 yaşındayım çok zoruma gitti çünkü ben ona hayatım boyunca tek bir kırıcı cümle kurmadım sesimi yükseltmedim. eşim tüm gece küstü bana. sabah hala küs uyandı bende evime gitmek istiyorum ben deyip çocuğu hazırlamaya başladım o dikişli halimle eşim çocuğu kucağımdan alıp bağırmaya başladı " sen anne olmaya uygun bir kadın değilsin, kendin defol git çocuğu vermiyorum diye, beni itti.çocuğu aldım elinden sen kalabilirsin ben gitmek istiyorum dedim, kayınvalidem hızla odaya geldi çocuğu kucağımdan kapıp, defol defolllll diye bağırmaya başladı, kayınbabam gelip eşimle bana ikinizde defolun gidin evimden dedi. oturdum ağladım, birşey olmamış gibi davranmaya çalıştım ama içimden çıkmıyor yaşadıklarım. eşimse hala yaşananların benim suçum olduğunu, annesi bana bağırmışsa eğer mutlaka benim birşey yapmış olacağımı, hatalı olduğumu söyleyip duruyor.sizce hatalı benmiyim. cidden merak ediyorum ben mi büyütüyorum yaşananları, bunlar herkesin yaşadığı normal şeyler mi?

ya bu anneler nasıl cocuk yetistiriyor yada bu anneleri hngi anne yetistiriyor ? nasıl uzuldum canım ya yeni dogum yapmıssınız bir yandan ameliyat acısı bir yandan lohusa hormonları kimbilir ne fenasınızdır:( siz napmıs olabilirsiniz o halde kadına yada naprsınız yapın bu muamele olur mu ya? esiniz de kusura bakmayın ama baya suclu yernizde olsam cok net ayrılırdım ama herkesin sartları sosyo ekonomik durumu düşünceleriniz farklıdır ahkam kesemem .. en azından annenizin yanına gitseniz yada bi yakınınıza kendinizi toplayana ameliyat acınız gecene kadar size de yavrumuzada uzuldum:(

kürek yok mu kürek, kayınvalidenin ağzına yapıştırmak için? ne kadar hadsiz, küstah, seviyesiz insanlarla berabersin sen konu sahibi.. ne demek tüplerini bağlat, mümkünse kendisi dilini bağlatsın nasılsa bir işe yaramıyor..

gelen kızlar senin çocuğun yaşındaymış madem, kocanın çocuğu yaşındaki kızlarla işi ne? sübyancı mı sapık mı deseydin keşke.. hadsiz insanlar çok sinirlendim. allah yardımcın olsun, seni ve evladını korusun bu çirkef insanlardan, tabi başta kocandan..

gerizekalılar birlik kurmuş delirtmeye ugraşıyorlar bildigin kıskançlıgından çatır çatır çatlamış soguk nevale ! (kayınvalide)

evine dön hemen kardeş git bebegini doya doya emzir eşin de gelir ya da gelmez kendi bilir..Bu ne pislik bir durum yahu !

bence çok sinirlisin.. onlarda senin ailen her yapılanı üstüne alınmak yerine bence güzelce annecim beni kırıyorsun ama diyebilirsin.. anlaşıldı rahat etmek istiyorsunda evlenmeyi ve çocuk yapmayı bildiysen sorumluluklarıda bilmelisin.. kayın validenin sana doğumdan sonra söylediklerine bakıyorum benim annemde ablama söylemişti ki kendi kızı.. yani olabilecek şeylşeri büyütmeyin kafanızda ... yeni doğum yaptımın arkasınada sığınıp ortalığı iyice germeyinn.. siz kadınsınız ve kadınlar evi bir arada tutar o öyle bebeği alıp gidiyorum demekle olmaz.. belliki lohusa baya sinir yapmış
yahu sizler gerçekten kadın mısınız ciğerim ?

ALLAH sizlerin eline düşürmesin kimseyi

nasıl mantık bu abi ya :-)

dünyada ne biçim insanlar var ya
derdi ne
kafayı size fena takmışş
kendisi hala çocuk doğuramadığı için mi size kordonlarınızı bağlatmanızı öneriyor
eşinizin tutumunu da doğru bulmadım sizi desteklemeli yanınızda durmalıydı

ailenizi çağırın...aileniz keşke doğuma gelseydi...hani en azında abla teyze hala ...
ozaman böyle ileri gidemezlerdi

Vayyyy ne insanlar var ya:KK57: esinize sogumadinizmi .ben yuzune bakmam
kv nin hele artik adi gecemez oldugum yerde.
siz kendinizi yipratmayin.en fazla suratiniz dusuktur veya terscevap vermissinizdir.
dogum yapnis her kadin gibi.
kolaymi bir can dogurmak.buna anlayis gostermeyen terbiyesizlere ne koca ne anne derim. Hele kv yi kp yi tumden silerim

çok üzüldüm yaşadıkların için. Kayınvaliden hadi yaşlı cahil diyelim ama kocan baba olduğu gün nasıl seni ve bebeğini yalnız bırakır. senin nazını çekeceği yerde nasıl böyle insafsızca sevgisiz davranmış. Eşin ve kayınvaliden seni haketmediğin şekilde üzüp üstüne gelselerde hayatının bu en güzel günleri tekrar geri gelmeyecek. onlar nereye giderse gitsin sen bebeğini kokla onu uyurken uyanıkken emerken seyret. bu zamanlar birdaha gelmez. bol bol emzir bol bol sıvı al. tarhana çorbası iç, su iç, yumurta, et , dereotu yemeye çalış. onlar sana kötülük etmiş sen kendine ve çocuğuna kötülük etme kendine bak ki çocuğunada bakabilesin. maddi imkanında varmış şükür ki ya olmasaydı? iyiki şimdi kayınvalidenin ve eşinin yanında değilsin karışan eden yok bebeğinle başbaşa olmanın tadını çıkar. onlar ne anlar minicik ellerin güzelliğinden, annesini emerken ona minnetle bakan bebeğin gözlerinden...

eşim tüm gece küstü bana. sabah hala küs uyandı bende evime gitmek istiyorum ben deyip çocuğu hazırlamaya başladım o dikişli halimle eşim çocuğu kucağımdan alıp bağırmaya başladı " sen anne olmaya uygun bir kadın değilsin, kendin defol git çocuğu vermiyorum diye, beni itti.çocuğu aldım elinden sen kalabilirsin ben gitmek istiyorum dedim, kayınvalidem hızla odaya geldi çocuğu kucağımdan kapıp, defol defolllll diye bağırmaya başladı, kayınbabam gelip eşimle bana ikinizde defolun gidin evimden dedi. oturdum ağladım, birşey olmamış gibi davranmaya çalıştım ama içimden çıkmıyor yaşadıklarım. eşimse hala yaşananların benim suçum olduğunu, annesi bana bağırmışsa eğer mutlaka benim birşey yapmış olacağımı, hatalı olduğumu söyleyip duruyor.sizce hatalı benmiyim. cidden merak ediyorum ben mi büyütüyorum yaşananları, bunlar herkesin yaşadığı normal şeyler mi?

bu kaynananla eşini kafa kafaya getirip bi temiz dövmek lazım
bazı yorumlarda akıllara zarar, gerçi pek yoruma yorum yapan bir üye değilim ama bu kadarına da yuh diyorum

bence çok sinirlisin.. onlarda senin ailen her yapılanı üstüne alınmak yerine bence güzelce annecim beni kırıyorsun ama diyebilirsin.. anlaşıldı rahat etmek istiyorsunda evlenmeyi ve çocuk yapmayı bildiysen sorumluluklarıda bilmelisin.. kayın validenin sana doğumdan sonra söylediklerine bakıyorum benim annemde ablama söylemişti ki kendi kızı.. yani olabilecek şeylşeri büyütmeyin kafanızda ... yeni doğum yaptımın arkasınada sığınıp ortalığı iyice germeyinn.. siz kadınsınız ve kadınlar evi bir arada tutar o öyle bebeği alıp gidiyorum demekle olmaz.. belliki lohusa baya sinir yapmış
sanırım bekarsınız, size önerim büyük konuşmayın. Yeni doğum yapmış ameliyatlı bir anne ne derse desin nasıl surat asarsa assın kayınvalidesinin ve eşinin böyle davranmasını haketmez. Kendi annesi bile olsa kimse daha ilk çocuğunu doğuran 30 yaşındaki kadına tüplerini bağlat diye ısrar edip, kabul etmeyince laf sokma hakkına kavuşmaz. Evine misafir gelen gelinine elindeki bebeğini alıp, karnı dikişli haldeyken defol git diyemez. Az insaf merhamet varsa daha yeni ameliyat olmuş sancısı vardır yazık deyip çenesini tutar eğer bişeye kızdıysa ya sabır çeker oturur. Sizin bu konuya yorum yapmaktaki amacınız ne?

Konu sahibi çok üzüldüm yaşadıklarına
Hangi şehirdesin, yanında biri var mı seninle kalan
Ulaşabileceğim bir yerdeysen seve seve yardımcı olurum
Bir ihtiyacın var mı, ne durumdasın
Kocana ve ailesine diyecek sözüm yok, Allah ıslah etsin...

keşke kendi evinize gitseydiniz..bunlar insan olamaz ..eşinde dahil..bu ne yaa..hepsi birden üzerine yürümüşler..terbiyesizler..evine dön yavrum..ve bu insanlarında içine ve evlerine gitme..bebeğinle ilgilen..bir ameliyat geçirmişsin sen..bu kadarı yuh yani..:eek:

niye sizin anneniz allame_i cihan mı?her dediği her yaptığı doğrumu yani.anlayışlı olması gereken lohusa bir kadın değil onun çevresinde ki eşi dostu ailesidir.lohusa kadında sinirde olur,depresyon da olur .ama sizin hemcinsine bu kadar gaddar yaklaşmanızın sebebi nedir anlayamadım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X